m.k_m.k 18.08.14, 12:22 Witam, Korzystał Ktoś z wróżb tej Pani ? Jak ją oceniacie, jej wróżby sprawdzają się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hullaballoo Re: Doradca Sanaya 18.08.14, 13:43 Nie wiem, mam sprzeczne odczucia. Mialam dwie z nia sytuacje: raz napisalam do niej w kwestii jednego faceta i na pierwszym rozeznaniu powiedziala mi, ze owszem bedzie powoli ale do przodu. Z czasem zupelnie w moim odczuciu wrecz szlo do tylu, wiec napisalam do niej, i juz wtedy mowi ze nic z tego nie wyjdzie. Dodam, ze nie bylo tak, ze nic nie robilam. Zreszta okazalo sie, ze chwile pozniej znalazl sobie inna dziewczyne, wiec mysle, ze nie byla to kwestia jakis blokad a zwyczajnie nie pasowalo mu cos. Wtedy tez zapytalam sie jej o innego faceta, czy sie angazowac i czy bedzie powaznie podchodzil do znajomosci. Powiedziala, ze tak owszem. Potem napisalam za jakis czas (spokojnie z 2 miesiace, nie biegalam po wrozkach) czy wszystko idzie dobrze - no i juz bylo ze romans to owszem, ale nie ma zadnych powaznych planow. Mozliwe, ze ona odbiera szanse, mozliwosc iz terazniejszosci, mozliwe ze ja tez sierota jestem i cos zle robie - ale jednak oczekiwalabym wtedy moze uwag, ze moze sie nie udac bo cos tam :) Z Pan wrozacych na wrozby online - to bardzo fajna jest wrozka Anne i wrozka Dorota. I te Panie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś