Dodaj do ulubionych

Zdałem czy nie ??????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:43
Mam takie pytanie bo dzisiaj zdawalem egzamin w Suwałkach i Egzaminator powiedzial ze zdalem :D i w papierze jakims tam napisal p czyli pozytywnie ale nie dal mi zadnego swistka jako dowod ze zdalem... mam wierzyc mu na słowo ? Wy dostawaliście coś jak wysiadaliscie z wozu po zdanym egzaminie ??? Prosze o odpowiedz
Obserwuj wątek
    • queen-of-angels Zdałeś 18.07.06, 19:48
      Gratuluję!

Nie dostajesz żadnego pisemnego potwierdzenia uzyskania pozytywnego wyniku z
      egzaminu.
      Nie masz wyjścia...musisz uwierzyć egzaminatorowi na słowo...i się cieszyć, bo
      zdałeś :)

pzdr
    • Gość: egzaminator Re: Zdałem czy nie ?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:00
      Swistki wydajemy wylacznie w sytuacji gdy wynik egzaminu jest negatywny, wiec gratulacje! :]
      • Gość: MIKI Re: Zdałem czy nie ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:03
        Dzięki jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Marzenie sprzed 18 lat się spełniło a mam 18 lat :D Dzisiaj impra JEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDZZZZZZZZZZZZZZIIIIIIIEEEEEEMMMMMMYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: MIKI Re: Zdałem czy nie ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:04
          Ale tak wogóle to teraz co ? Mam iśc do wydzialu komunikacji za jakis czas po papier czy jak ?
          • queen-of-angels Litości!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.07.06, 20:09
            Gość portalu: MIKI napisał(a):

> Ale tak wogóle to teraz co ? Mam iśc do wydzialu komunikacji za jakis czas po
            papier czy jak ?

Ludzie, czy z tego szczęcia odejmuje Wam umiejętność czytania czy myślenia?!
            Milion razy było o tym na forum...wrrrr

Ale, że fajnie się cieszysz...no i imprezka ;PPP ....to masz tutaj link i
            poczytaj sobie - proszę:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=44854941
            pzdr
        • Gość: ktosia Re: Zdałem czy nie ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:05
          Miki, ja tobie też serdecznie gratuluję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka