Gość: maui IP: 83.238.11.* 05.11.04, 10:25 jezu, wyszło mi w teście, że nie rozumiem mężczyzn i nie wiem, jak do nich trafić! to straszna prawda... dziewczyny, chłopaki, gdzie popełniam błąd? CZEGO PRAGNĄ FACECI?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa.gs Re: CZEGO PRAGNĄ FACECI?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 16:21 na moje oko, facet też człowiek. A człowiek jak to człowiek, różne są potrzeby, jeden chce wakacji w Portoryko, a drugi żeby mu deszcz na głowę nie kapał :) Więc daj spokój ogólnikom, dużo lepiej poświęcić się jednostkom :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terminator Re: CZEGO PRAGNĄ FACECI?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 01:57 Tak, rzeczywiscie chcemy sexu. Duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith0 Re: CZEGO PRAGNĄ FACECI?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 20:35 pewien facet sie potrudził ogromnie i napisał książkę na ten temat, niejedną zresztą. Facet nazywa sie Jon Gray a tytuł książki "Kobiety są z Wenus a Mężczyźni z Marsa" Warto przeczytać, bo okazuje się ze chociaż używamy tych samych słów, to odbór bywa różny u obu płci. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: CZEGO PRAGNĄ FACECI?! 08.11.04, 20:01 Co to za test? I czy znasz kobiete, ktora w pelni rozumie mezczyzn, i vice versa?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Superhero Re: CZEGO PRAGNĄ FACECI?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:59 sexu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 101 Re: CZEGO PRAGNĄ FACECI?! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 09.11.04, 15:28 czy sa faceci którzy są umiarkowani-lubią mało seksu(w porównaniu z tymi którzy pisali wyżej po jednym wyrazie, wiec najważniejszym-ze chcą seksu)? Odpowiedz Link Zgłoś