amichalowka 01.09.04, 22:50 A ja się trochę spóźniłam bo moje urodzinki już były 14.08. a rok urodzenia to 1977 i w dniu urodzin byłam bardzo daleko......ale też proszę o horoskop. jeśli to coś pomoże to dodam że urodziłam się o 11 w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekinek01 Re: proszę o horoskop 02.09.04, 23:58 Słońce w Lwie daje pewność siebie i energię. Asxcedent w Wadze sprawia, że doskonale potrafisz wczuć się w sytuację drugiego człowieka. Potrzebujesz przyjaciół lub partnera, by wyrazić swoją indywidualność. Masz Księzyc w Lwie, jesteś dumna, ambitna, lubisz otaczać sie luksusem i płcią przeciwną. Masz duże poczucie odpowiedzialności. Merkury w Paniie to pęd do wiedzy oraz dociekliwe i uporządkowane myślenie. Wenus w Raku przynosi delikatność uczuć, potrzebę miłości oraz przywiązanie do rodziny. Nie mogłabyś znieść długo życia w separacji. Mars w Bliźnietach sprawia, że lubisz się z kimś podrażnić. Używasz ostrych i ciętych argumentów. Medium Coeli w Raku. W przeprowadzaniu własnych planów zawodowych zawsze przestrzegasz zasad fair play. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś