Dodaj do ulubionych

Urok miłosny - 5 osób za darmo

• artur-1986 Re: cała prawda! 22.10.13, 12:22
      Witam
      Osobą u których nie było żadnych efektów po pierwszym rytuale po miesiącu proponuje zwrot pieniędzy albo kontynuowanie współpracy i wykonanie mocniejszego rytuału

Osobą, które miały wykonany rytuał za darmo, którym obiecałem wykonanie mocniejszego rytuału oczywiście słowa dotrzymam. Jednocześnie w przypadku tych osób nie ma już obowiązku opisywanie czegokolwiek na forum.

Pozostałym osobą serdecznie dziękuję za współpracę oraz zainteresowanie

Obecnie będę współpracować wyłącznie z osobami z polecenia poznanymi osobiście. Bardzo proszę o zrozumienie oraz uszanowanie mojej decyzji

Na forum również nie będe się udzielać, decyzje czy forum zamknięte ma żyć własnym życiem czy ma zostać usunięte pozostawiam państwu. Jedyny kontakt ze mną będzie poprzez blog, email bądź telefonicznie

Wszystkim z całego serca życze wszystkiego co najlepsze.
      • ewelin-saran7 Re: cała prawda! 26.10.13, 16:53
        Zgodnie z obietnicą pisze: Zadziałało i bardzo panu dziękuje
        • Gość: RealniePatrzac Re: cała prawda! IP: *.180.111.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.13, 17:05
          Pitolisz bajki laska. Dlaczego więc Wasze IP się pokrywa, odpowiesz logicznie?
          • wojtas120985 Re: cała prawda! 26.10.13, 17:13
            Nie mam takiego obowiązku ale też się wypowiem w obronie Pana Artura. U mnie rytuał dał efekt 2 tygodnie ale miałem ten mocniejszy. Dla osób które interesuje moje ip to mam neostrade.
            • Gość: RealniePatrzac Re: cała prawda! IP: *.180.111.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.13, 17:22
              IP serwera a IP komputera to dwie różne sprawy. Bajki, bajki artur tutaj ślesz. pa, ap Tutaj są inteligentni ludzie a nie niedorozwoje
              • artur-1986 Re: cała prawda! 26.10.13, 17:28
                Witam

Wszystkie osoby, które miały u mnie wykonywany rytuał i miały jakiekolwiek efekty pozytywne, proszę bardzo o nie informowanie o tym fakcie na jakimkolwiek forum, ewentualnie bez podawania u kogo robiły.

Z góry dziękuje
                • Gość: gosc Re: cała prawda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 10:15
                  artur-1986 napisał:

> Witam
                  >
                  > Wszystkie osoby, które miały u mnie wykonywany rytuał i miały jakiekolwiek efek
                  > ty pozytywne, proszę bardzo o nie informowanie o tym fakcie na jakimkolwiek for
                  > um, ewentualnie bez podawania u kogo robiły.

Kompletna paranoja, utworzył Pan temat z rytualami darmowymi specjalnie po to zeby pojawiły sie opinie tych osob o Pana rytualach a teraz nagle pojawia sie informacja zeby o tym sie nie wypowiadały
                  • ann.pt Re: cała prawda! 27.10.13, 10:17
                    ja sie nei dziwnie bo jak ktos powie cos pozytywnego od razu leci lawina oskarzen ze to klamca i oszust.
                    • Gość: gosc Re: cała prawda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 10:21
                      ale ja nie widze tutaj nic pozytywnego od osob ktore byly w grupie ktore zamawiały darmowe rytuały i miały opisac ich efekty, chyba ze nie zauwazylem jakiegos wpisu miedzy tymi klotniami
                      • sylwik111188 Re: cała prawda! 27.10.13, 10:37
                        clary clary miała efekt
                        • Gość: gosc Re: cała prawda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 10:42
                          mozesz pokazac jej wpis?
                          • ann.pt Re: cała prawda! 27.10.13, 10:45
                            Ja mogę powiedziec ze cos sie u mnie kreci. Mialam przypadkowe spotkania i nie odczulam zadnej wrogosci raczej dobry stosunek do mojej osoby. Przedtem nic nie było więc jest postęp. Zdecydowalam się na ten krok i bede trwala przy swoim zdaniu.
                            Nie dziwię się ze Artur juz nie chce zeby go oczerniac. Najpierw ktos zglasza się ze jest zrozpaczony i potrzebuje pomocy a potem oczernia.
                            • Gość: gosc Re: cała prawda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 10:46
                              z kim przypadkowe spotkania? z osoba na ktora byl urok?
                              • roksi2013 Re: cała prawda! 27.10.13, 10:48
                                Artur usunął forum prywatne?
                              • ann.pt Re: cała prawda! 27.10.13, 10:52
                                tak
                        • golden-tulip Re: cała prawda! 27.10.13, 10:48
                          Tak, miała. Ale sama na zamkniętym napisała, że nie wie czy to po Oli czy Arturze. Bądźmy uczciwi. Jesteśmy KLIENTAMI, a nie CZŁONKAMI SEKTY. Więc ja po miesiącu, czyli po 15.11 napiszę uczciwie czy i jak mój ryt zadziałał.
                          Jak napisałam na zamkniętym forum - mam WIARĘ. Tak silną, że argumenty rozumowe jej nie zniszczyły. A o to w wierze chodzi, że jest na przekór rozumowi, a nie z powodu jego argumentów.
                          Więc wierzę, że jeszcze wyjdzie. Miał wyjść do miesiąca, więc jestem uczciwa u do tego czasu nic nie przesadzam.
                          ...
                          Dla mnie posty osób, które w pierwszym poście tu na forum chwalą są nie wiarygodne. Zwłaszcza gdy następny post to dziki atak na mnie za NIC. Wyzwiska jakieś, itd. Człowiek szczęśliwi tak się nie zachowuje. Człowiek wdzięczny p. Arturowi tak się nie zachowuje. Jeśli mój ryt wyjdzie - daję prywatny mail i.telefon każdemu rudeei i salamandrze oraz innym sceptykom też. Atakiem na mnie Ewelina robi szkodę p. Arturowi większą niż sobie wyobraża. Sorry, ale większości inteligentnych ludzi zapala się w głowie światełko, że to p. Artur w myśl zasady, że najprostszą obroną jest atak. Oby tak nie było. Oby te ryty wyszły. Czego Wam, sobie i p. Arturowi z całego serca życzę.
                          Proszę, przeczytajcię to co piszę że ZROZUMIENIEM.
                          • roksi2013 Re: cała prawda! 27.10.13, 10:51
                            Panie Arturze, mogę prosić o odpowiedz na maila?
                    • golden-tulip Re: cała prawda! 27.10.13, 10:31
                      Ann,

Gdybyś napisała Ty, ja, martajlkwt, chłopaki emus i mors3, osoby które mają więcej niż JEDEN post na forum - gwarantuję Ci, że nikt nie napisałby złego słowa, tylko chwalił Pana Artura.
                      I ja wierzę, że któregoś dnia wejdziemy na forum i takie właśnie wpisy przeczytamy.
            • golden-tulip Re: cała prawda! 26.10.13, 17:32
              Wojtas, czy możesz napisać do mnie na mail golden-tulip@gazeta.pl? Proszę. Ja też miałam najmocniejszy. We wtorek minie dwa tygodnie.
              • wiara-i-przeznaczenie Re: cała prawda! 26.10.13, 17:45
                Czyżby Pan Artur jednak skapitulował? Takie oświadczenie, to wręcz przyznanie się do porażki. Panie Arturze! Pan nie potrafi bronić swoich racji! Pan oddaje pola tym co podważają Pana w wątpliwość, Pana sukcesy. Tak robiąc, jest Pan przegranym.

golden-tulip napisała:

> Wojtas, czy możesz napisać do mnie na mail golden-tulip@gazeta.pl? Proszę. Ja t
                > eż miałam najmocniejszy. We wtorek minie dwa tygodnie.
                • Gość: gosc Re: do osob ktorym zadzialalo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.13, 20:03
                  Czy osoby którym zadziałał rytuał mogłyby coś wiecej napisac poza jednym zdaniem ze zadzialal?
                  przeciez chyba tak to mialo wygladac, dostaja gratis rytual w zamian opisuja efekty, opisuja a nie stwierdzaja w dwóch słowach
                  • golden-tulip Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 20:07
                    Ale niestety ludziom z listy gratis nie wychodzi. Osoby, którym wyszło pojawiają się na chwilę, piszą, że ryt się udał i kontakt z nimi się urywa.
                    Jeśli mój wyjdzie - na pewno będziecie mnie mogli o wszystko zapytać. Miałam dwa tygodnie temu, najsilniejszy rytuał Artura i na razie czekam na jakikolwiek pozytywny efekt. Mój eks poza zeszłotygodniowymi bardzo niemilymi sms-ami - milczy.
                    • golden-tulip Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 20:08
                      To znaczy ja mam jeszcze czas na czekanie, więc czekam.
                    • Gość: gosc Re: do golden-tulip IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 10:18
                      jezeli zamawiałas rytuał to moze wiesz co ma znaczyc ten wpis, z pierwszego wpisu tego Pana wynikało ze ma byc dokładnie na odwrót:
                      artur-1986 napisał:

> Witam
                      >
                      > Wszystkie osoby, które miały u mnie wykonywany rytuał i miały jakiekolwiek efek
                      > ty pozytywne, proszę bardzo o nie informowanie o tym fakcie na jakimkolwiek for
                      > um, ewentualnie bez podawania u kogo robiły.
                  • salamandra.69 Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 20:13
                    Gdyby mnie zadziałało, skakałabym z radości, pisałabym bużki i sto wykrzykników... Tu wypowiedzi są tak spokojne i stonowane, jak by pisał je sam Artur.... Nie wiem, co o tym myślec.

Nikt się nie cieszy, ze ryt zadziałał????
                    • roksi2013 Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 20:48
                      Panie Arturze proszę odpowiedź na maila.
                      • salamandra.69 Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 20:50
                        roksi2013 napisał(a):

> Panie Arturze proszę odpowiedź na maila.

Dlaczego - tutaj, w tym wątku? Przecież macie swój zamknięty wątek, po co wszyscy tutaj się wpisują?
                        Zadzwoń do niego albo napisz maila, nie będzie szybciej?

• roksi2013 Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 21:26
                          Przepraszam serdecznie,
                          mam subskrypcje na maila o nowych wpisach na forum i tutaj wpis był ostatni i z nieuwagi kliknęłam.
                          • ewelin-saran7 Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 22:06
                            Golden-tulip ty znowu tylko mącisz i szukasz jakiejś intrygi na siłe a później znowu pretensje do całego świata, jesteś ostatnią osobą na tym forum z którą chciałabym pogadać. Coraz częściej myśle że golden-tulip i salamandra67 to jedna i ta sama wariatka, ta sama interpunkcja to samo IP.
                            A co ludzie mają wam całe swoje życie tutaj opisywać, myślicie że szczęśliwy człowiek nie ma nic lepszego do roboty. Nie miałam obowiązku nic tutaj pisać byłam tylko wdzięczna Panu Arturowi i stąd ten wpis. A wy jak kiedyś odzyskacie ukochanych i zamiast z nimi spędzać czas to będziecie na forach przesiadywać to zaraz będziecie kolejnego rytuału potrzebować.
                            • salamandra.69 Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 22:16
                              ewelin-saran7

proszę liczyć sie ze słowami. Po pierwsze, nie jesteśmy a golden-tulip - tą samą osoba. Po drugie, nazwanie kogoś "wariatką" wiaąe się z konsekwencjami. To , że pozwalam na wiele niejakiej ruudej, Ciebie - nie dotyczy. Uwazaj, jasne?
                              • Gość: megi Re: do osob ktorym zadzialalo IP: *.play-internet.pl 26.10.13, 22:20
                                Ludzie nie macie co robić tylko wojować ze sobą na forum ? Czlowiek chce sie czegoś dowiedzieć to zamiast tego czyta wasze wzajemne obelgi i groźby... Dorośli ludzie a taki cyrk odstawiają ! Tak możecie mnie zjechać...
                                • salamandra.69 Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 22:22
                                  Ciebie nie mam za co "zjechać"., ale nie pozwolę sobie aby co niektóre tu snuły niczym nie poparte domysły i wyzywały ludzi od "wariatek"!
                                  poczytać sobie, to doradzam Balzac'a lub Dumasa :)))
                                  Tu, same kłamstwa!
                              • ewelin-saran7 Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 22:22
                                Nawet ten sam styl pisania i te same groźby co golden-tulip na forum zamkniętym. Nie wiem co masz na celu ale żałosna jesteś, pewnie kolejna pseudo wróżka która traci klientów
                                • salamandra.69 Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 22:24
                                  Nie czytam waszego beznadziejnego forum zamkniętego, nie zniżyłabym sie prosić Arturka o zezwolenie na uczestnictwo - bo po co???? Same kłamstwa! A więc, pomówienia i obelgi z Twojej strony - po raz kolejny, ostrzegam. jestem osobą wyjątkowo cierpliwa, ale i mojej cierpliwości - są granice!
                                • salamandra.69 Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 22:40
                                  ewelin-saran7 napisała:

> Nawet ten sam styl pisania i te same groźby co golden-tulip na forum zamkniętym

Z drugiej strony, uchyliłas rąbka tajemnicy, i już wiemy, jak wygląda to wasze forum zamknięte :)))
                                  • ruudai Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 22:42
                                    Źle, bardzo źle skoro sama z sobą piszesz wpisy po trzy pod rząd na kilku forach. Głupia ci...!

salamandra.69 napisał(a):

> ewelin-saran7 napisała:
                                    >

• salamandra.69 Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 22:54
                                      Do Ciebie zdaje się , nie pisałam? :) Swoją drogą, miło mi że jeszcze trochę żyjesz :)
                                      • wiara-i-przeznaczenie Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 23:00
                                        Pisząc samym sobą, to jak rozmawiać z przeznaczeniem. Tylko czy jesteś gotowa na to? Zdecydowanie, nie! gdyż pani nie dojrzała do mądrości Pana. Tylko Nasz Pan potrafi rozmawiać ze zwierzętami a ludziom zostawił wolną wolę. Człowiek sam siebie zniszczy i robi to od początku cywilizacji
                                        • salamandra.69 Re: do osob ktorym zadzialalo 26.10.13, 23:04
                                          Blużnisz! Twoim zdaniem Bóg stworzył człowieka - na wzór i podobieństwo swoje - po to, aby sam sie zniszczył???? Bóg dla Ciebie to taki cyniczny potwór, który stwórzył człeka w chwili próżności jedynie po to aby SIE POŚMIAĆ Z INTELIGENTNEJ MAŁPY I SKAZAĆ TO STWORZENIE NA CIERPIENIE OD POCZĄTKU DO KONCA CYWILIZACJI?? SORRY, WOBEC TEGO - MAM NIE TEGO SAMEGO PANA :) MÓJ JERST, DOBRY, ŚWIATŁO I DOBROĆ NIOSĄCY :)))
                                • golden-tulip Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 08:02
                                  Jakie groźby na zamkniętym?
                            • golden-tulip Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 08:01
                              Tylko, że ludzie szczęśliwi są pozbawieni agresji o chętni do wyjaśnienia wątpliwości. A Ty kipisz agresją do mnie. Zresztą nie prosiłam Ciebie, ale Wojtasa. A może Ty i Wojtas to ta sama osoba? I jeszcze ktoś?
                              Nickom zarejestrowanym nie da się sprawdzić IP. Zerknij kilka tygodni wstecz jak salamandra na mnie napadała.
                              Jestem w szoku po Twoim wpisie...
                              Przestaję wierzyć w całą tą magię, uroki i ludzką uczciwość.
                              • salamandra.69 Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 08:04
                                Dlaczego przestajesz wierzyć w Magię? Magia nie jest winna, że jest pełno oszustów! Dalaś się nabrac Arturkowi i jego kompanii, ale to nie oznacza że cała Magia jest Ci winna. ludzie potrafią zohydzic wszystko, coś wiem na ten temat, Tobie - dopiero sie oczy zaczynają otwierac..... trzymaj sie.
                                • artur-1986 Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 10:48
                                  Bardzo mi przykro, ale moim zdaniem osoba o nicku golden-tulip również należy do tego samego grona osób przewrotnych i niezrównoważonych co salamandra, jednego dnia pisze co innego w emailu i prosi a drugiego dnia próbuje na forum znowu swoje gierki zaczynać.

Zdecydowałem się na likwidację forum zamkniętego, to jest mój ostatni post na gazecie; teraz mogą państwo swoją chorą nienawiść wyładowywać tutaj.

Tłumacząc logikę tego postępowania, kiedy zakładałem ten temat przyjąłem błędnie, że wszystkie osoby w internecie są normalne. Niestety pomyliłem się i z forumowymi wariatami nie chce mieć nic wspólnego, oczywiście osoby normalne które tą współpracę zaczęły mogą liczyć na jej kontynuowanie.

Jeszcze raz serdecznie wszystkim dziękuje i życze wszystkiego co najlepsze.

P.s. Zarówno jedna, druga jak i trzecia osoba może mnie podawać do jakiego tylko sądu chce i straszyć czym tam tylko chcecie ale dla mnie jesteście trollami, hejterami i osobami chorymi psychicznie, jeżeli osoby piszące z forum nie dostaną żadnej odpowiedzi mogą wam podziękować. Szkoda mojego czasu i zdrowia na męczenie się z takimi osobami.
                                  • Gość: gosc Re: do osob ktorym zadzialalo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 10:56
                                    tak przypuszczalem, ze to tylko kwestia czasu po tym co sie tutaj wyprawia, szkoda tylko ze przez takie osoby inne ktore byly potencjalnie zainteresowane stracily szanse na skorzystanie z Pana uslug
                                  • golden-tulip Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 11:05
                                    Panie Arturze, nie robię żadnych gierek i to co piszę tu nie stoi w sprzeczności z tym co napisałam w mailu do Pana. Moim i wielu osób, które boją się to napisać, że strachu, że odmówi im Pan wzmocnień rytów, jednorazowe wpisy są NIEWIARYGODNE. Co nie neguje Pana działalności, ani tego, że Pan tę ryty robi i one wyjdą. Podobnie jak dziesiątki blogów na różne tematy, nie negują, że zna się Pan na magii. Czy to kłamstwo, że nikomu z ludzi którzy mają więcej niż JEDEN post na forum nie wyszedł ryt (poza Clary, która sama mówi że nie wie czy to po Oli czy panu)? Czy to kłamstwo, że chwalą jedynie jednopostowi użytkownicy? Nie. I ja pomimo tego wierzę.
                                    Jest Pan względem mnie niesprawiedliwy. Bardzo.
                                    I to jest mój ostatni post tutaj. Jeśli mój ryt wyjdzie, zadzwonię do Pana, opiszę wszystko na forum. Jeśli nie wyjdzie,.zadzwonię także, a Pan przeprosi mnie za to,.co napisał na mój temat.
                                    Jest mi potwornie przykro. Za co mnie Pan wyzywa?
                                    • Gość: gosc Re: do osob ktorym zadzialalo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 11:09
                                      ale dlaczego skupiasz sie na analizie czyichs wypowiedzi skoro juz mialas robiony rytual? sama stwierdzilas ze po miesiacu napiszesz jak ryt dziala wiec po co teraz te dociekania?
                                    • Gość: gosc Re: do osob ktorym zadzialalo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 11:13
                                      zreszta wasze opinie w tej sytuacji nie maja juz zadnego znaczenia skoro nikt inny nie bedzie juz mogl skorzystac, opinie mialy sluzyc temu czy warto jest korzystac z rytualow p. Artura, a teraz skoro juz przez wasze zachowanie nikt inny z tego skorzystac mogl nie bedzie pozostaje wam podziekowac za to
                                  • salamandra.69 Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 12:14
                                    Arturku, uspokój sie dzieciaku, zadna golden-tulip do mojego grona nie należy! Ja jestem - samotnym wilkiem. Dlatego że NIGDY nie tworzę towarzystw wzajemnej adoracji! Nie jestem - po niczyjej stronie. Tylko po stronie PRAWDY> A prawda - własnie ujrzała światło dzienne. I nie trzeba było mojej "przewrotności" Jak się tutaj wyrażasz.

PS Po co wynieśliście te swoje śmieci z forum zamkniętego? Ciasno, dusicie sie we własnych wypocinach?
    • golden-tulip Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 11:19
      Nie kłamię. Twoje wpisy zaczynają się anikoma 22.10, że ryt jeszcze nie działa i Ci ciężko. 24.10 piszesz, że twój eks zakochał się w Tobie od nowa, a Ty już wolisz innego i nie wiesz co robić. Na pytania ludzi (nie.tylko moje) na zamkniętym forum nie chciałaś odpowiadać. Ludzie prosili Cię o mail (nie.tylko ja), nie napisałaś.
      Więc bądź uczciwa i pisz jak było...
    • golden-tulip Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 11:25
      Jakim nickom obecnym od kilku miesięcy wyszło Anikoma? Bo ja takich nie widziałam.
      ...
      Jeśli mój ryt wyjdzie - przeproszę Pana Artura i logo tylko zechcecie, bo będę SZCZĘŚLIWA i nic poza tym nie bedzie się dla mnie liczyło. Jeśli wyjdzie komuś z listy albo komuś, kto zechce ze mną porozmawiać, także przeproszę za to, że nie zareagowałam entuzjaztycznie na jednorazowe i enigmatyczne posty o tym, że komuś ryt wyszedł (bo to chyba jest to moje wielkie przewinienie).
      Jeśli po 15.11 nic pozytywnie nie drgnie w mojej sytuacji, p. Artur przeprosi mnie za tę wszystkie obelgi, którymi bez powodu mnie zaatakował. Proste.
      ...
      To mój ostatni post na tym forum, dopóki nie minie termin. Nie dam się więcej sprowokować. Mam za dużo prawdziwych spraw na głowie.
      • artur-1986 Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 11:31
        Za nic Pani nie przeproszę. Ponieważ każde słowo było prawdą i może mnie Pani dowolnie straszyć sądami.
        Pani rytuał nie wyjdzie, proszę jedynie o podanie danych na które mam przelać całą kwotę. Proszę również teraz ani nigdy więcej nie kontaktować się ze mną.
        • golden-tulip Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 11:36
          A dlaczego nie wyjdzie? Przecież mówił pan, że nigdy i nikt nie da rady go.cofnąć ani zdjąć. Kłamał Pan?
          Nigdy Pana nie obrazilam,.Noe nazwałam oszustem. Skąd ta agresja?
          • artur-1986 Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 11:44
            Na szczęście są na to inne sposoby. Nie da się cofnąć ani zdjąć ale można zrównoważyć, wykonując coś przeciwnego i poświęce na to swój czas i energię. Jednak Pani i tak w to nie wierzy a ja jestem oszustem więc to nie ma znaczenia. Proszę jedynie o dane do przelewu i to wszystko.
          • artur-1986 Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 11:50
            Odnośnie osób które atakuje Pani poprzez forum i emaile. To Pani sama proponowała pisanie z kilku kont i adresów ip na co nie wyraziłem zgody. Tak więc proszę nie mierzyć innych swoją miarą.
            • ann.pt Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 12:01
              Mogę prosić o kontakt poprzez @? Nie wiem czy moje wiadomości do Pana dochodzą.
              • black.kiara Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 12:17
                jakby sie nie odzywała, to wciąż by robił i nie byłoby nagle obrazy jego cudownego majestatu ))))))
                • black.kiara Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 12:20
                  arturek zamknął forum zamkniete, zlikwidował je ;-)
                  • 1victoria24 osoby zainteresowane 27.10.13, 12:31
                    Ja proponuje osobom ktore wierza w rytual i chca kontaktu i wsparcia podanie sobie nr gg albo maila bo nie chcemy sie chyba klocic i przekrzykiwac na forum, osoby ktore w to nie wierza ok maja swoje zdanie ale niech zachowaja je dla siebie i sobie dalej tu siedza. Moze i Pan Artur zechce wtedy z nami pisac
                    • Gość: Donald Tusk Re: osoby zainteresowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 13:02
                      Zakazuje w moim kraju stosowania jakichkolwiek praktyk magicznych
                      • Gość: aghn Re: osoby zainteresowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.13, 13:06
                        Ha ha!!! No Donald Tusk was wszystkich nareszcie pogodzi :))))
                      • Gość: anty PO Re: osoby zainteresowane IP: *.timplus.net 27.10.13, 14:22
                        Donek ruda świnio pocałuj nas wiesz gdzie
          • black.kiara Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 11:54
            Golden w związku z tym, że Ty jako jedyna brzmisz wiarygodnie , stanowisz zagrożenie dla cudownego artura, Ty sprawiasz że jest on coraz bardziej niewiarygodny, napisałaś że po 15.11 napiszesz co i jak , gostek wie że nic Ci nie wyjdzie bo jego magia jest warta tyle co funt kłaków zdechłego psa, więc asekuruje się teraz piszac że nie wyjdzie i odda Ci kase , ponadto na pewno chce w Tobie wzbudzić wątpliwości , że gdybyś siedziała cicho to pewnie byłoby ok , ten koleś jest totalnie trzepnięty w łeb, a Ty dziewczyno się nie przejmuj , jeśli faktycznie zrobił Ci ten urok i jest on tak silny jak twierdzi to tak łatwo go nie cofnie , wiem coś o tym także głowa do góry.
            • Gość: gosc Re: do osob ktorym zadzialalo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 11:58
              wszystko brzmi nawet logicznie poza jednym faktem, jakie zagrozenie skoro stwierdzil ze juz nie wykonuje zadnych rytow dla osob z forum? wiec opinie dobre czy zle nie sa mu do niczego potrzebne
              • doora40i4 Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 22:24
                To było pozycjonowanie frazy uroki miłosne dla portalu/domeny czyli działania SEO. Jeżeli więc nie wiecie o czym piszę radzę poczytać w temacie. Zamka swoje podwoje i tyle. To było do przewidzenia
                • ruudai Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 22:33
                  Obserwując pewne działania masz dużo racji w temacie. jednak na samą frazę w google cieńko ten bloog stoi

doora40i4 napisała:

> To było pozycjonowanie frazy uroki miłosne dla portalu/domeny czyli d
                  > ziałania SEO
                  . Jeżeli więc nie wiecie o czym piszę radzę poczytać w temacie.
                  > Zamyka swoje podwoje i tyle. To było do przewidzenia
          • golden-tulip Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 14:11
            Drodzy forumowicze. Przepraszam Pana Artura i Jego Klientów. Przepraszam za to, że wyraziłam obawy co do ich wiarygodności, nie mając na to dowodów, krzywdząc tym samym Pana Artura i Jego Klientów, a także inne osoby. Żałuję, że uległam złym emocjom, które urazily i skrzywdziły dobrą oraz uczciwą osobę, jaką jest pan Artur. Zawsze wierzyłam w Jego uczciwość i w każdym, nawet którymś z postów, które stały się kością niezgody, podkreślałam to. Piszę szczerze i z serca. Nie chcę, by ludzie stracili możliwość kontaktu z Panem Arturem i Jego zadowolonymi klientami. Nie będę więcej pisać na forum pod tym ani innym nickiem. Dziękuję wszystkim za współpracę i życzę wszystkiego dobrego. Jednocześnie proszę o niekomentowanie dalsze tej sprawy oraz mojej osoby. Nic to nie przyniesie dobrego. Z góry dziękuję.
      • Gość: gosc Re: do osob ktorym zadzialalo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 11:35
        Golden pamietam jak kiedys pisalas o Lilith, jak wazna jest wiara w rytualiste i ze nie mozna podczas rytu miec takich watpliwosci jak Ty teraz masz, jak moze Ci wyjsc ryt jak masz takie relacje z osoba ktora Ci wykonywala urok?
    • golden-tulip Re: do osob ktorym zadzialalo 27.10.13, 11:34
      1. Nie ma żadnych Twoich wpisów poza zamkniętym i jednym wpisem tu.
      2. Spotykam się z dwiema dziewczynami z forum zamkniętego. Z wieloma mam kontakt mailowy i telefoniczny.
      Anikomo... :-)
    • Gość: Monika Re: do osob ktorym zadzialalo IP: *.play-internet.pl 27.10.13, 11:36
      Popieram Golden w 100 %, wszystkie nicki chwalące udane rytuały to w 99 % ściema, jakim trzeba być głupkiem żeby uwierzyc w to że wypalił rytuał pierwszym lepszym osobom a darmowa ósemka z dupą w lesie za przeproszeniem ,na początku niejaka madlena napisała że jej coś tam wyszło - jedna z tej 8 , ale to była mega , mega ściema bo nawet terminy były jak kulą w płot , ludzie myślcie trochę wasz kochany pan artur to schizofrenik miejmy nadzieje że nie niebezpieczny, na szczęście są ludzie którzy rytuały robią i są wiarygodni teraz chylę czoło przed salamandra i przed tym co pisała o Arturku w swoich postach - że to oszust i naciągacz!!!!
    • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 27.10.13, 12:19
      A gdzie się zapodziało Forum Prywatne Artura?
      Zwija manatki?

• cynamon82 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 27.10.13, 20:20
        Poczytajcie na kafeteri tam rozgryźli Artura on pisze blogi:

urokmilosny.blogspot.com
        gpw4you.blogspot.com
        dlaczegomilczycie.blogspot.com

A ponoć jest tego więcej. Kto normalny pisze blogi. I co komu jest teraz łyso?
        • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 27.10.13, 20:25
          Ale - naprawdę to Artur jest autorem tych blogów??????? Są świetne! Podejmują wyjątkowo trudne tematy! Autor tych blogów - ma odwage mówić PRAWDĘ wbrew oficjalnemu stanowisku państwa, kościoła i oraz utartym poglądom społeczenstwa!!! Nie chce mi się wierzyć, że to - ten sam Artur od rytów, ludzie?

• sylwik111188 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 27.10.13, 20:46
          to juz nie można miec innych zainteresowań? dajcie juz spokój
        • doora40i4 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 27.10.13, 22:19
          Te jego bloogi są kopiowane/przerabiane od innych lub tłumaczone z innego języka! Widać tu rękę copywritera lub dziennikarza. To kompletnie inna osoba pisze emaile do ludzi a kto inny na bloogu. Obudźcie się

cynamon82 napisała:

> Poczytajcie na kafeteri tam rozgryźli Artura on pisze blogi:
          >
          > urokmilosny.blogspot.com
          > gpw4you.blogspot.com
          > dlaczegomilczycie.blogspot.com
          >
          > A ponoć jest tego więcej. Kto normalny pisze blogi. I co komu jest teraz łyso?
          • cynamon82 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 27.10.13, 22:29
            Albo sam jest dziennikarzem, tutaj adresy kolejnych, laski z kafeteri wszystko odkryły:

kradniemy.blogspot.com
            inocity.blogspot.com
            stylomaniak.blogspot.com
            przepisnarandke.blogspot.com

Ja się pytam kto normalny pisze blogi? Tutaj coś śmierdzi
            • cynamon82 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 27.10.13, 22:32
              Może gostek pracuje dla jakiegoś wydawnictwa a salamandra miała racje z tym wierszem. Przecież tylko dziennikarze i politycy piszą blogi
              • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 27.10.13, 22:47
                Cynamon, lubię Cię co raz bardziej, nie tylko z jabłuszkiem :) Blogi pisza też gospodynie domowe, osamotnieni młodzi ludzie szukający poparcia na swoje racje wśród wirtualnych czytelników...Poeci, też piszą blogi, gdyż niektórych nie stać na wydanie swoich wierszy....
                Ale z tymi blogami Artura coś jest nie tak.... Nie umiem tego wyjaśnic, ale pomimo prezentowanych tam idei, pod którymi się podpisuje, jednak - one nie są pisane od czystego serca.... To fałsz. Ale, właśnie - po co??? PO CO, w jakim celu je pisze???
                • cynamon82 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 27.10.13, 22:55
                  Masz rację salamandro Artur ma złe serce, pewnie tak naprawdę odprawia jakieś rytuały czarnej magi przeciw naszemu Panu. Te jego blogi to tutaj pewnie chodzi o pieniądze albo się pcha do polityki. Nie zdziwie się jak jego gębe zobaczę kiedyś w telewizji. Nie można takich osób dopuszczać do władzy, zło przeciw naszemu wspaniałemu Pani trzeba niszczyć w zarodku.
                  • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 27.10.13, 22:57
                    Dziwnie się zgadzam z Tobą.... Na pewno, odprawia złe "rytuały" przeciwko mojemu, naszemu Panu....
                    • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 23:28
                      o czym wy w ogole gadacie? masa osob ma swoje blogi i co z tego? nie chce byc niemily ale mam znajomego ktory jest chory na schizofrenie i stwierdzil ze idzie kryzys i musi sie zaopatrzyc w generator energii, wasza nadinterpretacja pewnych faktow jest nienormalna, opamietajcie sie w koncu
                      • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 27.10.13, 23:31
                        generator energii to dobry pomysł, a gdzie taki kupić? ))))
                        • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.13, 23:44
                          nie wiem, nie wnikałem w szczegóły jego fantastycznych pomysłów:)
          • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 27.10.13, 22:56
            Ja bym zapytała, kto jest w stanie pisać blogi - w takiej ilości... Artur dużo wie..... Bardzo dużo wie... Nie wiem, skąd. może ma zdolności telepatyczne :) albo, ktoś mu pomaga w pisaniu tych blogów.. ktoś, kogo zmusza do pisania... ale s osoby o twardym charakterze, więc jak - zmusić je do mówienia? Np., że zrobimy krzywdę osobie, którą kochasz? Czy ktoś, kto rozmawiał z Arturem przez telefon też zauważył u niego dziwną wymowę "R"? Taką, faszystowską, tfu! niemiecką, sorry....
            • cynamon82 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 28.10.13, 08:33
              Może Artur zmusza groźbą te osoby co robi im tą czarną magię do pisania tych blogów, zawarł pakt z szatanem przeciw naszemu Panu a groźbą zmusza niewinne osoby do pisania albo przejął już nad nimi całkowicie kontrole. Nie bójcie się prosić naszego Pana o uwolnienie od Artura, ukojenie znajdziecie w modlitwie
              • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 28.10.13, 08:36
                Artur jest złem sam w sobie. Szkoda, że wiele osób tego nie wyczuwa.
          • ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 08.12.13, 13:13
            Cynamon. Widzę że dzisiaj założyłeś nick, tak więc salamandra się aktywowała pod nową ksywką. Dlaczego nie masz żadnych wpisów jeszcze, tylko ten jeden? Zapomniałaś że zalogowany widzi więcej i ma inne możliwości. Zaskakujesz mnie negatywnie, albo celowo by mnie zmylić. haha, Nic z tego sala, jestem bardziej wszechstronna niż powinnam. Cóż, grzech zaniedbania Ciebie ogarnął?

doora40i4 napisała:

> Te jego bloogi są kopiowane/przerabiane od innych lub tłumaczone z innego język
            > a! Widać tu rękę copywritera lub dziennikarza. To kompletnie inna osoba pisze e
            > maile do ludzi a kto inny na bloogu. Obudźcie się
            >
            > cynamon82 napisała:
            >
            > > Poczytajcie na kafeteri tam rozgryźli Artura on pisze blogi:
            > >
            > > urokmilosny.blogspot.com
            > > gpw4you.blogspot.com
            > > dlaczegomilczycie.blogspot.com
            > >
            > > A ponoć jest tego więcej. Kto normalny pisze blogi. I co komu jest teraz
            > łyso?
            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 13:25
              nie ,ruudai.
              Cynamon82 - to nie ja.
              nie znam tej osoby
              TY o grzechu nie masz prawa mówić. Tyle co kłamstw na tym forum na mój temat napisałaś, z żadnego piekła się nie wywiniesz.
              Tylko wciaz nie rozumiem, jesteś patologiczną kłamczucha czy działasz na zlecenie?

• salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.11.13, 14:43
      Z kafeterii: "

gość
      Jakby nie patrzyć Pan Artur jest spalony w branży. Jeżeli o to chodziło to został zrobiony na cacy. Wiem jak działa internet i plotka w necie. Obecnie ten Pan może już zwinąć manatki lub zmienić ksywkę. Znając pazerność ludzką na pieniądze, to to drugie"

Oczywiście, ze zmieni ksywkę! Robił to już wcześniej, zanim został "ARTUREM"......
      • Gość: magda Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 02.11.13, 16:14
        Panie Arturze proszę o odpowiedź na mejla! Pieniądze za urok wplacone i nagle cisza...
        • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.11.13, 16:31
          Ja tez prosze o odpowiedz.
    • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.11.13, 17:51
      Tak, to ja najbardziej kontrowersyjna klientka p. Artura. Miałam napisać po 15.11, ale w związku z aferą na kafeterii robię to teraz. Moja osoba jest tam przywoływana wielokrotnie. Piszę tu, żeby nie było, że to pisze ktoś za mnie. To jednorazowy post, nie będę wciagac się w dyskusje.
      Nikt mnie nie szantażuje wyjawieniem danych osobowych, nikt mnie do niczego nie zmusza.
      Najważniejszą sprawą w moim życiu w tej chwili jest to, żeby wrócił do mnie mój ukochany. Zrobię wszystko i każdą szansę podejmę. Po prostu.
      Miałam wątpliwości w pewnej chwili. Wątpić jest rzeczą ludzką. Myślałam, że moje oświadczenie sprzed tygodnia zamknelo te dyskusję i mogę do czasu wyjścia uroku zniknąć z for. Tamte słowa też pisałam sama, uprzedzam pytania.
      Ale obecnie to co się wyprawia ma kafeterii i poza nią mnie przeraża. Pan Artur ma kłopoty, ktoś nęka go w dotkliwy sposób. Rozmawiałam z nim dziś przez telefon i naprawdę sprawa spotkało go wiele przykrości, nie czuję się jednak uprawniona do pisania na forum o tym. Jak będzie chciał, opowie o tym.
      Co do mnie, mam jeszcze czas i czekam. Mam nadzieję pomimo wszystko i przepraszam jeśli ktoś uzna to za głupotę, utratę zdrowego rozsądku i odwróci się ode mnie. To moja ostatnia nadzieja i tyle. Długo o tym myślałam, długo się zastanawiałam co dalej.
      Na razie widzę efekty uboczne uroku - mam kilku adoratorow, którzy za mną szaleją. Były zachowywał się powiedzmy niekonwencjonalnie. Nie jesteśmy razem. Ale przestał zrzucać tylko na mnie winę za rozpad naszego związku, jak robił to dotąd. Pisze, że to jego wina, żebym mu wybaczyła, że tak się stało. Nie chce na razie wrócić, jest cisza ale mam jeszcze czas.

Mam czas do 15.11 i po tej dacie napiszę ostatecznie co i jak. Na razie czekam. Pan Artur odpisuje na maile, jest z nim kontakt. Absolutnie i nigdy mnie nie szantażował i wiem, ze tego nie zrobi!

Przeżywam najtrudniejszy czas w moim życiu. Mam kłopoty z sercem, organizm mi pada. Proszę uszanujcie to i nie dokładajcie mi obelgami.
      Chcę wierzyć i taki jest mój wybór. Mam czas. Po terminie opiszę wszystko i odpowiem na każde pytanie. Jeśli ktoś chce ze mną porozmawiać o moim uroku, odpowiem na każde pytanie na gazetowym mailu. Po terminie z każdym zainteresowanym porozmawiam przez telefon albo spotkam się w Warszawie.
      Tyle z mojej strony. Więcej za dwa tygodnie.

Jeśli nie chcecie wierzyć, nie wierzcie. Zapomnijcie o tej sprawie, proście o zwrot pieniędzy. Ale pozwólcie ludziom walczyć o swoją miłość jak chcą.
      • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.11.13, 17:56
        Golden-tulip, uwierzyłabym w Twoją szczerosc, ale mam doświadczenie na innym portalu, gdzie pewna osoba przejęła mój nick - na czarnym! i zaczęła wpisywać się w moim imieniu! Zanim problem został rozwiązany, niby-ja "napisałam" całkiem sporo postów! A więc, mam powody wątpić, czy to ta sama golden-tulip umieszcza powyzszy post. Styl wypowiedzi zbyt przypomina - Artura!
        • ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.11.13, 18:08
          Nikt nie przejął Twojego nicku salamandra, tylko pewnie sama dałaś odpust swojej frustracji. Tak to było na ezosfera.com przyznaj się i nie udawaj świętej krowy kłamczucho jedna

salamandra.69 napisał(a):

> Golden-tulip, uwierzyłabym w Twoją szczerosc, ale mam doświadczenie na innym po
          > rtalu, gdzie pewna osoba przejęła mój nick - na czarnym! i zaczęła wpisywać się
          > w moim imieniu! Zanim problem został rozwiązany, niby-ja "napisałam" całkiem s
          > poro postów! A więc, mam powody wątpić, czy to ta sama golden-tulip umieszcza p
          > owyzszy post. Styl wypowiedzi zbyt przypomina - Artura!
          • ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.11.13, 18:11
            Portal ezosfera.com/forum/index.php należy do Basza Albiona. On sam pewnie ciebie z tamtąd wygonił i zablokował IP twojego kompa

ruudai napisał(a):

> Nikt nie przejął Twojego nicku salamandra, tylko pewnie sama dałaś odpust swoje
            > j frustracji. Tak to było na ezosfera.com przyznaj się i nie udawaj świętej kr
            > owy kłamczucho jedna
            >
            > salamandra.69 napisał(a):
            >
            > > Golden-tulip, uwierzyłabym w Twoją szczerosc, ale mam doświadczenie na in
            > nym po
            > > rtalu, gdzie pewna osoba przejęła mój nick - na czarnym! i zaczęła wpisyw
            > ać się
            > > w moim imieniu! Zanim problem został rozwiązany, niby-ja "napisałam" cał
            > kiem s
            > > poro postów! A więc, mam powody wątpić, czy to ta sama golden-tulip umies
            > zcza p
            > > owyzszy post. Styl wypowiedzi zbyt przypomina - Artura!
            • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.11.13, 18:18
              Dokładnie wiem, do kogo należy portal. A raczej, należał, zanim został przejęty! Nie widzisz, jaka tam cisza obecnie? hakerko jedna. może to Ty właśnie jesteś Jurgen vel Januszek vel Iwan????? Basza opowiadał mi o grupie hakerów z Talina! Jesteś jednym z nich?
          • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.11.13, 18:14
            ruudai, kłamczuchą to Ty jesteś! Kłamcą. Albo, nie wiem...jestes istotą bezpłciowa zdaje się, co nie? W Niemczech już rowiązano problem z trzecią płcią, ja wciąż mam ten problem, ze nie wiem jak do ciebie pisać - per femenino o masculino? Bo perfidna istoto udajesz biedną zonę baszy, czyż nie tak? W jednych wpisach żalisz się, że niby niszczę ci życie, w innych - że wszystko wymyśliłam i jestem żałosną wariatką! A wiec zdecyduj sie! Bo w czym mogła by Ci zaszkodzić żałosna wariatka, no słucham ? Skoro wszędzie starasz się szkodzić mi, to znaczy że jednak czegoś sie boisz?

PS Jęzor Cię swędzi jak widzę, pokazujesz że na portalu ezo też maczasz swoje macki! Może to właśnie Ty przejełaś mój nick, co perfidoo?
            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 02.11.13, 18:23
              Osoby, które nie otrzymują odpowiedzi proszone są o odczekanie 48 godzin oraz ewentualne ponowienie wiadomości
              • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 00:20
                W takim razie czekam na odpowiedz na maila :)
                • ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 00:47
                  Idzie nowe a stary temat umiera naturalną śmiercią. Więc panie Arturze, kończ Waś tę bajkę bądź zmień nick.

roksi2013 napisał(a):

> W takim razie czekam na odpowiedz na maila :)
                • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 01:13
                  Witam
                  Email został wysłany

Pozdrawiam
                  • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.13, 07:58
                    Może Pan Arturze wypowie się sam na temat swego działania jest Pan z siebie zadowolony?Jak się mają rezultaty działań do zebranej kasy? % zadowolonych klientów do ogółu chętnych na ryty?
                    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 10:45
                      Rozczaruje Panią ale nie prowadzę ksiąg statystycznych, pytanie w tej sprawie powinna Pani zadać osobom, które miały wykonywany rytuał
                      • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.13, 11:36
                        Uważam,że każdy specjalista w swojej dziedzinie wie najlepiej na co go stać. Dla mnie opinie osób nawet zainteresowanych w rytuały nie są miarodajne. A to dlatego,że ludzie kierują się różnymi pobudkami. Własne doświadczenie,obserwacje,statystyki,porównania,korekty błędów,wyciąganie wniosków i podejmowanie właściwych decyzji to jest to czym powinien kierować się mag.Warto jest spojrzeć prawdzie w oczy ( odstawić na bok swoją miłość własną i pęd do materii) i ocenić się sprawiedliwie.Jeżeli oczywiście jest ta bezinteresowna chęć niesienia pomocy innym.Chyba,że jest się bezdusznym zakłamanym materialistą bez żadnych skrupułów szkodzącym innym ludziom.Dlatego warto o tym pisać by zwiększać świadomość.Wiele autorytetów i gwiazd zadufanych w sobie spadło z wysokości a ich nadzieje na lepsze jutro zgasły bezpowrotnie.Warto o tym pamiętać.Pozdrawiam i czekam na komentarz.
                        • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 12:43
                          Chyba,że jest się bezdusznym zakłamanym materialistą>

To wszystko w temacie.
                          • Gość: ktos Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 03.11.13, 12:49
                            Wez wyjdź już z tego forum i zamknij jadaczkę
                            • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 12:52
                              Gość portalu: ktos napisał(a):

> Wez wyjdź już z tego forum i zamknij jadaczkę

Czy lotus sam wybiera sobie miejsce gdzie ma rosnąc? :))))
                      • wiara-i-przeznaczenie Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 13:15
                        Mam pytanie: co w III stopniu Pan używa do rytuału proszę wymienić chociaż dwie rzeczy. Tylko proszę nie pisać świeczki lub zioła. To tak dla wiarygodności innych. pozdrawiam serdecznie

artur-1986 napisał:

> Rozczaruje Panią ale nie prowadzę ksiąg statystycznych, pytanie w tej sprawie p
                        > owinna Pani zadać osobom, które miały wykonywany rytuał
                        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 13:20
                          Świeczki i zioła również :) obok tego między innymi krew własną i osoby zamawiającej
                          • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 13:23
                            artur-1986 napisał:

> Świeczki i zioła również :) obok tego między innymi krew własną i osoby zamawi
                            > ającej
                            Oj rozczarowałeś mnie!!! No i tu kłamiesz! Po rycie, w którym używa się własnej krwi - mag jest wykończony do tego stopnia, że musi co najmniej 10 dzni dochodzić do siebie!!! A przy tej ilości rytów co Ty tutaj dziecko tutaj zgłaszasz - guzik prawda że to robisz! Pic na wodę....
                            • Gość: Kotek. Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 03.11.13, 13:31
                              i to jest prawda co piszesz salamandra
                              • Gość: m Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 03.11.13, 13:46
                                Panie Arturze ponownie proszę o odpowiedź na mejla... Salamandra przestań zachowywać sie jak histeryzujacy bahor, coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu że jesteś bardzo samotna i nieszczesliwa osoba której życie polega na niszczeniu innych... Ewentualnie zazdrosna konkurencja...
                                • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 13:52
                                  Do: "m" z ...play-internet

Każda osoba, która nie jest w stanie podać faktów lub przytoczyć merytorycznych argumentów na poparcie własnej tezy, zaczyna używać "argumentów" właśnie w stylu - " jesteś bardzo samotna i nieszczesliwa osoba " Bo nic więcej - nie ma do powiedzenia!

PS Jak mam się zachowywać, to jest wyłacznie moja sprawa. Jezeli moim życiowym zadaniem jest "niszczenie" jak to piszesz oszustów, trudno. Poza tym, mam prawo - niszczyć tych, co niszczą mnie! Wet za wet, proste? jeżeli uważnie czytasz, jestem "samotna i nieszcześliwa" z powodu złej woli osób trzecich! A wiec te osoby 3cie, będę niszczyć dopóki mi sił starczy. Mam nadzieję, ze jasno się wyrażam ? :)))))
                                  • Gość: m Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 03.11.13, 13:56
                                    Smutne... Jeżeli życiowym celem jest nienawiść...
                                    • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 14:00
                                      Nienawiść, jest jedynie wynikiem. Nigdy
                                      • Gość: Ewa do Salamandry IP: *.sta.asta-net.com.pl 03.11.13, 14:10
                                        Nienawiść w Twoim przypadku Salamandro, wynikiem czego ? Braku miłości ?
                                        • salamandra.69 Re: do Salamandry 03.11.13, 14:13
                                          Nie. Wynikiem działań 'osób trzecich', o których wyżej wspomniałam! Jeżeli ktoś krzywdzi osobę, na której zależy mi najbardziej w całym moim życiu - to powoduje u mnie rozpacz i chęć odwetu, czyli własnie - nienawiśc! Czy to jasne, czy jeszcze jakoś tak naukowo wytłumaczyć?
                                          • Gość: Ewa Re: do Salamandry IP: *.sta.asta-net.com.pl 03.11.13, 14:42
                                            To współczuję i jak masz zamiar to rozwiązać Salamandro?
                                            • salamandra.69 Re: do Salamandry 03.11.13, 14:45
                                              Chyba żartujesz? Osoby trzecie, nie informowały mnie o swoich planach i zamiarach! Mam na forum napisać, jak mam zanmiar to rozwiązać ??? baju baju ..... jak się wchodzi między wrony to się kracze tak jak one?
                                              • Gość: Ewa Re: do Salamandry IP: *.sta.asta-net.com.pl 03.11.13, 14:48
                                                no właśnie, kracze się tak jak one?
                                                • salamandra.69 Re: do Salamandry 03.11.13, 14:50
                                                  To znaczy, zaczyna się stosować podobne metody .....:((((
                          • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 13:26
                            Pierwsze dwa rytuały to praca z energią, natomiast w przypadku trzeciego rytuału oraz w przypadku spętania w grę wchodzą byty niematerialne. Dlatego są to rytuały tak bardzo niechętnie wykonywane
                            • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 13:31
                              Żaden szanujący się Mag nie będzie ujawniał tajemnic zawodowych!

Dla mnie - potwierdziłeś, że jesteś oszustem! Wszystko co opisujesz - mozna przeczytac w książkach badź znalezć na specjalistycznych portalach! Ale - jeżeli SAM potrafisz to robić i faktycznie masz kontakt z "bytami niematerialnymi" - nigdy, przenigdy nie będziesz rozpisywać się o tym na forach smarkaczu!!!
                              Byty - tego zabraniają partaczu jeden!
                            • Gość: gość pytanie do Artura IP: *.sta.asta-net.com.pl 03.11.13, 21:00
                              Mama pytanie do Artura. O jakiej energii mówisz? Często czytam - praca z energiami ale nie rozumiem o jaką energię chodzi i skąd ją się bierze? Możesz odpowiedzieć mi na to pytanie?
                              • Gość: gosc Re: pytanie do Artura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.13, 21:30
                                mozeby sie tak ktos wypowiedzial o skutecznosci rytow a nie wyszukujecie nie wiadomo co nie wiadomo po co, niektore osoby zachowuja sie tutaj jakby uciekly z oddzialu zamknietego
                                • salamandra.69 Re: pytanie do Artura 03.11.13, 21:40
                                  Gość portalu: gosc napisał(a):

> mozeby sie tak ktos wypowiedzial o skutecznosci rytow a nie wyszukujecie nie wi
                                  > adomo co nie wiadomo po co, niektore osoby zachowuja sie tutaj jakby uciekly z
                                  > oddzialu zamknietego

Artur, zdecydowanie tak!
                              • Gość: gosc Re: pytanie do Artura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.13, 21:31
                                poczytaj sekret, tam pisza o energiach tez
                              • artur-1986 Re: pytanie do Artura 03.11.13, 21:41
                                Wszystko wokół nas, cały wszechświat, materia, my sami a także emocje itp. wszystko to jest energią
                                • salamandra.69 Re: pytanie do Artura 03.11.13, 21:42
                                  A co z fizyką? Studiowało się czy chozciaż na poziomie gimnazjum? Są przerózne rodzaje - energii!
                                  może przynajmniej z Wiki skorzystasz, GURU??
                        • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 13:20
                          wiara-i-przeznaczenie napisał:

> Mam pytanie: co w III stopniu Pan używa do rytuału proszę wymienić chociaż dwie
                          > rzeczy. Tylko proszę nie pisać świeczki lub zioła. To tak dla wiarygodności in
                          > nych. pozdrawiam serdecznie

Arturze, proponuje nie odpowiadać na to pytanie! Szczyt bezczelności. Czy zadajesz pytania typu, co używasz, podpasek czy tamponów albo prezerwatyw jakiej firmy??? Ludzie, czy was porąbało??? Są pytania których po prostu się nie zadaje!!! Istnieje coś takiego jak tajemnica zawodowa!! W tym przypadku - tajemnica rytu. Magia - to TAJEMNICA!
    • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 17:27
      Osób??? Czy - nicków? Kto się kryje za tymi nickami? Siedem nicków, jedna osoba?
    • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 19:39
      Skoro pan Artur prosił, żebym się wypowiedziała na forum, robię to tutaj, żeby nie było wątpliwości czy to ja.

Oświadczam, że nikt z moich znajomych ze świata wirtualnego ani prawdziwego nie pisze w moim imieniu czy też pozytywnie o mnie na kafeterii. Nie wiem kto pisze tam pozytywnie o mnie.

Proszę, skoro ktoś chce się ze mną spotkać w Warszawie, zrobię to. Nie chcę, żeby ktokolwiek miał do mnie wątpliwości. Spotkam się nawet z osobami, które się ze mnie śmieją. W sprawie spotkania proszę o mail na gazetowy adres.

Bardzo wszystkich proszę, żeby nie wymieniali mojego Nicka w żadnym charakterze podczas rozmów na kafeterii. Czekam na wynik mojego rytuału, wierzę w umiejętności Pana Artura, nie pozwolę go krytykować.
      Tyle z mojej strony.
      • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 19:46
        golden,
        na kafeterii ktoś zamieścił link

www.gowork.pl/profil_podglad ,71375

Czy to prawda, że jest to profil Artura?
        Nie mogę w to uwierzyć :)))
        • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 19:47
          Sorry, bez spacji powinno być

www.gowork.pl/profil_podglad,71375
          • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.13, 20:06
            Czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie.
            Czy ja mógłbym serce złamać itp. ?
            Kiedyś to zrozumiesz sama, to był błąd.
            Czy te oczy mogą kłamać - ależ skąd.
            I czy te oczy mogą kłamać ?Chyba nie.
            Czy ja mógłbym serce złamać itp. ?
            Kiedyś to zrozumiesz sama, to był błąd.
            Czy te oczy mogą kłamać - ależ skąd. www.gowork.pl/profil_podglad,71375
            • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 20:16
              Wierszyk, noramalnie arcydzieło :((( Co to ma do rzeczy???? Nie chodzi o oczy, tylko czy to jest ten właśnie Artur, o kt tutaj tyle sie pisze?
              • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 21:11
                Tak to jest mój stary profil, jaki człowiek był kiedyś młody :P

Jeszcze trochę "kompromitujących" informacji na mój temat w internecie:
                Profil fb, profil nk, kilkanaście blogów internetowych, prace naukowe, kilka artykułów branżowych z finansów, dwa rozdziały w jednej książce.

Może jeszcze coś fajnego uda się wam wygrzebać na mój temat :P
                • ruudai Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 21:30
                  No i proszę. Cały Artur dostaje techniczne pytanie od kogoś i olewa! Czyżby Pana sekretarki od RP nie było? Za mało czasu na odpisanie czy brak wiedzy po prostu? Kpina

artur-1986 napisał:

> Tak to jest mój stary profil, jaki człowiek był kiedyś młody :P
                  >
                  > Jeszcze trochę "kompromitujących" informacji na mój temat w internecie:
                  > Profil fb, profil nk, kilkanaście blogów internetowych, prace naukowe, kilka ar
                  > tykułów branżowych z finansów, dwa rozdziały w jednej książce.
                  >
                  > Może jeszcze coś fajnego uda się wam wygrzebać na mój temat :P
                  >
                  >
                  • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 21:44
                    Droga Pani ruudai jeżeli się jeszcze Pani nie zorientowała to informuje, że wpisy Pani oraz Pani salamandry.69 dla mnie nie istnieją
                • Gość: magda Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 03.11.13, 21:33
                  Proszę o odpowiedź na mejla....
                  • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 21:37
                    Nie jest Pani zalogowana więc nie mam pojęcia kim Pani jest, jeżeli nie dostała Pani odpowiedzi proszę powtórzyć wiadomość.
                    • Gość: m Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 03.11.13, 21:44
                      Mialam mieć ryt 23 listopada po wplacie zero odpowiedzi na moje mejle... Dzis tez napisalam i cisza...
                      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 21:49
                        Przed chwilą sprawdziłem pocztę i nie dostałem dzisiaj żadnej wiadomości, na którą nie udzieliłem odpowiedzi.
                        Proszę wkleić screen wysłania wiadomości albo przestać kłamać
                        • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 21:51
                          "Proszę ... przestać kłamać "

No proszę! Artur zaczął pisać sam do siebie!
                        • Gość: m Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 03.11.13, 21:54
                          Tylko sie zaloguje u dostanie pan screeny 3 wiadomości...5 minut i wystlam wszystkie mehle ponownie
                          • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 21:58
                            Czekam na poniwienie wiadomości albo podpisywanie się na forum czym kolwiek po czym mógłbym Panią zidentyfikować
                            • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 22:00
                              artur-1986 napisał:

> Czekam na poniwienie wiadomości albo podpisywanie się na forum czym kolwiek po
                              > czym mógłbym Panią zidentyfikować

A to nie salamandra czasem?
                            • Gość: m Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.13, 22:01

wystarczy zajrzec do skrzynki... naprawdę.. wiadomośc poszła ponownie a oto i screen... pl.tinypic.com/view.php?pic=2yxemp3&s=5#.Una5RXD4dBV
                              • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 22:05
                                Dobre! Wszystko jak na dłoni na tym screenie!
                                Ciekawe jak tym razem Artur sie wywinie?
                              • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 22:11
                                Tak jak napisałem do Pani odpowiadałem na tą wiadomość, proszę sprawdzić spam
                                • Gość: m Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.13, 22:15
                                  tym razem dostałam odpowiedz, szczegóły w mejlu pozdrawiam
                                  • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 22:21
                                    Wcześniejsza też została do Pani wysłana
                                  • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 22:21
                                    Jak miło:)))) Sielanka! Inscenizacja z kilku nośników (dynamic chello, play-internet ...) Czy już czarnych nicków zabrakło? Brawo, brawo :))))
                                    • Gość: m Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 03.11.13, 22:26
                                      Droga salamandro... Screen zostal wyslany z komputera gdyz z telefonu byliby to trudne.., stad te inne adresy ;) to tak informacyjnie aby zaspokoić twoja ciekawość oraz teorie spiskowe ;)
                                      • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 22:30
                                        Dziękuję kochane "m"!

Czas pokaze, kto ma rację.
                                        • Gość: m Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 03.11.13, 22:32
                                          Być moze ;) ja z góry nie zakladam niczego ...
                                          • salamandra.69 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 03.11.13, 22:34
                                            ? A doradzałabym już założyc jednak jakąś czapeczkę bądż berecik, chłodno sie robi :) Dużo zdrówka!
                                            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 04.11.13, 23:38
                                              Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich osób, które nie dostały odpowiedzi o,ponowne wysłanie wiadomości
          • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.13, 07:48
            witam prosimy wszyscy aby napisal do nas ktos kto mial efekty uroki i jest wiarygodny. My nadal wierzymy ze sie uda. Podaje poraz kolejmy mejla patrycja_20@vp.pl pozdrawiam
          • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 5.172.252.* 07.11.13, 10:52
            golden i anikoma napiszcie do mnie mejla patrycja_20@vp.pl prosze o wsparcie i danie nadzieji
    • Gość: Załamana Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.opera-mini.net 05.11.13, 10:35
      Witam cię,powiedz czy był byś w stanie mi pomuc odzyskac kogos?jest to dla mnie b ważne odp jak tylko b mugł.
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 05.11.13, 10:58
        A coś więcej ?
        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 05.11.13, 13:27
          Jaki temat na blogu by Państwa zainteresował:

- kilka rytuałów dla początkujących
          - wizualizacja
          - "pakt z diabłem" (bez szczegułów)
          - przywoływanie duchów (bez szczegułów)
          - anioły

A może jakiś inny ?
          • sikino543689 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 05.11.13, 13:56
            Miałam robiony rytuał u Artura, jednak celowo założyłam nowe konto aby pozostać ononimową. Prawdą jest że jest on naprawdę fajnym gościem i prawdą jest że jego rytuały działają. Niestety ma jedną wadę, mianowicie nie lubi rozmawiać o pieniądzach. Te najsłabsze rytuały też działają ale z tego co widzę to potrzeba na to 3 miesięcy, jeżeli jakiś przypadek go nie poruszy to idzie tą normalną drogą. Jedyną drogą na mocniejsze rytuały od razu jest naprawdę ciężka sytuacja albo zapłata. Ja poszłam tą drugą drogą, miałam robiony rytuał który zadziałał po niecałym miesiącu był to rytuał mocniejszy z jakimś tam wzmocnieniem ale zapłaciłem za niego 200 złotych. Po części go rozumie, dlaczego o tym nie mówi, zresztą przy naleganiach sam powtarza że nie chce naciągać i takie tam. Skorzystałam z jego usług i jestem zadowolona ale nie jest on idealny, nie mówi o tym ale pieniądze też się dla niego liczą i jak ktoś płaci to wykona dużo mocniejszy, takie mamy czasy :(( nie oznacza to jednak że te początkowe rytuały nie działają, one działają ale są słabe i potrzebują czasu
            • Gość: fosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 19:50
              sikino543689 napisała:

co to za pitolenie???? no fakt, jakieś siki
          • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 19:52
            artur-1986 napisał:

> Jaki temat na blogu by Państwa zainteresował:

Mnie interesuje dlaczego ten oszust nagle zamknął swoje forum dla wybrańców i znowu na tym się produkuje? Klientów brakuje?
    • Gość: amy Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.30.22.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.11.13, 15:05
      Jestem zainteresowana.Czy oferta jest aktualna?
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 05.11.13, 15:10
        Przepraszam czy to było pytanie do mnie ? Jeżeli tak, to czego konkretnie dotyczyło ?
        • miche-line Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 05.11.13, 15:21
          powiem Ci skino, że pierniczysz jak potłuczona, po prostu rzygac sie chce na to co wyprawiasz ty i tobie podobne klony, na nieszczęscie dla ciebie i pana artura ludzie wbrew pozorom mają mózgi i umieją samodzielnie myślec, ja wiem że tego typu temat jest łatwym zarobkiem i głupich nie brakuje ale daruj sobie te kłamstwa, nie wiem kredyt z Artkiem spłacasz na mieszkanie czy na samochód że tak was ciśnie, czy jakieś inne zobowiązania wzywają ????
    • Gość: samba Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 05.11.13, 16:05
      anikoma jestes jego babą czy masz procenty z biznesu? ja umiem odróżnić krytykę konstruktywną od krytyki marketingowej, myślisz że tylko ty z banku na szkolenia chodzisz i zjadłaś wszystkie rozumy ???
    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 05.11.13, 16:06
      Drodzy Państwo tłumaczenie w stylu: bo w weekend naczytałam się na forum, nie jest dla mnie tłumaczeniem. Proszę te osoby o nie pisanie do mnie. Podchodźmy do sprawy poważnie i dotrzymujmy danego słowa. Jeżeli ja raz zarezerwowałem dla Państwa termin drugi raz tego nie zrobię. Naprawdę proszę pisać do osób wobec których mają Państwo pełne zaufanie. Jeżeli ktoś ma wątpliwości to przecież jest tylu innych rytualistów. Państwo jedynie wyrządzają krzywdę sobie i osobom które potrzebują pomocy i chcą skorzystać z moich usług. Nie będe każdemu z osobna tłumaczyć również każdej bredni stworzonej przez salamandrę i jej podobnych. Podstawa to zaufanie, jeżeli ktoś nie ma tego zaufania wobec mnie proszę nie marnować swojego oraz mojego czasu i skorzystać z usług innej osoby.
      • knight0 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 05.11.13, 19:49
        Witam!
        Czy oferta wykonania uroku jest jeszcze aktualna?
        Jeśli tak to proszę o informację na maila qaz418@wp.pl.
        Pozdrawiam
        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 05.11.13, 20:02
          Jeżeli jest jakieś pytanie proszę pytać poprzez forum albo email: art1986@op.pl
          • Gość: jaktojest Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 46.77.124.* 06.11.13, 07:07
            Dzień dobry, ja mam do Pana pytanie. Obserwuję post od dawna z zamiarem skorzystania z Pana pomocy, ale proszę mi powiedzieć jak to jest? Pisał Pan, że po mocniejszych rytuałach potrzebuje Pan czas, żeby odpocząć, nie wspomnę o najmocniejszym... Z tego co się zorientowałam, po najmocniejszym zrobił Pan ich wiele, czy one nie będą nieskuteczne?
            • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 07:56
              Ale debilizm w wykonaniu n/w. Forum zamknięte... otwarte....kafeteria....magiczny blok...no i nie ma czasu bo bardzo duży sztuczny tłok. Ależ ten naród naiwny i głupi daje się łapać na tanie chwyty. Młodzieży pora się leczyć zapytać dobrego psychologa co ze mną nie tak ......skoro do miłości potrzebne ułudne sztuczki magiczne.Wstyd i hańba za pokolenie z ciemnogrodu.
              • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 160.62.4.* 06.11.13, 08:46
                A ja się zastanawiam, czy ten Pan zdjae sobie sprawę z krzywdy jaką wyrządza tym ludziom, żywiąc ich złudzeniami. Oni są desperatami, ale ten Pan może im zrobić na prawdę ogromną krzywdę. Taka osoba na prawdę może się załamać
            • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 06.11.13, 10:59
              Po mocniejszym rytuale potrzebny jest odpoczynek ale kilka dni do tygodnia a nie niewiadomo ile. Stąd też bierze się tłok, odległe terminy i kolejki, gdyż nie wykonuje rytuałów hurtowo. Z drugiej strony prośba do Pana/Pani naprawdę jak są jakiekolwiek wątpliwości co do mnie proszę skorzystać z pomocy innej osoby, można znaleść kontakty naprawdę do wielu rytualistów i wybrać takiego co do którego nie będziemy mieć wątpliwości
              • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 11:19
                Z cała pewnością, Arturze. Tylko że tacy rytualiści - nie siedzą 24 na dobę na forach, kafeteriach , blogach - bo nie mają na to czasu! I nie reklamują sie bo nie muszą.
                • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 06.11.13, 11:27
                  W takim bądź razie proszę skorzystać z ich usług zamiast tracić czas na mnie.

Pozdrawiam :)
                  • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 11:30
                    sądzę że warto poświęcić się i zamówic u takiego prawdziwego rytualisty urok na to, aby wszyscy oszuści typu A. oraz inni - raz na zawsze dostali za swoje i przestali żerować na naiwności innych
                    • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 06.11.13, 11:37
                      Pisać normalnie jak do ściany ....
                      • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 11:42
                        może słyszałeś powiedzenie, jak Kuba bogu tak bóg Kubie?
                        • patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 06.11.13, 11:55
                          witam prosze aby te osoby ktorym zadziala najslabszy rytual napisaly na mojego mejla patrycja_20@vp.pl pozdrawiam
                      • emus3 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 06.11.13, 12:06
                        panie Arturze a ja proszę o odpis na @ pozdrawiam.
                      • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 14:47
                        artur-1986 napisał:

> Pisać normalnie jak do ściany ....

Tak, Arturze! Do Ciebie pisac - jak do ściany! Uroki miłosne moze wykonywać tylko osoba, która jest pełna miłości.
                        W innym wypadku, skutki są opłakane!
                        Tak jak dzisiaj na pierwszych stronach gazet - ojciec wymordował rodzinę.... Kiedy ludzie są zmuszane aby być ze sobą - kiedyś to i tak pęknie....
                        Zastanów się, Arturze. I wszyscy, którzy dązycie do "uroków"!
                  • ann.pt Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.11.13, 07:45
                    Witam
                    Prosilabym o odpowiedź na @.
                    Pozdrawiam
            • wiara-i-przeznaczenie Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 06.11.13, 17:44
              Słuszna i mądra uwaga. W końcu ktoś racjonalnie coś zauważył. Równie znajome są dla mnie Pana wpisy. Gdy znajdę źródło to na pewno je podam zainteresowanym. Dziwne, że sam Pan Artur nie potrafi się wysłowić terminologią pojęć ezoterycznych, tylko wszystkich odsyła na bloog.

Czyżby to Pana przerastało?

Gość portalu: jaktojest napisał(a):

> Dzień dobry, ja mam do Pana pytanie. Obserwuję post od dawna z zamiarem skorzys
              > tania z Pana pomocy, ale proszę mi powiedzieć jak to jest? Pisał Pan, że po moc
              > niejszych rytuałach potrzebuje Pan czas, żeby odpocząć, nie wspomnę o najmocnie
              > jszym... Z tego co się zorientowałam, po najmocniejszym zrobił Pan ich wiele, c
              > zy one nie będą nieskuteczne?
    • Gość: Anna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.opera-mini.net 06.11.13, 18:40
      Ma pytanie moj chopak siedzi w wienzieniu czy mysli o mnie
      • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.11.13, 09:23
        Jeżeli Ktoś nie dostaje odpowiedzi w ciągu 48 h proszę o ponowienie wiadomości
        • Gość: lili Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 07.11.13, 10:15
          ludzie spieprzajcie póki mozecie, żadne uroki tego pana wam nie wyjdą i nie dawajcie mu żadnej kasy, popatrzcie na tym śmiesznym forum anikomy co oni tam wypisuja, pzreciętnie inteligentna osoba zobaczy że to normalne i bezczelne oszustwo
          • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.11.13, 10:36
            żeby tylko oszustwo i związana z tym strata pieniędzy to jeszcze pół biedy. Gorsze od tego będą albo już są, skutki uboczne!
            • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.11.13, 10:44
              Skutki uboczne = rytuał działa i jest skuteczny = nie ma żadnego oszustwa. Gościu niezalogowany nie widzisz błędu logicznego w swym rozumowaniu? ;)

Proszę, Ci niekorzystający - odpuśćcie sobie. Denerwujecie tylko Pana Artura. Dzięki Waszym dobrym "radom" nikt nie przestanie wierzyć w działanie tych uroków ani czekać na ich ziszczenie się. Proste. Szkoda Waszego czasu na "hejting".
              • Gość: gość Cała prawda o urokach! IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.11.13, 11:48
                Gold-tłulip a ty na czyich usługach tu jesteś bo nie rozumiem kogo bronisz? Nie ma oszustwa bo ryt działa ? To tylko pozory i tak właśnie ma wyglądać. Tak masz właśnie czuć ale czas pokaże swoje. Skutki uboczne są faktycznie tak jak przedstawiła Heksiunia, fatalne i to prawda! Ingerencja w ludzkie losy niewiadomymi siłami zawsze kończy się źle jak nie tragicznie!
                • golden-tulip Re: Cała prawda o urokach! 07.11.13, 11:50
                  Salamandro, na pewno jestem na usługach Zła, dlatego nie hejtuję Pana Artura i czekam na wynik rytuału.

Gość portalu: gość napisał(a):

> Gold-tłulip a ty na czyich usługach tu jesteś bo nie rozumiem kogo bronisz? Nie
                  > ma oszustwa bo ryt działa ? To tylko pozory i tak właśnie ma wyglądać. Tak mas
                  > z właśnie czuć ale czas pokaże swoje. Skutki uboczne są faktycznie tak jak prze
                  > dstawiła Heksiunia, fatalne i to prawda! Ingerencja w ludzkie losy niewiadom
                  > ymi siłami zawsze kończy się źle jak nie tragicznie!

• Gość: gość Re: Cała prawda o urokach! IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.11.13, 12:03
                    Gold- Tłulip skoro czekasz jeszcze na rytuał i nie masz wiedzy wystarczającej w temacie to proszę się nie wypowiadać na publicznym forum. Oceniać człowieka na podstawie, że jest miły i uprzejmy - też nie radziłabym! Natomiast Salamandrą nie jestem i nie zamierzam być a swoje zdanie wyrazić mogę i nikt mi nie zabroni.
                  • Gość: gość Re: Cała prawda o urokach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 12:50
                    A ja się pytam dlaczego rytualista ze swymi klientami nie jest na forum zamkniętym tylko miesza się z hejterami. Taki dobry a reklamy w szerszym tłumie potrzebuje. Sio na swoje śmieci.Mnie nie interesują jego wzloty i upadki.
                    • Gość: lili Re: Cała prawda o urokach! IP: *.play-internet.pl 07.11.13, 13:47
                      wraz z przybyciem Arturka i jego świty na forum przybyły również nowe sformułowania i słownictwo, tak charakterystyczne dla pewnego wieku oraz grupy społecznej ha ha ha, wszędzie was można poznać , wszędzie i ja od siebie napiszę tyle- jak minie termin rytuału Pani Golden, i ona się nie wypowie to ja się wypowiem i będę bezlitosna, i będzie to kara za zniszczenie pewnej osoby która tylko i wyłącznie mówiła prawde, a na razie cóż - bawcie się dzieci
                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: Cała prawda o urokach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 20:02
                    Nie wzywaj ducha salamandry na daremno, Golden!
                    Nie udzielam się na tym ( i żadnym innym) forum. poza tym - cały dzień pracuję! Przeglądam forum dopiero po godz. 20. Twoje schizy, że piszę pod róznymi nickami - są co najmniej smieszne! Mam nadzieję, ze to jeszcze nie paranoja.
                    Wszystkiego.
            • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 10:49
              Tak z ciekawosci, czy na tym forum piszą sami bezrobotni? Jeżeli tak , skąd kasa na "uroki"? Uczniowie- w szkołach...
              wiec?
              Sam ARTUR Z KILKU NICKÓW?
              • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.11.13, 10:51
                Wiesz, niektórzy mają tak zwany wolny zawód. Albo komputer w pracy. Nie wszyscy pracują fizycznie albo na kasie w Biedronce.

> Tak z ciekawosci, czy na tym forum piszą sami bezrobotni? Jeżeli tak , skąd kas
                > a na "uroki"? Uczniowie- w szkołach...
                > wiec?
                > Sam ARTUR Z KILKU NICKÓW?
                • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 10:53
                  Komputer w pracy służy chyba do - pracy?
                  Może pracodawca powinien się zainteresować?

Natomiast ludzie "wolnych zawodów" - zapewniam Cię, nie mają czasu na takie pierdoły! Muszą ciezko pracowac aby zapłacić wszelkie podatki zusy i inne.

Oszustwo. Tyle.
                  • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.11.13, 10:57
                    Gościu, niektórzy z nas nie chodzą do gimnazjum i nie są urzędniczkami. Sami są sobie szefem.
                    Skąd wiesz, że oszustwo? Nie wiesz tego. Ale piszesz dla tego, żeby poczuć się lepiej, bo np. gnoi Cię szef? Odpuść.
                    .....
                    "Arturowcy", jeśli chcecie piszcie na mojego gazetowego maila: golden-tulip@gazeta.pl. Jeśli chcecie mnie o coś zapytać. Dyskutowanie na forum nie ma niestety większego sensu. Cokolwiek się nie napisze i tak jest "hejting".

> Komputer w pracy służy chyba do - pracy?
                    > Może pracodawca powinien się zainteresować?
                    >
                    > Natomiast ludzie "wolnych zawodów" - zapewniam Cię, nie mają czasu na takie pie
                    > rdoły! Muszą ciezko pracowac aby zapłacić wszelkie podatki zusy i inne.
                    >
                    > Oszustwo. Tyle.
                    • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 11:01
                      Oszustką Ty jesteś Golden! Od początku prowadzisz perfidną grę - udajesz świętą orędowniczkę :))) Znana psychotechnika! Dać klientom "wątpiącego", który w końcu się przekonał!

Zenada.
                      Popatrzcie sobie na te babcie co garnki kupowały w cenie samochodu! Teraz dopiero niektórych sprzedawców sumienie ruszyło i opowiadają, jak sie wkreca klienta! Artur robi to z jeszcze większa gracją :))) Wszak NLP ukończył
                      • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.11.13, 11:04
                        Niepotrzebnie w ogóle się tu odzywałam. Nie będę węcej pisać, bo nie chcę szkodzić ani Panu Arturowi ani klientom ani nikomu.

Teraz powinnam napisać "nie jestem oszustką", ale co to da? nic.

> Oszustką Ty jesteś Golden! Od początku prowadzisz perfidną grę - udajesz świę
                        > tą orędowniczkę :))) Znana psychotechnika! Dać klientom "wątpiącego", który
                        > w końcu się przekonał!

>
                        > Zenada.
                        > Popatrzcie sobie na te babcie co garnki kupowały w cenie samochodu! Teraz dopie
                        > ro niektórych sprzedawców sumienie ruszyło i opowiadają, jak sie wkreca klienta
                        > ! Artur robi to z jeszcze większa gracją :))) Wszak NLP ukończył
                        • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 11:05
                          golden-tulip

Niewinny nie musie sie tłumaczyć, nieprawdaż?
                  • Gość: muza6@hotmail.de Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.pools.arcor-ip.net 09.11.13, 18:11
                    Ah pierdzielisz...mam dzieci,prace i mnustwo spraw Jak i napewno ty....pomimo to znajduje czas na magie,bo mam szczere zainteresowanie
            • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.11.13, 11:25

> żeby tylko oszustwo i związana z tym strata pieniędzy to jeszcze pół biedy. Gor
              > sze od tego będą albo już są, skutki uboczne!

Skutki uboczne sa nieodwracalne ! Ciagle bada sie bali , ze ktos inny rzuci na nich urok ,
              nie pozbeda sie juz tego strachu ! Wywola to problemy mentalne , emocjonalne i fizyczne .
              Prowadzi do chorob psychicznych i fizycznych !
              Ja bym wcale nie chciala takiego faceta z uroku , wole takiego , ktory mnie chce
              bez uroku !
              Ale jak ktos mysli , ze za pomoca uroku ktos da mu to upragnione szczescie to niech sobie
              robi te ryty, niech tego doswiadczy na wlasnej skorze , bo inaczej i tak nikomu nie
              uwierzy !
              • Gość: ja Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 160.62.4.* 07.11.13, 11:39
                A ja mam pytanie do Pana Artura i będę wdzieczna na odpowiedź.
                Czemu osławiona tutaj Pani Golden nie ma efektóe po najmocniejszym rytuale i po takim czasie, a nieznane nam osoby maja efekty po krótszym czasie i słabszym rytuale/
                • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.11.13, 11:44
                  Przede wszystkim Pan ARtur nie jest Duchem Swiętym i to pytanie raczej pozostanie bez odpowiedzi. Po drugie, skąd wiesz co u Pani Golden (czyli u mnie) się dzieje? O efektach miałam napisać po upływie terminu i napiszę.

BARDZO proszę wszystkie osoby korzystające z forum o nie używanie mojego przypadku do udowadniania czegokolwiek, podpierania nim jakichś teorii, itd. Z góry dziękuję. Dajcie mi spokojnie czekać na upływ terminu po moim rytuale.

Co mogę na razie powiedzieć? Że Pan ARtur to niezwykle kulturalny, spokojny, cierpliwy człowiek, z którym mam stały kontakt i który naprawdę zrobił wiele, żeby mi pomóc.

Gość portalu: ja napisał(a):

> A ja mam pytanie do Pana Artura i będę wdzieczna na odpowiedź.
                  > Czemu osławiona tutaj Pani Golden nie ma efektóe po najmocniejszym rytuale i po
                  > takim czasie, a nieznane nam osoby maja efekty po krótszym czasie i słabszym r
                  > ytuale/
                • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.11.13, 11:47
                  Pani golden-tulip ma jeszcze czas jak raczyłaby Pani zauważyć. Natomiast o przyczynach dlaczego w jednym przypadku rytuał działa wolniej a w innych szybciej może Pani przeczytać na blogu.

P.s. Pytania do mnie proszę zadawać z zarejstrowanych nicków, nie będe więcej odpowiadać na pytania no name
        • psotka89 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 08.11.13, 19:58
          Witam

Jak można się z Panem skontaktować?
          • Gość: Pytam zainteresowa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.181.157.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.13, 21:57
            O kogo pytasz?
        • emus3 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 09.11.13, 01:08
          panie Arturze mogę prosić o odpis na @?nie wiem czy wysyłam na zły adres czy one nie dochodząca do pana?
    • makinosia123 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.11.13, 10:44
      Anikoma, a mogłabyś do mnie napisać na prv? Bardzo chciałabym z Tobą porozmawiać. Dziękuję!
    • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 11:03
      "Oszustką Ty jesteś Golden! Od początku prowadzisz perfidną grę - udajesz świętą orędowniczkę :))) Znana psychotechnika! Dać klientom "wątpiącego", który w końcu się przekonał!

Zenada.
      Popatrzcie sobie na te babcie co garnki kupowały w cenie samochodu! Teraz dopiero niektórych sprzedawców sumienie ruszyło i opowiadają, jak sie wkreca klienta! Artur robi to z jeszcze większa gracją :))) Wszak NLP ukończył "

i o to chodzi
      • cynamon82 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.11.13, 14:23
        Lepiej poczytajcie co o tym słudze szatana piszą na innym forum

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=47040
        Tylko kasa dla tego pomiotu belzebuba się liczy
        • doora40i4 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.11.13, 18:37
          Artur nie ma żadnej wiedzy ezoterycznej. Jak on unika w swoich odpowiedziach terminologii oraz opisów. Widać świadczy to o jednym: wpisy na bloogu robi dziennikarz a na forum zaś on sam. Ciągle odsyła do blogów, dziwnie znajomych jeżeli przez kilka lat siedzi się w tematyce i śledzi bieżące wpisy chociażby z ostatnich 6 - 8 miesięcy.
          • kominka.89 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 07.11.13, 20:06
            No to temat można zamknąć. Dostałam dzisiaj przelew zwrotny i myślałam że to jakaś pomyłka a tutaj wpis z kafeteri rozłożył mnie całkowicie :((((

"Z zagranicznymi klientami to prawda. Artur nie odpisuje na wiadomości oraz nie ustala nowych terminów. Po przypadku claryclary ma w weekend na wszystkich forach napisać krótkie oświadczenie, że równoważy wszystkie rytuały, zwraca każdą złotówkę i rezygnuje z oferowania swoich usług.
            Od tej pory będzie wykonywać rytuały wyłącznie dla osób z zagranicy z bezpośredniego polecenia. Po zadowoleniu dwóch zagranicznych osób, którym Artur wykonywał rytuały posypała się lawina ofert."
            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 20:14
              kominka.89
              sciema! To jest dobry wpis na Kafeterii: "Arghal
              A mnie dziwi jedna rzecz.... Artur bierze zapisy na rytuał na grudzień ale żeby wylądować na liście trzeba najpierw zapłacić. Pomyślcie rytuał w grudniu, kasa już dziś. Nikt z pseudo wróżek tak nie robi. Zawsze najpierw jest konkretny termin potem kasa lub połowa przed połowa po. Tutaj nie macie gwarancji. Kasę wplacicie dzisiaj a rytuał może być w styczniu, bo brak terminów.. Nie uważacie, że to co najmniej dziwne?"
              Skasowac kase - i czmych za granicę ?
              • Gość: ja Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.centertel.pl 07.11.13, 20:24
                Panie Arturze, to prawda, że wracają przelewy, Pan równoważy rytuały i kończy współpracę? Czy to jakieś głupie manipulacje i zaczepki?
                • Gość: gość Jak pokonać szatana, film ! IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.11.13, 11:46
                  www.youtube.com/watch?v=Dyh_XpzdjaY&feature=youtu.be
                  • artur-1986 Re: Jak pokonać szatana, film ! 09.11.13, 10:28
                    Ze względu na liczne obowiązki w ostatnich dniach odpowiedzi na wiadomości email mogą być opóźnione.

Odnosząc się do forumowych plotek: prawdą jest że część osób otrzymało przelewy zwrotne i zakończyliśmy współpracę. Obecnie proszę o kontakt tylko osoby z bardzo ważnymi przypadkami. Odnośnie pozostałych forumowych plotek to spraw osobistych ani powodów podejmowanych decyzji nie zamierzam tłumaczyć
                    • emus3 Re: Jak pokonać szatana, film ! 09.11.13, 13:40
                      ok panie Arturze rozumiem i czekam z niecierpliwością na odpowiedź @ pozdrawiam serdecznie.
                      • wiara-i-przeznaczenie Re: Jak pokonać szatana, film ! 09.11.13, 14:10
                        Tutaj nie ma wypowiedzi jego. Do kogo Pani pisze>

emus3 napisał(a):

> ok panie Arturze rozumiem i czekam z niecierpliwością na odpowiedź @ pozdrawiam
                        > serdecznie.
                        • Gość: Duch Salamandry :) Re: Jak pokonać szatana, film ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 14:22
                          wiara-i-przeznaczenie

to sa wpisy jedynie po to aby podbić temat. Fałszywe udawanie, że się wycofuje i t.d., a tym czasem - dlaczego cały czas jednak produkuje się na tym forum? Jeśli ma być tak, ak napisał że będzie robił ryty tylko osobom poleconym i z zagranicy, to po co cały czas tutaj się udziela" pic na wodę fotomontaż :))))
        • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 11:42
          cynamonie, nie obrażaj Szatana! Artur nigdy nie był i nie ma szans zostać - "sługą Szatana" :))))
          Artur jest prawdziwym człowiekiem - zimnym, żądnym pieniędzy, perfidnym, zakłamanym, bez skrupółów głoszącym kłamstwa, gotowym dla pieniędzy - oszukiwać innych ludzi!
          a wieć , nie misezaj w to Bogu ducha winnego - Szatana
    • Gość: lili Re: Cała prawda o urokach! IP: *.play-internet.pl 07.11.13, 14:31
      Panie Anikomo - Arturze rownież Pana pozdrawiamy , Anikomo bardzo chętnie zobaczę kopie @ clary do ciebie )) niestety one nie istnieją bo nie były nigdy wysyłane, także kolejne kłamstwo i świadectwo Twej bliskiej współpracy z wyżej wymienionym panem, i jeśli chodzi o ścisłość nie jestem clary , która niestety dla mnie jest w drodze do słonecznej nawet o tej porze roku Francji ale to nie znaczy że nie znam sprawy , nawet z próbą ujawnienia danych personalnych przez Twojego szefa na kafeterii, radzę nie prowokuj mnie bo naprawdę śledzę to wszystko od podszewki i posiadam wiele faktów od których możesz poblednąć , podpieranie sie IP w tym wypadku niestety Ci nie wystarczy , bo ja się nie dam nastraszyć , a teraz czekam na kopie @
    • Gość: gość Re: Cała prawda o urokach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 14:51
      golden-tulip 24.09.13, 19:09 Odpowiedz
      Zamówiłam dziś urok u Malabory. Niestety ceny u innych są z kosmosu, a gwarancja żadna, czy wręcz zero kontaktu po wpłacie. W kontakcie mailowym Malabora naprawdę wydaje się być w porządku. Ryt będzie jutro. Pierwsze efekty po miesiącu. Jeśli chcecie mogę na bierząco pisać, czy coś drgnęło. Bez względu na rezultaty. Wydaje mi się, że ludzie do których partnerzy wracają, mają już w nosie forum i w związku z tym tak mało wiarygodnych opinii. W moim przypadku będzie inaczej, jeśli coś pomoże - pomogę Wam.
      Chcę być dobrej myśli, bo to ważne dla mojej podświadomości, przepływu energii i generalnie powodzenia przedsięwzięcia urokowego. Hahaha ...koń by się uśmiał z wiarygodności tej golden...
      • golden-tulip Re: Cała prawda o urokach! 07.11.13, 15:00
        Więc koniu śmiej się do woli.

> golden-tulip 24.09.13, 19:09 Odpowiedz
        > Zamówiłam dziś urok u Malabory. Niestety ceny u innych są z kosmosu, a gwarancj
        > a żadna, czy wręcz zero kontaktu po wpłacie. W kontakcie mailowym Malabora napr
        > awdę wydaje się być w porządku. Ryt będzie jutro. Pierwsze efekty po miesiącu.
        > Jeśli chcecie mogę na bierząco pisać, czy coś drgnęło. Bez względu na rezultaty
        > . Wydaje mi się, że ludzie do których partnerzy wracają, mają już w nosie forum
        > i w związku z tym tak mało wiarygodnych opinii. W moim przypadku będzie inacze
        > j, jeśli coś pomoże - pomogę Wam.
        > Chcę być dobrej myśli, bo to ważne dla mojej podświadomości, przepływu energii
        > i generalnie powodzenia przedsięwzięcia urokowego. Hahaha ...koń by się uśmiał
        > z wiarygodności tej golden...
    • Gość: lili Re: Cała prawda o urokach! IP: *.play-internet.pl 07.11.13, 15:04
      Pani Anikomo nie boi się Pani takich wpisów wzgledem niewinnej osoby?, pomijam milczeniem fakt ze zgrabnie pani ominęła prośbę o kopie @ clary, teraz kolejne kłamstwo w postaci przytoczonych wypowiedzi z którymi nie ma ona nic wspólnego ))) clary nigdy nie rozmawiała z panem arturem przez telefon, nigdy nie znała faktów z jego życia, jest to do udowodnienia w każdej chwili - wystarczy zapytać pana artura ))) on nie ma jej telefonu, nigdy nie był z nia spoufalony, ponadto clary nie utrzymywała żadnych kontaktów z kimkolwiek z osób korzystających z rytuałów u tego pana - tez do udowodnienia , wystarczy te osoby , oczywiście te realne o to zapytać , jej kontakt z panem arturem ograniczył sie do kilku mało wylewnych @ i tyle )) ale podziwiam brawurę i odwagę cywlina zarówno pani jak i pana artura , bo raczej dla was się to niedługo niezbyt miło skonczy o czym doskonale wiem już dziś
      • Gość: gość Re: Cała prawda o urokach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 15:12
        golden-tulip 02.11.13, 19:14 Odpowiedz
        Urok a dniach 14-15.X. Ciągle nie jesteśmy razem i mój ukochany twierdzi, że nie chce wrócić, ale mam jeszcze czas. Po 16.XI opiszę co i jak.
        Urok najmocniejszy. Hahahaha cudawianki u tej golden
        • golden-tulip Re: Cała prawda o urokach! 07.11.13, 15:17
          Proszę o nie pisanie o mojej osobie w jakimkowloiek kontekście zanim minie termin oczekiwania na wynik uroku. Z góry dziękuję.

> golden-tulip 02.11.13, 19:14 Odpowiedz
          > Urok a dniach 14-15.X. Ciągle nie jesteśmy razem i mój ukochany twierdzi, że ni
          > e chce wrócić, ale mam jeszcze czas. Po 16.XI opiszę co i jak.
          > Urok najmocniejszy. Hahahaha cudawianki u tej golden
        • usa-hexa Re: Cała prawda o urokach! 07.11.13, 16:04

> Urok a dniach 14-15.X. Ciągle nie jesteśmy razem i mój ukochany twierdzi, że ni

A jaki to ten najmocniejszy ? Taki cyrograf podpisany krwia ???
          A Ty juz jestes taka ostatnia , ze nikt inny Cie nie zechce ???
          Nooo po takim uroku pewnie wroci zeby se zamoczyc a potem zniknie
          i bedziesz rzucac nastepne uroki bo milosci tutaj nie widze !
          Ty chcesz go tylko miec - po trupach do celu ???
          • Gość: gość Re: Cała prawda o urokach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 16:11
            Bardzo ciekawy wątek tu i na kafe. Warto powiadomić odpowiednie władze, by zainteresowały się tematem.
            • Gość: kk Re: Cała prawda o urokach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 17:26
              Zniewolenie/manipulacja/ i kontrola nad umysłem człowieka wbrew jego woli to jest łamanie jego praw.Art.207 &1.kk .Zebrane dowody w każdej sprawie może posłużyć do oskarżenia.
        • doora40i4 Re: Cała prawda o urokach! 07.11.13, 18:17
          Wysłałaś mu krew? Sam Artur tutaj pisał że potrzebuje do tego najmocniejszego rytuału. Tak, tak więc to jego kolejne kłamstwo

• sabatini55 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 08.11.13, 22:56
      To lepiej celowo dzwonić! Okaże się wtedy czy połączenia są w roomingu czy to ściema! Może siedzi również pod masztem na granicy polsko-niemieckiej byle sygnał dał przekierunkowanie...

anikoma napisała:

> Kontakt do Artura masz na początku wątku
      >
      > art1986@op.pl
      > 726591938
      >
      > Tylko lepiej dzwoń wieczorami bo teraz często lata do Londynu
      • sabatini55 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 08.11.13, 22:57
        Gdybym go spytała o Londyn to g..no by powiedział. Sama też bywam
      • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 23:12
        sabatini55
        Widzę, siedzisz w temacie? co to znaczy, celowo dzwonić? Co ty szpieg jesteś od namierzania ludzi??? oblatana babka, ja bym nie umiała kogoś namierzyc, czy "siedzi" pod masztem czy gdzie!
        • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 09.11.13, 01:07
          Panie Arturze,
          bardzo proszę o odpowiedź na maila.
    • Gość: muza6@hotmail.de Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.pools.arcor-ip.net 09.11.13, 11:20
      Czesc.
      Chetnie skorzystalabym z uslugi. Twoj Post jest bardzo szczery i chcialabym sprobowac....sama tez zaczynam rytualy i musze przyznac ze chcialam zrobic jeden z uzyciem mojej krwi....nie wiem czemu,Co zle zrobilam,bo nawet nuz tapicerski nie przeciol mojego palca abym mogla choc krople uronic.....wiec niech wszyscy Co gadaja ze magi nie ma ucichna,jest!
      Nie pytaj czemu,ale ufam tobie na tyle,ze chetnie skorzystam tez z porad po fachu...jesli mozna....a rytulal najlepiej juz dzis.....
      Bardzo prosze o odp.
      • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 11:38
        czy wspominasz tu artykuł o "zabijaniu"? Pan Artur ma ogromny pociąg do noży....wszedzie przy swoich wpisach na blogach dołacza zdjęcia noży... ciekawe, dlaczego?
        • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 11:46
          żródło:dlaczegomilczycie.blogspot.com/2013/11/chyba-musze-kogos-zabic.html

Ciekawe blogi pisze Artur... Takie, pod publiczkę! Prawdziwy polityk z niego!
          Czy ten zimny człowiek ma tylko jeden cel w życiu - władza? Jeżeli tak, to w jakim celu?
          • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 12:03
            Gość: Duch Salamandry :) 09.11.13, 11:21 Odpowiedz
            Wtedy zniknie wszelkie zło, które tak przeszkadza ludzkości

Nie, to nie jest tak! Wtedy, trzeba by było zniszczyć - człowieka. :)))Wtedy i wtedy tylko, zniknie to całe "zło", które opisujesz. Szatan tu nie ma nic do rzeczy, zapewniam cię :))) Mylisz się Salamandro.Człowiek jest iskrą Bożą nikt go nie może unicestwić tylko sam Bóg. Postaraj obejrzeć sobie proponowany tutaj film.
            • cynamon82 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 09.11.13, 12:09
              Artur to sługa szatana zamieszany w czarną magię. Nawet Pan nasz potępił ten gatunek podludzki a my musimy oczyścić ziemię z Artura. Kto unicestwi tego bezbożnika ten będzie zasługiwać na miejsce w raju
            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 12:33
              To oczywiste. jeżeli Bóg stworzył człowieka na obraz i podobienstwo swoje, to ten wasz Bóg też musi mieć skłonności do zabijania, dręczenia, męczenia, sadyzmu, seksualnych dewiacji jak i Człowiek. No nie?
          • sabatini55 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 09.11.13, 12:35
            Trafiłaś w sedno! On jest jak TUSK: dużo obieca a gó... zrobi. Jakoś nie wierzę w te zwroty, bo on perfidnie wykorzystuje techniki psychomanipulacji i NLP na forach. To samo dotyczy artykułów pisanych dla niego przez dziennikarkę. Zobacz jego wypowiedzi na forach i jak unika wypowiedzi i terminologii ezoterycznej. Zaś na bloogu taki gładki i oślizgły - typowy dwulicowiec.

Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a):

> żródło:dlaczegomilczycie.blogspot.com/2013/11/chyba-musze-kogos-zabic.html
            >
            > Ciekawe blogi pisze Artur... Takie, pod publiczkę! Prawdziwy polityk z niego!
            > Czy ten zimny człowiek ma tylko jeden cel w życiu - władza? Jeżeli tak, to w ja
            > kim celu?
            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 12:54
              Tak, sabatini55!
              Artur chce dojśc do władzy w tym kraju. Opowiesci o emigracji do Anglii to fałsz. Jego celem jest - dojście do władzy w polsce.
              Własnie ćwiczy - manipulację.....
          • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 09.11.13, 13:04

> żródło:dlaczegomilczycie.blogspot.com/2013/11/chyba-musze-kogos-zabic.html
            >
            > Ciekawe blogi pisze Artur... Takie, pod publiczkę! Prawdziwy polityk z niego!
            > Czy ten zimny człowiek ma tylko jeden cel w życiu - władza? Jeżeli tak, to w ja
            > kim celu?

Ten atykul , to takie popisywanie sie , chec bycia waznym !
            Nie wiem kto chcial by isc do wiezienia , nawet jezeli tam sa takie dobre warunki.
            Chyba nawet bezdomny nie marzy o takim "luksusowym hotelu " bo inaczej nie
            mieli bysmy ludzi bezdomnych.
            Mysle , ze poczucie wolnosci , niezaleznosci jest niezbednym warunkiem odczuwania
            wewnetrznego szczescia.
            i po co A. mial by kogos zabijac , przeciez ci naiwni sami pchaja sie z kasa , zeby im
            sprzedal to ich upragnione szczescie...
            • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 14:24
              Hexa, czy ty w ogóle doczytałas do końca ten artykuł?Artur chce zabijać - zabójców! Co mają do tego "uroki" No chyba że właśnie w ten sposób mają wygladać "uroki" w wykonaniu Artura, oko za oko ząb za ząb
              • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 09.11.13, 14:43

> Hexa, czy ty w ogóle doczytałas do końca ten artykuł?Artur chce zabijać - zabój
                > ców! Co mają do tego "uroki" No chyba że właśnie w ten sposób mają wygladać "ur
                > oki" w wykonaniu Artura, oko za oko ząb za ząb

A. chce zabijac -zabojcow po to zeby isc do wiezienia (bo przeciez wiezienie to taki
                luxusowy hotel i wymarzone wakacje ) a jak bedzie urokami zabijal to nie wezma go do tego
                wiezienia bo kto mu uwierzy , ze to on zabil ???

Teraz A. postanowil inaczej zalatwic sobie luxusowe hotele i wakacje.
                Naiwni beda teraz placic inna kase !!! ...wprowadza juz LONDYNSKIE CENNIKI !!!
                • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 14:45
                  usa-hexa
                  nie zazdroszce Arturowi, kiedy oszustwo wyjdzie na jaw... oj nie chce byc w jego skórze kiedy rozjuszeni klienci będą chcieli wyrównać rachunki :))))
                  w Anglii tak łatwo mu nie pójdzie!
                  • usa-hexa Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 09.11.13, 14:52

> usa-hexa
                    > nie zazdroszce Arturowi, kiedy oszustwo wyjdzie na jaw... oj nie chce byc w jeg
                    > o skórze kiedy rozjuszeni klienci będą chcieli wyrównać rachunki :))))
                    > w Anglii tak łatwo mu nie pójdzie!

No glupi nie jest !!
                    On te londynskie cenniki w Polsce wprowadzi !!!
                  • Gość: RealniePatrzac Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.181.69.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.11.13, 15:11
                    Jesteście idiotki że tak pieprzycie? On nigdy poza kraj nie wyjechał. Teraz tylko patrzeć czy w ogóle linki będą na angielskich forach o nim. Takie pisanie by nakręcić idiotki, by takie jak wy wypisywały o nim. Robicie mu reklamę, nawet jak negatywy piszecie. reklamujecie jego blog, bo wpisy są założone na jego forum. Załóżcie inny wątek by ściemniacz nie miał z tego pożytku
                    • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 09.11.13, 16:44
                      Panie Arturze, tylko proszę mnie nie skreślać.
                      • sylviee88 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 09.11.13, 17:09
                        Panie Arturze, tu sylwik111188 proszę również i mi pomóc, już tyle czekałam, cała moja nadzieja w Panu
        • Gość: muza6@hotmail.de Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.pools.arcor-ip.net 09.11.13, 18:08
          Ojej,nie zabijania nie mialam na mysli.....przeczytalam ten Post pana artura nawet nie patrzac na date odp a post jest z przed lat.....nie wiem czemu noze,moze chodzi o magiczne....musze zobaczyc.....w moim rytuale miala byc igla ale jak nie wychodzilo to siegnelam po nuz....widzialam jak moja skora sie otwiera lecz krwi nie mialam.....
          • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 18:24
            wybacz, ale czy nie powinnas zobaczyc lekarza....
            • Gość: muza6 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.pools.arcor-ip.net 09.11.13, 20:05
              Ojej,szkoda ze tak duzo plytkich ludzi.
              • Gość: do muzy Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 09.11.13, 20:13
                proszę , sięgnij po słownik ortograficzny w pierwszej kolejności a potem dopiero po przepisy rytuałów, bo jak źle przeczytasz i źle zinterpretujesz to będzie to katastrofa ........
                • Gość: muza6 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.pools.arcor-ip.net 09.11.13, 22:27
                  Mowie....plytcy....ze pisze po polsku nie oznacza automatycznie ze jestem polka lub chodzilam do polskiej szkoly...Ale dziekuje za troske,na czytanie i interpretowanie rytow moj polski starczy a jak nie to posluze sie innym.....do czego sie jeszcze czepisz?
                  • Gość: Diana Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 5.172.252.* 09.11.13, 23:04
                    Muza6
                    ty robisz ryty?
                    • Gość: muza6 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.pools.arcor-ip.net 09.11.13, 23:13
                      Robie.....ale nie zrozum zle...tak dla siebie we wlasnych celach i dla nauki
                    • Gość: muza6 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.pools.arcor-ip.net 09.11.13, 23:14
                      A czemu pytasz?
                      • Gość: psotka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.11.13, 17:15
                        Dlaczego ludzie tutaj zamiast sobie pomagać, bawią się w opluwanie innych?
                        • Gość: muza6 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.pools.arcor-ip.net 10.11.13, 18:29
                          Nie mam pojecia,tez myslalam ze mozna sobie pogadac ale niestety nie mozna Jak widac...
                          • Gość: patolinka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 11.11.13, 16:00
                            hej i u kogos jakies efekty? poprawa sytuacji ?
                            • roksi2013 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 11.11.13, 16:20
                              U mnie nie wiem jak mam to interpretować...
                              Ryt był 23.09, ukochany zerwał z dziewczyną swoją po 3tyg, w święta jak byłam w rodzinnym mieście to się spotkaliśmy na imprezie i troche pogadaliśmy, odprowadził mnie (to się zdarzało też wcześniej-czysta uprzejmość), po tygodniu napisał w ten czwartek (bzdety, co tam i wgl) i wczoraj też napisał...

PANIE ARTURZE PROSZE O ODPOWIEDŹ NA MAILA- CZY TERMIN 13.11 NA WZMOCNIENIE JEST AKTUALNY?
                              • casablanka11 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 11.11.13, 16:25
                                Jak wsadzi miedzy nogi to będzie wzmocnienie po 9 - ciu miesiacach....
                              • Gość: Popierdulka72 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.sin.nokia.net 11.11.13, 16:36
                                Ja teź proszę o odpowiedź w sprawie mocniejszego uroku wysłalam 3 maile i nic
                              • emus3 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 11.11.13, 16:39
                                u mnie efektów brak,lecz moja sytuacja jest bardzo skomplikowana.też czekam na odpowiedź na @ od pana Artura.panie Arturze bardzo proszę o odpowiedź na @. pozdrawiam Przemek.
                            • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 11.11.13, 17:07
                              U mnie efektów na razie brak. 15 listopada minie miesiąc od uroku. Wczoraj dostałam od Byłego sms-a, który nie pozostawia żadnej nadziei. Ale jestem uczciwa i czekam do wskazanej przez p. Artura daty.
                              Miałam urok najmocniejszy 14-15. Października i dodatkowo spętanie ok. dwóch tygodni temu.
                              ...
                              Na razie powstrzymuje się od komentarzy. Przedstawiam same fakty.
                              • Gość: m Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.13, 17:38
                                mnie sie wydaje ze chyba to nie dziala co do dnia i co do godziny :) moze sie jeszcze zmieni wszystko na lepsze :0 trzymam kciuki i sama czekam na swoj ryt ktory juz niebawem :0 sytuacja bardzo trudna ale kto wie... ;)
                                • emus3 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 11.11.13, 18:01
                                  może i masz rację:)choć ja uważam że w moim przypadku rytuał 1 z 3 jest zbyt słaby aby cokolwiek zmienić aby się ruszyło,a uwierz mi sytuacja jest poważna i z mojego punktu widzenia beznadziejna.ale wierze w to że się uda.bo to właśnie pan Artur powiedział mi że nie ma przypadków beznadziejnych są takie którym trzeba poświecić więcej czasu,uwagi i energii.czekam na odpis @ od pana Artura i mam nadzieję że jeszcze będzie ok.pozdrawiam
                                  • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 11.11.13, 19:26
                                    Ja też wierzę, że może. Magia jest tak niezbadana i nieprzewidywalna...
    • Gość: xxx Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 11.11.13, 19:43
      wróżka Sara z Krakowa ma dwa meile: citretka@interia.pl lub kobietamag@interia.pl
      Czy ktoś już z jej uroków korzystał?? Proszę tylko o prawdziwe wypowiedzi.
      • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.13, 19:48
        a cesarzowa :)))))
        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 02:14
          O czym wspomniałem w ostatnich dniach miałem prawdziwe urwanie głowy, stąd opóźnienia w odpowiedziach. Jeżeli ktoś nie dostał odpowiedzi proszę o powtórzenie pytania.

Osoby, które otrzymały zwrot - nie ma możliwości wyznaczenia nowego terminu

Pani , która miała rytuał robiony 7 dni temu - nie pracuje za darmo, jeżeli nie będzie Pani miała efektów do miesiąca otrzyma Pani zwrot całej kwoty. Proszę mi wierzyć, mi też praca z osobami nieodpowiedzialnymi obrzydza wszystko.

Rytuał golden-tulip nie wyjdzie. Zakończyliśmy współpracę, obecnie Pani czeka na zwrot pieniędzy.

Nie przyjmuje zgłoszeń od osób z internetu ! ! !
          • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 06:58
            Panie Arturze, nie rozumiem dlaczego Pan tak napisał. To znaczy mam jedno wytłumaczenie w tej chwili... Mojego rytuału nigdy nie było i dałam się nabrać. Tak to wygląda, skoro 'zrywa Pan współpracę'. Nie zrobiłam nic złego przeciwko Panu. Byłam w porządku, czekałam mimo braku efektów, przymykałam oczy na wiele rzeczy, broniłam Pana jak mogłam.
            To kara za to, że wczoraj napisał tu w wątku podobnie jak kilka innych osób, że nie ma efektów? Bo nie ma najmniejszych. Mimo najmocniejszego rytuału i dwóch dodatkowych działań. Nie oczerniam Pana, nie nazywam 'oszustem', nie wskazuję na ewidentne kłamstwa, bo ściema w marketingu na forach nie oznacza, że ktoś nie robi tych rytuałów. Większość działań marketingowych wszelakich opiera się na ściemie, więc nie będę drążyć tematu. Ale powinna dać do myślenia.
            Rozumiem, że jedynym sposobem wyjścia z twarzą z mojego przypadku jest pozbycie się mnie na 3 dni przed terminem. Wiele osób pisało mi na prv, że tak będzie. Ja się na to oburzałam i mówiłam że to niemożliwe. A jednak... Myślałam, że jest tak jak Pan pisał, że mok.przypadek to sprawa honoru. I czekałam. Tylko brak efektów mnie niepokoił. Doszło do tego,.ze doszukiwalam się ich nawet w złości byłego.(huśtawka emocjonalna), obojętności (musi wszystko przemyśleć). Nawet to, że kilku znajomych facetów było dla mnie miłych brałam na karb tego, że to legendarne powodzenie u facetów, które miało być skutkiem ubocznym. Prawda jest taka, że Były nie wykazał najmniejszego znaku dobrej woli w stosunku do mnie, najmniejszej chęci zbliżenia.
            Zresztą wszystko układa się w jedną całość. Niestety.
            • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 07:36
              "Mimo najmocniejszego rytuału i dwóch dodatkowych działań"- Brak efektów,dlatego że wszelkie rytuały to oszustwo na którym bazują rytualiści do robienia kasy na naiwnych.To taka sama świadomość ludzi jak przed wiekami,jak krowa dostała zapalenia wymienia ludzie myśleli,że to działania czarownicy,która rzuciła urok i zabrała mleko. Wiecie jakie odprawiali czary? Łapali ropuchę i żywcem gotowali ją w gorącej wodzie.Bo to niby miała być ta czarownica i po tym działaniu miało wrócić mleko.I jak myślicie wracało?A może w tej niespełnionej miłości pomoże też ugotowanie ropuchy bo to ona rzuciła czar na ukochanego i do niej odszedł. Ludzie z takiego Ciemnogrodu winni się leczyć z choroby jaką jest naiwność i głupota.
          • Gość: anikoma2 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.13, 07:01
            Nikomu nie wyjdzie rytuał bo Artur nie robi i nie robił żadnych rytuałów.
            Więc nie tylko Golden nie wyjdzie, ale i całej reszcie PRAWDZIWYCH klientów. Te Anikomy to ściema:)))))))
            Artur jesteś skończony w sieci i dobrze o tym wiesz!
            • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 07:19
              Niestety 'zadowoleni klienci' to ściema i ich wpisy też. Ale ja nie uważałam tego za dowód na to, że nie ma rytuałów. Mówiłam sobie samej, że może p. Artur potrzebuje trochę reklamy na forum dotąd robił rytuały znajomym, może oni nie mają czasu napisać, itd. Nawet jeśli stworzył jakieś nicki na potrzeby forum, to nie znaczy, że nie ma naszych rytuałów i że nie wyjdą. Przestałam więc drążyć temat. Czekałam na efekt, bo to była moja ostatnia deska ratunku. Ale faktem jest, że nikt z 'zadowolonych klientów' nigdy nie odpisał na mail, choć na kafeterii anonimowe wpisy opowiadały, że rozmawiały z tymi klientami przez telefon. Strach przed IP? Nie wiem.
              Niestety... Niestety, że to wszystko okazało się sciemą.
              Magia nie istnieje. A jeśli istnieje, to nie jest dostępna ot tak sobie na wyciągnięcie ręki.
              Pan Artur na pewno wie co my czujemy. Na przełomie lipca i sierpnia był jednym z nas, też szukał rytualisty, zastanawiał się czy sam nie nauczyć się robić rytów. Więc wie jak zawiedziona nadzieja boli. Ja oczywiście jak się dowiedziałam o tym fakcie od ludzi z forum, zaczęłam Artura bronić, bo to, że jest początkujący nie oznacza, że rytuały nie wyjdą, każdy kiedyś zaczynał, może pomaga mu ktoś silniejszy, itd.
              Jestem bardzo rozczarowana, mam żal, czuję się paskudnie. Nie znoszę żerowania na moich emocjach.
              • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 07:26
                W tym problem że nie ufała Pani, umawialiśmy się na konkretny termin. Wczorajsze wiadomości do mnie świadczyły, że tylko czeka Pani aż nie wyjdzie, bo Pani to już wie ...... . Cały czas byłem z Panią szczery i rozumiem wątpliwości, ale to już nie były wątpliwości. W żaden sposób nie chodzi o wpisy na forum, bo zawsze powtarzałem, że może Pani pisać tam co chce. Umawialiśmy się poprostu na miesiąc , czasami wystarczy odrobina cierpliwości

Ale dobrze trzymajmy się tego, że jestem oszustem i rzadnych rytuałów nie robię. Natomiast każda osoba co ma efekty to poprostu ja.

Wpisy o tym, że w lipcu szukałem rytualisty to już jakaś ściema totalna, ale jak ktoś w każdą bajkę wierzy .......
                • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 07:36
                  W dalszą dyskusję nie widze sensu się wdawać. Jeżeli zamiast tygodnia cierpliwości wybrała Pani wiedzę internetowych koleżanek to jest to Pani wybór
                  • Gość: gość Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 07:41
                    www.diablak.zawoja.pl/1_2001/4.html P.Arturze a może coś z tych przepisów zadziała:)
                  • Gość: uslanazapachem Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.13, 09:03
                    Wkurza mnie to, że wykorzystujesz Arturze emocje Golden i to że bardzo mocno chce żeby ten rytuał (którego nota bene, nie zrobiłeś) wyszedł jej.
                    Chcesz z nią zerwać współpracę, bo nie wierzy w Ciebie? Śmieszny jesteś i sam sobie przeczysz. Wiara w rytualistę nie ma tutaj żadnego znaczenie. Jeśli wykonałeś rytuał, zwłaszcza ten najmocniejszy, Golden i cały świat może nie wierzyć w Twoje umiejętności, a rytuał tez przyniósłby pożądany efekt.
                    Poza tym rytuału nie można cofnąć, zrównoważyć... więc nie strasz golden zakończeniem współpracy.
                • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 08:23
                  Ja jestem gotowa poczekać. Nawet dłużej niż tydzień, bo to absurd z tymi datami co do godziny. Ale nie chcę się z forum dowiadywać, że p. Artur zrywa ze mną współpracę. Bo nerwy mi puszczają w takich sytuacjach.

Poznałam p. Artura lepiej niż większość z Was. Mam za sobą wiele godzin rozmów z nim i wiem, że to bardzo inteligentny człowiek. Jestem osobą bardzo logiczną (wbrew pozorom gdy jestem zdesperowana) i powiem Wam tyle, że w rozmowie z p. Arturem nigdy nic nie wzbudziło moich podejrzeń. Wręcz przeciwnie, utwierdzałam się w tym, że będzie dobrze, że ma wiedzę na temat uroków. Bo ma. I tu najważniejsze, p. ARtur odpowiadał merytorycznie na wszystkie moje pytania, bez zastanowienia. A ja czasem potrafiłam pytać o bardzo szczegółowe kwestie. Na forum możę rzeczywiście nie przekazuje tej wiedzy dużo, blog jest pisany prosto i raczej bez zagłębiania się w szczegóły. Ale polecam Wam dłuższą rozmowę z p. Arturem o bytach niematerialnych i innych takich kwestiach. Robi wrażenie. Dlatego przymykałam oczy na sztuczki marketingowe, bo każdy z nas "usługowców" je stosuje. Ja także. To nie dowód.

Dla Waszej wiadomości, właśnie mailami wyjaśniliśmy sobie kilka kwestii. Może Pan Artur żle zrozumiał mój smutek po tym smsie od byłego, może ja się uniosłam. Nie wiem. Czekamy dalej na efekty. Tyle na chwilę obecną.
                  Ale bez napinania się, bez daty i innych takich. Może ja za bardzo żyję tym wszystkim? Nie wiem... Muszę odpocząć. Zebrać myśli.

Były mnie dobił smsem w sobotę i tyle. Każdy poczułby, że grunt mu się usuwa spod nóg.
              • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 11:03
                Śmiechu warte Twoje wpisy Golden! Ty sama jesteś podstawiona. Nakręcasz emocje a w sobote wyskoczysz z rewelacją że ryt jednak mimo wszystko, zadziałał! I wyjdzie na to, jaki Artur wspaniały mag:)
                Zobaczycie!
                • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 11:10
                  Problem w tym, że nie jestem podstawiona i te emocje mnie wykończą chyba.
                  Muszę na choćby kilka dni przestać czytać fora i skupić się na sobie.
                • Gość: uslanazapachem Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.13, 11:16
                  Kto jak kto, ale Golden nie jest podstawiona. Golden jest prawdziwa. Artur ja tylko wykorzystuje tzn wykorzystuje jej uczucia do swoich gierek.
                  • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 11:21
                    Golden jak najbardziej podstawiona! W sobotę zobaczymy.
                    te rozmowy godzinami z panem Arturem, przecież to podpucha.
                    Artur odgrywa teatrzyk jednego aktora. To wszystko.
                    • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 11:26
                      Jeśli ktoś chce ze mną pogadać i przekonać się, jak bardzo jestem prawdziwa, piszcie na prv.

> Golden jak najbardziej podstawiona! W sobotę zobaczymy.
                      > te rozmowy godzinami z panem Arturem, przecież to podpucha.
                      > Artur odgrywa teatrzyk jednego aktora. To wszystko.
                  • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 11:25
                    Jestem tak strasznie zmęczona... I tym czekaniem na efekty, tym rozstrząsaniem wszystkiego, tą huśtawką "zrywania współpracy". A przede wszystkim tym, że od trzech miesięcy moje życie jest totanym koszmarem. Zawalam sprawy, krzywdzę swoją rozpaczą najbliższych, nie daję mojemu dziecku poczucia bezpieczeństwa. Zawodzę... Poruszyłam niebo i ziemię, żeby mój Ukochany wrócił, do nas, żebyśmy dalej byli rodziną. I ciągle nic. Jest coraz gorzej. Przysyła mi w niedzielę czy sobotę smsa, że NIE, że nic się w nim nie zmieniło, nie wróci i że jest na długim weekendzie zagranicą, żeby mu nie przeszkadzać. To nie jest kwestia braku zaufania, czy tego, że ja "czekam na to, że nie wyjdzie". Ja po prostu jestem tak umęczona wszystkim, że nie wiem jak sobie radzić. Przeżywam każdą jedną taką emocję na 10000%, nie umiem lekko tego potraktować "będzie co ma być". Żyję w totalnym zawieszeniu i w totalnej tymczasowości. To nie jest kwestia tego "wariatka golden nie jest cierpliwa". Jestem. Bardzo. Ale fakty czasem mnie dobijają. Zrozumcie mnie wszyscy forumowicze, zanim napiszecie "Golden jest podstawiona". I mam nadzieję, że p. Artur też to zrozumie i nie napisze "zrywam współpracę z tą panią". To nie jest kwestia mojej wiary w p. Artura. To jest kwestia tego, że z niektórymi faktami w mojej sytuacji (zachowanie Byłego) trudno i ciężko mi sobie poradzić.
                    • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 11:31
                      Bzdury wypisujesz Golden. Daj se siana. Teraz chcesz rozczulić dzieciątkiem? Nie masz żadnego dziecka!
                      i - jesteś podstawiona.
                      nie mam żadnych wątpliwości.
                      Chyba ze spotkasz się ze mną osobiśćie. Rozmowa telefoniczna nie wchodzi w grę, tam każdy głos jest do zmodyfikowania. Sam Artur może mówić anielskim głosikiem kobiety albo i dziecka.
                      szajs ten cały wątek.
                      Pseudo-mag lansuje się a tłuszcza dzioby rozdziawiła i wierzy w łzawe opowiesci.
                      Chociażby dlaczego nie piszecie w swoich wątkach zamknietych co? Przecież to proste jak drut! Bo Artek potrzebuje nowych klientów.
                      • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 11:35
                        W Warszawie mogę się spotkać.
                        Napisz w prv w sprawie szczegółów.
                        Tylko pytanie po co chcesz mnie zobaczyć. Nie obrażaj mnie. Wiele osób z tego forum mnie zna osobiście, rozmawia ze mną. Pisanie, że ja jestem podstawiona, jest albo jakimś piekielnym marketingiem, albo ja sama już nie wiem czym.

> Bzdury wypisujesz Golden. Daj se siana. Teraz chcesz rozczulić dzieciątkiem? Ni
                        > e masz żadnego dziecka!
                        > i - jesteś podstawiona.
                        > nie mam żadnych wątpliwości.
                        > Chyba ze spotkasz się ze mną osobiśćie. Rozmowa telefoniczna nie wchodzi w grę,
                        > tam każdy głos jest do zmodyfikowania. Sam Artur może mówić anielskim głosikie
                        > m kobiety albo i dziecka.
                        > szajs ten cały wątek.
                        > Pseudo-mag lansuje się a tłuszcza dzioby rozdziawiła i wierzy w łzawe opowiesci
                        > .
                        > Chociażby dlaczego nie piszecie w swoich wątkach zamknietych co? Przecież to pr
                        > oste jak drut! Bo Artek potrzebuje nowych klientów.
                        • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 12:04
                          Prawda, to, prawda. Czy mówieniem prawdy można kogoś obrażac???
                          nie ośmieszaj się Artku.
                • 324joanna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 15:12
                  Miałam już nie pisać w tym temacie Artura bo wszystko co miałam w tej sprawie do powiedzenia to napisałam tu albo na Kaferterii. Postanowiłam jednak stanąć w obronie Golden. Nie jest to żadna podstawiona osoba. Jak najbardziej realna, którą ja sama poznałam dzięki temu forum. Została kompletnie zmanipulowana przez Artura a raczej prze jej nadzieję na pomyślność rytuału, którą w sposób perfidny wykorzystał Artur tylko po to aby przez dodatkowy miesiąc móc ściągać z ludzi pieniądze. Co więcej, wyciągnął więcej pieniędzy od niej samej (przepraszam Golden, że to napisałam).
                  Zrobiłam bardzo wiele aby Artur nie naciągał już nowych klientów. Jestem jednak przekonana o tym, że ciągle znajdą się tacy, którzy zaufają i tych mi najbardziej szkoda.

Zapewnę minutę po tym jak nacisnę wyślij pożałuje tego, że się odezwałam ale zawsze alergicznie reaguje na kłamstwa i oszczerstwa.
                  • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 15:28
                    Joanno i bardzo dobrze, że się odezwałaś. Ja tez potwierdzam, że Golden jest prawdziwa i zmanipulowana przez Artura. Artur straszył Clary, manipuluje emocjami Golden. Mnie też próbował straszyć - dla mnie do śmieszne i żenujące.
                    Arturowi żaden rytuał nie wyszedł i nie zwraca tak chętnie pieniędzy jak gdzieś ktoś na forum tu czy na kafeterii napisał.

Te trzy osoby, o których napisał Artur... ja jestem na bank w tej trójce bo ośmieliłam się napisać wprost co o nim i jego rytuałach sądzę.

• Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 19:51
                    324joanna
                    Poznałaś Golden w realu czy tylko z maili?
                    • miche-line Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 20:05
                      witam wszystkich , jestem zarówno koleżanką clary jak i znam golden i zapewniam że nie jest to pan artur, co do golden wciąż czeka i nie wiem czemu wiem że się doczeka, co do clary została oskarżona i skazana , jest teraz za granica ale często mam z nią kontakt i wciąż pyta czy pozew przeciw niej już przyszedł , paradoksem jest to że zeszła się ze swoim byłym głupim meżem którego nie trawię, aczkolwiek nie uwaza że to zasługa artka tylko pani oli i jej, czyli clary indywidualnych działań , ja rozmawiam z golden przez tel codziennie więc zapewniam was że nie jest to artek , a to ze jest z niego niezły numer to już druga strona medalu ;-)
                      • Gość: ddd Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 20:06
                        miche-line

W jakim wieku jest dziecko Golden? To chłopiec czy dziewczynka?

jako koleżanka, chyba wiesz?
                        • miche-line Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 20:24
                          tak wiem to dziewczynka i ma 10 lat a jej imię zaczyna się na literę K ;-)) a co przesłuchujesz mnie ??
                          • Gość: ddd Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 20:26
                            10 lat.... czyli to było - małzeństwo ze stażem?
                            Pobryka pobzyka i wróci do ciepłych kapci... pewno facet po 40 kryzys wieku średniego :)
                            • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 20:27
                              Bardzo proszę o darowanie sobie takich komtarzy o mojej osobie. Jestem w dostatecznie trudnej sytuacji i uszanujcie to. Jeśli potraficie.

Gość portalu: ddd napisał(a):

> 10 lat.... czyli to było - małzeństwo ze stażem?
                              > Pobryka pobzyka i wróci do ciepłych kapci... pewno facet po 40 kryzys wieku śre
                              > dniego :)
                              • Gość: ddd Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 20:30
                                To nie było o twojej osobie tylko o twoim mężu
                                Przestań rozczulać się nad sobą Golden
                                Sama wystawiłaś się na publiczne omawianie! Tyle wpisów zamieściłaś tu i na kafeterii ze można książke z tego sklepac a innym nie wolno bidulki komentować! Fałszywa jesteś jak Artur, Golden!
                              • miche-line Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 20:31
                                tak dokładnie odczep sie bo nie wiesz nic i żadnego stażu ani brykania tu nie ma , sam/a sobie brykaj ale może nie w tym wątku ;-)
                                • Gość: ddd Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 20:37
                                  Czy potraficie jakoś sensownie wytłumaczyć po kiego grzyba wciąż piszecie na tym wątku kiedy Arturek sto razy zapowiadał że tu się nie pojawi i pisać tylko na wątku zamkniętym?
                                  A sama Golden już ze sto razy kwiczała że nie będzie się udzielać na forach, co?
                      • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 20:47
                        miche - line

większej bzdury nie słyszałam tutaj na forum, uśmiałam się do łez.
                        Chyba masz 8 lat albo cos blisko tego. Serio bosko zabawny wpis.
                        • Gość: miche-line Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.play-internet.pl 12.11.13, 20:53
                          no to fajnie że Ci humor poprawiłam , lubię nieść ludziom radość, więc się smiej ))) i osiem lat jak dla mnie w sam raz , dziś czuje się co prawda na 11 ale osiem jest ok
                    • 324joanna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 20:52
                      Widziałam sie z Golden w realu
                      • Gość: gosc Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 21:07
                        No co Ty :)))
                        W Warszawie?
    • byni Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 13:46
      do Golden-tulip

mozesz powiedziec jak sie doezwac na prv, ja sie tu nie udzielam ale gdy klikam na twoj nick to pokazuje ,,uzytkownik nie aktywowal profilu,,. Zatem jak mam sie odezwac na priv? mail moze? ja rowniez mialam i chcialam pogadac
      • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 14:41
        Do byni: golden-tulip@gazeta.pl
        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 15:09
          Zarówno jak Pani golden-tulip tak również i ja mam emocje. Stąd niektóre stanowcze decyzje, jednak wychodzę z założenia że dwoje dorosłych i normalnych zawsze potrafi się dogadać kiedy emocje opadną.

(nie dotyczy golden-tulip) teraz już rozumie dlaczego skuteczni rytualiści nie chcą oferować swoich usług w internecie, sam wykonując ponad 20 rytuałów dla osób z internetu do tej pory trafiłem na 3 osoby niezrównoważone, które potrzebują bardziej leczenia a nie rytuałów (powtarzam jeszcze raz nie dotyczy golden), mimo że jest to 10% to i tak osoby takie potrafią całkowicie wszystko obrzydzić. Oferując swoje usługi w internecie, nigdy nie przeszło mi nawet przez myśl, że tyle chorych osób tutaj siedzi od których naprawdę chce się rzygać. Ja swój błąd naprawiam i odchodzę od wykonywania rytuałów osobom, których nie znam. Dobra rada dla wszystkich osób, które zajmują się rytuałami NIGDY nie oferujcie swoich usług w internecie
          • golden-tulip Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 15:10
            Dziękuję Panu za ten wpis.
            Ja spokojnie czekam... Bez ogranczania się datą.

artur-1986 napisał:

> Zarówno jak Pani golden-tulip tak również i ja mam emocje. Stąd niektóre stanow
            > cze decyzje, jednak wychodzę z założenia że dwoje dorosłych i normalnych zawsze
            > potrafi się dogadać kiedy emocje opadną.
            >
            > (nie dotyczy golden-tulip) teraz już rozumie dlaczego skuteczni rytualiści nie
            > chcą oferować swoich usług w internecie, sam wykonując ponad 20 rytuałów dla os
            > ób z internetu do tej pory trafiłem na 3 osoby niezrównoważone, które potrzebuj
            > ą bardziej leczenia a nie rytuałów (powtarzam jeszcze raz nie dotyczy golden),
            > mimo że jest to 10% to i tak osoby takie potrafią całkowicie wszystko obrzydzić
            > . Oferując swoje usługi w internecie, nigdy nie przeszło mi nawet przez myśl, ż
            > e tyle chorych osób tutaj siedzi od których naprawdę chce się rzygać. Ja swój b
            > łąd naprawiam i odchodzę od wykonywania rytuałów osobom, których nie znam. Dobr
            > a rada dla wszystkich osób, które zajmują się rytuałami NIGDY nie oferujcie swo
            > ich usług w internecie
            • Gość: leda72 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.11.13, 16:36
              Nie udzielam się na forach ale i ja muszę a wręcz powinnam napisać że skoro Golden to Artur to i ja też jestem Arturem a dlaczego nie !!! proszę zwrócić uwagę ze tez nie pisze kropek ponoc to jest charakterystyczne hehehehe idąc tropem szczeniackiego myslenia to niech wam i tak bedzie
              teraz :
              Skoro uważacie że wszystko to ściema to po kiego tu siedzicie i jadem rzucacie, w jakim celu ? Jak świat światem każdy chce być szczęśliwy, to grzech ? a ponieważ szczęsciu trzeba pomóc... :)

• monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 16:48
                Ale Golden to nie Artur, nie czytasz uważnie.
                A Ty... nie wiadomo kim jesteś i skoro się nie udzielasz to nie udzielaj się dalej na forum. A jeśli już chcesz zabrać głos to chociaż zapoznaj się dokładnie z wypowiedziami poprzedników.
                smarkacze? o sobie tak mówisz?
                • Gość: leda72 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.11.13, 17:00
                  Nie gryź !, czytam co jest napisane, sama nie piszesz więc czytaj uwaznie !!! Ale dla jasności to było to tych co uważają że Golden to Artur. A skąd jestem to wiem ja, a ty nie musisz. Są tu tacy dla których nie jestem anonimowa. A czy bede się udzielac zależy tylko ode mnie.
                  • 324joanna Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 17:35
                    Najgorsze jest to, że popadamy w taką paranoję, ze kłócimy się nawet jak piszemy o tym samym.

Monika Ty na pewno nie jesteś w tej trójce ale miło mi, że odezwał się jeszcze ktoś kto nie boi się manipulacji Artura. Inni tak bardzo boją się cofnięcia uroku lub braku wzmocnienia, że wolą siedzieć cicho.
                    • Gość: leda72 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.11.13, 17:52
                      a nie pomyslałycie że dla innych każda chocby najmiejsza nadzieja to jest coś albo aż coś. I wiem o czym piszę, nie odbierajcie innym tego. Każdy może zmienić zdanie ale nie znaczy że ma przekonywac innych do swojego zdania. Skończyłyście współpracę Wasza decyzja, innym zostawcie to do ich wyboru.
                      • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 20:41
                        Masz trochę racju Ledo jeżeli chodzi o nadzieję. Widzisz, ja nie chcę nikomu jej odbierać wiem jak to jest czekać na spełnienie marzeń o powrocie kogoś kogo się kocha. Z drugiej strony wiem jak to jest czekac czekac i czekać i...
                        Życzę każdemu wiary w to żeby jego rytuał się udał, w końcu pozytywne myslenie niesie za sobą pozytywne skutki;)
                        Z drugiej strony Artur i te jego... ups... ugryzę się w język ... ale w końcu każdy ma wolną wolę, własny rozum... moze więc co którzy szukają rytualisty podejmą właściwy wybór czytając posty nas wszystkich...

Widzisz, ja nie zakończyłam współpracy z Arturem, choc mi proponował. decyzję o zakończeniu zostawiłam do jego decyzji i minęły 2 dni i nie potwierdził, że kończymy współpracę. Ciekawe dlaczego?;)

Joanno, jestem w tej trojce na bank, a jeśli nie w pierwszej trójce to w drugiej trójce, bo to, że nie zabierałam głosu na forum, nie znaczy że biernie przyglądałam się wpisom.
                        • artur-1986 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 21:48
                          Musze jeszcze raz zabrać głos na forum bo aż mnie krew zalewa jak to czytam.

Najpierw prosi Pani o rytuał i błaga a 5 (PIĘĆ) dni po rytuale pisze Pani że nie działa, że to musi być oszustwo i chce zwrotu pieniędzy. Dzieci w piaskownicy są bardziej poważne, zwracałem osobą, które nie miały rytuału bądź minął miesiąc bez efektów. Ale jak Pani się wydaje że ktoś będzie marnować czas oraz energię na Pani kaprysy to jest Pani w błędzie. Mam nadzieję, że ten rytuał nie wyjdzie i po miesiącu nie będe miał już z Panią nic wspólnego.

Pierwszy i ostatni raz wypowiedziałem się w Pani kwesti. Odnośnie Pani golden-tulip jeżeli jej koleżankami są 1234 joanna itp to kompletnie nie dziwi mnie ten brak cierpliwości, wahania emocjonalne i codzienne teorie spiskowe. Następnym razem jak ktoś zdecyduje się na rytuał u innej osoby, niech sto razy zastanowi się czy ufa rytualiście czy internetowym koleżankom.
                          • monika540 Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo 12.11.13, 22:33
                            Dobrze, że ja Pana o nic nie błagałam bo pomyślałabym, że pisze pan o mnie:))))))
                            Poza tym zwracał Pan ponoć pieniądze wszystkim i równoważył rytuały...

I nie czepiaj się Pan Golden, bo się to coraz bardziej niesmaczne robi. Skoro zrobił Pan w jej przypadku najmocniejszy rytuał, to przecież wobec Pana twierdzeń, nie ma możliwości żeby on nie wyszedł, nawet gdyby Golden przestała Panu ufać.
                            Mam nadzieję, że Pan pamięta co pisał na Wizażu na temat najmocniejszego rytuału?
                            Pozdrawiam
              • Gość: cicha Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: 46.77.124.* 12.11.13, 16:53
                niech sie wypowie ten komu zadzialal ryt?? prosze
              • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 19:45
                Jak świat światem każdy chce być szczęśliwy, to grzech ? a poni
                > eważ szczęsciu trzeba pomóc... :)>>>>

Pytanie, leda72 - jak pomóc! Jezeli ktoś nie ma żadnych oporów moralnych, cóz.... :))) Podobno cel uswięca środki?
          • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 19:48
            artur-1986 napisał: Dobra rada dla wszystkich osób, które zajmują się rytuałami NIGDY nie oferujcie swoich usług w internecie >>>

Dobra rada dla wszystkich osób, które chcą zamówić rytuał: NIGDY nie zamawiajcie rytów od internetowych oszustów.
          • Gość: psotka Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.11.13, 19:41
            Panie Arturze proszę o kontakt w sprawie mojego rytuału
    • Gość: Duch Salamandry :) Re: Urok miłosny - 5 osób za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 19:54

MĄDRY POLAK PO SZKODZIE

(mądrośc ludowa)

Tyle w temacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka