paulinefrozen Re: Magia krwi 14.08.18, 09:05 Ten email podany przez użytkownika andziaxxx nie podaje żadnych danych personalnych. Nie wyczytuje się z tego maila imienia lub nazwiska. W odróżnieniu od mojego. Wyzywanie mnie i umieszczanie tego typu wpisów i łącznie mojego maila z wymyślonymi innymi mailami i szantażami jest nienormalne. Stąd też mój post. Nie mam doła, tylko jestem zdziwiona, jak łatwo kogoś wkręcić w jakieś dziwne sprawy... I nie wiem, o co chodzi tutaj z jakąś Anną. W moich postach ani razu nie pojawiła się jej postać. Zauważcie, że krytykuję również dwie pozostałe strony z rytuałami.... więc to raczej nie ten kierunek. To po prosti obiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
chamtel [...] 14.08.18, 09:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Magia krwi 14.08.18, 11:05 Jeszcze odnosząc się do podawania telefonu czy maili. Ja podałam swój nr i email prywatnie. Ona podała swój email w kilku miejscach do napisania. Podając jej swój nr oczekiwałam kontaktu (można przecież zastrzec nr telefonu przed kontaktem by się nie wyswietlił). Tu jest tworzony problem, którego nie ma. Skoro nie podałam swojego emaila publicznie nikt nie ma prawa to publikować (chyba że wcześniej ja go udostepnilam do wglądu). Niestety prawo stoi po mojej stronie. Korespondencja, którą pokazałam na blogu, nie pokazuje żadnych danych osobowych użytkowniczki andziaxxx - zatem kolejny nietrafiony argument. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Magia krwi 14.08.18, 11:08 I nie jest to kwestia, że "nie zgadzam się z wpisem". To jest pomówienie i łączenie mojego prywatnego maila z moim nazwiskiem z jakimiś moralnymi działaniami, które są nieudowonione i bezpodstawne. Chyba czuć granicę W posługiwaniu się nie swoim emailem? Odpowiedz Link Zgłoś
chamtel [...] 14.08.18, 12:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Magia krwi 14.08.18, 18:23 Zakończę moją wypowiedź jednym wpisem, bo męcząca jest ta dyskusja. Objawia sie tu mitomania - gdzie i kiedy chciałam od kogokolwiek adresy i numery telefonów? (Gdzie?! - proszę wskazać taki wpis czy wiadomość). Z panną andziaxxx skontaktowalam się tylko dlatego, że ze swojej własnej woli udostępniła ten adres (to tylko jakiś przecież anonimowy pseudonim a nie personalia) na wielu wątkach na forum.gazeta - podobnie było z innymi osobami (I tak były to zaledwie 3 kontakty bez echa). Tak się składa, że nr telefonu podałam ja a nie użytkowniczka andziaxxx i działo się to w formie prywatnej, nie publicznej. Secundo, nr telefonu można zastrzec przez skontaktowaniem się, by druga strona nie widziała numeru (proste...nic nie trzeba ujawniać). Prosiłam o kontakt parę razy, bez skutku (mimo, że przesłałam nr - a to zostałam poproszony przez uzytkownika andziaxxx ja, a nie dana użytkowniczka, więc kto tu prosił o ujawnienie danych?). Mitomania też ma podłoże psychiczne, więc vice versa. "Rada" też ode mnie, by pójść do odpowiedniego lekarza, bo trudno z tym funkcjonować. P.S. czekam na usunięcie tych postów z moim mailem/nazwiskiem (a nie pseudonimem!) przez administratora. Jeśli nie zrobią tego zgodnie z regulaminem, będę zmuszona przekazać to innym organom. Tyle ode mnie. Już wystarczająco jestem zniesmaczona. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Magia krwi 14.08.18, 19:46 P.S. widzę, że administrator szybko zadziałał i usunął post z podanym moim adresem email, za co bardzo dziękuję. Tym bardziej kończę ten wątek (tutaj). Każdy, kto chce uczciwości trafi do mnie na bloga, który podałam (przynajmniej w zakresie, który rzeczywiście sprawdziłam osobiście). Pozdrawiam wszystkich i nie upubliczniajmy nigdy czyichś danych bez uprzedniej zgody. Droga andziaxxx - następnym zastanów się, co wyprawiasz. Internet też nie pozostaje bez konsekwencji prawnej. Odpowiedz Link Zgłoś
czasza64 [...] 06.11.18, 12:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Magia krwi 16.12.18, 22:17 ludzie dajcie se siana, chlop sam napisal w watku na gazecie, ze przeprasza wszystkich, oddaje kase i nie bedzie wiecej kombinowal i co? pisze z kiloma, ktorym kasy nie oddal, a je straszyl powraca jako wielki mag po obietniby nie brania sie za "magie" sama do niego pisalam z prosba o wyjasnienie metod, to kontakt sie urwal, jakos na najprostsze pytanie nie potrafil odpowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
chamtel Re: Magia krwi 10.01.19, 15:55 Czy u ciebie po czasie to uczucie jest tak samo silne, czy zaczynacie popadać w rutynę? Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 07.12.18, 06:08 6 lat temu sam potrzebowales pomocy, tak że nie działasz od 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 10.12.18, 19:12 Muszę trochę poprawić , ponieważ mamy rok 2018 a ty szukałeś pomocy w roku 2013 a pod koniec 2013 roku zrobiłeś się nagle wielkim rytualistą krwi . Tak to wynika z twojego wątku , który niestety czytałem. Bardzo przepraszam za to że się pomyliłem ,teraz dokładnie mija 5 lat jak działasz wykonując te rytuały krwiste w ubojni czy coś w tym stylu. Te rytuały jak wszyscy wiedzą to ściema i wyciąganie kasy od naiwnych . Te darmowe piątki , ósemki to ściema . No ale nie chodzi mi o oszustwa tylko o to że działasz dopiero dokładnie " 5 LAT " a nie tak jak piszesz że co najmniej 7 lat . Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Magia krwi 03.01.19, 11:26 tez to pamietam. i po tym, jak o tym napisalam, zaczal mnie dziad straszyc sprawa o znieslawienie a potem zaczelo sie szkalowanie mnie na forach, ostatnio wymyslili, ze jestem eris ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 03.01.19, 20:48 Ta mafia nic innego nie potrafi tylko naciagac i straszyć. Jak by te uroki wychodziły to kwiatuszle by się spotkała z pracus, ale to ściema i dlatego nie przyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Magia krwi 15.01.19, 13:02 jakby te uroki Artura dzialaly, to bylby ze swoja panna, na ktora szukal maga. a jakos nie jest co to z amag, co wszystkim pomaga niby a sam sobie ie potrafi? hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
bar.bidu Re: Magia krwi 12.12.18, 06:32 Rytuały z krwi są na pewno słabe, przecież Artur sam pisał że robił je na swoją kobietę a i tak odeszła. Na pewno rzucił na nią te najsilniejsze. Nie potrafił swojej kobiety zatrzymać rytualami. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 13.12.18, 08:50 Przeczytaj sobie dokładnie cały wątek, zobaczysz jakim sposobem wkrecil się i zrobił wielkim rytualista. To było pod koniec 2013 roku, wcześniej niby miał mieć już 30 rytualow próbnych na koncie. Tylko że nie jest to udokumentowane. Jeszcze raz podkreślam pod koniec 2013 roku wkrecil się i zaczął robić te rytuały krwi które mu zresztą nie wychodziły. Przecież te darmowe piątki, ósemki to były niewypały. Wcześniej faktycznie nie mógł rytualami przyciągnąć swojej " dziewczyny " , bo niestety nie da się to nie działa. To jest oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 15.12.18, 21:46 Ludzie już dawno wyciągnęli wnioski i piszą że to oszust. Ciekawe komu tak bardzo zależy na reanimacji artura? Chyba nie jesteś osobą potrzebująca czarów ale też mi się wydaje że nie jesteś szczęśliwa w związku bo za często tu zaglądasz. Wiec jesteś kolejnym nickiem artura na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Magia krwi 16.12.18, 16:19 To szanowny Krewmaga jeszcze działa ja myślałem że wyluzował jakoś na wiosnę po tym swoim oświadczeniu , że niby ma jakąś działalność i płaci podatki a w to gówno już się nie bawi . Chyba pisał o tym "ociężały" tak mi się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Magia krwi 16.12.18, 16:35 O pardą to nie miało być szanowny tylko śmieć, klawiatura zmieniła coś. Tak śmieć krewmaga. Genau. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszle [...] 16.12.18, 17:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Magia krwi 16.12.18, 18:03 Ja się z Tobą spotkam z miłą chęcią twarzą w twarz , skoro masz na imię Ewelina to może jesteś moją kuzynka. Moja kuzynka miała panieńskie nazwisko na "B". Mieszkała na "ko... owie" a teraz na wybudowała się na "Osi..." W piątek mogę być na Zernikach lub na Osińcu lub później za godzinkę na "Krzykach" kolo ulicy Borowskiej to jest z drugiej strony Wrocka ale jak tam mieszkasz to wiesz. Co Ty na to? Jeżeli się zgodzisz to się umówimy w tych miejscach co wymieniłem lub w pobliżu nich. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Magia krwi 16.12.18, 22:14 super, to wytlumacz mi dlaczego twoj Arturek grozil mi przez maila ( tak, tego, ktory podaje do kontaktu), ze mnie pozwie? i to kilka minut po napisaniu przez mnie komentarza na forum? sam siedzi wg mnie i sam sobie nabija pozytywy Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Magia krwi 16.12.18, 18:09 A i żeby wszystko było jasne to tu przez forum się umawiamy na spotkanie żeby wszyscy wiedzieli. Ja tak chcę ponieważ cenię sobie bardzo jasność. Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Magia krwi 16.12.18, 18:16 Wiem że się ze mną nie spotkasz ponieważ zwątpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszle [...] 17.12.18, 23:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszle [...] 17.12.18, 23:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Magia krwi 18.12.18, 12:01 Wiem gdzie jest magnolia ale nigdy tam nie byłem i mogę mieć problem z wjazdem.Więc wybierzmy inne miejsce publiczne,dla Ciebie to nie będzie problemu bo Ty tam mieszkasz a ja mieszkam pod Wrockiem i nie znam tak dokładnie jak Ty miejsc. Niech będzie to np. Stacja PKP Żerniki lub np. ul.Kamiennogórska pod Ośrodkiem szkolno - wychowawczym lub z drugiej strony róg ul.Ślężna - Armii Krajowej jest CPN Orlen lub Armii Krajowej zaraz za Borowską CPN Lukoil lub troszkę dalej Biedronka na Krynicka 1. Wszystkie te miejsca są publiczne,dla mnie będzie wygodniej bo je troszkę znam a dla Ciebie to na pewno bez problemu będzie bo tam mieszkasz. Umawiamy się na piątek po pracy na którąś godzinę,niech będzie przez pocztę. Moja poczta to "pracus1964@gazeta.pl" Nawet nie wiem czy działa ale to sprawdzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszle [...] 18.12.18, 13:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszle [...] 18.12.18, 13:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszle [...] 18.12.18, 13:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Magia krwi 18.12.18, 17:43 Nigdy tam nie byłem ale spróbuję podjechać. Jak dojadę to wyślę Ci wiadomość na pocztę. Podałem swoją pocztę, nic Ci nie wysyłałem. Do piątku. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszle [...] 18.12.18, 23:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Magia krwi 19.12.18, 06:12 Na konkretną godzinę? A jak korki będą to co wtedy? Jak mam Cię rozpoznać? Musi być przez pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Magia krwi 19.12.18, 21:36 Umawiamy się wstępnie na piątek na godz 17.30. Postaram się przyjechać wcześniej przed 17.00 bo wiadomo w piątki korki są od 13.00 do prawie 18.00. Przyjadę przed castoramę na parking . Stojąc przed castoramą po prawej stronie jest wejście i napis na ścianie SATURN ( tak to widzę z mapy satelitarnej ) będę pod tym wejściem czekał . Jutro wieczorem jeszcze potwierdzę tu i na pocztę Ci . Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Magia krwi 20.12.18, 19:13 To jutro przyjeżdżam na parking przed castoramą , bedę o godz 17.30 . Tak jak już pisałem stojąc przed castoramą obracam się w prawo i idę do tego wejścia co jest napis SATURN. Będę czekał w tym wejściu. Odpowiedz Link Zgłoś
mnegredo [...] 19.12.18, 12:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 19.12.18, 13:12 Jeżeli nasze spotkanie nie dojdzie do skutku to nie problem pracuje tam moja kuzynka więc damy radę. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 19.12.18, 13:14 Podam Ci wtedy jej imię a ty się z nią spotkasz. Lub odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mnegredo [...] 19.12.18, 14:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 19.12.18, 15:31 Nie ublizam ci, chcę tylko udowodnić że nikt nie ma takich zdolności żeby połączyć dwie osoby. kwiatuszle się zagolopowala i teraz pomagasz jej wyjść z tego, ponieważ trzymajcie sztame albo jesteście jedną osobą. Niech się spotka z pracus i zobaczymy wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
mnegredo [...] 20.12.18, 22:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Magia krwi 21.12.18, 07:57 Wysłałem wczoraj wiadomość do Eweliny na pocztę że będę o 17.30 ale nie odpisała mi czy wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Magia krwi 21.12.18, 17:49 Czekam przed od17.20 nikogo nie ma o 17.50 wychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 23.12.18, 21:28 Teraz znowu musi upłynąć trochę wody i ponownie będzie odrodzenie czy ta reanimacja artka. Ciekawe ile lat będzie się tak odradzać i szukać saren? Odpowiedz Link Zgłoś
czasza64 [...] 24.12.18, 11:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 24.12.18, 11:27 Ty może masz wigilię 23-ego ale u mnie jest dopiero dzisiaj 24-ego wigilia. Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Magia krwi 16.01.19, 21:51 juz jest reanimacja, spojrz na post ponizej Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 17.01.19, 05:16 No on to się szybko regeneruje, chyba ta krew z rzeźni dodaje mu wigoru. Rok czasu niby tu nie zaglądał a ciekawe kto te wszystkie jego nicki obsługiwał? To poniżej, ten styl pisania idealnie jego. Wyzywanie od różnych itd. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Magia krwi 15.01.19, 13:05 mialam kontakt moja droga :) na maile z pytaniem o metody nie odpowiadal ( bo mu to copywriter pisze ) a jak napisala, ze sam szukal i po pol roku wrocil ako wielki mag, to znalazl mojego maila w 5 minut i napisal grozby ;) chyba go zabolalo jak napisalam o gownianym hip-hopie ktory tworzyl na swoim fb Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 15.01.19, 18:04 Wyjaśnij nam tu wszystkim dlaczego "kwiatuszle" nie chciała się spotkać z "pracusiem". Czego się obawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
opensan [...] 15.01.19, 20:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Magia krwi 16.01.19, 21:50 artur daruj sobie posty pochwalne. serio myslisz, ze nikt sie nie zorientuje? "weszlAM" tu zupelnie "przypadkowo", i musze koiecznie to wszystkim wytlumaczyc? hahaha powiedz lepiej dlaczego niby "wyszly" ci ryty na wszystkich, tylko nie na te twoja panne? wielki skuteczny mag, ktory jest samotny? powiedz, dlaczego podajesz adres starej rzezni? Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Magia krwi 17.01.19, 05:27 Tak w ogóle to ja nie kumam o co mu chodzi? Wszedł ze względu względu na Gdańsk na swój wątek. Coś mi tu śmierdzi jakąś chorobą ale chyba nie weneryczna Odpowiedz Link Zgłoś
geoportal Re: Magia krwi 10.02.19, 19:20 Czub.ryk już dawno pisał że ma firmę i nie zajmuje się czarami. Prosił też żeby znajomi nie pisali o nim. Ale sam dalej pisze z różnych nicków. Chamstwo nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Magia krwi 17.02.19, 00:16 fascynujace nie wiem co we lbie tzeba miec wysylajac komukolwiek swoja kew,taka osoba moze ci demony naslac na leb yty kwi tylko osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś
pomocy.pomocy1 Re: Magia krwi 18.02.19, 06:36 Witam. Czy jest ktoś, kto zna się na odwracaniu uroków miłosnych? Urok zadziałał, ale ja nie chce już być z tym mężczyzną. Zdałam sobie sprawę z tego, ze go nie kocham. Bardzo proszę o pomoc:( Uroku nie wykonywałam sama i nie wiem co teraz robić. Odpowiedz Link Zgłoś
cr7 Re: Magia krwi 25.02.19, 14:41 Nie dajcie się nabrać na Artura i jego magię krwi, zaoszczędzicie sobie czasu i rozczarowania bo MAGIA KRWI to jedna wielka ściema! Tak jak i te wszystkie opinie pisane przez te same bądź tą samą osobę. To jest cytuje " JEDNO WIELKIE OSZUSTWO" to nie tylko moja opinia ale i dziesiątek osób które dały się nabrać! Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Magia krwi 27.02.19, 18:34 a potem straszenie, ze napisze do waszego chlopaka i przekaze mu cala korespondencje albo ze napisze do waszych znajomych, pracy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Magia krwi 22.03.19, 13:00 pisal tez z 4-5 lat temu, z erezycgnuje z magii i co? i oczywiscie nadal luydzi naciaqga i straszy TAJNYM forum an ktorym ma mase prawnikow ;) al;bo ujawnieniem rytualu wsrod rodziny, znajomych i w pracy delikwenta Odpowiedz Link Zgłoś