tellu
26.07.13, 16:06
W przeciągu ostatnich dwóch miesięcy wróżyłam sobie 3 razy(online) u dwóch wróżek, jedno i te samo pytanie. Z opinii wiem, ze były to wróżki wiarygodne. Wiem też, że tak robić się nie powinno ale człowiek w desperacji potrafi robić wiele głupstw, dręczyła mnie jedna sprawa. No ale już po fakcie. Za każdym razem wróżba wychodziła nieco inna...w tym pierwsza była najbardziej korzystna, im dalej tym gorzej. Zastanawiam się, czy tarot może odwrócić los, sprowadzić nieszczęście? Różne są teorie na ten temat, niektórzy uważają, że przez tarota można rozbić rodzinę, zniszczyć związek, sprowadzić chorobę na bliskich, bo przecież siedzą za tym czarne moce, które chcą zapłaty w zamian za chęć poznania przyszłości. Nie wiem już co o tym myśleć. Boję się, że przez te wróżby zniszczyłam szansę na naprawdę sytuacji, która mogłaby się dobrze skończyć, gdybym nie pytała o to kart, lub zaprzestała na pierwszej wróżbie!
Co o tym myślicie, jakie macie doświadczenia w tej kwestii? Ja się boję i już wiem, że nie będę nigdy korzystać z wróżb..