Dodaj do ulubionych

Do Amatemi i Ewy.g.s

IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 06.09.04, 15:19
Witam,

Jakim człowiekiem jest osoba - numerologiczna 7 spod znaku strzelca???

Pozdrawiam i Dziekuję
kiki
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: Do Amatemi i Ewy.g.s IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 07.09.04, 08:02
      czy ktos mi odpowie???
      • Gość: kiki Re: Do Amatemi i Ewy.g.s IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 07.09.04, 11:50
        "...i z nikąd pomocy..."

;-)
        • owczarekbingo1 Re: Do Amatemi i Ewy.g.s 07.09.04, 12:17
          Mnie też mają w d...
          • Gość: ewa.gs Re: Do owczarekbingo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:27
            proszę?????
            • Gość: owczarekbingo Re: Do owczarekbingo IP: *.crowley.pl 07.09.04, 12:54
              Przepraszam i Dziękuję
    • Gość: ewa.gs Re:kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:29
      Jesli interesują Cię siódemki, przede wszystkim zerknij do wyszukiwarki, bo ten
      temat pojawiał się nie raz.
      • Gość: kiki Re:kiki IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 07.09.04, 12:54
        To nie ja byłam dla Pani niemiła, zatem nie rozumiem skad zwrot w agresywnym
        tonie w moja stronę.

ja pytałam konkretniej: 7 spod strzelca.

No ale nic - mniejsza o to.

Pozdrawiam
        • Gość: ewa.gs Re:kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:28
          ni ebyło w tym ani kropli agresywnego tonu, tylko informacja, że temat już się
          pojawiał i sporo informacji znajdziesz w wyszukiwarce.
          Dla numerologa okreslenie "siódemka" nie jest jeszcze konkretną informacją. Z
          kolei - "strzelec", równie niewiele oznacza, przypuszczam, dla astrologa...
          Jesli pytasz o konkrety, konieczna jest cała data urodzenia.
          • Gość: kiki Re:kiki IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 07.09.04, 13:48
            data ur. 01.12.1974 r.

bardzo zalezy mi na tej informacji
            • madziapoznan Re:kiki 07.09.04, 16:23
              czy w takim razie i ja moge liczyc na jakas podpowiedz?? :) interesuje mnie
              charakterystyka czlowiek aurodzonego 27.07.1976r i jesli to mozliwe, jego
              ewentualne koneksje z osoba urodzona 06.07.1982r? czy ja, bedac rakiem z 6
              lipca powinnam dostrzegac sens w czekaniu na decyzje ze strony lwa z 27 lipca??
              pozdrawiam
            • Gość: ewa.gs Re:kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:18
              osoba samodzielna, niezależna, nieco samotniczy tryb życia. Perfekcjonizm.
              myslenie i wieczna analiza wszystkiego, tendencje do uciekania od świat wgłąb
              siebie. Możliwe problemy ze stabilizacją, związkami - ta osoba ma za zadanie
              uczyć się partnerstwa. Logika. Nic nie umyka uwadze tej osoby, bardzo bystry
              obserwator. Potrafi się skupić na pracy. Lubi spokój.
              • Gość: ewa.gs to powyzej było do kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:18
                • madziapoznan Re: to powyzej było do kiki 08.09.04, 09:33
                  czy w takim razie moge liczyc na odszyfrowanie mojego pytania i sytuacji??
                  prawde mowiac po przeczytaniu tej charakterystyki mialam wrazenie ze to
                  DOKLADNIE o mnie..
                  mam nadzieje, ze znajdziesz chwile czasu i podpowiedz mi, co mam zrobic z tym
                  fantem i czy warto zebym dalej czekala wierzac, ze lew zrozumie..??
                • Gość: kiki Re: to powyzej było do kiki IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 08.09.04, 11:26
                  Dziekuję pieknie
                • Gość: iontichy Re: to powyzej było do kiki IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 13:16
                  W takim razie Kiki może sobie chłopaka odpuścić - jeśli jest logiczny i
                  myślący, a Kiki wierzy w numerologię i znaczenie znaków zodiaku :-) życzę
                  szczęścia
    • dziewucha22 Re: Do Amatemi i Ewy.g.s 07.09.04, 18:50
      prosze jeszcze dla mnie- 27.09.1981 oraz 30.12.1974, dziekuje bardzo bardzo i
      pozdrawiam!
      • Gość: ewa.gs wybaczcie, ale nie mam kiedy tego zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:03
        • Gość: uwierzyłamwto Re: wybaczcie, ale nie mam kiedy tego zrobić IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 07.09.04, 22:04
          Pani Ewo , wiem , ze nie ma Pani dzis czasu, ale mam nadzieje , ze pani kiedys
          go znajdzie . Poczekam cierpliwie . Ona - koziorozec 9 , On - skorpion 2. Czy
          jeszcze cos z tego bedzie ?
    • agrentowy4321 Re: Do Amatemi i Ewy.g.s 04.03.23, 15:19
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: Do Amatemi i Ewy.g.s 24.04.23, 19:04
      To dziwne
    • irona.sonata Re: Do Amatemi i Ewy.g.s 03.05.23, 00:25
      Ciekawe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka