Dodaj do ulubionych

Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs!

07.05.13, 19:22
Witam wszystkich!

Jestem Francis Violento z Poznania i chciałbym przedstawić przedstawić Państwu konkurs pt.
KOŁO FORTUNY! Można w nim wygrać DARMOWE WRÓŻBY, SKRYPTY, A NAWET ANALIZY!

Jeżeli ktoś jeszcze nie wie, kim jestem, proszę wejść na mojego nowego bloga

francis-violento.manifo.com/

Tam jest mnóstwo informacji na temat mojej osoby, wróżbiarstwa, jak również sposoby interpretacji kart. Zdjęcia, filmy, artykuły.
Blog jest obszerny, po części poświęcony innym moim pasjom i ciekawostkom.
Przed otrzymaniem wróżby warto się z nim zapoznać, aby nabrać zaufania.
Facebookowego fanpage'a zamierzam usunąć, ponieważ nie odnajduję się w portalach społecznościowych, nie lubię ich.
Chyba jestem zbyt staroświecki... A zatem zapraszam do zapoznania się...

Konkurs będzie rozgrywał się etapowo. Pierwszy etap trwa od dziś, tj. 7.05.2013.
Każdy może zadać JEDNO KONKRETNE PYTANIE, np Mam na imię Anna, urodzona 01.09.1970. Czy mój związek z partnerem Andrzej 08.12.1972
przetrwa, czy wciąż będziemy razem? Dziękuję.

Jak wyżej, bardzo proszę o podanie imienia osoby o jaką Państwo pytają i daty urodzenia. Jeżeli nie znają Państwo daty urodzenia tej osoby,
wystarczy podać jej imię i swoją datę.

ODPOWIADAM NA MAILA, WIĘC PROSZĘ GO PODAĆ DO PYTANIA. Jeżeli nie chcą Państwo publicznie podawać swojego maila, można mi wysłać wiadomość z pytaniem na francisviolento@poczta.fm, ale pytanie musi być zadane również tutaj na forum.

I CZEKAM NA 7 TAKICH ZGŁOSZEŃ, 7 OSÓB.
Po zadaniu 7 pytań pierwszy etap jest zamykany, ja odpowiadam w przeciągu 1-2 dni OD MOMENTU ZAKOŃCZENIA ETAPU i zostaje uruchomiony następny, o czym powiadomię swoim postem. Czasami by dostać wróżbę, trzeba będzie odpowiedzieć na bardzo proste pytanie z zakresu wróżbiarstwa bądź informacji na moim blogu.

Forma etapowa jest dla mnie wygodniejsza, ponieważ widzę, co się dzieje na podobnych wątkach - chaos i harmider, a chcę tego uniknąć. Proszę nie zasypywać mnie mailami poza konkursem z prośbą darmowej wróżby, bo KOŁO FORTUNY to jedyna możliwość powróżenia ode mnie za darmo, taka specjalna promocja. Konkurs będzie trwał długo, więc mam nadzieję, że załapie się dużo osób.

Pytania zbyt ogólne, typu co z moją miłością, pracą, finansami, bez danych osobowych będą ignorowane bez upomnienia, bo nie lubię niedbalstwa. I wtedy kolejna osoba będzie mogła wskoczyć do etapu konkursu.

Ponieważ mam dużą wiedzę z zakresu kart ( tarot, runy, minerały ) i psychologii, chciałbym w ten sposób otworzyć się na pomoc innym ludziom. Nie ukrywam, że chodzi mi też o promocję - wróżyłem już na allegro, ale to nie jest szczyt moich ambicji.

Zapraszam do zadania JEDNEGO KONKRETNEGO PYTANIA w ramach darmowej wróżby. Słonecznego dnia i dobrej kolacji!

francis-violento.manifo.com/
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.13, 19:36
      a mnei sie nie sprawdzilo i nei polecam. poza tym, nie ma to jak sie reklamowac.
      • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 07.05.13, 19:45
        A ja znam wiele osób osobiście, którym się jednak sprawdziło bardzo wiele ( a żadnej, której kompletnie nic ) i chcę dotrzeć do następnych. A bez reklamy raczej tego nie zrobię.

Do pisania opinii na mój temat jest inny wątek. Ty napisałaś już swoje zdanie 3 razy, więc jak już musisz koniecznie 4 to samo, to odszukaj go sobie.

Ten jest poświęcony wyłącznie konkursowi. Panie i Panowie, zapraszam, każdy kocha gry i konkursy haha!
    • mateoeasy Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 07.05.13, 20:20
      hej. mam na imie aga , ur 09.09.1979 . czy przedluza mi umowe o prace
      • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 07.05.13, 20:33
        Pani Agnieszko, proszę mi wysłać pytanie jeszcze raz na francisviolento@poczta.fm, albo podać swojego maila, na który mam wysłać odpowiedź.
        Bo odpowiadam MAILOWO :) Dziękuję za odzew!

Zapraszam jeszcze 6 osób!
      • Gość: Jestem 2 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 22:45
        Witam. Mam na imię Joanna i chciałam się dowiedzieć czy mój były partner skontaktuje się ze mną w maju. Dane i maila wysyłam na adres mailowy. Pozdrawiam i dziękuję
        • Gość: Gosia Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 23:43
          Witam,czy wrócimy do dawnej relacji?Małgosia
        • Gość: Jestem 2 Re: Francis Violento - weryfikacja IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.13, 17:48
          Chciałam zweryfikować wróżbę. Zapytałam czy mój były partner skontaktuje się ze mną jeszcze w maju i odpowiedź była, że tak ale chyba raczej na przełomie maja i czerwca. Przedwczoraj napisał a wczoraj spotkaliśmy się. Była to trochę wymuszona sytuacja niemniej jednak ta część wróżby spełniła się może nie co do czasu ale ten jest trudno określić w tarocie. Jeżeli będą się spełniały inne rzeczy to będę informowała na bieżąco.
      • femina77 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 08.05.13, 13:09
        też przed chwilą wysłałam pytanie może jeszcze zdążę się załapać:)
    • Gość: kagh. Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.kwnet.azartsat.pl 07.05.13, 21:50
      Witam, czy można jeszcze zdać pytanie na skrzynkę e milową. Tak jak jest napisane w poście.
      • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 08.05.13, 01:16
        Kochani, dziękuję za zainteresowanie. Wpadłem na pomysł. Jeżeli nie jest Państwu wygodnie opisywać publicznie swojego problemu, można napisać mi to w mailu (tylko do wróżby jest potrzebne imię i Państwa data urodzenia ),
        a tutaj na forum jedynie odwołanie, np "Jestem Anna, wysłałam przed chwilą maila w sprawie mojej sytuacji materialnej".
        Chodzi po prostu o to, aby każdy miał wgląd, ile rzeczywiście osób bierze udział w konkursie. Dzięki temu każdy otrzyma odpowiedź, wszystko będzie wyglądało uczciwie i nie będę odpowiadać wybiórczo.

Kagh, tak można, proszę tylko się opisać bym wiedział, o kim mowa:) W takim razie jeszcze 3 osoby w ramach tej rundy. Dzisiaj, 8.05.2013, będę już odpowiadać.
        Dobrej, spokojnej nocy!
    • Gość: kagh Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.kwnet.azartsat.pl 08.05.13, 10:36
      Witam dziękuje. Pytanie dotyczy spraw emocjonalnych. Karina.
      • Gość: Pytająca Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 11:13
        To i ja mam pytanko, czy powróce z moim eks do dawnej relacji, czy będzie chciał odnowić naszą znajomość, Renia.
        • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 08.05.13, 12:01
          Tutaj do Pani Reni zwłaszcza - Kochani, podawajcie imiona partnerów. Bez tego karty mogą odpowiadać na kogoś zupełnie innego, albo na zupełnie inną sferę życia!

Oj, nie wszyscy zaglądają na bloga, nie jestem panią, a małym chłopcem, którego jeszcze w sklepie pytają o dowód, bo wygląda tak młodo... Hmm, może za jakieś 30 lat będę się cieszyć z tych "cudownych" genów...

Jeszcze 2 osoby mogą zadać pytanie w tej rundzie!
          • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 08.05.13, 14:16
            Do femina77:

Pani Aniu, mam wiadomość, brawo!
            Jeszcze jedna osoba może zadać swoje pytanie w ramach tej rundy.
            • femina77 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 08.05.13, 14:18
              Super! Dziękuje:)
          • studentka_n Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 08.05.13, 14:18
            jeżeli jeszcze można to proszę o wróżbę, pytanie wysłałam na pocztę (natalia - pytanie o wesele)
            • tityus stop! 08.05.13, 14:28
              Pani Natalio, udało się!
              A zatem oficjalnie mamy już 7 osób.
              Oznacza to zatem zamknięcie pierwszego etapu konkursu.

Proszę zatem na razie nie zadawać nowych pytań - ja muszę mieć teraz czas na odpowiedź - i dzisiaj już zacznę. Jutro 1 runda zostanie oficjalnie zakończona i otworzę następną.
              Zdradzę tylko, że będzie można wygrać większą wróżbę.

Miłego dnia!
              • tityus Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 08.05.13, 14:33
                Pani Gosiu, ja dzisiaj odpowiem na Pani pytanie, po co ma Pani płacić za wróżbę,
                skoro jest Pani laureatką konkursu. Ja się postaram obszernie odpowiedzieć, proszę o odrobinę cierpliwości:)

Pozdrawiam wszystkich!

Jutro nowa runda, nowe możliwości.
                • Gość: Gosia Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.13, 19:13
                  Super , cieszę się bardzo i pozdrawiam :)
          • Gość: Pytająca Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 15:16
            Imie męzczyzny o którego pytam to Robert
      • Gość: kagh Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.kwnet.azartsat.pl 09.05.13, 22:25
        Witam serdecznie, dostałam wróżbę rzetelną, oraz co się dużo sprawdza co do mojej osoby. Oraz aby mi się sprawdziło. Pozdrawiam.
    • Gość: Jestem 2 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 21:25
      Właśnie dostałam wróżbę. Będę mogła ją w miarę szybko zweryfikować. Na teraz mogę powiedzieć, że wróżba obszerna chociaż pytanie było zamknięte i można było odpisać tak lub nie. Najbardziej jednak urzekła mnie dbałość o język . Jasny przekaz napisany ładnym językiem. Zwracam na to uwagę i cieszy mnie, że młody człowiek nie przyjął metody stosowanej w smsach przez wielu.

A co inni sądzą na ten temat?
      • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 09.05.13, 00:07
        Bardzo dziękuję za miłe słowa - zarówno w prywatnym mailu, jak i tu. Jest to dla mnie ważne zważywszy na trudny okres dojrzewania, kiedy uważałem siebie za paskudne beztalencie i miałem wszystkiego dosyć. Karty pozwoliły mi przetrwać trudny okres i unaoczniły wiele spraw, dlatego teraz wiem, że mogę dużo osiągnąć i chętnie też pomagam innym.

4 osoby dostały już odpowiedź. Kolejne 3 dziś 9.05.13, najpóźniej popołudniu. Dobrej nocy!
        • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 09.05.13, 17:54
          Wszyscy otrzymali już odpowiedź , dlatego ostatecznie zamykam pierwszą rundę.
          Niedługo otworzę drugi etap i jeśli będzie już dziś zainteresowanie, postaram się odpowiadać.
          Dziękuję za uwagi.
        • femina77 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 09.05.13, 21:57
          witam. też dostałam odpowiedź-wyczerpującą i rzetelną, ukazującą zarówno plusy jak i minusy przepowiedni, poza tym bardzo miły kontakt, serdecznie polecam!!
          • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 09.05.13, 22:00
            OTWIERAM DRUGI ETAP! Zapraszam kolejne 2 osoby. Proszę pamiętać, że:

1. W konkursie można wziąć udział tylko raz, stąd proszę o nowe osoby.
            2. By wziąć udział, trzeba wpisać się w tym temacie forum, prosiłem aby nie wysyłać mi próśb o darmową wróżbę poza konkursem. Dalsze pytania są płatne i to już wedle własnej woli.

Teraz można wygrać ANALIZĘ OGÓLNĄ DO KOŃCA ROKU Z TRZECH DZIEDZIN ŻYCIA ( zdrowie, miłość, pieniądze ).

a) zdrowie - tutaj patrzę, na co trzeba zwrócić uwagę, co dolega - standardowy rozkład wróżek - chyba że mają Państwo specjalne pytanie nt konkretnej dolegliwości i jaka jest jej podświadoma przyczyna, jak to uzdrowić
            b) miłość - proszę napisać, czy mam tutaj zrobić analizę dt obecnego związku ( wtedy imię i data urodzenia partnera, jeśli Państwo znają ), a może Państwo są samotni i napisać czy to się zmieni
            c) pieniądze - proszę podkreślić, czy chodzi o poszukiwanie pracy, sytuację w obecnej itd.

Do analizy napiszę też, na co koniecznie zwrócić uwagę w tym roku dodatkowo, co może się stać, jakie ważne wydarzenia się pojawią.

Jeżeli nie interesuje Państwa jakaś dziedzina życia, można wymienić pytanie na dowolne, np zapytać o bliską osobę.

Taką wiadomość proszę wysłać na maila francisviolento@poczta.fm z podaniem swojego imienia i daty urodzenia w przypadku wygranej.

ABY WYGRAĆ, TRZEBA ODPOWIEDZIEĆ NA FORUM POD MOIM POSTEM NA JEDNO Z DWÓCH PYTAŃ:

1. Na moim blogu francis-violento.manifo.com w zakładce GALERIA na piątym zdjęciu od lewej są pokazane runy. Proszę wymienić w dowolnej kolejności, jakie to runy.
            2. Na stronie głównej mojego bloga po prawej jest obrazek karty tarota. Proszę odpowiedzieć, jaka to karta i napisać w dwóch zdaniach jej znaczenie.

WARTO! TAKA ANALIZA KOSZTUJE U MNIE NIEWIELE, ALE U INNYCH WRÓŻEK NAWET OK. 30 ZŁ. TUTAJ MOŻNA JĄ WYGRAĆ ZA DARMO!

JEŻELI JESZCZE DZISIAJ OTRZYMAM ODPOWIEDŹ, ODPOWIEM W PRZECIĄGU PÓŁTOREJ GODZINY!
            • Gość: monika Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.30.91.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.05.13, 22:29
              runy: fehu,gebo,sowelo,mannaz, othala.
              karta wisielec oznacza:

Opóźnienia, okres czekania, zawieszenia w sprawach, o które pytamy, brak motywacji do działania. Może wskazywać na osobę, która jest bierna, nie podejmuje działań, tylko czeka, na to, jak potoczą się sprawy.
              • Gość: wera Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: 95.108.66.* 09.05.13, 22:40
                Wraca zadowolona klientka! W ogole blog jest mega, ogladam od wczoraj i sledze watek, a motyw ze snem mnie rozwalil, nie moge ze smiechu xD
                Odpowiadam na pierwsze, runy to: Wunjo, Ingwaz, Dagaz, Gebo!
                Wygralam? To swietnie!
                Ja jestem Weronika, 02.02. 91
                1. Pytanie o zdrowie co dolega mi
                2. To o milosc chce wymienic by sie nie denerwowac. Zapytam o kuzyna, Irek 23.12.84, przebywa za granica, cos z nim jest nie tak, mam pytanie czy i kiedy wroci do polski.
                3. To o kase - obecnie pracuje i chce sie dowiedziec jak mi sie tam ulozy.
                A moze byc odpowiedz tu w watku publicznie pod moim postem, bo mi cos skrzynka nawala ??? :////
                Bede czekala!
                • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 09.05.13, 23:16
                  Kyrie elejson, nie spodziewałem się, że tak szybko to pójdzie.

Moniko - odpowiedź o runach jest błędna! Zdjęcie piąte, a nie siódme! Chodziło o odpowiedź na jedno pytanie z dwóch, a nie wszystkie!
                  Ale nazwa i opis karty, tu bardzo ładnie.
                  Dlatego i tak wygrałaś! Otrzymałem maila - czyli sprawdzamy konkretną relację osobistą. W zdrowiu rozumiem, na co trzeba zwrócić uwagę w tym roku, a finanse? Proszę to jeszcze sprecyzować.

Weroniko - tupecik masz niezły. Dziękuję za komplement. Ale wygrałaś, odpowiedź poprawna! Ja nie jestem zwolennikiem odpowiadania publicznie, w końcu to są prywatne sprawy każdego z Państwa i nie wiem, czy jest sens, by ktoś inny miał dostęp do wróżby. Nauczyłem się etyki wróżbiarskiej - musi być jak u księdza na spowiedzi:) Ale jeżeli jest takie życzenie, proszę bardzo, w ramach wyjątku.

Ponieważ Weronika lepiej sobie poradziła w konkursie, to ona pierwsza otrzyma odpowiedź. Weroniko, daj mi jakieś 1,5 godzinki, bo jeszcze muszę odpowiedzieć na jedno pytanie płatne.

ETAP SKOŃCZONY. PO ODPOWIEDZI POINFORMUJĘ O KOLEJNYM!
                  • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 10.05.13, 01:03
                    Weroniko, jesteśmy w podobnym wieku, więc pozwolisz, że będę na Ty.

1. W zdrowiu masz układ run mocno naświetlający choroby skórne. Jakieś plamy, owrzodzenia. Do tego psychika - bo momentami za łatwo się denerwujesz. Zadbaj o lepszy nastrój, by nie stresować się tak mocno. Jeszcze pojawiają się kłopoty z witalnością - jednego dnia ospała, innego aż nadto energii, ale jest ona źle wykorzystana. Pamiętaj, że choroby skórne mają odzwierciedlenie w kontaktach międzyludzkich - pojawiają się, gdy osoba za mocno przejmuje się tym, co powiedzą inni, boi się wyrazić prawdziwego siebie. I rzeczywiście, karta odwrócona 7 trójzębów mówi o tym, że jesteś oryginalną osobą, powiedziałbym nawet, że awangardową, specyficzną. Ale nie wykorzystujesz tego. Możesz w niektórych sytuacjach grać pewną siebie, ale uważasz swoje walory za dziwne, które mogą spotkać się z krytyką, blokujesz je i skrycie z tego powodu cierpisz. A w głębi serca taka zabawna, radosna, kolorowa dziewczyna z ciekawymi pomysłami. Nie bój się i pracuj nad sobą. Kamień energetyczny, który pomoże w zwalczeniu choroby, to cytryn. On pomaga wyzwolić także wewnętrzne dziecko, uśmiech - kojarzy się z wiosną, słońcem.
                    2. Irek teraz ma wyjątkowo podły nastrój. On płacze po nocach, źle sypia. Jest załamany. Karty podpowiadają, że chodzi o zranienie w sferze uczuciowej i nie może się po tym pozbierać. Ma także źle płatną pracę i do tego ciężką fizycznie, z dźwiganiem lub przenoszeniem czegoś. Nie widzi tam siebie dalej, jest zmęczony, ma już wszystkiego dosyć. Ale uwaga, karta Demon!!! Uważam, że źle gospodaruje pieniędzmi poprzez swoje skłonności do nałogów. Lepiej niech unika gier hazardowych...Towarzysko też nie najlepiej, owszem pojawiają się wokół ludzie, ale raczej to są przelotne kontakty, ograniczone do kilku rozmów. Przez kolejne 3 miesiące nie widzę zmian. Będzie się do Ciebie odzywał, ale sporadycznie. Zupełnie jakby wstydził się przyznać do tego, co się dzieje. Po tym wszystkim mam kartę powrotu do kraju, spodziewaj się Irka w okresie koniec lata/początek jesieni. I to już bardziej na stałe. Na całe szczęście, on szybko, w przeciągu dwóch kolejnych miesięcy powinien otrzymać nową pracę i będzie to zajęcie z umową, lepiej płatne, bezpieczne, mniej obciążające.
                    3. Weroniko, w pracy u Ciebie musi być strasznie źle. Więcej wydatków niż przychodów, a zarobki nie są wcale zadowalające. Na początku to się lepiej zapowiadało. Do tego straszna konkurencja w miejscu pracy, jakby ludzie wbijali sobie nóż w plecy i obmawiali. Osoba zarzadzająca, szefostwo - bardzo wymagające, do tego ( przepraszam za określenie ) upierdliwe. Ale stanowisko dla innych też nie jest stabilne, to taka "firma krzak" - bardzo chwiejna. Przez najbliższe 2 miesiące bez zmian, ale później mam kartę mówiącą o konfliktach w miejscu pracy, niekorzystnych zmianach w postaci redukcji liczby stanowisk i moim zdaniem do 3 miesięcy zrezygnujesz. Nowa praca pokazuje się dopiero na okres października tego roku - do tego czasu możliwe jedynie zajęcia tymczasowe, jak również wsparcie rodzinne. Praca, jaką dostaniesz, wynagrodzi jednak wszystkie niepowodzenia. Na przyszłość jednak pomyśl o dodatkowej nauce, np kursie językowym, bo masz wpisane w drogę życia podróżowanie i rozmowy z obcokrajowcami.

Ważne wydarzenia w tym roku oprócz tego... Bałagan w sprawach urzędowych i dotyczących wszelkiego rodzaju papierów. Tym bardziej uważaj na miejsce pracy, ale może tu chodzić też o Twoje prywatne zobowiązania. Wiem, że nie chciałaś wróżby uczuciowej, ale karty często pokazują to, co jest ważne i jeżeli już prosiłaś mnie kiedyś o wróżbę, to musisz mieć tego świadomość. Widzę, że jest przy Tobie mężczyzna, i tutaj bardzo ładne spotkania, kawusie, wycieczki...Ale mi się pokazuje u niego inna relacja osobista, która już trwa dłużej, to kobieta z przeszłości. Obawiam się, że wrócą do siebie, pochłonie ich dawna zażyłość. Znacznie lepsze karty uczuciowe dopiero w przyszłym roku.

Karty nie zawsze kładą się ładnie, ale poradzisz sobie, będę trzymać kciuki. Dziękuję za zaufanie. Skoro już poprosiłaś publicznie o wróżbę, daj znać coś na temat sprawdzalności, czy to wszystko ma sens :)
    • Gość: Ana Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.13, 01:06
      przed chwilą wysłałam pytanie do Pana, mam nadzieję że odpowie mi Pan :)
    • Gość: wera Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: 95.108.66.* 10.05.13, 13:57
      Czekalam, ale jakos zasnelam w nocy i teraz pisze ze swej znienawidzonej pracy! Weryfikacja:
      1. Psychika, stres - zgadza sie. Co do chorob skornych - mialam przez kilka lat tradzik, niby mi to poznikalo, ale od czasu do czasu cos sie znowu pojawia, np tydzien temu jakies paskudztwo na brodzie:/ Faktycznie, ktos juz mi zwrocil uwage z ta powierzchowna odwaga. Pracuje nad tym i uwazam ze jest lepiej niz kiedys. Szkoda, ze karty nie pokazaly dokuczliwych bolow brzucha, ktore ostatnio mnie dopadly - chyba ze chodzi o te owrzodzenia - slyszalam, ze biora sie ze stresu. Trojzeby to bulawy?
      2. Placze po nocach, bo go dziewczyna zostawila, odeszla do innego, bogatszego. Pracuje przy rozladunku towaru i na dzwigu. Wiec szacun! Co do nalogow, zgadza sie, co prawda nic mi niewiadomo o hazardzie, ale on czasami za duzo chleje, a raz nawet u niego maryske znalazlam... Ciesze sie jednak, ze wszystko mu sie pouklada.
      3. W pracy dzieje sie dokladnie tak jak piszesz. Ostatnio juz zwolnili dwie osoby, zrobil sie z tego niezly wyscig szczurow. Problem tylko polega na tym, ze ja mam umowe podpisana na dluzszy czas, chociaz nie wykluczam wczesniej rezygnacji, myslalam o tym. Jezeli mam dostac nowa prace dopiero w pazdzierniku, to moze dalabym rade jakos to pociagnac, jak myslisz? Chociaz szczerze mowiac, watpie... Albo odejde, albo wydluzy sie czas wrozby. Szkoda ze tak jest, kiedys mi wywrozyles ze dostane nowa prace i dostalam, a ja nie zapytalam jeszcze, jaka to bedzie praca...
      SPRAWY URZEDOWE? Aa, mandat za przejscie na czerwonym wpadl ostatnio. I rachunku nie poplacilam. Co do uczuc, kurde, ja wlasnie nie chcialam tego wiedziec!!! Tak myslalam, on teraz wyjechal, ta jego byla w innym miescie, tego sie wlasnie obawialam... No coz, ciesze sie jednak, ze bedzie sie coraz lepiej ukladalo z koncem roku.
      Gdybym miala podsumowac, co do sprawdzalnosci na teraz - jestem pod wrazeniem. Sama chodze czasem do wrozek, ale bardziej bezposrednio i nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak wiele z nich mysli tylko o kasie i jak wiele doslownie leje wode tekscikami typu: jestes wrazliwa, ale znajdziesz milosc bla bla, no sorry... Tutaj na internecie by to chyba nie przeszlo, a niektorzy daja z siebie wszystko. Odezwe sie jeszcze kiedys, pewnie jesienia. Dzieki i polecam. Jeszcze gdybym kazdy konkurs tak wygrywala...
    • Gość: Burza mózgu Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.play-internet.pl 10.05.13, 14:50
      Kiedy splajtuje kolejny portal typu www.magia-lasu.info.pl/
      • tityus Etap 3 10.05.13, 16:53
        Moi Drodzy, czas na trzeci etap konkursu. RUNDA BŁYSKAWICZNA!
        Polega ona na tym, że... wychodzę do miasta. Nie wiem, czy będę 3, a może 4 godziny,
        ale w trakcie każda osoba może zadać swoje jedno konkretne pytanie.
        W przeciwieństwie do rundy 1 nie ma tu limitu osób.
        Jeżeli 2 osoby zdążą zadać swoje pytanie, to odpowiem na 2.
        Jeżeli 10, to odpowiem na 10.
        W momencie, kiedy wrócę z miasta, zatrzymuję konkurs.

JEDNO KONKRETNE PYTANIE.

Odpowiadać będę jutro.
        Dzisiaj na odpowiedź czeka laureatka konkursu, Pani Monika, oraz Pani Gosia z pytaniem płatnym.

Weroniko, bardzo dziękuję za informację, że sprawdza się u Ciebie tak wiele. Tak, trójzęby w mojej talii to inaczej buławy.
        Uważam, że bardzo ciężko będzie Ci pozostać dłużej w tej pracy, karty w wesji hard, jeszcze poodwracane, dlatego nie gwarantuję.

Zapraszam do konkursu! Proszę pamiętać o podaniu swojego imienia i daty urodzenia na mailu.
        • femina77 Re: Etap 3 10.05.13, 16:59
          też zadałam płatne pytanie:)
    • Gość: Ana Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.13, 20:13
      może się jeszcze załapę ! więc piszę posta z przypomnieniem :) wysłałam Panu pytanie wczoraj o mnie i o pana P.
      • Gość: Małgorzata Anna Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.13, 21:39
        witam serdecznie , czy uda mi sie znalezć nową pracę ?
        Małgorzata
        • Gość: Ania Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 21:52
          Witam :)

Mam na imie Ania. Moje pytanie dotyczy wesela na ktore wybieram sie w tym roku. Pytanie jest konkretne i dotyczy niedawno poznanego mezczyzny. Czy nasza znajomosc rozwinie sie?

Dokladna tresc pytania wyslalam Pau na maila.

Czekam na odpowiedz.
          Pozdrawiam i dziekuje za poswiecony czas i trud wlozony we wrozbe dla mnie.
          • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 11.05.13, 00:07
            Zamykam trzeci etap. Jak wspomniałem, jutro będę odpowiadać.
            Osoby, o których wspomniałem, już dostały swoje wróżby.
            Dobrej nocy Państwu życzę...
            • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 11.05.13, 00:21
              Aha, jeszcze jedno. Proszę nie pisać w moim wątku reklam, zwłaszcza sms-owych wróżb - bzdur
              "bum cyk cyk z szablonika i automatu". Na blogu w artykule - Jak zostać dobrą wróżką - porady, napisałem co ja o tym wszystkim myślę. Odnośnie tego typu portalu, osobiście nie wierzę w skuteczność uroków, rytuałów, spętań itd. Ja wiem po sobie, ile trzeba mieć determinacji, by coś w życiu ruszyło na plus i żadne czary - mary w tym nie pomogą. Jedynie podtrzymają iluzję. Jeszcze raz dobrej nocy!
              • Gość: monika Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.31.5.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.05.13, 15:36
                slicznie dziekuje za obszerna wrozbe na rok 2013. chociaz nie jest ona dla mnie pomyslna ale lepiej wiedziec na czym sie stoi niz nadal bujac w oblokach... zastanawiam sie tylko co teraz zrobic, zakonczyc znajomosc?
                • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 11.05.13, 16:12
                  Pani Moniko, żadnych gwałtownych ruchów, wszystko rozegra się stopniowo. Proszę także pamiętać, że jest pisany Pani nowy, lepszy rozdział życia, zarówno w miłości, jak i w sferze finansowej. I tym cieszyć się trzeba. Życie przynosi ze sobą zmiany - dlatego, by nastąpiło lepsze, czasem musi odejść obecne.

Kochani, ja nie zdążę dzisiaj odpowiedzieć, nawarstwiły się obowiązki. Wszystkie osoby w ramach trzeciego etapu konkursu otrzymają odpowiedź JUTRO, TJ 12 MAJA. Będę mieć więcej czasu.

Jeżeli ktoś chce, może jeszcze zadać swoje pytanie.

Do usłyszenia :)))
                  • Gość: Agnieszka Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.wtvk.pl 11.05.13, 17:15
                    Witam, mam pytanie dotyczące mieszkania/domu.
                    Pytanie wysłałam na maila.
                    Pozdrawiam
                    Agnieszka
                    • Gość: kagh. Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.kwnet.azartsat.pl 11.05.13, 21:20
                      Witam serdecznie, ja mam takie pytanie czy można zadać jeszcze pytanie. Interesuje mnie kwestia zawodowa. Pytanie wyśle na maila serdecznie pozdrawiam. Karina.
                      • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 12.05.13, 00:47
                        Można mi zadać dowolną liczbę pytań, ale w ramach konkursu tylko jedno, inne są płatne. Ja przez ten konkurs pragnę dotrzeć do jak największej liczby osób.
                        Celowo to podkreśliłem nie raz w tym wątku. Pani Agnieszka została zakwalifikowana. Oficjalny koniec etapu 3 :P Dzisiaj odpowiedź. Dobrej nocy!
          • Gość: Ania Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 16:40
            Wracam aby wyrazić swoją opinię ;)
            Po otrzymaniu wróżby byłam bardzo zaskoczona jej trafnością. Jest Pan absolutnie pierwsza i jedyną osobą w tym fachu z jaką się zetknęłam o tam uczciwym i rzetelnym podejściu do kart i osób, którym Pan te karty odczytuje. Zgodność opisu z faktami jest niesamowita. Osoby opisuje Pan dokładnie takimi, jakie one są.
            Muszę również pochwalić sposób, w jaki ubiera Pan wróżbę w słowa. Pięknie i poprawnie, bez chaosu. Dobrze się czyta taką wróżbę, nie trzeba się niczego domyślać, nie ma niedopowiedzeń. Po otrzymaniu wróżby nie mam wątpliwości, niedosytu...Jestem pod wrażeniem całokształtu, wracam więc po wróżbę płatną i już wysłałam Panu na maila pytania. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź, innym osobom zaglądającym tu na forum bardzo polecam kontakt z Panem. Jest Pan doskonały w tym co robi.

Pozdrawiam
            Ania
    • edycia111 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 12.05.13, 16:47
      Edyta 7 11 1967 miroslaw. 6 05 1974 czy bedziemy raz
    • Gość: MONIKA Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 20:16
      kiedy w moim życiu pojawi sie mężczyzna 31.03.78 .Czy Mirek zwróci na mnie uwagę.Proszę o wróżbę.
      • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 12.05.13, 23:31
        Etap 3 zakończony, wysłałem odpowiedzi. Pani Agnieszka w sprawie mieszkania jutro otrzyma odpowiedź.
        Doszły mi jeszcze jakieś maile, jutro przeczytam i odpiszę.

Widzę, że wkradł się już mały bałagan w wątku, więc muszę interweniować...
        • tityus Etap 4 12.05.13, 23:40
          KOCHANI, DLACZEGO NIE WSZYSCY CZYTAJĄ O WARUNKACH KONKURSU?

Otwieram ETAP 4.

6 KOLEJNYCH OSÓB MOŻE ZADAĆ JEDNO KONKRETNE PYTANIE, ale w przeciwieństwie do etapu nr 1 tutaj WYSYŁAM ZDJĘCIE ROZKŁADU NA MAILA!

Pani Edyto, Pani Moniko, co to ma być. Nie otrzymałem maila. Na przyszłość takie pytania będą ignorowane. Rozumiem, że mam odpowiedzieć publicznie?
          Ja włączę Panie do 4 etapu. Jeżeli nie otrzymam jutro maila, odpowiem w poście, a zdjęcie wyślę w załączniku do wglądu.
          Pani Moniko, jedno pytanie. Zapytam, co połączy Panią z Mirkiem.
          Jutro , 13 maja, prześlę wróżbę.

W takim razie zapraszam jeszcze 4 osoby... Dobrej nocy.
          • Gość: ABC Re: Etap 4 IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.13, 00:25
            Dobry wieczór , moje pytanie dot. rozwodu wysłałam Panu na maila. Gosia
            • Gość: marika Re: Etap 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.13, 12:10
              Zadałam pytanie dot, związku. Proszę o odpowiedź.
              • perl-a80 Re: Etap 4 13.05.13, 15:45
                Poproszę o wróżbę dotyczącą pracy. Pytanie wysyłam na maila, jeżeli można:) Pozdrawiam
                • Gość: paula Re: Etap 4 IP: 194.42.110.* 13.05.13, 16:48
                  pytanie wysłane na maila, pozdrawiam!!
              • Gość: marika Re: Etap 4 IP: *.ghnet.pl 13.05.13, 17:56
                Dziekuję za tak szybką odpowiedź. Jej trafność postawiła mnie w osłupienie. Jestem w szoku.
                • tityus Re: Etap 4 13.05.13, 18:34
                  Bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie pytania i opinie :))
                  Mam już komplet osób w etapie 4, dlatego zamykam go.
                  Połowa osób otrzymała już odpowiedź. Druga połowa - jutro.
                  Pani Agnieszce na pytanie o dom też odpisałem.

Zabiorę się jeszcze dzisiaj za pytania płatne.

PÓKI OTWORZĘ KOLEJNY ETAP, PROSZĘ NA RAZIE NIE ZADAWAĆ NOWYCH PYTAŃ W RAMACH KONKURSU.

francis-violento.manifo.com
                  • perl-a80 Re: Etap 4 13.05.13, 18:48
                    Serdecznie dziękuję Panu za wróżbę bardzo obszerną, która bardzo adekwatnie określa obecną sytuację. Pozdrawiam. Gosia
    • edycia111 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 13.05.13, 21:09
      edytaj4@o2.pl
      • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 14.05.13, 16:53
        Pani Moniko...Zdjęcia nie będzie, mam problemy ze wstawieniem go, a maila nadal nie dostałem, więc sama wróżba i odpowiadam publicznie.

Przede wszystkim tarot zaznaczył, aby nie podchodziła Pani do znajomości z Mirkiem górnolotnie, oczekując gruszek na wierzbie i śliwek na sośnie.
        On skrycie interesuje się, myśli i zastanawia, co też z tą Moniką mogłoby wyjść... Ale na dany dzień ma ważniejsze sprawy na głowie.
        Przede wszystkim jego finanse - praca nie przynosi należnych korzyści, a zadłużenia są, owszem i to takie natury sądowej, urzędowej. Mam także kartę dworską kobiety, dlatego proszę zauważyć, że jest przy nim już relacja osobista. Ale oni zostali pokazani jako odseparowani - kiedyś byli w poważnym związku,
        teraz pozostały przede wszystkim zależności. Chłód - to już posąg w parku ma więcej ikry. Ale będą mieli cały czas kontakt, stąd może Pani poczuć się zagrożona :(( Na dany dzień został pokazany jako osoba ciężko pracująca i rozglądająca się za nowym źródłem dochodu. Uważam jednak, że zwróci na Panią uwagę, proszę tylko uzbroić się w cierpliwość do 4 miesięcy:)) Don't worry, karta Mag oznacza w tarocie, że wszystko, co wcześniej z różnych powodów nie mogło dojść do skutku, teraz zostanie pozytywnie załatwione/rozwiązane. Stąd Mirek będzie się za Panią oglądał i widzę te spotkania, randki, nawet intymność. Ale kłopoty, o jakich napisałem, prędko ściągną na dno ten stateczek - Mirek zacznie się od Pani oddalać. Nie będzie miał poważnych zamiarów - prowadzi dość nerwowy tryb życia, stąd będzie oczekiwał adoracji, intymności, zabawy, przygody. Żeby wyrwać się na jakiś czas z tego marazmu. Znajomość ta może się skończyć dość szybko i niespodziewanie, dosłownie jakby piorun trzasnął. Później będzie miał nawet problemy, by zadzwonić - a bo finanse, dom, sprawy urzędowe - okażą się ważniejsze. Poza tym karty pokazują u niego nowe możliwości zawodowe, w co już zaangażuje się do reszty. I będzie Pani musiała pogodzić się z rozstaniem!

WSZYSTKIE OSOBY W RAMACH 4 ETAPU KONKURSU OTRZYMAŁY JUŻ ODPOWIEDŹ.
        O ETAPIE 5 POINFORMUJĘ NA BIEŻĄCO. BĘDZIE MOŻNA WYGRAĆ WIĘKSZĄ WRÓŻBĘ.
    • Gość: MONIKA Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 20:44
      Witam
      Nie dziękuję za wróżbę ? Życzę Dużo Zdrowia .Ma Pan rację on ma trudny charakter,ale i tak mi na nim zależy.Pozdrawiam Monika
    • edycia111 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 14.05.13, 21:52
      Dziekuje duzo faktow sie zgadza
    • Gość: Ana Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 00:45
      Dziękuję za wróżbę.
      Sprawdzalność co do joty, tak właśnie jest jak Pan napisał....... pomimo że zadałam tylko jedno pytanie - Pan nakreślił mi całą moją obecną sytuację, nie wiem jak to możliwe ale jednak !!!
      Polecam i dziękuję bardzo !
      • tityus Etap 5 15.05.13, 15:52
        ETAP 5 - ZAPRASZAM DWIE NOWE OSOBY.

WRÓŻBA DO WYGRANIA TO WYROCZNIA RUNICZNA - PORADA PODWÓJNA.

A zatem będzie można zadać nie jedno, a dwa konkretne pytania. A kaprys tej rundy polega na tym, że odpowiem za pomocą run. Odpowiedź obszerna.
        Jak wyżej, proszę aby przychodziły tylko nowe osoby.

ABY WYGRAĆ, TRZEBA ODPOWIEDZIEĆ NA JEDNO Z PONIŻSZYCH PYTAŃ. PROSZĘ, ABY JEDNA OSOBA ZAPISAŁA JEDNĄ ODPOWIEDŹ W POŚCIE.

1. Na stronie głównej francis-violento.manifo.com jest zdjęcie tarota podmorskiego ( 3 karty ). Jak nazywa się karta środkowa? Proszę o podanie nazwy zgodnej z kanonem wiedzy o tarocie, bo został tutaj zastosowany zamiennik.
        2. W zakładce Ważne artykuły i teksty jest tekst - JAK ZOSTAĆ DOBRĄ WRÓŻKĄ - PORADY.
        Pytanie brzmi - co przedstawia zdjęcie nad artykułem?

Kto pierwszy, ten lepszy - dwie wróżby piechotą nie chodzą!
        • anneblanche Re: Etap 5 15.05.13, 16:05
          jestem 1 :) niedługo wyślę pytania na meila :)
          • anneblanche Re: Etap 5 15.05.13, 16:13
            ad. 1 . to 6 kielichów, widocznie muszelki zamieniły się na kielichy :)
            • anneblanche Re: Etap 5 15.05.13, 16:15
              ad. 2 kryształową kulę. Proszę napisać czy dobrze odpowiedziałam na pyt. 1 to wyślę moje pytania.
              • tityus Re: Etap 5 15.05.13, 16:20
                Odpowiedź na pierwsze pytanie - źle! Chodzi o zdjęcie ze STRONY GŁÓWNEJ.

Odpowiedź na drugie - bardzo dobrze, uznaję. Może Pani wysłać pytania na maila.

Czekam jeszcze na jedną osobę, która poprawnie odpowie na pytanie nr 1.
                • Gość: xy Re: Etap 5 IP: *.wolomin.net 15.05.13, 18:27
                  Witam :)

Czy chodzi o kartę: GWIAZDA?

Pozdrawiam
                • Gość: kubartur Re: Etap 5 IP: *.play-internet.pl 15.05.13, 18:49
                  as monet?
                  • tityus Re: Etap 5 15.05.13, 19:43
                    As Monet, dokładnie.
                    Wyślij maila na francisviolento@poczta.fm

Mam już zwycięzców, proszę na razie nie zadawać nowych pytań.
                    • Gość: kubartur Re: Etap 5 IP: *.play-internet.pl 15.05.13, 20:18
                      Supcio!:)
                      Wysłałem mailem 2 pytania dotyczące pracy i życia osobistego.
                      • Gość: a Re: Etap 5 IP: *.play-internet.pl 19.05.13, 08:12
                        czy to już koniec konkursów?
                        • tityus Re: Etap 5 19.05.13, 17:56
                          Na razie nie zrobię 6 etapu konkursu z powodu dużej liczby obowiązków - mam wizyty na żywo, płatne wróżby, prowadzę seminarium i muszę się przygotować, jest jeszcze jeden tekst do napisania... Osobom z rundy 5 odpowiedziałem dopiero dzisiaj.
                          Konkurs reaktywuję prawdopodobnie w czwartek.

Ja tu cały czas jestem, nigdzie nie uciekam. Dziękuję za zainteresowanie!
                          • anneblanche Re: Etap 5 19.05.13, 22:42
                            Dziękuję bardzo za odpowiedz, niestety wiem, że za bardzo idealizuję, spróbuję nad tym popracować :) co do wyjazdu trochę się zaniepokoiłam bo to wycieczka zorganizowana. Jeszcze raz dziękuję i życzę miłej nocy :)
                            • tityus Etap 6 30.05.13, 18:33
                              Wracamy do konkursu. Zapraszam 3 kolejne osoby.
                              Można wygrać skrypt runiczny na dowolną sferę życia.
                              - praca nad własnym charakterem
                              - poprawa finansów
                              - poprawa relacji z ludźmi
                              - na zdrowie, by przyspieszyć regenerację organizmu
                              - na korzystne wyjazdy, podróże
                              - na wyjaśnienie trudnych spraw w związku, relacjach partnerskich

Skrypt składa się ze zdjęcia run minerałów, które są ustawiane specjalnie dla konkretnej osoby w konkretnej ilości i położeniu. Jednocześnie piszę, jak pracować ze skryptem, bo z własnego doświadczenia wiem, że dzięki pracy z runami udało mi się poprawić finanse, przyciągnąć nowych ludzi do swojego życia, pozytywnie rozwikłać problemy.
                              Bo wróżki tylko mówią, jaką runkę trzeba sobie przerysować, ale to jest za mało, jeżeli dana osoba nie będzie ze skryptem pracowała, to nic nie zadziała, nie wystarczy sobie powiesić kartki na ścianie, to nie obraz...

Proszę się wpisywać pod tym postem, 3 nowe osoby. Na mailu proszę o opis problemu - czego dokładnie to ma dotyczyć.
                              Jutro będę już wysyłać.

Do usłyszenia!
                              • Gość: a Re: Etap 6 IP: *.play-internet.pl 31.05.13, 10:23
                                a "stara" osoba mogłaby też być?
                                Proszę...
                                Mam "tyły" finansowe, będę bardzo wdzięczny za Pana pomoc i skrypt.
                                Jeśli potrzeba więcej szczegółów to napiszę, ale na mail.
                                Pozdrawiam
                              • Gość: Gość Re: Etap 6 IP: 46.239.162.* 31.05.13, 12:59
                                Witam, czy na wyjaśnienie trudnych spraw w związku, relacjach partnerskich mogłabym prosić o skrypt runiczny.
                                Justyna
                              • Gość: Marta Re: Etap 6 IP: 46.227.38.* 31.05.13, 13:26
                                witam! bardzo proszę o skrypt na finanse
                                • Gość: ania Re: Etap 6 IP: *.sin.nokia.net 31.05.13, 13:34
                                  wczoraj wysłałam maila z prośbą o skrypt mam nadzieję ze się załapałam
                                  • tityus Re: Etap 6 02.06.13, 21:59
                                    Skrypty wysłane, koniec etapu 6.
                                    Trochę to trwało, bo opisy dt pracy z runami są bardzo szczegółowe.
                                    Pamiętajcie, jak ważna jest mowa symboli.

Niektórzy wysyłają mi darmowe pytania poza konkursem. NIE ROBIĆ TEGO, CZYTAĆ WĄTEK, BO BĘDĘ IGNOROWAĆ.

Niedługo się odezwę, dziękuję za zainteresowanie seansami na żywo. Ciao!
    • Gość: Xoxa Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.13, 09:28
      Hejka,

A ja powiem w sposób następujący.
      Byłam u kilku wróżek, i generalnie wszystko się powtórzyło. Ba, nawet bardziej szczegółowo, ale może ze względu na czas.

To co do przeszłości czy o osobach, o które były pytane karty - zgadzało się, może z drobnymi szczególikami, ale jak najbardziej całość wkomponowała się w rzeczywistość.

Jeśli chodzi o przyszłość - to jeśli 3 kobiety powiedziały w jakimś odstępie czasu bardzo podobnie, każda ze swoją talią tarota, i tu mam potwierdzenie tego - to coś w tym jest.

Atmosfera jak najbardziej na plus, bardzo przyjazna, bezpośrednia osoba, z którą można konie kraść mimo młodego wieku.

Odnośnie spełnienia się wróżb będę mogła się wypowiedzieć w czasie,,,, więc tego nie będę dany moment komentować.

Pzdr
      • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 06.06.13, 02:10
        Serdecznie dziękuję za równie pozytywną i szczerą opinię!

6 CZERWCA - AKTUALIZACJA BLOGA.

1. Znaczenie i rozkłady kart - opis przepięknej runy Ehwaz oraz rozkład - Blokady w miłości! Dlaczego wciąż nie układa się w sferze uczuciowej? Owszem, można to sprawdzić i naprowadzić na właściwą drogę!
        2. Ważne artykuły i teksty - pewnie dla wielu kontrowersyjny artykuł "Kościół nie pozwala, nie skorzystam"... , w którym opisuję, czy Kościół rzeczywiście ma rację, spoglądając na wróżbiarstwo tak restrykcyjnie.
        3. Na bieżąco - dwa nowe zdjęcia, film krótkometrażowy "Sekret dysocjacji", w którym zagrałem główną rolę oraz na poprawę humoru opowiadanie z dreszczykiem pt. Telefon.

SERDECZNIE POLECAM!!!

Dzisiaj otworzę kolejny etap konkursu.

• tityus Etap 7 06.06.13, 22:40
          Darmowa wróżba!

Poproszę o kolejne 7 osób z nowym pytaniem do kart. Konkretnie ułożone, z imionami i przynajmniej swoją datą urodzenia, dane oczywiście na maila francisviolento@poczta.fm, tutaj wpisujemy się, żeby każdy widział liczbę zgłoszeń.

Proszę o nowe osoby, w konkursie na darmową wróżbę można raz wziąć udział. Pozdrawiam!

• Gość: :) Re: Etap 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 22:49
            Wysłane:) Pozdrawiam, D.
            • tityus Re: Etap 7 06.06.13, 22:54
              Ty się nie liczysz, fałszywa panno i dobrze wiesz, czemu.

Jeszcze 7 osób!
          • Gość: dark07sky Re: Etap 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 21:59
            Bardzo proszę o wróżbę dotyczącą sfery uczyć, pytanie i date ur przesyłam na e-maila.

pozdrawiam i z góry dziękuję
            Dorota
          • jeanny_s Re: Etap 7 07.06.13, 22:51
            Witam, jeśli dobrze policzyłam to powinnam załapać się do tej siódemki. :-) Mam na imię Dorota ur. 01.12.1977 r. W obecnej pracy dzieje się coraz gorzej, czy znajdę lepszą pracę dająca mi wreszcie satysfakcje i lepsze zarobki? Aby było lepiej powinnam zupełnie zmienić firmę czy może w obecnej uda się zdobyć lepsze stanowisko? Mój mail: jeanny_s@o2.pl.
    • anna151sx Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 06.06.13, 22:59
      Jak sobie poradzę z opieka nad mamą?
      anna151@interia.eu
      • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 06.06.13, 23:04
        Pani Aniu, nieprecyzyjnie.
        Proszę podać swoją datę urodzenia i imię mamy, bez tego wróżba nie wyjdzie.
        Rozumiem, że mama choruje i chce Pani zapytać o kwestię opieki, tak?

Można mi wysłać to w mailu.
        • Gość: wazka Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.mmj.pl 06.06.13, 23:12
          ja tez poprosze , dlaczego pewien pan odciał sie odemnie i czy to znaczy ze on nie chce ze mnabyc czy poprostu czekal na moj ruch , o co chodzi ?
          • Gość: Wazka podaje date IP: *.mmj.pl 06.06.13, 23:14
            do pytaniapodaje date ur 30.10.1985 i imie pana damian
            • tityus Re: podaje date 06.06.13, 23:19
              Kochana, to Twoja data urodzenia czy tego Pana?
              A Twoje imię Ważka?

Proszę precyzyjniej, to jednak uroki internetu i słowa pisanego...

Nie dostałem maila, więc odpowiem publicznie.
              • Gość: Wazka Re: podaje date IP: *.mmj.pl 06.06.13, 23:31
                wysyłam na e-mail :)
                • tityus Re: podaje date 06.06.13, 23:34
                  Dobrze, dziękuję :)
                  Proszę tylko NIE opisywać sytuacji! Wszystko wyjdzie w rozkładzie.
                  Wystarczą dane i konkretne pytanie.

Jutro Paniom odpowiem, dobrej nocy! Ślę dobrą energię dla mamy!
                  • zoselin1987 to i ja poprosze 07.06.13, 09:07
                    Witam

Kamila, urodzona 31.03.1987
                    Staramy się z mężem o dziecko (oboje się leczymy).

Czy w ciągu pół roku uda mi się zajść w ciążę?
                    Mój mail zoselin1987@wp.pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam
                    • zoselin1987 Re: to i ja poprosze 07.06.13, 09:10
                      Jeśli mogę prosić o odpowiedź na maila to będę bardzo wdzięczna.
        • anna151sx Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 06.06.13, 23:28
          30.07.1952
          mamy data urodzenia: 9.07.1928
          Imię mamy: Genowefa. Mama ma demencję.
          • Gość: anilia.pda Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.13, 23:33
            jak rozwinie się znajomość z T.?
            wysłałam maila z datami
            pozdrawiam
            • Gość: ms Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.13, 23:07
              Witam, czy uda mi się rozwieść z mężem i w jakiej atmosferze?
              dane wysłałam na maila .
              • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 08.06.13, 02:59
                ms z ip IP: *.adsl.inetia.pl też odpada z konkursu. Kolejna wredna oszustka, mam nadzieję, że po odpowiedniej reprymendzie mailowej ta Pani już więcej tu nie zagości.

Dla osób, które piszą tylko maila do mnie - wpisanie się tutaj w poście to podstawa, by otrzymać wróżbę, to jest jak lista obecności, proszę o tym pamiętać.

Dobrej nocy.
                • Gość: Wazka Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.mmj.pl 08.06.13, 10:33
                  Witam serdecznie jeszcze raz ja pisze zapytaniem czy ten poprzedni e-meil do panadoszedl ?
                  • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 09.06.13, 01:25
                    Proszę Pani, tak. Odpowiem dzisiaj na pewno :)
                    Czterem osobom już zrobiłem wróżbę - oczywiście odpiszę jeszcze na maile z wyjaśnieniem.

A ZATEM POZOSTAŁY JESZCZE 2 OSOBY ! MOŻNA ZADAĆ JEDNO, KONKRETNE PYTANIE!

I zaznaczam, że jeżeli zdarzy się następna pseudoambitna jednostka, która będzie próbowała podstępnie wyłudzić kolejne pytania, sprawa zostanie przedstawiona w postaci dowodów, a ja już więcej pomagać nie będę.

Dobrej nocy!
                    • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 09.06.13, 18:57
                      Pani Karolino, już odpowiedziałem. Innym też, bardzo dziękuję za opinie!

JESZCZE MOŻNA WZIĄĆ UDZIAŁ W KONKURSIE, 7 ETAP ZARAZ SIĘ KOŃCZY!
                      • Gość: Roksi Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.13, 19:09
                        Ja nie otrzymałam odpowiedzi
                      • Gość: anilia.pda Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.13, 23:51
                        a ja też jeszcze nie dostałam odpowiedzi
              • Gość: Jolcia2 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.09.13, 23:37
                Kolejna rzecz sie sprawdzila, bardzo dziekuje !!! Tylko cena wrozby jest taka niska...
                • Gość: gość Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 12:31
                  Gość portalu: Jolcia2 napisał(a):

> Kolejna rzecz sie sprawdzila, bardzo dziekuje !!! Tylko cena wrozby jest taka n
                  > iska... A co Ci stoi na przeszkodzie by dopłacić ? Większą kwotą na pewno nie pogardzi możesz zapłacić według własnej woli.
          • anna151sx Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 09.06.13, 21:12
            Odpowiedz, a właściwie analizę, dostałam i bardzo dziękuję. Pan trafił w 100% z oceną sytuacji, wskazał na blokady (skąd się wzięły) i moje frustracje wynikające z sytuacji. Byłam zaskoczona - ja bym tego lepiej nie ujęła, otworzył mi oczy.
            • Gość: Wazka Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.mmj.pl 09.06.13, 23:47
              rowniez bardzo dziekuje :) Pozdrawiam serdecznie :)
    • Gość: Roksi Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.13, 07:13
      Witam
      Czy się zejdziemy i kiedy zamieszkamy razem?Dane wysyłam na maila i dziękuje za poświęcony czas
    • jeanny_s Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 10.06.13, 00:25
      Bardzo dziękuję za wróżbę. Odpowiedź otrzymałam bardzo szybko. Ocena trafna mam tylko nadzieje że zmiany nastąpią trochę szybciej. :-)
    • Gość: dark07sky Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.ip.netia.com.pl 10.06.13, 11:58
      Jestem pod wrażeniem umiejętności i przenikliwości w ocenie obecnej sytuacji !!! Bardzo indywidualne podejście do osoby pytającej, odpowiedź jest obszerna, a nie coś na zasadzie tak/nie może w zimie a może za rok.....
      Co więcej oprócz wróżby można otrzymać rade dotyczącą rozwoju duchowego... all inclusive można by rzec :) Bardzo serdecznie polecam wszystkim !!!!!!!!! Osobiście, nie liczyłam że przytrafi mi się taka dokładna darmowa wróżba, ale mam nadzieje, że czas może będzie łaskawszy i szybciej nadejdą pozytywne zmiany :):):) no ale na to Wróżący nie ma już wpływu ;)
      POLECAM w 100 % :))) !!!!!
      • Gość: turqusowa Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 12:38
        Witam, czy w moim małżeństwie się ułoży, czy nie mamy już szans
        • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 11.06.13, 15:20
          OFICJALNY KONIEC ETAPU 7!

Konkurs na dany dzień udowodnił, że podjąłem w życiu właściwą decyzję, by wróżyć i dalej będę podążać tą drogą.
          Co ciekawe, doczekałem się tylu wspaniałych opinii w momencie, gdy zszedłem z allegro i po krótkiej przerwie zacząłem działać na własną rękę. Cóż za "dziwny zbieg okoliczności"...

Wszystkim którzy wygrali, ślę gorące pozdrowienia. A ja poukładam swoje prywatne sprawy i pomyślę nad 8 etapem.

Dorotko, ja widzę darmowe wróżby na innych portalach i wiem, jak one wyglądają. Są w dużej mierze amatorskie, ponieważ dane osoby się przeważnie jeszcze uczą. A ja jestem profesjonalistą, kładę karty na poważnie już od kilku lat, a przepowiednia konkursowa nie powinna odchodzić poziomem od płatnej :)) Podchodzę do tematu poważnie, dlatego nie odwalam chałtury :P

Karty czekają na wszystkich zainteresowanych, na blogu wszystkie informacje :))
          • Gość: dark07sky Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 19:46
            PODĄŻAJ TĄ DROGĄ BO POMAGASZ TYM WIELU LUDZIOM, mi na pewno przywróciłeś nadzieję i nawet moja wiara we własne możliwości zaczyna się odradzać ;) Dobre użytkowanie talentu do wróżenia może sprawić innym wiele dobra, a na pewno pomóc tak jak mi.

Życzę wielu równie zadowolonych jak ja klientów ;)
            • Gość: Wioletta F Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.13, 18:11
              Dziękuję bardzo za dzisiejszy seans :*
              Pomogłeś mi bardziej niż niejeden coach, doradca duchowy...
              Może dlatego, że pewne problemy dotyczyły również Ciebie w przeszłości?
              Mądrze odczytujesz karty. Na pewno kiedyś wrócę.
    • tityus Etap 8 27.06.13, 12:07
      Uwaga, nowy etap konkursu.
      Można wygrać szczegółowy rozkład partnerski.
      Jest on bardziej obszerny od tradycyjnej wróżby, ponieważ opisuje dokładnie myśli, uczucia partnera, a także daje wskazówki.

Jeżeli ktoś jest samotny, może pytać o wejście w związek albo o blokady w sprawach sercowych.

Jak wyżej zaznaczone, PROSZĘ ABY ZGŁASZAŁY SIĘ OSOBY Z PROBLEMAMI UCZUCIOWYMI.

Przypominam, że wpisujemy się pod tym postem jak na liście obecności i pytanie wysyłamy na maila francisviolento@poczta.fm .
      Chyba, że ktoś bardzo chce odpowiedź publicznie, wtedy proszę to zaznaczyć.

Na razie nie ma limitu osób, proszę zadawać pytania.

W konkursie na darmową wróżbę można wziąć udział tylko raz, takie są zasady na każdym podobnym wątku. Kolejne pytanie tylko 5 zł, obszerna odpowiedź.

Zapraszam...
      • Gość: Ania Re: Etap 8 IP: *.sin.nokia.net 27.06.13, 12:42
        czy mogłabym prosić o wróźbę w strefie uczuciowej Ania
      • Gość: Cornflake Girl Re: Etap 8 IP: *.nplay.net.pl 28.06.13, 16:59
        Witam,
        Ja również jestem zainteresowana otrzymaniem szczegółowego rozkładu partnerskiego. Wszelkie dane podałam w mailu.
        Pozdrawiam
        Cornflake Girl
    • Gość: Roksi Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.incenti.pl 27.06.13, 12:44
      Witam
      Może teraz się załapę,Czy się zejdziemy i kiedy zamieszkamy razem?Dane wysyłam na maila i dziękuje za poświęcony czas
      • Gość: Ines1985 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.13, 12:54
        Poproszę o wróżbę Agnieszka :)
        • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 27.06.13, 18:40
          Pani Ilona dostała już odpowiedź.

Od pozostałych osób nie otrzymałem maili, więc czekam...
          Przypominam, że należy podać POPRAWNE dane ( imię, data urodzenia, co najmniej imię partnera ), żeby wyszła prawdziwa wróżba.
          I zapraszam kolejne osoby.
          Jutro tu wrócę...

• Gość: kagh Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.kwnet.azartsat.pl 27.06.13, 21:08
            Witam, czy można zdać pytanie. Odnośnie sfery zawodowej.
          • Gość: Ines1985 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.13, 09:15
            Witam, wysłalam poprawnie maila 2 razy, ale nie dostałam odpowiedzi:(
    • Gość: Ilona Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.incenti.pl 28.06.13, 07:52
      Dostałam odpowiedź,dziękuje
      • amanita80 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 28.06.13, 13:44
        Czy ja rowniez moglabym prosic o odpowiedz???
        W miare mozliwosci szybko bo ja jutro wylatuje....
        Wracam do Pana jako zadowolona klientka, sprawdzila sie juz jedna wrozba,
        jade do Anglii spotkac sie z panem o imieniu Michael.
        Daty urodzenia nie znam. Co z tego wyniknie, nie ukrywam ze sie boje troche..
        Anita 25.04.1980
        Dziękuję...
        • tityus Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 28.06.13, 14:40
          Cierpliwości, to nie piekarnia:) Nie siedzę przy komputerze 25 godzin na dobę.
          W takiej formie konkursu każdy na pewno otrzyma odpowiedź.
          Pani Agnieszce już odpowiedziałem. Pani Anito, tak się składa że akurat zajrzałem na forum i odpowiem teraz, bo później wychodzę do miasta. Nie otrzymałem od Pani maila, więc publicznie. Kochani, pamiętajcie o tym.

Michael, cóż z niego za ziółko? Karta Diabeł.
          Przede wszystkim to człowiek egoistyczny i dwulicowy, który pod płaszczykiem ładnej
          kreacji skrywa kłamstwo, zainteresowanie złem w atrakcyjnej formie, tj seks, nałogi, nieciekawe towarzystwo z tzw półświatka.
          Zależy mu przede wszystkim na własnych korzyściach, to on będzie rozdawał karty
          wedle własnej woli, kusząc i nęcąc do dalszej zabawy.
          9 pentakli. Jest osobą zamożną i dobrze prosperującą pod względem finansowym. Do tego
          może Pani pomóc w tej podróży, np opłacając bilet, załatwiając mieszkanie.
          Nie stanowi to dla niego żadnego problemu.

Jak Pani do tego podchodzi? 7 kielichów
          Zbyt sentymentalnie. Proszę zejść z obłoczka i spojrzeć prawdzie w oczy. To nie jest człowiek,
          z którym połączy Panią trwały i szczęśliwy związek. Jest Pani bardzo wrażliwą osobą, delikatną, ale w tym wypadku przyda się więcej racjonalnego podejścia. Proszę nie dorabiać na siłę dodatkowej ideologii i nie dodawać Michaelowi cech, których tak naprawdę nie posiada.

Rozkład ogólny:
          Widzę przede wszystkim dużo wymiany wiadomości, maili. Nie spotkaliście się wcześniej, znajomość zdominowały konwersacje mailowe, smsy, listy ( któż dziś je pisze, haha ).
          Mimo, że zapowiadało się mrocznie, nie ma się czego obawiać pod względem bezpieczeństwa. Podróż będzie udana, a spędzony wspólnie czas zmysłowy, ale tylko i wyłącznie pod warunkiem, jeżeli nastawi się Pani wyłącznie na zabawę.
          Napiszę bez ogródek, to co o sobie przedstawił nie jest w pełni prawdziwe i zależy mu przede wszystkim na przygodzie, znajomości niezobowiązującej. Ot, przepłynie się z Panią Tamizą, zaprosi do restauracji, pokaże Big Bena ( ! ), zaprosi do tańca. To wszystko. Nie widzę dalszej kontynuacji tej znajomości w przyszłości i nie widzę również tego wyjazdu jako
          okres długotrwały typu przeprowadzka, zarobek... To jest pokazane bardziej w formie urlopu, wycieczki, by zbliżyć się do tego człowieka.
          Karty pokazały jeszcze, że zazna Pani szczęścia w miłości, ale najpierw należy uwolnić się od mężczyzny z przeszłości - jeszcze ktoś o Pani myśli, jeszcze będzie wracał... Zerwany kontakt, prośba o przebaczenie.

Szczęśliwej podróży, polecam także kamień minerał Malachit, który będzie chronił za granicą i pozwoli cieszyć się chwilą, pasją odkrywania!

Zapraszam kolejne osoby!
          • Gość: Ines1985 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.13, 15:31
            Ten Pan posiada niesamowity dar wróżenia. Sam potwierdził coś o czym nawet nie wspomniałam w zapytaniu. Bardzo pomógł, rozwiał wątpliwości, doradził, dał wskazówki sam z siebie. Dziękuję !Kochany z Pana człowiek, bardzo inteligentny i widać to po sposobie w jaki przedstawia Pan wróżbę. Polecam wszystkim.
            Agnieszka
            • Gość: ewa.lakoma Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.13, 16:07
              Poproszę o wróżbę, Ewa Łakoma.
          • amanita80 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 28.06.13, 21:55
            Ach to prawda, jestem marzycielska, taka romantyczka od urodzenia i przez to cierpie...
            Ale dziekuje za wrozbe, balam sie troche o bezpieczenstwo, ale teraz widze ze nie ma
            o co. Faktycznie widzimy sie pierwszy raz, faktycznie pomoze mi finansowo, zdaje sobie sprawe ze to moze byc tylko romans,
            ale gdzies te nadzieje wciaz sie odzywaja na milosc, ech... Byly partner tak wiem o kogo chodzi, prosi o kontakt
            jednak bardzo mnie zranil, musze po powrocie jak odpoczne zrobic z tym porzadek.
            Duzo widzisz, bardzo dziekuje i gdy uporzadkuje stare sprawy spytam jeszcze o milosc.
            Zycze slonca!
          • Gość: Agnieszka Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.13, 00:14
            Witam serdecznie, uprzejmie proszę o wróżbę na e-mail, z góry dziękuję, Agnieszka
    • casablanka11 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 28.06.13, 17:55
      Ja polecam zdecydowanie www.adwokat-diabla.waw.pl/ Korzystało z niej wielu moich znajomych jaki ja sama. Pozdrawiam
      • tityus Koniec etapu 8 29.06.13, 16:11
        Wszyscy już powinni otrzymać wróżby. Ewo - warunkowo, z uwagi na łakomstwo...

Re: Etap 8IP: *.sin.nokia.net
        Gość: Ania 27.06.13, 12:42 Odpowiedz
        czy mogłabym prosić o wróźbę w strefie uczuciowej Ania

Nie dostałem maila.

Otrzymałem też dodatkowego maila, ale bez wpisu na listę, więc wróżby brak.
        Ja nie będę każdego z osobna upominać.

Na razie etap zamknięty. W następnym można będzie wygrać większą wróżbę.
        Dziękuję za opinie i zainteresowanie! Miłego dnia!
        • Gość: Bernadeta Re: Koniec etapu 8 IP: *.rev.pro-internet.pl 30.06.13, 11:52
          Bernadeta 14.10.1957 bardzo prosze o wrozbe
      • salamandra.69 Re: Francis Violento - darmowe wróżby, konkurs! 02.11.13, 13:54
        casablanka11 napisał(a):

> [b]Ja polecam zdecydowanie rel="nofollow">www.adwokat-diabla.waw.pl/>

No i gdzie teraz ten Twój adwokat-diabła??? Zwinął interes! I tak bedzie ze wszystkimi "wirtualnymi" spetanie.pl, ezo24 i inni! ludzie nie dajcie się nabrać.
        Ode mnie adwokat diabla wziął kasę, obiecał zwrócic - ale nagle stronka zniknęła! Zwykły naciągacz :((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka