Gość: ??? IP: *.master.pl 27.01.14, 13:43 Snil mi sie dzisiaj papiez. Bylam w watykanie i go pocalowalam w czolo jako moje blogoslawienstwo. Bylo wokol niego duzo ludzi i tez go calowali :p co to moze znaczyc. Dziwny sen :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JK Re: papież IP: *.kielce.vectranet.pl 28.01.14, 19:49 Zacznij czytać encykliki papieskie to zrozumiesz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: papież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 17:50 sennik Winsena podaje, że to bardzo dobry sen, oznaka dobrobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: papież IP: *.master.pl 31.01.14, 10:55 Oznaka dobrobytu hmmm chyba nie w tym zyciu. Ale dziekuje ci SALA za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: papież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.14, 11:04 No cóz.... Winsen mówi o tym niestety wprost..."Papież - Szczęście lub szczęście w przyszłym życiu" winsen.w.interia.pl/stronap.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: papież IP: *.master.pl 31.01.14, 14:54 A skad wyczytalas o dobrobycie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: papież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.14, 15:01 ??? :))) Szczescie - zakłada moim zdaniem, dobrobyt! A Ty jak uważasz, czym jest szczęście? Przecież jak nie ma kasy na życie, największa miłośc się zmarnuje, no nie? Brak pieniędzy jest źródłem wszelkiego zła.(M.Twain) Odpowiedz Link Zgłoś