Dodaj do ulubionych

Malabora - opnie

IP: 160.62.4.* 21.08.13, 16:13
Witam,

Czy możecie podzielić się informacjami odnośnie Pana Malabory i jego uroków?
Obserwuj wątek
    • ruudai Re: Malabora - opnie 21.08.13, 18:03
      Już wszystko dawno napisane na innych forach. powielasz tylko watek zamiast skupić się już na istniejących. pozdrawiam

P.S

Odradzam
      • Gość: kopalnia Re: Malabora - opnie IP: *.tbg.edge.wdm.pl 21.08.13, 18:11
        na tym forum też było wałkowane o Malaborze i nic pozytywnego o nim nie było, chyba że sam pisał. poszukaj w tematach uroki miłosne, komu zadziałał urok miłosny itp. ten malabora gdzieś tak początkiem wakacji zasłynał.
        • Gość: marysiakrysia Re: Malabora - opnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.13, 19:07
          Odradzam Ci, nie dość, że ma burdel w papierach i nie wie komu kiedy "zrobił" urok. To jeszcze jak źle na niego napiszesz albo tutaj albo na innym portalu, a kapnie się, że to o Ciebie chodzi to zacznie się bulwersować, straszyc Cię, że opętał Cię diabeł i on nie ma zamiaru sciągać z Ciebie klątwy, bo jesteś zakłamaną istotą.
          • Gość: milena564 Re: Malabora - opnie IP: *.com 31.08.13, 08:35
            "straszyć cię że opętał Cię diabeł i on nie ma zamiaru sciągać z Ciebie klątwy, bo jesteś zakłamaną istotą"

Nie kłam z łaski swojej dobra?

Malabora by tak nigdy nie napisał a ty rzeczywiście jesteś zakłamaną istotą skoro piszesz na temat innych nieprawdziwe informacje. Mi malabora pomógł i piszcie sobie o nim co chcecie, wasza strata.
            • Gość: Beata34 Re: Malabora - opnie IP: *.customer.m-online.net 31.08.13, 08:41
              Za uroki nie bierze dużo no i to jest chociaż jego plus. Ja kiedyś za urok zapłaciłam 600 zł a u malabory sześć razy mniej i efekty te same choć, muszę przyznać że cud się nie wydarzył ale między mną i moim facetem chociaż coś ruszyło.
            • ann.pt Re: Malabora - opnie 10.09.13, 08:09
              Mozesz powiedziec co dla Ciebie zrobil?
              • golden-tulip Re: Malabora - opnie 10.10.13, 17:03
                Sam o sobie pisze pochlebne rzeczy. Imię kobiety z cyferkami, Nick niezalogowany. Mi jest aż wstyd, że dałam się naciąć jemu. To jest ktoś, kto działa na.poziomie run i tarota, jeśli działa. Maile podpisuje innym nazwiskiem niż ma do przelewów. A jak się mu napisze, że nie działa to mówi coś o obciążeniach karmicznych, że u nikogo urok nie zadziała. Właśnie po to jest magia, żeby przebić się przez obciążenia karmiczne. Po to się podczepia byty niematerialne. Do rytów trzeba krwi,.włosów, itd. Jeśli mówimy o magii. Jeśli ktoś chce zabiegów z runami i świeczkami - spoko, może w nie wierzyć. Ale magia to nie.jest.
                • Gość: iskierka Re: Malabora - opnie IP: *.formlessnetworking.net 10.10.13, 17:09
                  krwi i włosów do rytów? to chyba do czarnej magii co najwyżej.Takie rytuały to moja babcia robi z kurami wiesz? U jednych uroki działają a u innych nie. Na mnie samą wiele nie podziałało. U malabory nie robiłam rytów ale wiele osób go polecało a coś takiego jak karma istnieje.
                  • golden-tulip Re: Malabora - opnie 10.10.13, 18:50
                    Drogi Malaboro, doceniam Twoje próby marketingu szeptanego, ale jako osoba, którą naciągnąłeś ma 150 zł, będę je zwalczać.
                    Interpunkcja, styl, szyk zdania. Popracuj nad tym, żeby się roznilo. I przestań pisać jako kolejna 'klientka' w różnych wątkach według tego samego algorytmu: niezarejestrowany nick, imię żeńskie z jakimiś cyferkami, 'pomógł mi ten pan. Nie jest super ale coś drgnęło. Oto maila do Pana malabory..... '. Jesteś żałosny. A to, że dzielisz magię na białą i czarną, znaczy że nic o niej nie wiesz. Babcia z kurami? Pewnie wtedy jak.karmiła je larwami astralnymi. Sorry, Ty nawet nie wiesz co to.
                    • Gość: ktos Re: Malabora - opnie IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.13, 15:43
                      robilam, zero efektu
    • Gość: gosc Re: Malabora - opnie IP: 83.217.124.* 11.01.14, 17:41
      Zrobil spetanie dla mnie, czekam na efekty jak beda to zaplace jak nie to nie dam ani grosza.
      • Gość: ? Re: Malabora - opnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 18:03
        ? Nie mów, ze robił coś dla Ciebie bez zaliczki??? Nie wierzę
        • Gość: gosc Re: Malabora - opnie IP: 83.217.124.* 15.01.14, 13:48
          tak napisal, ale tak na prawde nic nie zrobil :) to oszust
          • Gość: gość Re: Malabora - opnie IP: *.winkie.fr 26.01.14, 13:56
            a skąd masz pewność że nie zrobił? widziałaś to? pfff...jak taka z ciebie wizjonerka to po co ci rytualiści jak wszystko wiesz? głupoty gadasz i tyle
    • Gość: gość Re: Malabora - opnie IP: 178.18.26.* 26.01.14, 14:01
      "Wysoki sądzie! on zrobił urok miłosny a ten nie zadziałał!!! za kraty go!" Dawno się tak nie uśmiałam. Żadna policja i sąd wam nie pomoże. Jak komuś zależy na rytuałach to będzie próbował i wierzył w ich działanie. U mnie efekty były więc nie piszcie że malabora to oszust bo za jego urok dałam tylko 100 zł a u innych dawałam po 600 zł 1000 zł. Za takie sumy jakie on bierze nikt nawet palcem nie kiwnie bo komuś się tam nie powiodło. My klientki wróżbitów i rytualistów jesteśmy pozostawione same sobie więc nie piszcie o policji bo było wałkowane że z takimi sprawami nic nie zrobią ani oni ani żaden sąd.
      • Gość: obserwator Re: Malabora - opnie IP: *.wdm.pl 26.01.14, 14:06
        Skoro zadziałał to po co tu jeszcze zaglądasz ? Czy kiwnie czy nie kiwnie palcem policja, ale będą mieli na oku. Może jak będzie się im nudziło to coś zrobią, ale np w przypadku kilku czarodziei był szantaż a to i wyłudzenia są karalne
    • irona.sonata Re: Malabora - opnie 24.04.23, 22:18
      To nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka