Dodaj do ulubionych

magiczne predyspozycje

07.09.04, 16:16
jak mozna rozpoznac, ze ma sie dar?? czy wystepuja jakies symptomy?? czy
wszyscy moga rozkladac karty i wrozyc czy tylko osoby obdarzone darem?
chcialabym wiedziec czy ja mam taki dar, jak go w sobie rozpoznac a przede
wszystkim jak rozwijac i ksztaltowac??
pozdrawiam
Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: 5 Re: magiczne predyspozycje IP: *.futuro.pl 07.09.04, 20:09
      Takie predyspozycje mają osoby które mają Plutona w XII domu, bądz sa
      numerologicznymi 9.
      to tyle co ja wiem. Jesli chcesz abym sprawdziła Twój horoskop to podaj
      dokładna datę, miejsce i godzinę urodzenia. (mam specjalny program)
      • Gość: someone Re: magiczne predyspozycje IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 07.09.04, 22:09
        Mam XII dom w Plutonie pono, jestem 9 - czy moglabym również sprawdzić u Ciebie
        swoje predyspozycje?
      • Gość: moniskaa Re: magiczne predyspozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 07:51
        czy można ci te dane na e-maila przesłać?
      • madziapoznan Re: magiczne predyspozycje 08.09.04, 09:25
        dzieki :) ale wiesz, jak na razie jestem laikiem w tej materii i stwierdzenie o
        plutonie w XII domu, niewiele mi mowi. heheh dziekuje ci bardzo za probe
        pomocy :) moze cos z tego wyniknie :)
        urodzilam sie 6 lipca 1982 w koninie (woj. wielkopolskie) z tego co wiem o
        godzinie 16.35.
        z gory dziekuje :)
        • Gość: 5 06.07.1982 IP: *.futuro.pl 09.09.04, 09:55
          Sprawdzałam masz urana w I domie w strzelcu. natomiast az 4 planety w wadze
          tj. uran, pluton, mars, jowisz. Ascendent masz w Skorpionie dlatego masz sporo
          intuicji. Moim zdaniem masz sporo predyspozycji do ezoteryki, tak sądząc po
          planetach. Dodatkowo fakt że, aż tyle planet jest zgrupowanych w jednym znaku
          również odziałowuje pozytywnie. Masz zdolnośc empatii, wczuwania się w
          położenie innych, jesteś pozytwnie nastawiona do ludzi i łatwo nawiązujesz
          kontakt.

Natomiast z numerologii jesteś 6. Trochę może trudno Ci będzie tak do 30 ale
          pożniej będzie poprawa. Widac że rodzina, dzieci sa dla Ciebie ważne w życiu.
          Jesteś ciepłą osobą szukająca wsparcia.

Musiałaś trochę poczekać.
          • madziapoznan dzieki :) 10.09.04, 09:28
            dziekuje :)
      • j.wojak nie zawężajmy sprawy 08.09.04, 09:40
        To chyba nie jest tak, że jesteś 9 i w porządku a nie- to się tym nie zajmuj.
        Podobnie z Plutonem.
        Trzeba po prostu mieć zdolności, aby nauczyć się podstaw oraz intuicję, aby móc
        wnikać w znaczenie symboli i ich układów.
        Tak mi się wydaje...

Jacek
        • madziapoznan Re: nie zawężajmy sprawy 08.09.04, 09:49
          zawsze myslalam ze te predyspozycje wynikaja z jakis korzeni rodzinnych. nie
          wiem czy rozumiecie co mam przez to stwierdzenie na mysli. chodzi o to, ze
          myslalam, ze TO sie przekazuje we krwi. a oprocz tego oczywiscie sa ludzie,
          ktorzy sa "urodzenie pod odpowiednia gwiazda" i maja te predyspozycje tak po
          prostu. chcialabym wierzyc i byc pewna tego, ze ja rowniez mam takie zdolnosci.
          ponoc moja prababka rzucala uroki.. nie wiem ile w tym prawdy, poniewaz w mojej
          rodzinie w ogole sie o tym nie mowi pedzac slepo i bez pokrycia w wiare w
          jezusa. choc oczywiscie jedno drugiego nie wyklucza (wedlug mnie), to temat
          magii w domu nie jest poruszany w ogole.
          jak moge sie rozwijac?
          • j.wojak Re: nie zawężajmy sprawy 08.09.04, 16:08
            madziapoznan napisała:

> jak moge sie rozwijac?
            Ho, ho- któż to może wiedzieć na 100% ? Temat- rzeka.
            Jeśli chodzi o dziedziny magiczne, to trzeba chyba zacząć od zdobycia
            podstawowych informacji- książki, internet (była o nich mowa w różnych wątkach
            na tym forum). Potem zobaczysz, czy Ci to będzie odpowiadało.
            • madziapoznan cos juz znalazlam 08.09.04, 16:28
              panie Jacku, widze, ze jest pan obyty w temacie a ja poszukuje wlasnie kogos w
              rodzaju mentora... jezeli chodzi o literature, to zdaje sie, ze znalazlam
              wlasnie swietna strone, lekturze ktorej oddaje sie bez opamietania..
              • Gość: kasso Re: cos juz znalazlam IP: *.crowley.pl 08.09.04, 17:47
                Musze cie rozczarowac kazdy ma takie zdolnosci. Tylko nie kazdy je rozwija.
                Wszyscy moga uczyc sie roznych technik to jest kwestia determinacji i
                zaangazowania. Niektorzy rzeczywiscie maja pootwierane jakies kanaly od
                urodzenia np. ja jestem widzaca i nawet nie zdawac sobie sprawy ze to cos
                nadzwyczajnego, ale czesciej pewne umiejetnosci nabywa sie podczas nauki i
                pracy. Pozdrawiam
                • Gość: Ola DO KASSO !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.09.04, 17:31
                  Do mam pytanie .... czy mogłybyśmy się skontaktować..... bardzo mi zależy na
                  pogadaniu np, na gg ....moj nr:1158304 i czekam
              • j.wojak Re: cos juz znalazlam 09.09.04, 10:55
                Pani mnie przecenia...Ja po prostu trochę się tymi sprawami interesuję.
                Jaką świetną stronę Pani znalazła?
                • madziapoznan Panie Jacku :) 10.09.04, 09:32
                  www.dwarf.webd.pl/nargoth/ :)) bardzo mi sie tu podoba :) polecam :)
    • agrentowy4321 Re: magiczne predyspozycje 08.03.23, 17:26
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: magiczne predyspozycje 29.04.23, 07:16
      To nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka