bemolaq [...] 01.02.18, 21:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hapholi [...] 01.02.18, 23:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sianiol Re: Magia krwi 02.02.18, 16:20 Bemolaq a jaki i kiedy miałaś robiony rytuał u Artura Odpowiedz Link Zgłoś
kretska [...] 13.02.18, 22:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sianiol Re: Magia krwi 14.02.18, 23:43 Kretska mogę Cię prosić o kontakt sianiol@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hapholi [...] 27.02.18, 20:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Magia krwi 20.02.18, 00:55 no prosze wreszcie ktos madry mnie hejtowal na kafeerii z roznych nickow i wyzywal od schozofreniczek, teraz na blogu niby-o-opiniach prowadzi kolejna kampanie pewnosc uzyskalam po tym, jak nie przepuscil mojego posta OSTRZEGAJACEGO o niewysylaniu krwi nie wiadomo komu :) Odpowiedz Link Zgłoś
monisa22 [...] 01.03.18, 21:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hapholi [...] 08.03.18, 22:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monisa22 [...] 09.03.18, 20:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monisa22 [...] 25.03.18, 12:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasis95 Re: Magia krwi 28.03.18, 19:59 Mam bardzo podobną historię i do tego takie same efekty ;) ale zaczynam w to wątpić, choć dalej czekam. A jestem już po wyznaczonym czasie oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
monisa22 [...] 28.03.18, 22:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasis95 Re: Magia krwi 29.03.18, 00:23 Mój były też się rozstał z dziewczyną, którą się 'pocieszył' tylko nic nie wskazuje na to, żeby się odezwał. Minął już termin i nie wiem co mam myśleć. Też wierzę i czekam. Ja informacje zbierałam tylko na różnych foracj i postanowiłam zaryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
sianiol Re: Magia krwi 04.04.18, 02:10 Rytuał miałam robiony w listopadzie i efektów brak 😫 Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 06.05.18, 21:44 Nikomu jeszcze nie wyszło. A niby to dlaczego tobie miało by się udać? Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwa_35 Re: Magia krwi 14.05.18, 08:17 Ten wpis to ściema. Niestety nie da się połaczyc ludzi, którzy nie mieli ze sobą kontaktu cielesnego, Artur choć trochę mógł poczytać, a nie pisać bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.szewczak Re: Magia krwi 13.06.18, 23:14 Możesz mi wysłać e-mail do Artura? Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 15.06.18, 07:42 po ci ma napisać przecież znasz go na pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
adamvo [...] 23.06.18, 19:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Magia krwi 26.06.18, 00:36 Tak bardzo fajnie szczególnie teraz gdy wakacje są już, głupi i naiwni będą pewnie zamawiali rytuały jak lody Odpowiedz Link Zgłoś
sianiol Re: Magia krwi 14.07.18, 05:37 Tribal jestem 8 miesięcy po uroku i efektów brak 😭 Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 14.07.18, 22:20 Nie ma efektów i nie będzie, kto twierdzi inaczej jest oszustem. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 15.07.18, 12:59 Ty to masz tupet, ludzie na forach piszą wyraźnie że to nie działa że zostali oszukani a ty dalej swoje. NIKT DO NIKOGO NIE WRÓCIŁ JESZCZE I NIE WRÓCI, idź do uczciwej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 15.07.18, 21:01 Ty po wyższej szkole za to masz inteligencje i ludziom pomagasz oprozniac kieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Magia krwi 13.08.18, 14:23 Witajcie wszyscy. Zamówiłam rytuał u Artura 2 tygodnie temu (magia krwi). Prowadzę bloga na ten temat, można mnie zweryfikować poprzez bezpośredni kontakt, bez ściemy: opiniaurokimilosne.blox.pl/html Mam już trochę dosyć braku kontaktu z osobami, którym rzekomo rytuał wyszedł, pewne fora są zamknięte i nie można się wypowiedzieć... Tam znajdziecie info z kim się kontaktowałam/ próbowałam kontaktować przez ostatnie 2 tygodnie. Poczekam na działanie uroku do końca mc-a. Jeśli coś się zmieni poinformuję o tym na blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Magia krwi 13.08.18, 23:14 Cóż - głupota kosztuje. Z drugiej strony - nie masz się czego bać, nic Ci nie zrobi. A jak coś zrobi niezgodnego z prawem, natychmiast zgłoś organom ścigania i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Magia krwi 13.08.18, 23:33 Byś, widziałam wpisy tej Anny Szalkowskiej. Ona ma swoje konto fb itd. Reklamuje się od lipca bodajże. Pewna osoba o Nicku weronikaala próbowała mi wcisnąć usługi właśnie tej Szalkowskiej. Przy prośbie o inny kontakt niż email potwierdziła że to kit. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Magia krwi 13.08.18, 23:36 I jeśli nie wykreslisz mojego maila z nazwiskiem (który użyłam celem prywatnym by przekonać się co do kroków u Artura które u niego zamowilam) to niestety ale Tobie grozi policja, bo ja nie podałam w odróżnieniu od Ciebie maila do publicznej wiadomości. Poczytaj o RODO. Lepiej to skasuj. Reszta maili które są mi obce możesz zachować w swoim wpisie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Magia krwi 13.08.18, 23:38 A to że blog założony dzisiaj - trudno tego nie zobaczyć:) zamawialam rytuał dwa tygodnie temu to i dziś założyłam bloga.... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Magia krwi 13.08.18, 23:40 Jeszcze dodam na koniec jedna rzecz: nie wyciągnęłam od osoby o Nicku andziaxxx żadnych danych. Mogę udostępnić korespondencję by szybko pokazać uczciwość z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Magia krwi 14.08.18, 00:10 poradnikprzedsiebiorcy.pl/-adres-e-mail-jedna-z-najczesciej-wykorzystywanych-danych-osobowych do twojej wiadomości dziewczyno. Jeśli rano zobaczę ten wpis z moim e-mailem niestety ale to zgłoszę. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś