Dodaj do ulubionych

Beata Kalinowska

IP: *.dynamic.mm.pl 18.09.13, 13:11
wiem ,ze wiele jest opinia na temat pani Beaty potrzebuje aktualnych.
bardzo dziękuje za każda opinie.(pozytywną/negatywna).
Magda

Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 14:56
      Ludzie ogarnijcie się
      jest już taki temat i radze poczytać a nie zakładać nowy na ten sam temat .

tu jest linka
      forum.gazeta.pl/forum/w,468,94286156,94286156,Beata_Kalinowska_wrozka.html
      www.beatakalinowska.cba.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=4
      To sobie poczytaj
      poza tym jak nie jesteś pewna poszukaj wróżki z polecenia tak najlepiej .
      • Gość: Ola Re: Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 15:03
        Pani Beata Kalinowska 98% opinii ma POZYTYWNYCH
        czytam różne tematy i wiem ze są osoby które ją szkalują bo nie mogą znieść tego że jest dobra i tyle ludzi do niej trafia .
        Moja rada jest taka jeśli nie jesteś przekonana i dlatego szukasz tu opinii to nie korzystaj ,najpierw poczytaj jej stronę tam ona sama pisze kto ma trafić i tak trafi kto nie lepiej niech nie korzysta .

I moja rada jest taka nie jesteś przekonana nie korzystaj .
        A zakładanie tego typu tematu jest bez sensu każdy wie ze zaraz konkurencja to wykorzysta i sobie zrobi używanie z tego ,ja takim opinią nie ufam bo dziś każdy może napisać co chce o danej osobie i to nie jest wiarygodne źródło informacji .

Temat powinien zostać usunięty
    • ramona80 Re: Beata Kalinowska 18.09.13, 15:06
      ZDECYDOWANIE najlepsza wróżka na jaką trafiłam
      ja już kiedyś pisałam opinie o pani Beacie Kalinowskiej tylko ja odszukam i wkleję tutaj

• ramona80 Re: Beata Kalinowska 18.09.13, 15:06
        Długo zwlekałam z napisaniem ale w końcu zrobiłam to .
        Jestem bardzo zadowolona z wróżby pani Beaty Kalinowskiej ale jeszcze bardziej z jej doradztwa z jej wsparcia to bezcenne .
        Chyba ponad 2 lata temu pierwszy raz trafiłam na opinie o tej pani co mnie wtedy zaskoczyło ,to że ktoś pisał o głosie o wpływie rozmowy itp pomyślałam co za głupoty ktoś pisze .
        W końcu znalazłam się w dołku emocjonalnym i życiowym miałam dosyć chciałam skończyć z sobą wtedy coś mnie tknęło ,przypomniałam sobie te komentarze mówię a co mam do stracenia .
        Zadzwoniłam dosyć późno na komórkę (telefon był na stronie internetowej)
        odebrała .
        poświęciła mi wtedy chyba z 2 godziny nie pamiętam już dokładnie (to była rozmowa ) nic nie kazała za to zapłacić .
        Chciałam potem wróżbę lecz ona mi odradziła powiedziała mi ze to nie jest dobre ,nie jestem gotowa na wróżbę .Byłam zdziwiona bo dotychczas żadna osoba mi tak nie powiedziała zważając ze chciałam mieć te full wypas u niej wróżbę .
        Po namowie powiedziała że jeśli już chcę to tylko doradztwo może wykonać u mnie ( to analiza problemu bez kart cena niższa niz ta pełna opcja )
        zdecydowałam się .
        Byłam bardzo zadowolona ta pani okazała ciepło cierpliwość zrozumienie .Bardzo pomogła mi psychicznie stanąć na nogi (jest bardzo dobrym doradcą i psychologiem )
        Dopiero teraz rozumiem te opinie dotyczące jej sposobu bycia .
        Wiem że to głupie ale jak ze mną wtedy mówiłam miałam poczucie że będzie dobrze że pani Beata tak jak by otacza mnie opieką i musi być dobrze .Wiem głupie to trochę co pisze ale tak się czułam .
        Kiedy wróciłam już emocjonalnie do normy poprosiłam o wróżbę wtedy pani Beata powiedziała coś w tym rodzaju " pamiętaj karty wskażą ci kierunek jednak od ciebie zależy czy pójdziesz za ta wskazówką czy też nie .miej świadomość że los jest w twoich rękach a ja jedynie mogę ci pomóc podjąć decyzję jednak nie zrobię tego za ciebie."

Powiem tak 70% z wróżby już mi się sprawdziło na resztę jeszcze muszę poczekać .Nawet gdyby mi się już więcej nie sprawdziło i tak jestem bardzo zadowolona . Ta pani pomogła mi wtedy kiedy naprawdę potrzebowałam tego gdybym wtedy nie zadzwoniła kto wie czy dziś pisałabym to nie wiem tego.

Ogólnie mocno stąpam po ziemi ,wiem że los leży w moich rękach że to ile się sprawdza w wróżbie zależy ode mnie bo to ja podejmuje decyzje jestem tego Świadoma jednak czasem potrzeba by ktoś dał nam nadzieję ,by ktoś nami pokierował .

Nie zamierzam namawiać na korzystanie z tej pani (myślę że ona i tak na brak zainteresowanych osób nie narzeka funkcjonuje na tym rynku od wielu lat to też o czymś świadczy )

Wróżki te prawdziwe mogą pomóc ,pomijam te pseudo ale nawet i jak trafiasz na prawdziwą pamiętaj że wróżka też może się mylić ,może mieć gorszy dzień , się czuć bądź po prostu mieć słabszy odbiór ciebie tak też może być ,wiec nim się zdecydujesz odpowiedz sobie na pytanie czy mi to naprawdę jest potrzebne??? czy ja tego potrzebuję ,bo być może wcale ci to nie jest potrzebne ,być może sam dasz sobie radę z problemem z sytuacją .Zanim podejmiesz decyzje za się by potem nie żałować .
    • ramona80 Re: Beata Kalinowska 18.09.13, 15:17
      Zamiast zakładać głupie tematy z opiniami ja radzę wam zadzwonić do tej pani
      to jej numer 518-945-653
      Porozmawiajcie sobie sami z nią i wtedy oceńcie czy ta osoba jest warta tego by skorzystać czy nie .

Polecam rozmowę i wtedy sami się przekonacie ze macie do czynienia z prawdziwą i kompetentną osobą to bardziej wiarygodne niż opinie .

Niestety czasem korzystam z przypadkowych wróżek kiedy chce pytanie na już ,bo u pani Beaty muszę się zapisać (tyle ma chętnych na wróżbę ,to tez chyba o czymś świadczy )
      I powiem tak już dwa razy mi się zdarzyło że dwie wróżki w sposób negatywny się o niej wypowiadały
      to przykre bo ja akurat wiem że pani Beata jest bardzo dobra ale inny ktoś kto nigdy nie miał z nią kontaktu da to sobie wmówić ,poza tym co to za wróżka która źle mówi o innej
      niestety konkurencja tu mocno ingeruje ,nie dziwie się bo pani Beata Kalinowska jest naprawdę bardzo dobra w tym co robi dwa ona nigdy źle nie mówi o innych wróżkach
    • werka_1 Re: Beata Kalinowska 18.09.13, 15:23
      Zdecydowanie najlepsza
      mnie się u niej zawsze wszystko sprawdza .
      Świetne doradztwo analiza problemu
      bardzo dobry kontakt ,powiem tak człowiek ma wrażenie ze dla tej pani w danym momencie jest najważniejszy oraz jego problemy .
      ja wiem to praca tej pani ale naprawdę polecam .

Ja też najpierw zadzwoniłam na podany numer telefonu rozmawiałyśmy chyba z 25minut i to mnie w tedy przekonało do tej pani wiedziałam ze na pewno jest to osoba profesjonalna i nie pomyliłam się .

Ja polecam z czystym sumieniem dla osób które chcą wskazówki pomocy a nie gotowego rozwiązania .
    • Gość: przeczytaj Re: Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 17:04
      Konsekwencje prawne umieszczania nieprawdy w internecie
      Większości z nas wydaje się, że to, co mówimy, a właściwie piszemy w internecie nie niesie za sobą żadnych konsekwencji. W wirtualnej rzeczywistości jesteśmy anonimowi, więc możemy „obsmarować” kolegę z pracy lub oczernić firmę konkurencyjną, wypisując o niej nieprawdę np. na forum internetowym. Takie nieuczciwe praktyki (zwane często „czarnym PRem”) stosuje niestety wiele firm, chcących zyskać przewagę nad konkurencją.
      Często też zdarza się tak, że zdenerwowany na firmę X klient postanawia zniechęcić do niej innych i wypisuje na jej temat w sieci nieprawdziwe i stawiające ją w bardzo złym świetle, komentarze. O ile wszystko, co piszemy jest zgodne z prawdą, wszystko jest w porządku, jednak ze zdenerwowania lub czystej złośliwości zdarza się nam „podkoloryzować” fakty. I tak przykładowo z 4 dni oczekiwania na przesyłkę, w naszym komentarzu robi się tydzień. Oczywiście, pisząc nieprawdę w internecie, najczęściej nikt nie podpisuje się prawdziwym imieniem i nazwiskiem, pozostawiając w podpisie jedynie nick, czyli internetowy pseudonim.
      Działania takie nie są bezkarne i oczerniając firmę w internecie, pisząc o niej nieprawdę, niezależnie od tego, czy robimy to na zlecenie firmy, czy zdenerwowaliśmy się i chcemy wyrazić swoją niechęć do producenta na forum, możemy zostać ukarani wyrokiem za pomówienie (inaczej zniesławienie, obmówienie).
      Zniesławienie jest występkiem, które polega na pomówieniu firmy (lub osoby, jednostki organizacyjnej, itd.), mogące narazić ją na utratę wiarygodności, zaufania publicznego. Występuje w momencie, w którym utrata wiarygodności ma wpływ na działalność firmy, na wykonywany zawód pomówionego, itd. Przykładowo, pomówiony o zamiłowanie do hazardu, czy alkoholu prawnik traci wiarygodność w oczach klientów, tak samo, jak sklep internetowy, który oskarżony jest przez kogoś (zniesławiony) o nieuczciwość. W obu przypadkach nieprawdziwe, oczerniające firmę i osobę informacje, które ktoś przekazał innym, działają szkodliwie na ich działalność.
      Na podstawie przepisów Kodeksu karnego (art. 212) dowiadujemy się, że sprawca przestępstwa podlega karze (kara grzywny, graniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności) jeżeli pomawia firmę lub osobę za pomocą środków masowego komunikowania się, do których należy między innymi internet. Dlatego właśnie wbrew temu, że wydaje się nam, że w internecie jesteśmy zupełnie bezkarni, za to, co wypisujemy na forach lub portalach społecznościowych, również możemy zostać pociągnięci do odpowiedzialności (o ile zostanie nam udowodnione, że napisaliśmy nieprawdę).
      Konsekwencje prawne wobec pomawiającego
      Konsekwencje prawne umieszczania nieprawdy w Internecie w przypadku wygranej sprawy są różne. Każda sprawa jest oczywiście indywidualnie rozpatrywana. Warto jednak wiedzieć, na jakiej podstawie możemy domagać się sprawiedliwości. Z jednej strony możemy dochodzić swoich praw w oparciu o przepisy prawa cywilnego, a z drugiej w związku z przepisami prawa karnego.
      Zgodnie z przepisami zawartymi w Kodeksie cywilnym pomawiany może zażądać zaniechania pomawiania jeżeli jest bezprawne, a także zażądać usunięcia skutków pomówień, między innymi poprzez oświadczenie wystosowane przez pomawiającego (prostujące wcześniejsze wypowiedzi, które były niezgodne z prawdą) w określonej przez sąd treści i formie. Ale to nie wszystko. W wyniku postępowania cywilnego pomawiający może zostać zobligowany do wypłaty zadośćuczynienia, które stanowić ma rekompensatę za szkodę pokrzywdzonego. Pomówiony ma także prawo zażądać aby pomawiający zapłacił określoną sumę pieniędzy (do 100 tys. zł) na cele charytatywne, na rzecz organizacji pożytku publicznego, np. na Polski Czerwony Krzyż, Caritas, na fundację, itp.
      Swoich praw pomówiony może domagać się również na drodze prawa karnego. Przepisy Kodeksu karnego mówią, że bezprawnie pomawiający może zostać ukarany grzywną, karą ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do roku. Warto podkreślić, że jedno nie wyklucza drugiego i możemy jednocześnie dochodzić swoich praw w oparciu o przepisy prawa cywilnego oraz karnego.
      Czy negatywne opinie o firmach w internecie są zatem zabronione?
      Jednocześnie pamiętajmy o tym, że możemy wyrażać negatywną opinię np. o firmie w internecie. Jeżeli tylko piszemy prawdę, czyli przykładowo firma X nie wykonała zlecenia na czas zgodny z umową lub produkt, jaki kupiliśmy w sklepie internetowym Y jest niezgodny z opisem zamieszczonym na stronie, możemy napisać o tym na forum internetowym. Mamy prawo publicznie opowiedzieć o tym, w jaki sposób firma wyrządziła nam krzywdę i jak zostaliśmy oszukani.
      Nie wolno nam natomiast nigdy znieważać osób (np. poprzez popularne wulgaryzmy, epitety) i publikować ich prywatnych zdjęć lub danych osobowych (bez ich zgody) w internecie, ponieważ w taki sposób naruszylibyśmy ich dobra osobiste.
      Przed zamieszczeniem opinii pomyśl o konsekwencjach prawnych
      Kończąc pragnę podkreślić i uczulić wszystkich, że w internecie nie jesteśmy wcale tak anonimowi, jak nam się wydaje, a przede wszystkim nie jesteśmy bezkarni, więc zastanówmy się zawsze zanim umieścimy o kimś (lub o firmie) zniesławiające komentarze na forum lub portalu społecznościowym. Taki z pozoru niewinny post może nas sporo kosztować.

Przepisy, na mocy których ścigane są tego typu przestępstwa przyczyniają się do zmniejszenia działań mających na celu w sposób nieuczciwy eliminować konkurencję oraz chronią dobre imię osób i firm, które nie zasłużyły na „etykietę” nierzetelnych, oszustów lub naciągaczy.

• Gość: Magda Re: Beata Kalinowska IP: *.dynamic.mm.pl 18.09.13, 19:12
        Bardzo dziękuje za opinię ,ocenę wszystkim piszącym.
        Magda
        • werka_1 Re: Beata Kalinowska 18.09.13, 19:26
          A teraz zgłoś temat do usunięcia
          bo szkoda zaśmiecać forum jak jest już taki temat lepiej odświeżyć go niż zakładać nowy .
          Zgłoś do usunięcia
          • Gość: renia Re: Beata Kalinowska IP: *.tktelekom.pl 19.09.13, 11:48
            dlaczego ma usuwać?może jeszcze ktoś się dopisze, gorsze śmieci tu widze i nikt tego nie usuwa
            • ginastok Re: Beata Kalinowska 19.09.13, 20:26
              Bo taki temat już jest
              jak chciała aktualne opinie wystarczyło tylko odświeżyć temat.
              Poza tym na stronie pani Beaty Kalinowskiej są aktualne opinie
              Nie widzę sensu zakładania tyle tematów o tej pani ,wystarczy jeden .

Gość portalu: renia napisał(a):

> dlaczego ma usuwać?może jeszcze ktoś się dopisze, gorsze śmieci tu widzę i nikt
              > tego nie usuwa
    • ginastok Re: Beata Kalinowska 19.09.13, 20:23
      Ja polecam bardzo dużo mi się sprawdza
      Kiedyś ta pani wróżyła też przez e-maila jednak obecnie wykonuje tylko ustne wróżby ,przez Skype czy Telefon .
      Ja jestem zadowolona poz a tym bardzo miła pani oprócz tego jak ma czas to porozmawia na tematy ezoteryczne bez dodatkowej opłaty .
      Osobiście polecam
    • troisombres-monika Re: Beata Kalinowska 03.10.13, 23:01
      Wiele opinii, jedna na pewno
      :
      służyła darmową wróżbą kimkolwiek jest
      i zapłaciła za to ogromną cenę - kimkolwiek jest.

Gość portalu: Magda napisał(a):

> wiem ,ze wiele jest opinia na temat pani Beaty potrzebuje aktualnych.
      > bardzo dziękuje za każda opinie.(pozytywną/negatywna).
      > Magda
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >