Dodaj do ulubionych

Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc

14.06.14, 22:45
Chętnych zapraszam. Proszę o podanie imienia - ewentualnie daty urodzenia - i miesiąca, którego wróżba ma dotyczyć
Obserwuj wątek
    • gosia44114 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 14.06.14, 22:48
      Witam :)
      poprosiłabym bardzo - na lipiec.
      Małgorzata
      • polisander333 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 14.06.14, 22:58
        Ja także poproszę na lipiec.
        Karolina
        • niczyjaja Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 14.06.14, 23:21
          polisander333 napisał:

> Ja także poproszę na lipiec.
          > Karolina

A dla Pani mam niestety tylko karty losu czyli to, na co Pani wpływu mieć nie będzie i tu jeśli będzie miała Pani jakieś sprawy urzędowe, załatwi je Pani pomyślnie (sądzę, że to Panią karty pokazały jako kobietę czułą i romantyczną a może nawet i zakochaną )
          pozdrawiam :)
      • niczyjaja Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 14.06.14, 23:11
        gosia44114 napisała:

> Witam :)
        > poprosiłabym bardzo - na lipiec.
        > Małgorzata

Witam :)
        to, co od Pani niezależne tzw.karty losu to wiadomości dające nadzieję od mężczyzny uchodzącego za kontaktowego, lubiącego się bawić, przebywać w towarzystwie.

Pani myśli i energie w lipcu będą się skupiać na myślach o rodzinie. Zdaje się teraz jest Pani osobą samotną. Pojawia się tu też zakład pracy jako dość miłe środowisko. Zadowolenie.
        W Pani sercu - sercu rozkładu - pojawia się jakiś przyjaciel i choć szczęście w tej przyjaźni, to jakoś zostało ono skradzione (czy też zostanie). Tu pojawią się problemy w tej przyjaźni ale Pani pomału sobie z nimi poradzi. W teraźniejszości pokazuje mi się taki długoterminowy sukces i raczej jest on związany z pracą. W najbliższej przyszłości czeka Panią jakiś nowy start, nowy projekt - on też może mieć związek z pieniędzmi, może będzie Pani myśleć nad pieniędzmi potrzebnymi do jakiegoś remontu czy też przebudowy domu/mieszkania i niestety w najbliższym czasie w miłości raczej samotność

• gosia44114 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 14.06.14, 23:46
          dziękuję slicznie :)zasmuciła mnie Pani z tym przyjacielem , rzeczywiście jest ktoś taki blisko.O co tu chodzi z tymi problemami ???
      • atramja Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 20.06.14, 10:57
        Witam. bardzo prosze o rozkład na lipiec
        Marta 13.12.85
        pozdrawiam
    • maja.1987 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 14.06.14, 23:46
      Karolina. Poproszę na sierpień
      • alsara3 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 00:23
        Ola -poprosze na lipiec :)
        • ameboda Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 06:24
          Ewa - poproszę na lipiec
          • niczyjaja Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 09:51
            Pani Ewo dla Pani rownież karty wieczorem
            Pozdrawiam ;)
          • niczyjaja Re: Karty Lenormand Ameboda 15.06.14, 22:10
            ameboda napisała:

> Ewa - poproszę na lipiec

to, co od Ciebie niezależne a co się z pewnością stanie czyli karty losu to jakieś rozkojarzenie myślę, że związane ono będzie z osobą, która Cię oszukuje i bardzo dobrze się ukrywa. Ten ktoś lubi się wtrącać i węszyć w nie swoich sprawach.

Twoje myśli i energie będą się skupiały na hmm przyjaźni.. Tu się szykują jakieś zmiany. Coś nowego tutaj będzie może i nawet nowy przyjaciel. To coś nagłego i niespodziewanego. W sercu rozkładu problemy ale on będą tylko wyglądać groźnie. I też hmmm tutaj myślę jakby dwóch mężczyzn bo z jednej strony udany związek i namiętna miłość a z drugiej zaś samotność w tej miłości. Może to są zmiany o których pisałam wyżej. W głowie masz dom, być może w związku z domem podejmujesz lub będziesz podejmować jakieś decyzje. Decyzje na pewno nie łatwe. To, co w Twoim otoczeniu to przyjaciel taki, na którym możesz polegać, ktoś z kim lubisz spędzać czas. Ale i też szczęście no raczej takie niepewne. Jeśli coś planujesz - mogą pojawić się opóźnienia, niezadowolenie. Tu się gdzieś cały czas przewijają te zmiany/decyzje związane z domem. To, co w najbliższej przyszłości to szczęśliwe zakończenie , pozytywny koniec i tu wiązałabym to ze sprawami serowymi. Czeka Cię też podróż może być dłuższa.

• ameboda Re: Karty Lenormand Ameboda 16.06.14, 06:26
              Wiem , że za wróżbę się nie dziękuje......Jednak z wdzięczności za chęci,wspaniałomyślność ,poświęcony czas, skupienie nad interpretacją- chciałabym Pani życzyć pomoślności w każdej dziedzinie, a szczególnie w tej sferze...A są to życzenia z głębi serca płynące i myślę że się spełnią.Pewnie wiele jeszcze osób zwróci się do Pani o pomoc. Życzę samych trafnych podpowiedzi życiowych i wielkiego grona usatysfakcjonowanych odbiorców. Pozdrawiam. E.
        • niczyjaja Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 09:50
          Pani Olu dla Pani karty około 21-wszej
          Pozdrawiam ;)
        • niczyjaja Re: Karty Lenormand ALSARA3 15.06.14, 20:52
          Olu dla Ciebie karty losu to wiedza, którą będzie Ci ciężko przyjąć. Ona będzie się wiązać ze zmianami choć może lepiej niczego nie zmieniać...

Twoje myśli i energie w lipcu będą się skupiać na wiadomościach dotyczących czegoś nowego to będę pozytywne wieści. Wszystko pójdzie zgodnie z planem. W Twoim sercu i sercu rozkładu pokazuje się też jednak szczęście, które może być złudne czy też będzie złudne. Będziesz zmartwiona sytuacją i nie będziesz wiedziała, jak z niej wyjść. Myślisz czy też będziesz myślała o pozytywnym zwrocie losu i myślę, że będzie to miało związek z finansami. To, co w Twoim najbliższym otoczeniu to niebezpieczeństwo, które powoli znika. Myślę, że ma ono związek z jakąś osobą, która jest dominująca i jakimiś nerwami nawet kłótniami z tą osobą. To wygląda mi na starszego mężczyznę ale jego dominacja powoli się kończy. Uważaj proszę na niepewne decyzje, bo mogą okazać się złe (tu się chyba pokazało nawiązanie do kart losu) Jest to też takie małe szczęście w finansach, poprawa. Gdzieś ciąży nad Tobą jakieś kłamstwo, którego się nie spodziewałaś. Może mieć ono związek z mężczyzną, który chyba sprawił Ci trochę bólu. Co Cię czeka w bliskiej przyszłości to rozterki uczuciowe i wątpliwości dotyczące partnera ale i też jakieś pozytywne załatwienie spraw urzędowych
          pozdrawiam:)
          • alsara3 Re: Karty Lenormand ALSARA3 15.06.14, 21:00
            bardzo dziekuje za poswiecony czas :)
      • niczyjaja Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 09:49
        A dla Pani nie stawiałam kart na lipiec?
        Pozdrawiam
    • tuffatore Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 10:39
      Asia - poproszę
      • niczyjaja Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 15:05
        Pani Asiu na jaki miesiąc?
        • tuffatore Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 18:11
          Hehe, przepraszam... zapomniałam dopisać :)
          Poproszę na lipiec :)
          moja data ur.19maj78
          Pozdrawiam serdecznie - Asia
          • niczyjaja Re: Karty Lenormand Tuffatore 15.06.14, 21:15
            tuffatore napisała:

> Hehe, przepraszam... zapomniałam dopisać :)
            > Poproszę na lipiec :)
            > moja data ur.19maj78
            > Pozdrawiam serdecznie - Asia

Asiu niestety pokazałaś mi się w pierwszej karcie. Dla mnie to znak, że dziś kart nie powinnam Ci stawiać. Rozkład zatem powtórzę dla Ciebie jutro
            pozdrawiam
            • tuffatore Re: Karty Lenormand Tuffatore 15.06.14, 21:21
              Co to oznacza? Czy to coś złego?
              Ciekawa sprawa :)
              Mimo wszystko dziękuję za odpowiedź.
              • niczyjaja Re: Karty Lenormand Tuffatore 15.06.14, 22:00
                tuffatore napisała:

> Co to oznacza? Czy to coś złego?
                > Ciekawa sprawa :)
                > Mimo wszystko dziękuję za odpowiedź.

tylko tyle, że dziś nie dzień na karty ;) zobaczymy jutro
                • tuffatore Re: Karty Lenormand Tuffatore 16.06.14, 05:23
                  Droga niczyjaja, czy Twoja poczta na gazecie jest może aktywna?
                  Pozdrawiam słonecznie :)
                  • niczyjaja Re: Karty Lenormand Tuffatore 16.06.14, 13:15
                    no mam nadzieję, że tak :)
                    • tuffatore Re: Karty Lenormand Tuffatore 16.06.14, 15:06
                      Droga niczyjaja, pytam gdyż wysłałam do Ciebie @, czy dotarł? :)
                      • tuffatore Re: Karty Lenormand Tuffatore 17.06.14, 16:11
                        Droga niczyjaja, pamiętasz o moim @ + lipcu? Pozdrawiam cieplutko :)
                        • niczyjaja Re: Karty Lenormand Tuffatore 17.06.14, 18:48
                          pamiętam i dziś będzie odpowiedż
                          • maja.1987 Re: Karty Lenormand Tuffatore 17.06.14, 21:17
                            A czy ja sie załapie po wyjaśnieniu ze odpowiedz była nie dla mnie? Tak laaaadnie prosze :)
        • perl-a80 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 19.08.14, 22:06
          Witam:) a czy jest szansa na ogólną prognozę na wrzesień? na lipiec -powyżej -nie załapałam się :( Małgosia. Pozdrawiam
    • aaaneczka12 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 12:31
      Witam serdecznie:) Mam na imię Anna, urodziłam się 30.03.81. Jeśli jest to jeszcze możliwe to poprosze wróżbe na miesiąc SIERPIEŃ. Lubie te karty:)
      Pozdrawiam
      • niczyjaja Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 15:05
        I na Pani Pani Aniu zakończę ;) karty wieczorem
        Pozdrawiam
        • miki311 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 20:03
          Nie wiem czy sie zalapie, czy tez nie, ale mam taka nadzieje!
          Ania 28.05.84 - lipiec
          Dziekuje i zycze milego tygodnia !
          • maja.1987 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 21:53
            A czy ja moge prosić? Chyba mnie Pani pominela :/
            Karolina. Poproszę na sierpień :)
            • maja.1987 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 22:34
              A ja 3 sie zgłosiłam ale z jakiegos powodu zostałam pominięta :/
              • niczyjaja Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 22:49
                a ja to napisałam, że chyba zrobiłam rozkład na lipiec :)

maja.1987 napisał(a):

> A ja 3 sie zgłosiłam ale z jakiegos powodu zostałam pominięta :/
                • maja.1987 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 15.06.14, 22:52
                  Ale to niestety nie dla mnie :/ to jakas inna Karolina :) ja prosiłam tylko raz na sierpień
          • niczyjaja Re: Karty Lenormand miki311 15.06.14, 22:47
            dziś już nie. Ale w tygodniu zrobię rozkład. Proszę zaglądać :)

miki311 napisała:

> Nie wiem czy sie zalapie, czy tez nie, ale mam taka nadzieje!
            > Ania 28.05.84 - lipiec
            > Dziekuje i zycze milego tygodnia !
            • miki311 Re: Karty Lenormand miki311 18.06.14, 18:58
              A w tyg. To kiedy? :-)
              Czekam i niecierpliwie przebieram nozkami ;-)
              • niczyjaja Re: Karty Lenormand miki311 18.06.14, 23:05
                a to jutro wieczorem ;)

miki311 napisała:

> A w tyg. To kiedy? :-)
                > Czekam i niecierpliwie przebieram nozkami ;-)
                • miki311 Re: Karty Lenormand miki311 19.06.14, 19:52
                  :-) czyli juz dzisiaj :-)
                  • niczyjaja Re: Karty Lenormand miki311 19.06.14, 20:34
                    Aniu... chciałam. Ale wyszłaś w pierwszej karcie... Już pisałam wcześniej jak była taka sytuacja, że wtedy kart nie stawiam dalej. Musisz niestety jeszcze poprzebierać nóżkami do jutra :( jutro znów spróbuję :)

miki311 napisała:

> :-) czyli juz dzisiaj :-)
                    • maja.1987 Re: Karty Lenormand miki311 19.06.14, 21:07
                      A czy ja sie tez załapie? :)
                    • miki311 Re: Karty Lenormand miki311 20.06.14, 09:47
                      Ale ja nie do konca rozumiem o co chodzi, ze wyszlam w 1 karcie?...
                      • niczyjaja Re: Karty Lenormand miki311 20.06.14, 22:02
                        Aniu karty losu dla Ciebie czyli to, co się wydarzy na co nie będziesz mieć wpływu to nowy partner. Będzie on miał jakiś problem.

Twoje myśli i energie w lipcu będą się skupiać na wiadomościach ważnych mających wpływ na Twoje życie. Będą się one wiązać z finansami o których dość intensywnie myślisz. Prócz wiadomości będzie też przypływ gotówki to może być jakaś pomoc finansowa, pożyczka. W sercu rozkładu i Twoim zaangażowanie, długoterminowa relacja /mówię o sprawach sercowych/. Podzieją się pozytywne zmiany w Twoim życiu towarzyskim, to będzie doby czas na spotkanie się z kimś nowym i zaprzestania spoglądania na tę miłość z przeszłości całkiem niedalekiej. To, co przy Tobie w myślach finanse, jakieś straty i złe wiadomości w związku z nimi.

miki311 napisała:

> Ale ja nie do konca rozumiem o co chodzi, ze wyszlam w 1 karcie?...
                        • miki311 Re: Karty Lenormand miki311 20.06.14, 22:25
                          Waw, zastanawiam sie :-) jak Ty to robisz...
                          Czyli jednak nowy partner bardziej niz powrot do tego sprzed 2 miesiecy ? :-)
                          Ale finanse... To np brak przedluzenia umowy? Zostanie bez srodkow do zycia ? :-)
                          Oczywiscie o ile da sie odpowiedziec...
                          Dziekuje z calego serca !
                          • niczyjaja Re: Karty Lenormand miki311 20.06.14, 22:39
                            Aniu nowy na 100% :) może być brak przedłużenia umowy... ale... w kartach było, że Twoja stabilizacja nie zostanie naruszona, może być zmiana pracy czy stanowiska. Te finanse, tam była jakaś pożyczka. Myślę, że to coś innego niż praca. Twoja najbliższa przyszłość może być trochę trudna. Zwróć bardziej uwagę na siebie i swoje zdrowie. Bądź ostrożna.
                            miki311 napisała:

> Waw, zastanawiam sie :-) jak Ty to robisz...
                            > Czyli jednak nowy partner bardziej niz powrot do tego sprzed 2 miesiecy ? :-)
                            > Ale finanse... To np brak przedluzenia umowy? Zostanie bez srodkow do zycia ? :
                            > -)
                            > Oczywiscie o ile da sie odpowiedziec...
                            > Dziekuje z calego serca !
                            • miki311 Re: Karty Lenormand miki311 20.06.14, 23:13
                              Dziekuje !!
                              Musze jednak jeszcze podpytac o to zdrowie... Czy widzialas moze czego dokladnie to moze dotyczyc?...
                              Jakis maly lęk mnie ogarnal...
                              Dziekuje raz jeszcze za wszystko ! Jak dla mnie, niesamowicie trafnie piszesz... Nie wiem jak, nie wiem skad... Ale... Waw... Doslownie...
                              • niczyjaja Re: Karty Lenormand miki311 20.06.14, 23:18
                                Aniu niech Cię lęk nie ogarnia :) nie stresuj się za bardzo :) to może wiązać się z bólem takim emocjonalnym i psychicznym.
                                I już Ci odpowiadam jak i skąd; z kart Lenormand :)
                                życzę Ci dużo dobrego :)

miki311 napisała:

> Dziekuje !!
                                > Musze jednak jeszcze podpytac o to zdrowie... Czy widzialas moze czego dokladni
                                > e to moze dotyczyc?...
                                > Jakis maly lęk mnie ogarnal...
                                > Dziekuje raz jeszcze za wszystko ! Jak dla mnie, niesamowicie trafnie piszesz..
                                > . Nie wiem jak, nie wiem skad... Ale... Waw... Doslownie...
                                • miki311 Re: Karty Lenormand miki311 21.06.14, 00:16
                                  Czyli jednak slubu ani 3 dzieci nie bedzie ;-) tak jak to mialo byc :-)
                                  Dziekuje! I powiem wszystkim kto to czyta, ze autorka tego wątku niesamowicie trafnie widzi karty. Bardzo trafnie. Czekalam dosyc dlugo ludzac sie. Ale sama wiedzialam. Czulam ze to do nikad nie prowadzi. Jedtnie rujnuje.
                                  Co do nowego kolegi. Na dzien dzisiejszy nie widze go jako partnera. Ale chce sie otworzyc na nowe uczucie. Nie chce byc sama i niekochana.
                                  Dziekuje!
      • niczyjaja Re: Karty Lenormand Aaaneczka12 15.06.14, 22:46
        Aniu karty losu dla Ciebie to tu mam taki ślepy zaułek. Jest on związany z mężczyzną inteligentnym i zamkniętym w sobie. Może trochę tajemniczym. Brak ruchu.

Będziesz się skupiać wokół jakiś wiadomości. Czeka Cię trudna rozmowa a nawet kłótnia.To będzie taka ciężka lekcja, wyzwanie ale myślę, że zakończona pozytywnie dla Ciebie, Tu przewija się ktoś, kto potrafi świetnie zwodzić i udawać, manipulator. To może być ktoś starszy. Jeśli będziesz coś załatwiać w urzędzie - dokładnie wszystko sprawdzaj. Myślisz o jakieś znaczącej dla Ciebie miłości ale jest tu w związku z nią jakieś zamieszanie czy też wątpliwości. Będą też jakieś informacje związane z pracą. Twoja stabilizacja w jakiś sposób może zostać naruszona. Jest też tu trochę zmartwień niestety mogą być one związane z domem.

aaaneczka12 napisał(a):

> Witam serdecznie:) Mam na imię Anna, urodziłam się 30.03.81. Jeśli jest to jesz
        > cze możliwe to poprosze wróżbe na miesiąc SIERPIEŃ. Lubie te karty:)
        > Pozdrawiam
    • ameboda Do niczyjaja !!! 17.06.14, 07:09
      Przesłałam Pani wiadomość dn. 16.06.14 godz. 06.25 pod Pani odpowiedzią dotyczącą interpretacji moich kart. Pozdrawiam
      • niczyjaja Re: Do niczyjaja !!! 17.06.14, 08:16
        Umknęło mi to gdzieś wczesniej, teraz przeczytałam i odnoszę wrażenie, ze moja interpretacja nie jest trafiona :)
        • ameboda Re: Do niczyjaja !!! 17.06.14, 14:45
          Ja w swoim poście chciałam Pani wyrazić wdzięczność. Jeśli chodzi natomiast o interpretację kart to napisze coś więcej w sierpniu. Były one stawiane na lipiec , więc trudno dziś o jakieś wnioski. Jeszcze raz pozdrawiam.
          • niczyjaja Re: Do niczyjaja !!! 17.06.14, 18:50
            ja już tak z natury trochę ostrożna jestem ;) bardzo bardzo dziękuję za ciepłe słowa :) to bardzo miłe zwłaszcza teraz w świecie, gdzie ludzkiej życzliwości jest tak mało... życzę dużo dobrego :))
            jeszcze raz dziękuję bardzo i pozdrawiam ciepło :)

ameboda napisała:

> Ja w swoim poście chciałam Pani wyrazić wdzięczność. Jeśli chodzi natomiast o i
            > nterpretację kart to napisze coś więcej w sierpniu. Były one stawiane na lipiec
            > , więc trudno dziś o jakieś wnioski. Jeszcze raz pozdrawiam.
    • dianakina Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 19.06.14, 11:24
      mogę wam polecić wróżkę sarę, korzystałam wcześniej z kilku innych osób, natomiast według mnie jej rozklady w stosunku do innych są o wiele trafniejsze, ponadto też zajmuje się rytuałami,może i wam pomoże , zostawiam wam namiary do niej -kobietamag@interia.pl
      • niczyjaja Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 19.06.14, 13:38
        Kobieto magu będę wdzieczna jeśli nie bedziesz zaśmiecac mojego wątku. Załóż swój i tam sie reklamuj
      • kokoryczko Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 19.06.14, 14:24
        Witam, czy mogłaby Pani mi powróżyć?
        Nazywam się Joanna, urodziłam się 18.05.1988.
        Chciałabym coś wiedzieć o moim nadchodzącym egzaminie 30.06 oraz o ogólnej sytuacji na najbliższe parę miesięcy.

Pozdrawiam
        • kokoryczko Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 19.06.14, 14:25
          *post do niczyjaja.
        • niczyjaja Re: Karty Lenormand Kokoryczko 19.06.14, 22:38
          Nie odpowiadam na pytania a jedynie robię rozkład ogólny na jeden miesiąc. Dla Ciebie zrobiłam ogólny więc czasu tutaj nie określę.

Karty losu dla Ciebie czyli to, co się wydarzy na co wpływu mieć nie będziesz to nerwy związane ze zmianami, które będą się wiązały z mężczyzną takim wydawać by się mogło godnym zaufania.

Twoje myśli i energie będą się skupiać na zdradzie, która zakończy się rozstaniem i problemach finansowych. Będziesz musiała szukać innej drogi rozwiązania. W sercu rozkładu i Twoim jest jakaś namiętna miłość, to może być takie nagłe zauroczenie ale pojawiają się też przy tym problemy. Pytałaś o egzamin i musisz chyba bardzo intensywnie o nim myśleć, bo wyszedł w kartach na teraz jako pozytywnie zdany :) W Twoim otoczeniu, przy Tobie sądzę, że jest kobieta, która chce wprowadzić zamieszanie. Tu może chodzić o jakieś oszustwo. Nie wiem czy to przypadkiem nie ma związku z Twoją uczelnią... tak mi to tu wygląda. Przeszkody ustąpią ale i tak będzie stres z tego powodu. Wynik tego zdarzenia będzie pozytywny :) choć może groźne wyglądać. Do domu przyjdą jakieś smutne/trudne wiadomości. Tutaj trzeba będzie o czymś zadecydować. Co Cię czeka.. Czekają Cię problemy. Będziesz podejmowała decyzje w związku z człowiekiem-mężczyzną przyjacielem/partnerem. Będzie tu jakaś podróż ale ona będzie się wiązała ze stratami dla Ciebie.
          kokoryczko napisała:

> Witam, czy mogłaby Pani mi powróżyć?
          > Nazywam się Joanna, urodziłam się 18.05.1988.
          > Chciałabym coś wiedzieć o moim nadchodzącym egzaminie 30.06 oraz o ogólnej sytu
          > acji na najbliższe parę miesięcy.
          >
          > Pozdrawiam
          • kokoryczko dziękuję 20.06.14, 13:29
            Bardzo dziękuję za wróżbę.
            Tym bardziej zaskoczyła mnie ta zdrada a jeszcze bardziej podejrzana kobieta. Od roku śnią mi się sny, których symbolika oznacza, że w moim otoczeniu jest jakaś fałszywa kobieta. Bardzo mnie to zastanawia..
    • atramja Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 20.06.14, 10:59
      proszę o rozkład na lipiec.
      Marta 13.12.85
      pozdrawiam
      • maja.1987 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 20.06.14, 13:58
        Bardzo prosze o rozklad na lipiec bo wszytsko mi sie sypie. Karolina
        • black.kiara Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 20.06.14, 21:27
          Witam serdecznie jeśli jeszze można prosi o wróżbę to poprosze - Monika 02.02.1972 na miesiąc sierpień pozdrawiam serdecznie M.
          • perl-a80 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 20.06.14, 22:37
            Poproszę bardzo-miesiąc lipiec (najbardziej mnie sprawy uczuciowe interesują, czy z kimś zacznę się spotykać-ale tu chyba ogólny rozkład Pani stawia?). Małgosia 21.01.80. dziękuję
    • tuffatore Do niczyjaja 19.08.14, 19:47
      Witaj niczyjaja, Czy można się z Tobą jakoś skontaktować? Byłoby super :) Pozdrawiam
      • niczyjaja Re: Do niczyjaja 19.08.14, 19:54
        Witam,
        Właśnie tu zagladnelam.Co sie dzieje?
        Pozdrawiam
        • tuffatore Re: Do niczyjaja 19.08.14, 19:59
          Ale mam szczęście :) Spójrz proszę na @ :) Będę wdzięczna za...
          • perl-a80 Re: Do niczyjaja 20.08.14, 00:08
            Witaj Niczyjaja:) czy jest szansa na ogólną prognozę na wrzesień? na lipiec -powyżej -nie załapałam się :( Małgosia. Pozdrawiam
    • niunia7472 Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 20.08.14, 18:40
      witam Olga 10.04.87 proszę o wróżbę na wrzesien serdecznie dziekuje za poświęcony czas
    • niczyjaja Re: Karty Lenormand dla 5 osób na jeden miesiąc 20.08.14, 20:23
      Na chwile obecna nie robię rozkładów. Osobom, które skorzystały z mojej oferty (było ich zdaje sie wiecej niz 5) tym uczciwym i ciut mniej rownież, bardzo dziękuje.
      Pozdrawiam serdecznie
      Niczyjaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka