Dodaj do ulubionych

Czas na szczerość

20.10.14, 00:42
Zawodowo i hobbistycznie zajmuje się hackingiem. Zobaczymy, który wpis należy do kogo i będzie można porównać dane. Po numerach IP i DNS wyszukałam dane osobowe wszystkich osób piszących w ciągu ostatnich 72 godzin na tym forum. Daje wam czas, aby przyznać się kto się bawi, a kto kłamie. Odnośnie pozostałych osób opublikuje wszystkich pełne dane tj imię, nazwisko, adres zamieszkania. Nie interesuje mnie czy jesteście klientami czy wróżkami, zostaną opublikowane dane każdego kto pisał w ciągu 72 godzin. Jeżeli zgłosicie temat do usunięcia, wtedy opublikuje dane wszystkich.
Obserwuj wątek
    • fransua0522 Re: Czas na szczerość 20.10.14, 07:07
      Ja się nie bawie ani nie kłamie,a ty i tak nie będziesz mogła opublikować danych bo to chyba karalne.
    • fransua0522 Re: Czas na szczerość 20.10.14, 07:17
      Ale bardzo bym się cieszył jak by te dane można było tu podawać co jakiś czas może wtedy oszuści by zniknęli z tego forum i byłby spokój,normalność.
      • sabatini55 Re: Czas na szczerość 20.10.14, 18:23
        Z jednej strony masz minelta racje, z drugiej znajdzie się zawsze ktoś lepszy i masz przechlapane. To taki wyścig, kto lepszy. Jednak to jest prokurator jak słusznie zauważyła fransual0522.
        • wadim.zarski Re: Czas na szczerość 20.10.14, 19:23
          To by było ciekawe :-) Jestem zaintrygowany.
          • obiektywnyobserwator345 Re: Czas na szczerość 20.10.14, 20:08
            Tez jestem za, publikuj, pyatnie tylko co jesli oszusci korzystaja kawiarenki internetowej, czyj adres i imie wraz z nazwiskiem podasz? Mozna i kawiarenki podac..Czuje, ze smiesznie mogloby byc, a jaka rewolucja by powstala, magowie byli osobliwie urazeni zapewne.
            • baba503jaga Re: Czas na szczerość 20.10.14, 20:55
              Absolutnie nie wierzę w to, że ktoś odważy się na taki krok. Blef.
              Z drugiej strony, jeżeli chodzi o Lilith, nie znam tej osoby ani nigdy nie korzystałam z jej usług, ale czytałam wywiady z nią i oglądałam w TV i na tej podstawie śmiem twierdzić, ze osoba ta jest nieobecna na tym forum. A podejrzenie że sabatini55 to Lilith moim zdaniem to nonsens. Każdy z nas ma swoją typowy dla siebie styl wypowiedzi, który ciężko pomylić.
              Może warto nareszcie zacząć pomijać milczeniem bezsensowne wypowiedzi a skupiać się na treści?
    • minelta Re: Czas na szczerość 21.10.14, 09:56
      Franciszku chcesz być pierwszy mimo, że większość wpisów należy do Ani?
      • obiektywnyobserwator345 Re: Czas na szczerość 21.10.14, 12:59
        Od dwóch tygodniu wszyscy trąbią o dowodach, skanach, ujawnianiu IP komputera wszystkich tutaj obecnych . To wreszcie zróbcie to, bo powstają kolejne wątki o tych samych osobach i pisane przez te same osoby. Popieram w pełni taka opcje, nawet jeśli będą tu moje dane. Szczerze to nie wiem czy tu chociaz jest jeden wpis tej waszej Ani, bo nie sazde, ze najpierw pisze, ze cud.info to oszusci, a nastepnie zaklada temat o sobie, ze jest oszustka, tak zrobil profil o nazwie xenia? Może napisz w takim razie kto nie jest oszustem? Moze ty ? Zapewne teraz znowu zacznie się odświezanie starych wpisów i znowu zakładanie nowych, żeby temat ja zniknal.Jak w temacie tego watku, czas na szczerosc,nie macie nic madre do powiedzenia to lepiej juz nic nie mowcie.Po co smiecic forum czyms, co juz bylo kilka watkow wczesniej? Czy wy macie po 10 lat ? Czy jestescie dorosli?
        • fransua0522 Re: Czas na szczerość 21.10.14, 15:58
          Tak mi się coś przypomniało jeszcze-może by się nam przedstawił "minelta" ze swoimi danymi,to by było całkiem uczciwe ponieważ nie wiemy kim On jest,może ma 12 lat a może jest magiem,12-to latkowie też potrafią odczytać IP i inne.Pamiętam kiedyś w firmie mojego wuja - księgowej syn 10 letni włamał się na stronę banku i se oglądał tam wszystko,jak by nie to że mąż księgowej był pułkownikiem w milicji to by wujek ją wyrzucił z pracy.Tak że wypadało by się nam przedstawić.
      • fransua0522 Re: Czas na szczerość 21.10.14, 13:50
        Jeżeli uważasz że się bawię,kłamię lub oszukuje to rób co musisz.
        • obiektywnyobserwator345 Re: Czas na szczerość 21.10.14, 20:54
          Popieram przedmówce, prosze wstawiac . Skończmy wreszcie tą niekończącą się opowieść o dowodach, których nikt nie wstawia tylko rzuca słowa bez pokrycia...Moze wreszcie przynajmniej bedzie to forum, a nie poligon wojskowy dla pseudo magów, których wypowiedzi tutaj świadcza jedynie, ze nie sa to ludzie, którzy maja coś wspolnego z profesjonalizmem. Jak dla mnie poziom młodzieży maksymalnie 20 kilka lat, chociaz wychowany i kulturalny 20 latek ma wiecej taktu i rozumu niz ci co tutaj pisza.
          • sabatini55 Re: Czas na szczerość 21.10.14, 21:34
            Dopoki nie bylo obowiazku logowania bylo widac IP.

Tylko niedzwiedzia przysluge zrobil admin oszustom!
            • sabatini55 Re: Czas na szczerość 21.10.14, 21:36
              Sorry, nie oszustom a potencjalnym klientom. Czlowiek zmeczony juz
    • fransua0522 Re: Czas na szczerość 22.10.14, 20:31
      Tak tylko jeszcze się przypomnę, nie żebym dokuczał komu (jestem po około 0,5 l wódki na głowę więc wybacz mi minelta).Po moim IP komputera czy neostrady dojdziesz ale nie do mnie.Moje pełne dane na tym forum ma jeden gostek co mnie diagnozował z kimś i tylko On ma moje dane.Mój NICK tutaj ma prawie połowę moich danych,zresztą cofnij się trochę wstecz i będziesz widział moje imię i datę urodzenia.No i jeszcze około kwiecień ,maj w tym czasie byłem na kafeterii rozpoznany na fejsie.Jak dojdziesz do tego kto jest właścicielem mojego IP to wtedy podam Ci numer telefonu tej osoby żebyś zadzwonił i spytał kim ja jestem,ok.Cześć ide spać z pianości.
    • fransua0522 Re: Czas na szczerość 23.10.14, 15:51
      Oświadczam że już nie będę nic pisał w nocy wyjazd do niemców.
    • qu.ak Re: Czas na szczerość 24.10.14, 10:36
      troche poogoglowac i prosze jeden z super magow gazety i kilku innych for ma druga profesje
      : regon.info/19326/artur-lenart/
    • beathryce Re: Czas na szczerość 24.10.14, 10:53
      Przecież Artur sam pisze o sobie, że to nie jest jego praca a pasja. Dla niektórych widzę jednak, że to jest bardzo dziwne że ludzie chodzą do pracy. Nieudana coś ta twoja nagonka, nie zapomnij wspomnieć jeszcze o tak strasznej tajemnicy że pisze blogi. Konkurencja już nie wie co wymślć, ale oskarżenie że ktoś pracuje czy prowadzi działalność jest śmieszne i żenujące.
      • qu.ak Re: Czas na szczerość 24.10.14, 11:15
        Chyba jedno albo drugie, nie robie nikomu zadnej reklamy, wiec jaka nagonka, czytam te wasze wypociny tuta i czytam z ciekawosci w google czym tak wszyscy pseudo magowie z tego forum robia naprawde, juz kilka razy byly ciekawe ogloszenia pod tymi samymi mailami, m.in jedna z pan wrozek szukala sponsora, wiec nie burz sie tak, bo taka jest prawda, nie widze nikogo tutaj kto bylby naprawde magiem, sami bezrobotni leniwi ludzie naciagajacy naiwnych, tak jest i bylo, w dodatku walczacy miedzy soba, wiec nie mow mi tu o nagonce, bo nagonki to wymaga cale to forum, a zwlaszcza dzial ezoteryka i wrozbiarstwo, w koncu powinien ktos sie tym zajac, powinny pokazywac sie dane kopmputera obok wpisu, wtedy bylby koniec pseudo magow, moze wreszce byli by tu normalni ludzie ktorzy maja cos do powiedzenia w kwestii magii, a jak narazie kopiuja wszystko z ksiazek, starczy wpisac fragment z tych blogow wyszukiwarke, ktore nibymowia o magii...wyskakuja ksiazki na google.books. wszyscy tutaj robia ludzi w bambuko i jak dla mnie to szkoda korzystac z osob podawanych na forum, bo wiadomo,ze tylko staracone pieniadze.
        • nefredyta Re: Czas na szczerość 24.10.14, 22:29
          Chcecie mi powiedzieć że to całe forum to jedna wielka ściema
          • qu.ak Re: Czas na szczerość 05.11.14, 15:52
            Tak, to jedna wielka sciema, 70 procent tematow zaklada Artur L., gdzie siebie reklamuje z 20 lewych profili, jak ktos sie pojawi to pisze jaki to oszukany i pokrzywdzony przez konkurencje i tak kwitnie ezoteryko psedo biznes. Tak szczerze odradzam korzystanie z kogokolwiek tutaj, bo nie wiadomo kto oszust a kto nie.
    • kozeszq Re: Czas na szczerość 11.11.14, 21:35
      Ście.. ma minelta. I jak Twoje działania bajerantko? Sama się zwinęłaś i tyle. to było do przewidzenia bo gdyby portal ujawnił to była by granda i tyle. Dobranoc
      • kotka108 Re: Czas na szczerość 12.11.14, 01:35
        Boszz..... co tu się dzieje na tym forum :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka