tityus
07.05.13, 19:22
Witam wszystkich!
Jestem Francis Violento z Poznania i chciałbym przedstawić przedstawić Państwu konkurs pt.
KOŁO FORTUNY! Można w nim wygrać DARMOWE WRÓŻBY, SKRYPTY, A NAWET ANALIZY!
Jeżeli ktoś jeszcze nie wie, kim jestem, proszę wejść na mojego nowego bloga
francis-violento.manifo.com/
Tam jest mnóstwo informacji na temat mojej osoby, wróżbiarstwa, jak również sposoby interpretacji kart. Zdjęcia, filmy, artykuły.
Blog jest obszerny, po części poświęcony innym moim pasjom i ciekawostkom.
Przed otrzymaniem wróżby warto się z nim zapoznać, aby nabrać zaufania.
Facebookowego fanpage'a zamierzam usunąć, ponieważ nie odnajduję się w portalach społecznościowych, nie lubię ich.
Chyba jestem zbyt staroświecki... A zatem zapraszam do zapoznania się...
Konkurs będzie rozgrywał się etapowo. Pierwszy etap trwa od dziś, tj. 7.05.2013.
Każdy może zadać JEDNO KONKRETNE PYTANIE, np Mam na imię Anna, urodzona 01.09.1970. Czy mój związek z partnerem Andrzej 08.12.1972
przetrwa, czy wciąż będziemy razem? Dziękuję.
Jak wyżej, bardzo proszę o podanie imienia osoby o jaką Państwo pytają i daty urodzenia. Jeżeli nie znają Państwo daty urodzenia tej osoby,
wystarczy podać jej imię i swoją datę.
ODPOWIADAM NA MAILA, WIĘC PROSZĘ GO PODAĆ DO PYTANIA. Jeżeli nie chcą Państwo publicznie podawać swojego maila, można mi wysłać wiadomość z pytaniem na francisviolento@poczta.fm, ale pytanie musi być zadane również tutaj na forum.
I CZEKAM NA 7 TAKICH ZGŁOSZEŃ, 7 OSÓB.
Po zadaniu 7 pytań pierwszy etap jest zamykany, ja odpowiadam w przeciągu 1-2 dni OD MOMENTU ZAKOŃCZENIA ETAPU i zostaje uruchomiony następny, o czym powiadomię swoim postem. Czasami by dostać wróżbę, trzeba będzie odpowiedzieć na bardzo proste pytanie z zakresu wróżbiarstwa bądź informacji na moim blogu.
Forma etapowa jest dla mnie wygodniejsza, ponieważ widzę, co się dzieje na podobnych wątkach - chaos i harmider, a chcę tego uniknąć. Proszę nie zasypywać mnie mailami poza konkursem z prośbą darmowej wróżby, bo KOŁO FORTUNY to jedyna możliwość powróżenia ode mnie za darmo, taka specjalna promocja. Konkurs będzie trwał długo, więc mam nadzieję, że załapie się dużo osób.
Pytania zbyt ogólne, typu co z moją miłością, pracą, finansami, bez danych osobowych będą ignorowane bez upomnienia, bo nie lubię niedbalstwa. I wtedy kolejna osoba będzie mogła wskoczyć do etapu konkursu.
Ponieważ mam dużą wiedzę z zakresu kart ( tarot, runy, minerały ) i psychologii, chciałbym w ten sposób otworzyć się na pomoc innym ludziom. Nie ukrywam, że chodzi mi też o promocję - wróżyłem już na allegro, ale to nie jest szczyt moich ambicji.
Zapraszam do zadania JEDNEGO KONKRETNEGO PYTANIA w ramach darmowej wróżby. Słonecznego dnia i dobrej kolacji!
francis-violento.manifo.com/