Gość: waga IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 21.07.04, 12:18 Kobieta Waga i Mężczyzna strzelec- pasują do siebie, jakie są wasze doświadczenia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: waga i strzelec IP: 193.151.96.* 25.07.04, 13:55 Moje doświadczenie - bardzo pasują. Ja-Waga, on-Strzelec. Cudowny człowiek, cudowny związek. Tylko panie Wagi trochę głupie. Za głupie na taki dobry związek. Ja go zostawiłam. Teraz od 7 lat żałuję. I żyję bez miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robbie Re: waga i strzelec IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 22:43 Ja strzelec, ona waga. Rozwód kilka lat temu po ok. 4 latach razem. Coś nie do końca gralo... Odpowiedz Link Zgłoś
elijana Re: waga i strzelec 26.07.04, 09:11 Tak mężczyźni jak i kobiety strzelce maja strasznie denerwujący sposób bycia /ja ich lubię ale na krótka chwilę i rzadko/Jestem wagą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebo Re: waga i strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:15 ja waga on strzelec.Rozwód po 13 latach.Dla mnie to było udane małżeństwo, on uważał inaczej-znalazł inną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: waga i strzelec IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 02.08.04, 23:58 nie wygląda to zbyt optymistycznie, czy wszystkie takie pary w końcu sie rozstają? Odpowiedz Link Zgłoś
darkoholik Re: waga i strzelec 04.08.04, 15:50 Dzień dobry! Znowu pragn e przypomnieć, że nasza osobowość składa się z wielu części. O wie;kiej części naszej natury decyduje znak, w którym było Słońce w minucie urodzenia. Na tym się jednak nie kończy. Gdyby too było jedyne (że jesteśmy Strzelcem czy Wagą), to wszystkie horoskopy gazetowe sprawdzałyby się!!! O dopasowaniu dwóch osób świadczą osobowości planetarne każdej z osobna, a dopiero potem robi się synastrię czyli horoskop porównawczy. Proszę nie zapominać o roli Merkurego, Wenus, Marsa, Jowisza, Saturna, Urana, Neptuna, gwiazd stałych i in. To juz oczywiście dla tych, którzy się nieco zajmuja astrologią. Wypowiedzi poprzedników, choć z serca chcieli doradzić lub przestrzec, nie wniosą nic do sprawy.Raz się taki układ Wagowo-Strezelcowy uda a innym nie! To zależy od układu planet w horoskopie urodzeniowym obu osób i jak się mają względem siebie:-) Pozdrawiam Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś