ewa.gs 04.10.04, 18:21 Śnią mi się ostatnio dworce i pociągi, w różnych wersjach, wiesz coś na ten temat? :) Pewnie tak... serdeczne pozdrowienia Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda41 Re: Matyldo? 05.10.04, 17:56 To temat rzeka... można dużo by napisać... Dworzec potwierdza Twoje wewnetrzne zmiany niezbędne do wyboru innej drogi życiowej.Jeśli znajdujesz się na peronie tzn,że oczekujesz na nowy start w życiu.To nowe przebudzenie świadomości,to rozważanie przez Ciebie innej niż dotąd drogi życiowej.Wielki dworzec mówi Tobie o zadziwiającej przemianie wewnętrznej.To plany na dużą skalę. Jeśli wsiadasz do pociągu tzn,że angażujesz się w nowe życie,nowy kierunek.Ten sen mówi Tobie,że nadejdą oczekiwane zmiany. Jeśli np.błądzisz na dworcu to nieumiejętność sprecyzowania własnych pragnień. Jeśli pociąg przywozi Cię na nieznany dworzec to dowód,że zaczyna się jakiś nowy etap.To może być nowa praca,nowa passja. Sprecyzuj dokładnie, to co napisałam to tylko ogólny zarys. Pozdrawiam.Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Matyldo? 06.10.04, 21:17 dzięki serdeczne, chodziło mi tylko o punkt zaczepienia, resztę już sobie dointerpretuję :) Odpowiedz Link Zgłoś