Dodaj do ulubionych

będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA)

13.09.04, 11:32
Chcecie - pytajcie. Zasady jak zwykle: decyzji za Was nie podejmę, nie
przepowiem przyszłości, nie diagnozuję związków. Dlaczego, pisałam
wielokrotnie.
Za to możecie liczyć na zarys charakteru, możliwości i niemożliwości na
podstawie daty urodzenia :)
Jeśli chcecie, możecie dodać pierwsze imię i formę zdrobnienia, jakiej
używacie - to tez coś daje.
Uprzedzam, że odpowiem tylko we środę, potem już nie - nie mam kiedy,
niestety. Kiedy będę miała czas, założę nastepny wątek.
Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich stałych i nowych czytelników :)
Ewa G.

---
o terapii możecie przeczytać tutaj:
www.numerolog.pl
Obserwuj wątek
    • kleite będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 13.09.04, 12:04
      Bardzo chętnie skorzystam z charakterystyki Moja data urodzenia to 01.09.1977 a
      imie Joanna, ale zazwyczaj wszyscy do Mnie zwracają się Asia.
      Pozdrawiam i dziękuję
      • ewa.gs Re: kleite 15.09.04, 11:47
        01.09.1977
        niezależna, samodzielna, perfekcjonistka. Klarowny, chłodny, jasny umysł,
        zdolności analityczne. Introwertyczka. Umysł stale na najwyższych obrotach, a
        do tego duża intuicja i zdolność wnikliwej obserwacji - a to oznacza, że znasz
        się na ludziach.
        Lubisz spokój, przestrzeń, pewnie też wodę. Dobrze radzisz sobie przebywając w
        samotności. Jesteś idealistką.
        Możesz mieć trudności z mówieniem o swoich uczuciach.
        • kleite kleite 15.09.04, 17:54
          Dobrze radzisz sobie przebywając w samotności. Jesteś idealistką.
          Możesz mieć trudności z mówieniem o swoich uczuciach.

Pewnie jest coś w tym, Aczkolwiek nie wiem czy tak dobrze daję Sobie rade w
          samotności, nie lubię samotności. Dziękuje bardzo za charakterystykę
    • owczarekbingo1 Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 13.09.04, 12:19
      Droga Ewo!
      Mniemam, że 13ka to dla numerologa niepowinien być dzień pechowy!
      Proszę nieuciekaj z forum!
      • ewa.gs Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 15.09.04, 11:48
        nie uciekam, tylko pracuję z doskoku :)))
    • Gość: O. Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.crowley.pl 13.09.04, 12:22
      Proszę o charakterystykę osoby z 13.09.1966 r.
      Imię: Robert
      • ewa.gs Re: O. 15.09.04, 11:52
        13.09.1966
        człowiek uparty, silny i zdecydowany. Nie lubi kompromisów, niezbyt ugodowy,
        raczej dominujący. Wie, czego chce. Jego zadaniem jest wyrobić w sobie własciwy
        stosunek do pracy, materii, odpowiedzialności, znaleźć złoty środek, ponieważ
        teraz przesadza albo w jedną, albo w drugą stronę (nadmiar lub niedomiar).
        Widoczny jest jakiś chaos w życiu prywatnym.
    • Gość: olimpia Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 13.09.04, 12:22
      ja 1.07.1976

on 07.08.1978

dzięki miłego dnia
      • ewa.gs Re: olimpia 15.09.04, 11:56
        01.07.1976
        uparta, konsekwentna, nieco nieufna. Nie lubisz, kiedy ktoś podejmuje za Ciebie
        decyzje. Ważne jest dla Ciebie bezpieczeństwo materialne. Potrafisz planować,
        lubisz porządek, poukładanie. Możesz mieć trudnosci z wyrażaniem uczuć.
        Cenisz sprawiedliwość. nie lubisz się podporządkowywać. Masz zasady. Logika.

07.08.1978
        bardzo podobnie, możliwe tylko że trochę odsuwa się od ludzi. Wrażliwy
        człowiek. Analityczny i logiczny.

również miłego :)
    • Gość: KASIA Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:25
      Witaj Ewo!
      Jeżeli znalazłabyś czas dla mnie,to z góry dziękuję.
      Nazywam sie Katarzyna,lecz wszyscy mówią mi po prostu Kasia,niektórzy Kasieńka-
      za czym przepadam:)Urodziłam się 15.03.1983r. o godz.9.55 rano.
      Pozdrawiam!
      • ewa.gs Re: Kasia Kasieńka 15.09.04, 11:59
        15.03.1983
        kontaktowa, otwarta, miła. Optymistka, czasem ponad miarę. Nie przepadasz za
        przebywaniem w samotności. Potrafisz się bawić. Artystyczna, swobodna dusza.
        Możliwe zdolności artystyczne. Wdzięk, dobra ekspresja. Szukasz akceptacji i
        potrafisz ją dawać. Powinnaś szkolić silna wolę :)
        pozdrawiam
        Ewa G.
        • Gość: Kasia Re: Kasia Kasieńka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:07
          dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • dust.in.the.wind Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 13.09.04, 14:47
      Jeśli można, proszę :)
      07.03.1970 - Lidia (najczęściej zdrabniają mnie per Lidka, Lidzia)
      • ewa.gs Re: dust in the wind 15.09.04, 12:10
        jasne że można :)
        07.03.1970
        Z jednej strony, kontakt z ludźmi, zabawa, używanie życia, impulsy. Z drugiej
        głęboka mądrość, wnikliwość, samodzielność, doskonalenie siebie, perfekcjonizm,
        własny kodeks moralny (niekoniecznie zgodny z ogólnym, wypracowany przez
        Ciebie), idealizm. Jeśli umiesz znaleźć w tym złoty środek, świetnie.
        Nie znosisz podporzadkowania.
        Możesz mieć trudności z wyrażaniem uczuć, zbliżaniem się do ludzi, własną wobec
        nich nieufnością. Mimo to, rodzina jest dla Ciebie istotna.
        Twoim zadaniem jest rozwój duchowy i pomoc innym ludziom dzięki własnej wiedzy,
        przenikliwości i intuicji.
        pozdrowienia :)
        • dust.in.the.wind Re: dust in the wind 15.09.04, 13:54
          Dziękuję i pozdrawiam :)
    • Gość: m Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.fundacjarozwoju.pl 13.09.04, 15:05
      28.10.1969. monika
      dzięki
      • ewa.gs Re: m. 15.09.04, 12:15
        28.10.1969
        dziewiątka - był o nich taaaki watek, poszukaj. Nazywał się "numerologicznie
        dziewięć", założony przez devine.
        Niezależność i samodzielność wybijają się na pierwszy plan. Niechęć do
        ograniczeń i narzuconych obowiązków. Duża elastyczność myslenia i kreatywność.
        Bystry umysł, łatwość uczenia się, dobre skojarzenia, talent oratorski. W
        dyskusji Twoje argumenty sa nie do pobicia. Możesz mieć cięty język.
        Jako dziecko/nastolatka mogłaś być mocno zależna od swojej mamy, bać się jej
        przeciwstawić.
        pozdrowienia
        Ewa G.
    • Gość: Karittha Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 15:35
      Ja 30.07.76 i on 14.12.71, co to za związek i czy ma szanse?
      • ewa.gs Re: Karittha 13.09.04, 15:53
        Karittha, wróć do wstępu.
    • emilka7 Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 13.09.04, 15:59
      to ja taz poprosze: Magda 02.10.1970, i z gory dziekuje
      • ewa.gs Re: emilka 15.09.04, 12:20
        02.10.1970
        Zasadniczo dwójki to istoty miłe, wrażliwe, skromne, uczynne. U Ciebie może być
        różnie - mozliwe są jakieś huśtawki pomiędzy negatywną a pozytywną stroną
        wibracji.
        Pozytywna:
        - intuicja, wrażliwość, potrzeba bliskości i akceptacji, wspieranie,
        dyplomacja, takt, często zdolności muzyczne, potrzeba spokoju i harmonii.
        Negatywna:
        - huśtawki nastrojów, potrzeba nieustannego potwierdzania własnej wartości,
        złośliwość, nadwrażliwość, nerwowość (nie w sensie pobudzenia, a niepokoju),
        łatwo Cię urazić, manifestowanie swojego ego.
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • wddic Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 13.09.04, 16:03
      Witam!
      Ja - 22.06.1970
      Moja znajoma - 09.03.1982
      jakie będziemy mieć energie w najblizszym czasie?

Pozdrawiam
      wddic
      • ewa.gs wddic 15.09.04, 12:30
        Witaj.
        22.06.1970
        dziewiątka z rozmachem intelektualnym i organizacyjnym. Nieco mniej impulsywny
        niż typowa 9 (czytałeś watek o nich?). Upór, niepokorność. Możliwe okresy
        apatii życiowej.
        W najbliżym czasie, do września 2005, okres zastanawiania się nad sobą,
        analizy, rozwoju intelektualnego i duchowego. Możliwe lekkie wycofanie się z
        życia towarzyskiego.

09.03.1982
        o piątkach już kiedyś pisałam, ale u nich zazwyczaj sporo zależy od reszty
        portretu. Impulsywne działania, zmiennośc planów na życie, możliwe "motylki w
        brzuchu" - takie uczucie ciągłego niepokoju. Lekki chaos życiowy. Potrzeba
        niezależności, niechęć do ograniczeń, przeszkód, ciągły ruch. Nie lubi zastojów.
        W najbliższym czasie (od urodzin 2004 do urodzin 2005) możliwe jakies
        trudniejsze zadania, kończenie czegoś, odcinanie więzów z tym, co już w życiu
        zbędne, ale jednocześnie będzie ja ciągnęło do ludzi (od teraz do wrzesnia 2005)
        pozdrawiam
        Ewa G.
        • wddic Re: wddic 15.09.04, 14:37
          Dziękuję i gorąco pozdrawiam.
          wddic
    • Gość: znajoma Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 13.09.04, 16:18
      proszę o kilka słów na temat osoby ur.10.03.1976
      dziekuje i pozdrawiam
      • ewa.gs Re: znajoma 15.09.04, 12:41
        10.03.1976
        dziewiątka - poszukaj wątku "numerologicznie dziewięć" jest tam cały wywód :)
        duże dązenie do niezależności, decydowania o sobie. Ważny jest kontakt z
        ludźmi. Pracowita.
        pozdrawiam
    • Gość: renia68 Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:22
      Joanna 13.05.1980 Justyna 6.06.1978.Proszę o interpretację.Pozdrawiam
      • ewa.gs Re: renia68 15.09.04, 12:45
        Reniu, odpowiadałam w wątku z 1.09.
        cytuję

Re: We środę 1.09. będę i odpowiem (NUMEROLOGIA)
        Autor: ewa.gs
        Data: 01.09.2004 12:09 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
        13.05.1980
        dziewiątka - znajdź sławny wątek "numerologicznie 9" autorstwa devine, jest tam
        baaardzo duzo danych. Dodatkowo wyzwanie - wyważenie swojego stosunku do pracy.

06.06.1978
        dwie tendencje. Jedna: siła przebicia, silna wola, stawianie sobie celów,
        ambicja, kontrolowanie. Druga: Odpuszczenie, niewiara we własne mozliwości,
        poddanie się okolicznosciom, niechęć do wyzwań.
        Zadaniem tej osoby jest znaleźc złoty środek.
    • lewa13 Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 13.09.04, 16:26
      Witaj Ewo,
      jeśli to nie jest problem to bardzo proszę:
      Agnieszka (Misia 10.08.1975 godz. 9.30) i Łukasz (Gutek 16.09.1975)
      • ewa.gs lewa13 15.09.04, 12:52
        10.08.1975
        solidna, uparta, konsekwentna, z własnym planem na życie. Trudno zmusić Cię do
        zmiany zdania, jeśli juz raz je sobie wyrobisz. Pracowita, ambitna, nieco
        władcza. Logiczna, niezależna. Lubisz porządek. Masz szczególne zdolności do
        zarabiania pieniędzy, do wykorzystania. Nieco nieufna. Pragmatyczna.

16.09.1975
        Duża intucja, wrażliwość, wnikliwość. Dar obserwacji. Zna się na ludziach,
        potrafi do nich dotrzeć. Z jednej strony, potrzebuje bliskości i akceptacji, z
        drugiej, trochę od niej ucieka, zamyka się w sobie. Jego zadaniem jest uczyć
        się partnerstwa i rozwijać swoją duchowość.
        Moze mieć zdolności muzyczne i literackie.
        Umie wprowadzać harmonię. Ceni spokój.

pozdrowienia
        Ewa G.
    • Gość: kasia Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.200-68.tampabay.rr.com 13.09.04, 17:43
      Proszę o charakterystyke osoby ur 02.10.1982
      • Gość: Agnieszka Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 19:28
        Bardzo ladnie prosze o charakter osoby urodzonej 10 wrzesnia 1981 r.Mam na imie
        Agnieszka, wszyscy zwracaja sie do mnie Aga.Dziekuje!
        • ewa.gs Re: Agnieszka 15.09.04, 13:16
          10.09.1981
          jedenastka - liczba mistrzwska. Oznacza to tyle, że jeśli się rozwijasz i
          pracujesz nad wydobyciem z siebie tego, co najlepsze, zdobędziesz szczególne
          mozliwości. Jesli zaś nie, redukuje się to do 2.
          11 - to siła połączona z wrazliwością, niezależność, odkrywanie nowych dróg,
          energia lidera (duchowego). Ktoś, kto dzięki sowjej wiedzy, wrazliwości i
          intuicji pomaga innym, pokazuje im dobre drogi, opiekuje się.
          2 - to dyplomata, taktowny, miły, wrazliwy, przyjazny, kompromisowy, ale już
          bez tej szczegółnej misji i bez tak dużej siły. W zamian, często boryka się ze
          zmianami nastrojów, nazbyt przykłada wagę do opinii innych o nim,
          podporządkowuje się, szuka akceptacji za wszelką cenę.
          W obu wypadkach człowiek uczynny, potrzebujący bliskości i milości.
          pozdrawiam
          Ewa G.
      • ewa.gs Re: Kasia 15.09.04, 12:57
        02.10.1982
        osoba impulsywna i niecierpliwa. Bardzo wrażliwa. Ważna jest dla niej
        atmosfera, w jakiej przebywa, bo automatycznie się do niej dopasowuje -
        przejmuje emocje od otaczających ją ludzi. Zmienne plany na życie, słomiany
        ogień. Nie lubi ograniczń, choć czasem sama daje się ograniczać.
        Może mieć uczucie "motylków w brzuchu" - takiego dziwnego niepokoju. Jeśli tak,
        dobrze byłoby, gdyby uprawiała sport.
        Błyskotliwy umysł, szybkie kojarzenie faktów, łatwość zbierania informacji z
        otoczenia. Intuicja. Zdolność widzenia tego, co niewidoczne dla oczu. Potrzeba
        rozwoju, ruchu, duża motywacja.
    • Gość: Doraz Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.bb.online.no 13.09.04, 20:18
      Pani Ewo,
      Czy moge prosic o charakterystyke dwoch osob:
      Mezczyzna 05.07.1967 i kobieta 20.04.1969
      Serdecznie dziekuje i pozdrawiam...
      • ewa.gs Doraz 15.09.04, 13:30
        05.07.1967
        zdecydowany, konsekwentny, ze wszechmiar niezależny. Lubi podejmowac decyzje.
        Silny, może być wybuchowy. Zdolności biznesowe. Lubi zmiany, aktywny. Nie
        interesują go połowiczne efekty - albo wszystko, albo nic. Kategoryczny. Dzieli
        wszystko na czarne i białe, szarości w jego skali nie ma. Może być nieufny
        wobec ludzi. Uparty. Nie lubi ograniczeń. Wymagający.

20.04.1969
        Ważne jest dla niej bezpieczeństwo, również materialne, zaufanie, lojalność.
        Ceni uporządkowanie. Pracowita, opowiedzialna. Może mieć tendencje do
        podporządkowywania się. Zasady moralne. Dom, rodzina i stabilność są ważne.
        Zdolność planowania. Możliwa niechęć do zmian.

pozdrawiam
        Ewa G.
    • k2.klin Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 13.09.04, 20:41
      Jeżeli można to i ja bym się chciała czegoś o sobie dowiedzieć
      moje imię to: Katarzyna
      data urodzenia: 8.05.1981 między 20 a 21 w piątek

Z góry dziękuję i pozdrawiam
      • ewa.gs Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 15.09.04, 13:43
        08.05.1981
        ambitna, wymagająca, lubisz wyzwania i ruch, stale w centrum wydarzeń.
        Wybuchowa, nerwowa. Żądna wrażeń, niecierpliwa, zmienna. Tendencje do
        dominowania, niehęć do wszelkich ograniczeń. Z jednej strony potrzeba swobody,
        z drugiej - "tyranizowanie" samej siebie. Intuicja, silne przeczucia. Łatwość
        zbierania informacji z otoczenia (nawet nieświadomie). Maksymalizm. Chęć
        rozwoju. Upór. Samodzielność.
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • alvi Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 13.09.04, 21:23
      CZy mogę prosić o charakterystykę dwóch osób? ona 09.06.1978 i on 13.07.1976 r.
      Z góry bardzo dziękuję
      • ewa.gs Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 15.09.04, 13:49
        09.06.1978
        dwie tendencje. Jedna - stabilność, uporzadkowanie, nieufność, potrzeba
        bezpieczeństwa materialnego, uporządkowanie (silniejsza). Druga - doza
        pozytywnego szaleństwa, impulsywność, chwiejne emocje, potrzeba bliskości,
        pomocy innym (słabsza)
        Obie wibracje rodzinne. Silne poczucie sprawiedliwości. Powinna pracowac nad
        poczuciem własnej wartości.

13.07.1976
        umysł ponad wszystkim, wiecznie zajęty analizowaniem i układaniem puzzli
        zyciowych w całość. Zdolność wyszukiwania relacji przyczynowo-skutkowych, nie
        boi się nalaizowania siebie. Dąży do poznania prawdy o sobie, ludziach,
        świecie. Lubi przebywać w samotności, może mieć problemy z okazywaniem uczuć.
        Introwertyk. Trudno zdobyc jego zaufanie.
        Zadanie: uzyskać właściwy stosunek do pracy, materii, odpowiedzialności (teraz
        ma nadmiar lub niedomiar)
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • Gość: Mia Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 21:51
      :: Katarzyna, ur. 05.10.1984
      :: Z góry dziekuję.
      • ewa.gs Re: Mia 15.09.04, 13:59
        05.10.1984
        ambitna, aktywna, wiesz czego chcesz. Lubisz podnosić samej sobie poprzeczkę.
        Trochę niecierpliwa, zmienna. Elokwentna. Elastyczne myslenie, dobra,
        precyzyjna wyobraźnia. Dalekosiężne cele. Niezależność, samodzielność, niechęc
        do ograniczeń i podporządkowania. Praca jest ważna w Twoim życiu, ale uważaj,
        żeby zostawiać sobie czas na życie prywatne.
    • Gość: renia68 Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:04
      Droga Ewo proszę Cie odpowiedz jak to wygląda z punktu
      numerologicznego:urodziłam się26.03.1968r Na imię mam Irena ale nikt tak na
      mnie nie mówi.Imię którego używam to Renata większość ludzi mówi na mnie
      Renia.Jak to jest ze mną?Czy to ma jakieś znaczenie we wróżbie?Proszę odpowiedz.
      • ewa.gs Re: renia68 15.09.04, 14:10
        26.03.1968
        Imię, i owszem, ma znaczenie - nie wiem czy we wróżbach, w numerologii na
        pewno :)
        Numerologicznie rzecz biorąc, nie ma różnicy pomiedzy imieniem IRENA a RENIA -
        litery są te same, tylko kolejność inna. Renata natomiast już się różni od tych
        dwóch.
        U ciebie sa dwie sprzeczne tendencje, jedna to negatywna strona ósemki, druga
        to pozytywna. Huśtawka między tymi dwiema stronami.
        Pierwsza: siła, zdecydowanie, upór, pragmatyzm, realistyczne podejście do
        życia, bezkompromisowość, niechęc do półśrodków, wymagania, władczość, niechęć
        do bylejakości. Druga: uczucie bezradności, skłonność do podporządkowywania
        się, minimalizm.
        każda z nich może działać w innej sferze życia, lub przeplatają się przez całe
        życie.
        Uwaga na manipulację - możesz miec z tym problem, zarówno jako strona aktywna
        jak i bierna (skłonnosć do manipulowania lub poddawania się manipulacjom).
        Nieco chaosu na gruncie prywatnym. Zadanie do przerobienia - podejście do
        pieniędzy i materii.
        pozdrawiam,
        Ewa G.
    • Gość: MM Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 13.09.04, 22:52
      Bardzo proszę o odpowiedź :On : M -31.10.1959, ja :M-02.01.1959.
      Wszystko się może przydać. Dziękuje z góry.
      • ewa.gs Re: MM 15.09.04, 14:20
        31.10.1959
        Jedenastka, liczba mistrzowska,
        Możliwości sa dwie - jeśli się rozwija i dzięki temu pomaga innym ludziom się
        rozwijać:
        - silny ale wrażliwy, odpowiedzialny, powołany do bycia liderem. Ma szansę byc
        w jakiejś dziedzinie wybitny. Częste u jedenastek są zdolnienia muzyczne,
        literackie, plastyczne.
        jeśli nie:
        - zmienne nastroje, walka o poczucie własnej wartości, uczucie bezradności.
        Skłonnosc do sprawiania komuś przyjemności swoim życiem.

W obu wypadkach człowiek uczynny, współczujący, o dużej intuicji. Potrzeba
        bliskości i miłości, bezpieczeństwa. Wrażliwy. Dyplomacja, takt. Ważne jest dla
        niego, by czuć się akceptowanym i wspieranym.

02.01.1959
        dziewiątka - przeczytaj, proszę, wątek o nich - jest tam całe morze informacji.
        Nazywa się "numerologicznie 9", założony przez devine.
        Rodzinna, uczuciowa, wrazliwa. Impulsywna, Zmienne nastroje, chwiejne emocje.
        Potrzeba niezależności, a jednocześnie skłonność do podporządkowywania się -
        potrzeba znalezienia złotego środka między nimi. Duża intucja. Duża potrzeba
        miłości. Niechęć do ograniczeń.
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • Gość: magdalenka_pl_24 Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.exec.lublin.pl / 212.182.117.* 13.09.04, 23:13
      Poprosze o charakterystyke :
      Ja -22.06.1979
      on -21.03.1979
      • ewa.gs Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA 15.09.04, 14:28
        22.06.1979
        poczytaj tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=10647454&a=10647454
        Poza tym duże zdolności organizacyjne, umiejętność planowania.

21.03.1979
        zajrzyj tu:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=10793770&v=2&s=0
        poza tym, towarzyski, rozmowny, optymista.
    • Gość: ja Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 14.09.04, 09:35
      Witam

prosze o charakterystykę: Jola, 21.02.1978, g. 5.30.

Dziekuje i pozdrawiam
      • ewa.gs ja 15.09.04, 14:33
        21.02.1978
        miła, ciepła, wrażliwa osoba. Potrzebujesz akceptacji i podziwu. Wdzięk,
        kobiecość, optymizm. Rozmowna. Potrzeba przebywania wśród ludzi.
        Silna wola i konsekwencja - do wyszkolenia.
        Przy tym pewna doza nerwowości, niepewności, lekki chaos, zmienność w zyciu
        prywatnym.
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • Gość: :-) Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: 193.151.96.* 14.09.04, 10:02
      Dzien dobry Pani Ewo ja rowniez chetnie skorzystam, moja data urodzenia to
      27.01.75 i prosze rowniez o charakterystyke mojego mezczyzny z 12.01.67,
      pasujemy do siebie? ;-)
      Pozdrawiam
      • ewa.gs :-) 15.09.04, 14:38
        27.01.1975
        Twoim życiem żądzą impulsy raczej, niż plany.
        Jestes bardzo emocjonalna i uczuciowa. Masz zmienne pomysły na życie. myslisz
        wielotorowo, o kilku rzeczach naraz. Dlatego możesz miec problemy z
        koncentracją - powinnaś uczyć się wyciszać. Ambitna i niezalezna, nie lubisz
        być ograniczana. Potrzebujesz przestrzeni i ruchu. Bezruch życiowy Cię męczy.
        Bywasz wybuchowa. Niecierpliwość.

12.01.1967
        dziewiątka, poszukaj wątku "numerologicznie 9", podawałam link do niego już
        gdzieś tutaj.
        Optymista, kontaktowy, duża ekspresja.
    • Gość: holly.g Re: będę we środę (tylko) i odpowiem (NUMEROLOGIA IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 14.09.04, 10:28
      Mam na imie Magdalena (znajomi mówia różnie, zależy kto- Magda, Madzia, Madziuszka, Madziunia;) Urodziłam się 14.o2.1984 roku. Dziekuje za charkterystykę.
      • ewa.gs holly g. (golightly?) :) 15.09.04, 14:44
        14.02.1984
        jedenastka, a więc energia mistrzowska. Korzystac z niej w pełni możesz
        dopiero, kiedy rozprawisz się ze swoimmi słabościami.
        Jesteś osobą wrażliwą, o dużej intuicji, miewasz przeczucia. Empatia,
        zrozumienie dla ludzi. Czułość, potrzeba miłości i akceptacji. Słabe strony -
        popadanie w stany bezsilności, chwiejnosć nastrojów, kompleksy.
        Kiedy sobie z nimi poradzisz (a może już sobie poradziłaś?), będziesz miała
        wszelki kwalifikacje do bycia kimś, kto przewodzi innym, zwłaszcza na ściezkach
        duchowych. Ta mistrzowska energia daje duże zdolności twórcze i szczególną
        misję pomagania innym w rozwijaniu się, opieki nad nimi.
        Dbasz o własną wolność i brak ograniczeń, ale uważaj, żeby w poszukiwaniu
        granic nie wchodzić na cudze terytoria :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka