IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.04, 02:09
dowiedialam sie ze moj bylys ei ozenil i mam dola na km .......... nie chce
zyc tylko boje sie bolu!!!!!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • xzielak Re: tragedia 02.08.04, 02:49
      ale napisz szerzej o co Ci chodzi? nie podoba ze twoj byly sie zeni z inna kobieta czy co? i to ze bardzo mocno boli?
    • Gość: Wodniczka Re: tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 08:45
      Skoro był BYŁY to dobrze, że masz go z głowy. W czym problem??
    • Gość: Marteczka Re: tragedia IP: *.altech.com.pl / *.altech.com.pl 02.08.04, 11:03
      Zdaje sobie sprawę z tego że jeżeli kochasz lub kochalas tego mężczyznę, a jest
      to w Tobie jeszcze żywe, chociażby wspomnienie o tym, to sprawia Ci duży ból.
      Może nie bedzie miało wiekszego znaczenia to co napiszę ale....jeżeli bedziesz
      w sobie pielęgnować to wspomnienie zablokujesz sie na nowe być moze
      piękniejsze, musisz sie z tym świadomie pozegnać zeby zrobic miejsce na coś
      nowego. Wiem co mówię sama pielęgnowałam w sobie niezdrowe uczucie przez dobre
      trzy lata teraz jestem na drodze uwalniania sie o czym świadczy chociażby wiara
      w to co piszę. Kiedyś bardzo mądra kobieta powiedziałą mi że gdy czuje sie w
      jakiś sposób zablokowana powtarza sobie "to co moje niech przy mnie zostanie a
      co nie dla mnie niech odejdzie jak najdalej ode mnie", nie można na siłe
      zatrzymywać przy sobie, chociażby myśleniem, tego co i tak jest skazane
      na "zapomnienie" ponieważ nie przyniesie Ci szczęścia. Zastanów sie proszę nad
      tym i spróbuj życzyc swojemu byłemu szczęścia bo dzieki temu może sama
      poczujesz sie lepiej. Pozdrawiam i życzę z całego serca powodzenia.
      P.S. "Wypłacz się do ostatniej łzy bo tylko wtedy na prawdę będziesz mógł sie
      uśmiechać"
      • Gość: Wodniczka Re: tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 11:26
        "to co moje niech przy mnie zostanie a co nie dla mnie niech odejdzie jak
        najdalej ode mnie", nie można na siłe zatrzymywać przy sobie, chociażby
        myśleniem, tego co i tak jest skazane na "zapomnienie" ponieważ nie przyniesie
        Ci szczęścia".

DZIEKI ZA TE SŁOWA MARTECZKA
    • Gość: kaska Re: tragedia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.04, 22:21
      och Oleńko boli ,zacisc=nij zeby- przejdziesz,przez to- ja wiem boli i az łez
      brakuje -i nie wiem dlaczego tak ma być - ale jest i serce pęka ale może jeśli
      kiedyś wiatr łzy osuszy dojrzysz kogoś innego,jakieś inne szczęście.
      Wiesz Olu,trzeba czasu - długo boli - musisz zacisnąć zęby i hardo spojrzeć
      przyszłości w twarz i powiedz jej odemnie,że dobrze ma być i już!!!!

• Gość: zawiedzona Re: tragedia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.04, 22:22
    • agrentowy4321 Re: tragedia 09.03.23, 00:11
      To ciekawe pytanie
    • irona.sonata Re: tragedia 29.04.23, 13:47
      Nie wiem, ale się dowiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka