Dodaj do ulubionych

Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!!

IP: *.31.121.34.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.06.13, 22:24
Witam
Jestem autorem strony przepowiednia.com i szukam do niej prawdziwego jasnowidza, chce tez zalozyc forum odnosnie osob uzdolnionych tym darem.
Posiadam duze doswiadczenie przy testowaniu osob ktore "uwazaja" ze maja "zdolnosci"

Podaje moj numer gg: 1956207
email: anirac1@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: m.m9 Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.13, 12:21
      Powodzenia.
      • Gość: Michal Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! IP: *.30.209.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.13, 15:38
        no dziekuje poki co zaden sie nie zglosil, czas pokaze
        • Gość: Kiwi. Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! IP: *.play-internet.pl 27.06.13, 17:35
          Do czego ci jasnowidz masz dla niego kasę? żeby go testować jak nie to będziesz olewany proste!!

A ty jesteś jakaś komisja stwierdzająca, czy ktoś ma dar czy nie dziwny masz pomysł kolego wręcz chory.
          • Gość: Michal Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! IP: *.205.47.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.13, 18:08
            Oczywiscie strony sa juz gotowe przepowiednia.com i jasnowidz.eu.
            Czekam na osobe ktora naprawde chce pomagac osobom i ma dar.
            Dziekuje za uwage.
            • Gość: Jasnowidz Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! IP: *.play-internet.pl 27.06.13, 18:38
              jakie jest przewidziane honorarium za pracę jasnowidza? czy darmocha?
              • Gość: rafal Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! IP: *.205.47.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.13, 18:40
                ciekawe ogloszenie. Jak sie mozna skontaktowac ?
                • tekla.ja Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! 27.06.13, 22:06
                  a prawdziwy czarnowidz by się nadawał?
                • tekla.ja rafał 27.06.13, 22:09
                  to się nawet na zwyklego pracownika nie nadaje! wyaznie podano kontakt, a on...nie zauwazyl, sierotka!
                  • Gość: gość Re: rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.13, 08:31
                    tekla.ja czepiasz się i jasnowidz też ma prawo niedowidzieć.Jak widzisz od razu nie przeszedł testu:)Ten mój ulubiony, którego podziwiałam w tv,też zawiódł,szukał złodzieja od biżuterii miała być odzyskana w przeciągu 3 tygodni a tu upłynęło już dwa miesiące i nic,ani złodzieja ani biżuterii.To jest tak jak w totku trafił nie trafił powróżyć można a naiwny niech się cieszy.
                    • Gość: gość Re: rafał IP: *.toya.net.pl 28.06.13, 16:28
                      a co to za jasnowidz podziwiany w tv? pewnie Roland :) sympatyczny ale sprawdzalność niestety zerowa przynajmniej u mnie ,trzy wizje i pudło
                      • Gość: seiw83 Re: rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.13, 18:20
                        przyszłość jest płynna, nigdy nie ma 100% przyszłości. Twój biznes nie może działać na tej podstawie.
                • Gość: G Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! IP: *.promax.media.pl 15.07.13, 23:14
                  Brawo:)
          • Gość: LiRu Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 21:25
            No prosze. Wszędzie mamy komisje śledcze! Watykan ogłasza kto jest święty (też ma swoje testy)... Tacy mądrale to by Chrystusa testowali.... A Ty, jaki masz dar? Jakie masz prawo oceniać innych? Myślisz, że jasnowidzenie, to jak guzik w komputerze, wciskasz i masz "jasno"?
            Znam dokładnie te bzdurne testy (akurat twoich - nie), np. w Rosji urządzili bitwę Ekstrasensów, niezły show./.. kupa forsy i ubaw dla gawiedzi. A prawda jest taka, że nie istnieją przepowiednie w 100 procentach celne! Nasza przyszłośc, wspólna ludzkości jak i kazdego z nas osobna, kształtuje się co chwila, w zależności od naszych czynów, myśli etc. ! A więc każdy kto twierdzi, że na sto proc. wydarzy się to i tamto, jest po prostu zadufanym głupkiem.
    • Gość: Michal Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! IP: *.unitymediagroup.de 01.07.13, 23:40
      Myslisz ze masz dar Jasnowidzenia? Chcesz go rozwinac ? czekam...
      • Gość: m.m9 Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.13, 08:03
        co proponujesz (w sprawie rozwoju)?
        • Gość: jaaaa Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! IP: *.mmj.pl 03.07.13, 10:02
          ja jestem chetna do sprawdzenia moich umiejetnosci jakco dajznac
    • Gość: pska75 Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.13, 09:59
      Powiem tak: jedynym wiarygodnym testem na prawdziwego Jasnowidza z darem jest to, czy potrafi komus pomóc nie żądająć za to ogromnych pieniędzy! Prawdziwy, z darem - wie, że otrzymał ten DAR za darmo, nie za kasę, więc - czy ma prawo "pomagać" za ogromne pieniadze? Często, osoby zrozpaczone wydają ostatni grosz, aby tylko np. odnależć ukochaną zaginioną osobę ... A więc, zamieszczam tutaj mój test: czy ktoś pomoże mi bez zapłaty z góry? Jeżeli jesteś Prawdziwym Jasnowidzem, to wiesz, że - jestem osobą uczciwą i oddam wszystko co do grosza, jeżeli sie uda, jeżeli znajdę możliwość skontaktowania się z zaginioną osobą, odwzdięczę Ci się , Prawdziwy Jasnowidzu, co do grosza! Przecież o tym wiesz, skoro jesteś jasnowidzem, prawda? A więc - po co żądać zapłaty z góry? Czekam. Na Prawdziwego Jasnowidza. lipska75@poczta.fm
    • Gość: Zmieniona (pozytyw Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! IP: *.146.96.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.07.13, 17:39
      Napisz do iton.com.pl/ jeżeli chcesz. Polecam
    • irona.sonata Re: Poszukiwany prawdziwy Jasnowidz z darem !!!! 24.04.23, 23:01
      Bardzo bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka