Dodaj do ulubionych

Wróżby to ściema

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 23:37
Od ponad roku pytam się różnych wróżek tutaj na forum kiedy znajdę pracę i słyszę do marca, do czerwca, w grudniu a może źle pytam, bo powinnam spytać którego roku może 2016 :(
mam dość swojego życia, kilka błędów i jedna wielka d************
Przestałam się już pytać i zastanawiam się co ze sobą począć, bo mam 30 lat ponad i czuje się jakbym miała wykształcenie podstawowe i nic nie umiała :( jak szukać dalej pracy :(.
Wszelakie "castingi "jak do tej pory przegrywam :(
Obserwuj wątek
    • Gość: wwww Re: Wróżby to ściema IP: *.toya.net.pl 13.01.14, 23:50
      Zgadza się wróżby to ściema, ja pytałam nie raz o moje życie uczuciowe i wg tych wróżb powinnam już być od dawna w szczęśliwym związku z dzieckiem na rękach, a jakoś nie jestem i też nieustannie, że za rok, że za pół roku, że latem, że zimą bla bla.
      Nie uważam wróżby za wyrocznie i nie siedzę na tyłku i nie czekam aż mi książę zapuka do drzwi, ale fakt jest faktem w tej sferze jak się nie układało tak się nie układa.
      • majarudakowska Re: Wróżby to ściema 14.01.14, 07:38
        Bo może za często pytacie? :/
        • Gość: gość Re: Wróżby to ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 08:04
          majarudakowska napisała:

> Bo może za często pytacie? :/ A Ty wróżeczko nie ściemniaj ,że żle ktoś stawia pytania. Miej trochę cywilnej odwagi i powiedz prawdę,że pleciesz co Ci ślina na język przyniesie.Tak na prawdę wróżki z darem dobrze odczytywania kart to można na palcach u prawej ręki policzyć.Reszta to oszołomy,ściemniacze i nieuki.Przekonałam się na własnej skórze.Kiedyś mając dużo kasy zabawiłam się z wróżkami i wiecie co.....śmiech na sali co plotły o mojej przyszłości.Na początku to nawet byłam przerażona co opowiadały ale z czasem przekonana ,że nic a nic się nie sprawdza doszłam do wniosku,że mają swoją taktykę na klienta.Robią celowo pranie mózgu zastraszanie klienta lub obiecują gruszki na wierzbie by zatrzymać i uzależnić.Tylko bezmózgowce nabierają się na to bo człowiek logicznie myślący zrobi sobie z tego rozrywkę.Szufladkują ludzi pod jakies numerki i z tego opowiadają bzdury.Nie dajcie się naciagać i nie wierzcie ,że wróżki to wyrocznia.
    • gazeta_mi_placi Re: Wróżby to ściema 14.01.14, 11:37
      Dla każdego w miarę inteligentnego człowieka to rzecz oczywista, banda cwaniaków żyjących z naiwności i podatności na manipulację ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka