Dodaj do ulubionych

kosmogram za darmo

01.01.15, 23:05
Witam,

Postawię 3 horoskopy urodzeniowe za darmo. Jestem początkująca w dziedzinie astrologii, dlatego ważna jest dla mnie ocena osoby, której stawiam horoskop - czy się zgadza, co się zgadza, itp. Dla mnie to praktyka i ciekawe (mam nadzieję) doświadczenie.

Jeśli ktoś jest zainteresowany, to proszę o mejla na alealejandro@gazeta.pl i podanie swojej daty i godziny urodzenia oraz miejsca urodzenia. Zaznaczam, że horoskop jest raczej ogólny i nie będzie zawierał przepowiedni w stylu "poznasz bruneta wieczorową porą", tylko raczej mówił o charakterze pytającego, tendencjach w jego/jej życiu, wyzwaniach itp.
Obserwuj wątek
    • nefredyta Re: kosmogram za darmo 02.01.15, 15:20
      Proponuję zmienić nazwę . Nie brzmi zbyt poważnie...
      • alealejandro Re: kosmogram za darmo 02.01.15, 15:37
        Nazwę czego? Wątku czy adresu mejlowego? Co to tego drugiego, to nie musi brzmieć poważnie - ja nie sprzedaję tych usług ani nie twierdzę, że są profesjonalne - wręcz przeciwnie, uczę się, co zaznaczyłam wyraźnie.
    • fransua0522 Re: kosmogram za darmo 02.01.15, 21:17
      3 horoskopy za darmo a reszta za ile?
      • alealejandro Re: kosmogram za darmo 02.01.15, 21:29
        reszta też za darmo, z tym że reszta już nie obejmuje stawiania horoskopów - nie zajmuję się tym zawodowo i nie biorę za to pieniędzy
        • francesca2008 Re: kosmogram za darmo 03.01.15, 13:33
          Ludzie, dlaczego sie czepiacie? Ja skorzystalam z propozycji i to za darmo. Wszystko sie zgadzalo. Fajna rzecz. To jest szczera i uczciwa osoba. A jesli pisze, ze nic za to nie chce wiec po co te komentarze!
          • fransua0522 Re: kosmogram za darmo 03.01.15, 19:13

francesca2008 nie chcę Cię urazić,ale czy ja coś żle napisałem.Myślę i wiem,że na tym forum to jeszcze nikogo kto stawia karty nie obraziłem i nie obrażę "chyba".Oczywiście ciekawy jestem co tam karty o mnie powiedzą i nawet jak by to było coś złego to bym się nigdy na nikogo nie obrażał ani nie wyzywał,ponieważ traktuję to trochę jak rozrywkę.
            Zrozumiale napisałem czy nie?
            Pozdrawiam w nowym roku.
    • alealejandro Re: kosmogram za darmo 03.01.15, 20:07
      Dziękuję wszystkim za zgłoszenia. Więcej osób raczej nie dam rady "zrobić", sorry. Osoby, które otrzymały interpretację, a nie wysłały mi jeszcze odpowiedzi proszę, aby to zrobiły.
      • fransua0522 Re: kosmogram za darmo 04.01.15, 14:19
        +
    • fransua0522 Re: kosmogram za darmo 04.01.15, 17:24
      francesca2008 ---nie gniewaj się proszę-bo tego nie przeżyję.
      • francesca2008 Re: kosmogram za darmo 04.01.15, 17:51
        Nie mam o co sie gniewac. Choc powiem, ze rozbroil mnie Twoj ostatni post ;). A jesli chodzi o poprzedni, to nie uwazam ze probujesz kogos obrazic. Tylko zaskoczylo mnie, ze zanim podales dziewczynie trzy daty i nie sprawdziles o co w tym wszystkim chodzi (gdzie wszystkie trzy sa za darmo), zadajesz pytanie o kase. Jak za darmo to probuj. Trzy daty to duzo. Tymbardziej ze kosmogram jest dosc obszerny. Fransua0522 zycze Ci wszystkiego dobrego na nowy 2015 rok i z wzajemnoscia nie gniewaj sie na mnie jesli cie urazilam.
        • fransua0522 Re: kosmogram za darmo 04.01.15, 18:44
          francesca wybacz mi i się nie gniewaj,ja jestem bardzo prostym człowiekiem i trochę nie rozumię o czym mówisz,nie miałem zamiaru nikogo obrazić i tego nie zrobię.Żadnych 3 dat nie było,nawet nie wiem o co w tym chodzi i nie chodzi mi o kasę żadną-proszę wyluzuj puki nie używamy ostrzejszych słów.Mogę zrobić tak:jeżeli alealejandro pozwoli to wyślę do Ciebie o co Ją pytałem ok.
          • francesca2008 Re: kosmogram za darmo 04.01.15, 19:32
            Spoko. Nie czepiam sie. Moze za ostro zareagowalam. Byc moze inaczej zrozumialam Twoje slowa, ale przeciez nic do Ciebie nie mam. Ciesze sie, ze skorzystales z propozycji alealejandro. Przegladalam kilka watkow na tej stronce i sa ogloszenia na temat wrozenia itp. Ale zauwaz, ze malo kto zgadza sie to zrobic za free. Podziwiam odwage alealejandro, ktora mimo ze nie zajmuje sie kosmogramem zawodowo odwazyla sie dac taka propozycje. I co najwazniejsze poswiecila swoj czas. A co do dat to trzeba bylo podac imie, date i godzine urodzenia. Alealejandro trafnie ocenila moja osobowosc itd. na podstawie tych danych. Milo bylo poczytac. Fransua0522 nie chce Cie obrazac ani teraz ani w przyszlosci.
    • ruudai Re: kosmogram za darmo 04.01.15, 18:30
      Gdy nie znam godziny urodzenia to kicha?
      • fransua0522 Re: kosmogram za darmo 04.01.15, 18:48
        A kto to wie,ja nie jestem expertem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka