Dodaj do ulubionych

waga i strzelec

IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 21.07.04, 12:18
Kobieta Waga i Mężczyzna strzelec- pasują do siebie, jakie są wasze
doświadczenia?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: waga i strzelec IP: 193.151.96.* 25.07.04, 13:55
      Moje doświadczenie - bardzo pasują. Ja-Waga, on-Strzelec. Cudowny człowiek,
      cudowny związek. Tylko panie Wagi trochę głupie. Za głupie na taki dobry
      związek. Ja go zostawiłam. Teraz od 7 lat żałuję. I żyję bez miłości.
      • Gość: Robbie Re: waga i strzelec IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 22:43
        Ja strzelec, ona waga. Rozwód kilka lat temu po ok. 4 latach razem. Coś nie do
        końca gralo...
    • elijana Re: waga i strzelec 26.07.04, 09:11
      Tak mężczyźni jak i kobiety strzelce maja strasznie denerwujący sposób
      bycia /ja ich lubię ale na krótka chwilę i rzadko/Jestem wagą .
      • Gość: niebo Re: waga i strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:15
        ja waga on strzelec.Rozwód po 13 latach.Dla mnie to było udane małżeństwo, on
        uważał inaczej-znalazł inną.
        • Gość: waga Re: waga i strzelec IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 02.08.04, 23:58
          nie wygląda to zbyt optymistycznie, czy wszystkie takie pary w końcu sie
          rozstają?
          • darkoholik Re: waga i strzelec 04.08.04, 15:50
            Dzień dobry!
            Znowu pragn e przypomnieć, że nasza osobowość składa się z wielu części. O
            wie;kiej części naszej natury decyduje znak, w którym było Słońce w minucie
            urodzenia. Na tym się jednak nie kończy. Gdyby too było jedyne (że jesteśmy
            Strzelcem czy Wagą), to wszystkie horoskopy gazetowe sprawdzałyby się!!!
            O dopasowaniu dwóch osób świadczą osobowości planetarne każdej z osobna, a
            dopiero potem robi się synastrię czyli horoskop porównawczy. Proszę nie
            zapominać o roli Merkurego, Wenus, Marsa, Jowisza, Saturna, Urana, Neptuna,
            gwiazd stałych i in. To juz oczywiście dla tych, którzy się nieco zajmuja
            astrologią.
            Wypowiedzi poprzedników, choć z serca chcieli doradzić lub przestrzec, nie
            wniosą nic do sprawy.Raz się taki układ Wagowo-Strezelcowy uda a innym nie! To
            zależy od układu planet w horoskopie urodzeniowym obu osób i jak się mają
            względem siebie:-)
            Pozdrawiam
            Grzegorz
    • agrentowy4321 Re: waga i strzelec 09.03.23, 01:38
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: waga i strzelec 29.04.23, 15:09
      Nie wiem, ale się dowiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka