Gość: moja opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 14:43 co myślicie o takim związku?? LEW (kobieta) RYBY (meżczyzna ) czy taki związek ma szanse przetrwać ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moja opinia Re: LEW-RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 14:45 Lew – opis znaku Zodiaku Lew(23.07 – 23.08) Patrzcie na mnie i podziwiajcie - jestem w centrum uwagi. Wielkoduszność, autorytet, dramatyzm. Cechy charakteru Lwy są pewne siebie, dumne i obdarzone radością życia. Zachowują się w sposób ekspresyjny i dramatyczny, jakby były aktorami na scenie. Bardzo im zależy na akceptacji innych i zwróceniu na siebie uwagi, co może być brane za próżność i pompatyczność. We wszystko, co robią, angażują się bardzo silnie, a ich poczynania charakteryzuje wielki idealizm, graniczący czasem z łatwowiernością. Po prostu mają z reguły dobre intencje i nie potrafią uwierzyć, że kimś mogłyby kierować inne, bardziej pokrętne motywy. Wolą myśleć i działać w sposób globalny zamiast koncentrować się na detalach. Główne zalety Lwy sa optymistyczne i zdecydowane, potrafią działać na wielką skalę. Mają wielką wiarę we własne siły i przekonania, zdolności organizacyjne. Główne wady Lwy mają skłonność do próżności i egoizmu. Mogą mieć trudności w odróżnieniu tego, co robi wrażenie, ale jest powierzchowne i błahe, od tego, co naprawdę istotne. Łatwo uzależniają się od podziwu i akceptacji innych. Kobieta Jest typem artystki lub wspaniałomyślnej władczyni. Gwiazda, kobieta luksusowa. Serdeczna, dumna, ciesząca się życiem. Mężczyzna Typ królewski, lew salonowy, playboy. Jest beztroski, pewny siebie, lubi błyszczeć i popisywać się. Przyjazne znaki: Baran, Strzelec, Waga, Bliźnięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moja opinia Re: LEW-RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 14:46 Ryby – opis znaku Zodiaku Ryby(19.02 – 20. 03) słowa kluczowe: Ucieczka od rzeczywistości. Moje motto to intuicja, marzenia, sztuka, współczucie, iluzja. Cechy charakteru Ryby są bardzo zmienne i podatne na wpływy. Mogą sprawiać wrażenie pozbawionych siły przebicia i umiejętności walki o swoje sprawy. Potrafią jednak odnieść ogromny sukces w dziedzinach, gdzie będą mogły wyrażać emocje i wykorzystać intuicję, np. w sztuce lub zawodach związanych z pomaganiem. Są bardzo wrażliwe, zarówno na cudzą krzywdę, jak i na krytykę siebie samych. Często odbierają rzeczywistość jako zbyt brutalną i wolą od niej uciec w iluzje lub nałogi. Główne zalety Ryby mają niezawodną intuicję i instynkt. Są ofiarne i gotowe do wielkiego poświęcenia, czasem wręcz zapominają o sobie. Są obdarzone ogromną twórczą wyobraźnią, którą mogą wykorzystać we wszelkich dziedzinach sztuki. Główne wady Problemem Ryb jest skłonność do cierpiętnictwa i stawiania się w roli ofiary. Ryby są dość chwiejne i łatwo zmieniają zdanie. Ich myślenie bywa bardzo subiektywne, mające niewiele wspólnego z rzeczywistym obrazem sytuacji. Nadwrażliwość i nieumiejętność radzenia sobie z emocjami własnymi i cudzymi może je popchnąc w kierunku alkoholu czy narkotyków. Kobieta Typ zwiewnej nimfy, rusałki. Oddana, kochająca, sama często usuwa się w cień. Zdolna do poświęceń aż do zatracenia samej siebie. Mężczyzna Empatyczny i oddany, ale i skłonny do iluzji oraz nałogów. Bardzo uzależniony od swoich zmiennych nastrojów. Przyjazne znaki: Rak, Skorpion, Byk, Koziorożec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: LEW-RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.13, 13:24 Te znaki sie gryzą sa jako woda i ogień raczej trudno im zaznać szczęscia sa zbyt różne od siebie Odpowiedz Link Zgłoś