elka123 26.11.04, 17:31 witam od roku próbuję zapuścić włosy ale bez rezultatu albo wypadają albo się łamią ktoś kiedyś pozazdrościł mi włosów i od tego czasu ani nie rosną a każda nowa fryzura to fiasko czy może mi ktoś pomóc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llukiz Re: KIEDY DO FRYZJERA 26.11.04, 18:14 Spróbuj na jesrza. Są dziewczyny którym to pasuje, zwłaszcza gdy mają ładne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jesrz! Re: KIEDY DO FRYZJERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 09:12 Trzeba złożyć się na słownik ortograficzny dla Ilukiza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukiz Re: KIEDY DO FRYZJERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:47 cierpię na dysortografię, a nie chce mi się pisać w wordzie i wklejać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżyca Re: KIEDY DO FRYZJERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 20:08 tylko na to cierpisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
waloszka Re: KIEDY DO FRYZJERA 26.11.04, 20:57 Witam! Najlepiej to dzisiaj, bo pełnia :)... spróbuj podcinać włosy w pełnie, co miesiąc lub dwa. Wzmocnią się i będą lepiej się układać :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: KIEDY DO FRYZJERA 27.11.04, 09:53 Byl taki watek na moim forum. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11132&w=13138989&a=13138989 Najlepiej isc do fryzjera przy harmonijnym tranzycie Wenus do Ascendentu. Super, gdy na koniunkcji, ale trygon i sekstyl tez sa dobre. Jezeli w dniach tego tranzytu Ksiezyc jest w znakach wenusowych (Byk i Waga) to tylko lepiej. Wtedy jest dobry efekt wizualny: fryzjer zrobi cos, co podkreśli Twoja urode. Podobnie jest przy harmonijnym tranzycie Wenus do Slonca, lub na odwrot. Ale zeby to okreslic, trzeba miec program astrologiczny. Ksiezycowa zasada zaczynania roznych spraw jest taka: Jezeli chcesz, zeby Ci czegos przybylo (np. szybkie odrosniecie wlosow)to najlepiej robic to od nowiu do pelni, czyli gdy Ksiezyca przybywa. Jezeli chcesz aby Ci czegos ubylo (np. zeby wlosy nie odrastaly szybko, bo dobrze Ci w krotkich, albo rozpoczecie diety odchudzajace) to zaczynasz to miedzy pelnia a nowiem, czyli gdy Ksiezyca ubywa. Jak poznac czy go przybywa a gdy ubywa? Kolezanka mi podala bardzo fajna definicje, ktora zna jeszcze z czasow dziecinstwa: Niepelny Ksiezyc ma zawsze dwa rozne luki: wiekszy i mniejszy. Jezeli wiekszy luk jest taki jak w literce "D" to wtedy on wzrasta (duzieje), a gdy wiekszy luk jest jak w literce "C" to zmniejsza sie (cienieje). W takis sposob latwo okreslic stan Ksiezyca tylko na podstawie obserwacji. Jezeli Ksiezyc (niezalenie od tego czy wzrasta czy maleje) jest polowa kola, to radze sie wstrzymac: wtedy jest kwadratura Słonca do Ksiezyca, a to jest aspekt nieharmonijny. Lepiej poczekac kilka dni. W roznych starych kalendarzach zawsze odradzalo sie rozpoczynanie nowych przedsiewziec na 1-2 dni przed nowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukiz Re: KIEDY DO FRYZJERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:50 Ja po prostu nie wierzę że ktoś może wierzyć w coś takiego i jeszcze ma tyle szczęścia że mu się to czasami sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
elka123 Re: KIEDY DO FRYZJERA 29.11.04, 13:57 cześć lukiz chyba pomyliłeś forum tak głupich rad nie widziałam dawno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz3211 Re: KIEDY DO FRYZJERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:15 Tylko jak księżyc jest rosnący, czyli w kształcie litery D, aż do pełni. Odpowiedz Link Zgłoś