Dodaj do ulubionych

Wróżba Gratis

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 00:08
Zapraszam na bezpłatna wróżbę
tarotimagia.jimdo.com/
Obserwuj wątek
    • Gość: .. Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 09:01
      a gdzie ta darmowa wrózba ?
      • salamandra.69 Re: Wróżba Gratis 17.10.13, 09:05
        czy ktoś skorzystał?
      • Gość: gosc Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 09:07
        tak wieczorem odpowiada tam na tym czacie pan Marek i pani Rozanna trzeba wpisac tam pytanie imie i date urodzenia i oni zostawia odpowiedz
        • salamandra.69 Re: Wróżba Gratis 17.10.13, 10:28
          Czyli, wrózenie odbywa się na czacie, dobrze rozumiem? Nicki wylosowanych osób pojawia się w tym wątku, jeżeli dobrze rozumiem informację na stronie.
          • Gość: gosc Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 16:15
            proszę tam wpisać pytanie i wieczorem tam wejść przeczytać odp.i zostawić komentarz ,po 2 dniach będą skasowane wasze pytania i odpowiedzi.Zapraszamy
            wróżka ,która odpowie wam podpisze się swoim nickiem pod odpowiedzia
            • Gość: gość Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 19:52
              A dlaczego nickiem a nie pseudo lub imienne? bardziej wiarygodne jak wiadomo kto wróży.
              • Gość: gosc Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 20:20
                hm proszę napisać do Marka ,który tam odpowiada by podał namiar do siebie zrobi to na priv.poza tym są wróżki znane raczej pod nickiem nie nazwiskiem :) oczywiście nie wszystkie
    • Gość: ??? Re: Wróżba Gratis IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.13, 23:52
      A jak działa ta strona? Wczoraj zadane pytanie, dzisiaj zniknęła możliwość wpisywania i odczytywania odpowiedzi...?
      • salamandra.69 Re: Wróżba Gratis 19.10.13, 14:54
        No właśnie, w ten sposób - dziala :(
        • Gość: gosc Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.13, 16:02
          Panie ,które zadały pytania ,otrzymały odpowiedź i ją przeczytały i nawet podziękowały.....czat jest czynny można tam napisać pytanie ,Marek jest wieczorami -stawia klasyczne także z przyjemnością odpowie Panią :)
          • salamandra.69 Re: Wróżba Gratis 19.10.13, 16:04
            Miło.
            Ale, na czacie - nie jest sie anonimowym... Jak można zadać pytanie - nie ujawniajac publicznie swoich danych?
        • Gość: ??? Re: Wróżba Gratis IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.13, 16:19
          Hmmm, raczej nie działa :( Zadałam pytanie wieczorem, odpowiedzi na pewno nie było ani rano, ani wieczorem (były chyba dwóch innych osób), a teraz nie ma możliwości wpisania pytania tym bardziej odczytania odpowiedzi...
      • monika540 Re: Wróżba Gratis 19.10.13, 16:18
        Ja to nawet nie widzę żebym mogła gdzieś tu zadać pytanie. Nie wiem, ale mi ta strona jakoś nie działa:(
        • salamandra.69 Re: Wróżba Gratis 19.10.13, 16:47
          no jak to? :)

Przeciez wyraźnie jest - "Twoje karty zostały postawione. Wyślij sms pod nr.... lub zadzwoń pod...."
          Dziewczynki, nie ma nic za darmo, no chyba że ser w pułapce na myszy :))))

PS Ta strona jakoś dziwnie przypomina spetanie.pl.......hm.....
          • monika540 Re: Wróżba Gratis 19.10.13, 16:52
            Hahaha... muszę się z Tobą zgodzić...
          • Gość: wróżba płatna Re: Wróżba Gratis IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.13, 17:25
            Przedwczoraj nieco inaczej to wyglądało :/ A co wg ciebie oznacza słowo "gratis"??? Powinno być: koszt wróżby... i wtedy wszystko jasne. Po co kłamać czy wprowadzać innych w błąd?
    • Gość: SS Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 09:49
      Czy komuś w końcu udało sie skorzystać z bezpłatnej wrózby?
      • Gość: ja Re: Wróżba Gratis IP: 31.133.16.* 22.10.13, 19:59
        Działało jeszcze w zeszłym tygodniu. wpisywało się w zakładce czat. Pisało pytanie i Pan chyba Marek odpowiadał. Teraz nie ma tam tego okienka w którym się pisało pytania. :/
        • Gość: gosc Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 20:41
          pytałam Pana Marka napisał mi ,ze on dwa razy w tygodniu odpowiada teraz w czwartek będzie zakładka a w ogóle to w radio odpowiada darmo jego koleżanka ,ale to trzeba na stronie szukać informacji kiedy ,na pewno rano o 10:00 jutro,adres radia na tej stronce.
          Pan Marek czyta z oczu i stawia karty klasyczne ,zakładka już jutro w nocy będzie,a on odpowie w czwartek w ciągu dnia
        • Gość: gosc Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.13, 13:18
          działa strona i jest tam opcja i płatna i bez płatna trzeba poszukać po zakładkach informacji
      • Gość: Ola Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 23:57
        I co w końcu komuś się udało skorzystać z bezpłatnej wróżby?
        • monika540 Re: Wróżba Gratis 26.10.13, 11:27
          Udało się zadać pytanie!:)))) zobaczymy jeszcze czy dostanę odpowiedz...
    • Gość: gosc Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 00:26
      Witam ,osoby które zadały pytania zapraszam do przeczytania odpowiedzi.Jednocześnie proszę by nie pisać pytań w shoutbox ,ale w zakładce Pytanie Gratis ( na czerwono jest i widać)
      • monika540 Re: Wróżba Gratis 27.10.13, 21:29
        Zadałam pytanie, ale czekam już drugi wieczór na odpowiedz i nic:(((
        • Gość: gosc Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 15:53
          I co jak odpowiedź ?
          • Gość: gość Re: Wróżba Gratis IP: *.waw.pdi.net 28.10.13, 19:52
            dziękuję, wróżbę otrzymałam:)pozwoliłam sobie jeszcze dopytać na stronce,mam nadzieję,że Pan Marek odpowie...
            • Gość: SS Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 12:16
              no i jak? pozytywne wrazenia?
              • monika540 Re: Wróżba Gratis 29.10.13, 12:29
                Nie polecam, podobne odpowiedzi jak od smsowych wróżek.
                • salamandra.69 Re: Wróżba Gratis 29.10.13, 12:32
                  dobrze wiedzieć. w sumie, można było sie tego spodziewać, wszędzie to samo...
                • Gość: xx Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 12:42
                  Moniko ,ale do Pana Marka pisałaś inaczej i dopytywałaś jeszcze a tu dupę obrabiasz,że człowiek poświecił swój czas energie.No cóż można się spodziewać wdzięczności to za śmiałe marzenia.Nie piszcie tam więcej bo żadna z tego forum nie otrzyma nic darmo.
                  • salamandra.69 Re: Wróżba Gratis 29.10.13, 12:46
                    ale.... specjalista by powiedział : reakcja nie adekwatna do wydarzenia! Dlaczego tak napadasz na osobę, kt wyraza swoją opinię????? W tym wątku dopuszczalne są wyłacznie chwalebne opinie? Kto nie z nami -przeciwko nas, tak???? A podobno czasy sie zmieniają.... ludzie jak widac - nie!
                    • Gość: gosc Re: Wróżba Gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 13:38
                      bo jeśli ktoś daje coś darmo z serca wypadałoby podziękować albo nic nie powiedzieć wszystko inne jest nie dopuszczalne
                      • salamandra.69 do; gość Re: Wróżba Gratis 29.10.13, 18:17
                        To jak w promocji w markecie dają mi zepsutą kiełbasę "gratis" mam zeżreć i powiedzieć "dziękuję"???
                        Przecież to jasne, że darmowa wrózba ma zachecić do dalszego korzystania z porad wrózek z konkretnego portalu! Skoro stawiacie sprawę jak dzieciaki w piaskownicy, to jedynie wystawia wam opinię!
                    • monika540 Re: Wróżba Gratis 29.10.13, 16:45
                      Dziękuje Salamandro, dobrze to ujęłaś - "reakcja nie adekwatna do wydarzenia".
                      W ogóle to śmieszne żeby po jednej opinii tak się zezłościć. Moze warto by było żeby więcej osób skorzystało z bezpłatnej wróżby i wypowiedziało się jak im się ona podoba. Przecież jedna opinia o niczym tak naprawdę nie świadczy.
                  • monika540 Re: Wróżba Gratis 29.10.13, 16:38
                    O nie, ja o nic nie dopytywałam. Chyba, że pytanie kiedy otrzymam wróżbę można zaliczyć do "dopytywania".
                    Poza tym przecież telefoniczne wróżki też cieszą się dużym powodzeniem, więc nie rozumiem w czym problem i foch jak u przedszkolaka.

Gość portalu: xx napisał(a):

> Moniko ,ale do Pana Marka pisałaś inaczej i dopytywałaś jeszcze a tu dupę obrab
                    > iasz,że człowiek poświecił swój czas energie.No cóż można się spodziewać wdzięc
                    > zności to za śmiałe marzenia.Nie piszcie tam więcej bo żadna z tego forum nie o
                    > trzyma nic darmo.
    • wygoogluj_paruzja.info Re: Wróżba Gratis Ostrzeżenie 29.10.13, 18:50
      Kochane Dziewczyny, przeczytajcie to ostrzeżenie poniżej. Karty, wróżbiarstwo, tarot, reiki, wstępujący aniołowie i inne tego typu rzeczy pochodzą od szatana. Bardzo trudno się z tego wyplątać. Uciekajcie, póki możecie.

03.06.2013, 21:50 - Wasze pogańskie praktyki zawiodą was do Piekła
      Jezus Chrystus: "Moja szczerze umiłowana córko, biczowanie, którego doznaję w tym czasie, nie jest tylko z powodu zbliżającej się zdrady Mnie w Moim Własnym Kościele, lecz także z powodu fałszywych, pogańskich bożków, którzy zastępują Mnie w dzisiejszym świecie.
      Pogaństwo rozwija się bardzo szybko i jest przyjmowane, jako nowa, powszechna kultura, alternatywna do wiary w Jedynego Prawdziwego Boga. Przyjmuje ono wiele form. Co najważniejsze, będzie ono przedstawione, jako nieszkodliwa zabawa dla tych, którzy zajmują się praktykami New Age, jako ważna część osobistego rozwoju - forma humanizmu i miłości własnej.
      To powszechne pogaństwo zostało przepowiedziane na czasy ostateczne i wielu ludzi nie widzi go takim, jakie ono jest. To jest miłość siebie samego i fałszywych bożków, bo wielu wierzy, że mają one do zaoferowania tak zwane magiczne dobrodziejstwa.
      Wielu, którzy szukają rozrywek, aby wypełnić pustkę w swoich duszach, czy to poprzez oddawanie czci posążkom Buddy, które stają się centrum ich życia, ich domów i miejsc pracy. Są oni zwiedzeni poczuciem duchowego spokoju, gdy praktykują pogaństwo New Age, takie jak joga, reiki i tak zwane medytacje. Wkrótce zostaną oni przyciągnięci do głębokiej tęsknoty i nadal będą wierzyć we wszystkie fałszywe obietnice złożone przez tych, którzy praktykują tę obrzydliwość. Ponieważ jest to tym czym jest - formą okultyzmu, która zaślepia wiele milionów dusz na Bożą Prawdę.
      Gdy jakakolwiek doktryna, New Age lub inna, obiecuje wam wielkie duchowe pocieszenie, a która jest zaplanowana, aby wzmocnić w was egoistyczne możliwości, wiedzcie, że nie może ona pochodzić od Boga. Każdej doktryny, która narzuca oddawanie czci takim posągom, które nie należą do Boga lub wymaga uczestnictwa w praktykach związanych z okultyzmem, musicie unikać za wszelką cenę. Czyż nie wiecie, co te rzeczy robią z waszymi duszami, umysłami i ciałami. One je niszczą.
      Tak wiele dusz jest opanowanych przez te praktyki, które otwierają drzwi waszych dusz i pozwalają szatanowi i jego demonom was pochłaniać. Są one - i nie miejcie co do tego złudzeń - potężnymi praktykami, które przyciągają złe duchy. Stosowanie kart tarota, joga, reiki i pewnych rodzajów medytacji, które obejmują pogańskie praktyki, zatrują was. Z czasem staniecie się chorzy i pełni czarnej rozpaczy, gdy złe duchy wejdą do waszego życia, od czego prawie nie ma ucieczki.
      Są to oznaki szatańskich wpływów na świecie i wiele demonów przychodzi w przebraniu aniołów światła. Dlatego ci, którzy mają obsesję na punkcie kart anielskich i którzy przyjmują tak zwanych wstępujących mistrzów z tą anielską kulturą, przyjmują ducha zła, przedstawianego jako nieszkodliwa zabawa.
      Inna forma pogaństwa tkwi w praktykowaniu ateizmu. Wy, którzy jesteście dumni ze swojego ateizmu i którzy prowadzicie dobre życie, w którym jesteście mili, kochający innych i traktujecie swoich sąsiadów z szacunkiem, wiedzcie, że Królestwo Niebieskie do was nie należy. Nigdy nie będę mógł was przyjąć do Mojego Królestwa, gdy będziecie brali swój ostatni oddech, bez względu na to, jak bardzo będzie to łamać moje serce. Jeśli nie będziecie Mnie prosić przed śmiercią, abym was przyjął, nie będę mógł wam pomóc, gdyż nie mogę interweniować w waszą wolną wolę. Każdy, kto mówi wam, że ateizm nie ma znaczenia, jest kłamcą. Prawda jest taka, że tylko ci, którzy Mnie przyjmują i którzy uznają Boga, mogą wejść do Mojego Królestwa.
      Tak wielu z was, którzy żyją tak pogmatwanym życiem i wierzą, że wszystko będzie dobrze, musicie wiele się nauczyć. To dlatego Mój Ojciec pozwolił, aby miało miejsce Ostrzeżenie, ponieważ bez niego wiele dusz wpadłoby prosto do ognia piekielnego.
      Bądźcie wdzięczni, że Prawda jest wam przekazywana, gdyż bardzo niewielu Moich wyznaczonych sług głosi o niebezpieczeństwach grzesznego życia, jakie dziś prowadzicie i o straszliwych skutkach, do których one doprowadzają.
      Wasze pogańskie praktyki zawiodą was do Piekła. Wasz ateizm oddzieli was ode Mnie. Tylko skrucha możne was uratować. Posłuchajcie i przyjmijcie Prawdę, choć może się okazać dla was nieprzyjemna, a będziecie mieli Dar Życia Wiecznego - życia, którego teraz pragniecie, ale nigdy nie będzie ono wasze, jeśli nadal będziecie czcili fałszywych bogów i odrzucicie Mnie, Jezusa Chrystusa. Wybór należy tylko do was. Nikt inny nie może tego zrobić, gdyż Bóg dał wam wolną wolę do dokonywania wyborów między dobrem a złem i On nigdy wam jej nie zabierze, nawet jeśli wybierzecie złą drogę.
      Wasz Jezus

więcej orędzi na www.paruzja.info
      • Gość: wybór Re: Wróżba Gratis Ostrzeżenie IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.13, 00:20
        Kolejny nawiedzony, który pomylił fora? Każdy odpowiada za swoje czyny i to jego sprawa co robi (jeśli nie czyni innym krzywdy). Byłeś "po drugiej stronie" i wiesz to na pewno czy to tylko wycinek tekstu? Swoją energię skieruj raczej na przeciwdziałanie mordom, gwałtom, pedofili, złodziejstwu, męczeniu zwierząt, pomocy dzieciom, itp. może wtedy Twoje działania przyniosą wymierny, pozytywny efekt i komuś pomogą.
        • Gość: Niewierny Tomasz Re: Wróżba Gratis Ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 07:16
          "Jeżeli na rękach Jego nie zobaczę śladów gwoździ i nie włożę palca mego miejsce gwoździ, i nie włożę reki mojej do boku Jego, nie uwierzę (J. 21,25)"
          • Gość: Nie polecam Re: Wróżba Gratis Ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 07:45
            Wiary we wróżby.Są to opowiadane bajki dla naiwnych przez wszystkich czytających symbolikę kart. To dzieło szatana mające na celu zniszczyć człowieka jego psychikę i życie.Korzystając z wróżb otwierasz do siebie przestrzeń i dostęp szatanowi. Nigdy nie będziesz już taki jak kiedyś. Będziesz zawsze działał w sprzeczności ze sobą. Na żadnym polu swojego działania nie będzie ci się wiodło,zawsze będziesz miał podszepty szatana i będzie Tobą kierował by cię zniszczyć.Dobrze zastanów się czy tego chcesz sięgając po wróżbę. SZATAN NA PRAWDĘ ISTNIEJE chciał mnie kilkakrotnie razy zabić,bo z mojej strony napotkał sprzeciw.Kto chce niech wierzy lub nie ja tylko ostrzegam.To co przekazywał mi szatan zachowam dla siebie.JESZCE RAZ NIE POLECAM.
            • salamandra.69 do : Nie polecam Re: Wróżba Gratis Ostrzeżenie 30.10.13, 08:03
              Gość portalu: Nie polecam napisał(a): <SZATAN NA PRAWDĘ ISTNIEJE chciał mnie kilkakrotnie razy zabić>
              udowodnisz to w sądzie?

• gosc-hexx do : Nie polecam Re: Wróżba Gratis Ostrzeżenie 30.10.13, 10:07
                salamandra.69 napisał(a):

> Gość portalu: Nie polecam napisał(a): <SZATAN NA PRAWDĘ ISTNIEJE chciał mni
                > e kilkakrotnie razy zabić>
                > udowodnisz to w sądzie?

W jakim sadzie ??? o co ci chodzi ???
                no to idz do sadu i zaskarz szatana :))) moze pojawi sie na rozprawie
        • salamandra.69 Re: Wróżba Gratis Ostrzeżenie 30.10.13, 07:35
          Gość portalu: wybór napisał(a):

> Kolejny nawiedzony, który pomylił fora? Każdy odpowiada za swoje czyny i to jeg
          > o sprawa co robi (jeśli nie czyni innym krzywdy). Byłeś "po drugiej stronie" i
          > wiesz to na pewno czy to tylko wycinek tekstu? Swoją energię skieruj raczej na
          > przeciwdziałanie mordom, gwałtom, pedofili, złodziejstwu, męczeniu zwierząt, po
          > mocy dzieciom, itp. może wtedy Twoje działania przyniosą wymierny, pozytywny ef
          > ekt i komuś pomogą.
          Popieram.
    • irona.sonata Re: Wróżba Gratis 24.04.23, 21:20
      Jestem oszołomiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka