Gość: kiki IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 06.09.04, 15:19 Witam, Jakim człowiekiem jest osoba - numerologiczna 7 spod znaku strzelca??? Pozdrawiam i Dziekuję kiki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiki Re: Do Amatemi i Ewy.g.s IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 07.09.04, 08:02 czy ktos mi odpowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Do Amatemi i Ewy.g.s IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 07.09.04, 11:50 "...i z nikąd pomocy..." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.gs Re: Do owczarekbingo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:27 proszę????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owczarekbingo Re: Do owczarekbingo IP: *.crowley.pl 07.09.04, 12:54 Przepraszam i Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.gs Re:kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:29 Jesli interesują Cię siódemki, przede wszystkim zerknij do wyszukiwarki, bo ten temat pojawiał się nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re:kiki IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 07.09.04, 12:54 To nie ja byłam dla Pani niemiła, zatem nie rozumiem skad zwrot w agresywnym tonie w moja stronę. ja pytałam konkretniej: 7 spod strzelca. No ale nic - mniejsza o to. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.gs Re:kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:28 ni ebyło w tym ani kropli agresywnego tonu, tylko informacja, że temat już się pojawiał i sporo informacji znajdziesz w wyszukiwarce. Dla numerologa okreslenie "siódemka" nie jest jeszcze konkretną informacją. Z kolei - "strzelec", równie niewiele oznacza, przypuszczam, dla astrologa... Jesli pytasz o konkrety, konieczna jest cała data urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re:kiki IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 07.09.04, 13:48 data ur. 01.12.1974 r. bardzo zalezy mi na tej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re:kiki 07.09.04, 16:23 czy w takim razie i ja moge liczyc na jakas podpowiedz?? :) interesuje mnie charakterystyka czlowiek aurodzonego 27.07.1976r i jesli to mozliwe, jego ewentualne koneksje z osoba urodzona 06.07.1982r? czy ja, bedac rakiem z 6 lipca powinnam dostrzegac sens w czekaniu na decyzje ze strony lwa z 27 lipca?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.gs Re:kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:18 osoba samodzielna, niezależna, nieco samotniczy tryb życia. Perfekcjonizm. myslenie i wieczna analiza wszystkiego, tendencje do uciekania od świat wgłąb siebie. Możliwe problemy ze stabilizacją, związkami - ta osoba ma za zadanie uczyć się partnerstwa. Logika. Nic nie umyka uwadze tej osoby, bardzo bystry obserwator. Potrafi się skupić na pracy. Lubi spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.gs to powyzej było do kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:18 Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: to powyzej było do kiki 08.09.04, 09:33 czy w takim razie moge liczyc na odszyfrowanie mojego pytania i sytuacji?? prawde mowiac po przeczytaniu tej charakterystyki mialam wrazenie ze to DOKLADNIE o mnie.. mam nadzieje, ze znajdziesz chwile czasu i podpowiedz mi, co mam zrobic z tym fantem i czy warto zebym dalej czekala wierzac, ze lew zrozumie..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: to powyzej było do kiki IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 08.09.04, 11:26 Dziekuję pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iontichy Re: to powyzej było do kiki IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 13:16 W takim razie Kiki może sobie chłopaka odpuścić - jeśli jest logiczny i myślący, a Kiki wierzy w numerologię i znaczenie znaków zodiaku :-) życzę szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
dziewucha22 Re: Do Amatemi i Ewy.g.s 07.09.04, 18:50 prosze jeszcze dla mnie- 27.09.1981 oraz 30.12.1974, dziekuje bardzo bardzo i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.gs wybaczcie, ale nie mam kiedy tego zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwierzyłamwto Re: wybaczcie, ale nie mam kiedy tego zrobić IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 07.09.04, 22:04 Pani Ewo , wiem , ze nie ma Pani dzis czasu, ale mam nadzieje , ze pani kiedys go znajdzie . Poczekam cierpliwie . Ona - koziorozec 9 , On - skorpion 2. Czy jeszcze cos z tego bedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Do Amatemi i Ewy.g.s 04.03.23, 15:19 Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami Odpowiedz Link Zgłoś