Gość: anet IP: *.chello.pl 21.12.04, 23:55 nie znam ludzi z pod znaku barana ale jeden mnie zainteresował. Jak z nimi postepować, bo czasami go nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: ja wodnik on baran IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 22.12.04, 00:44 to dosc osobliwe połaczenie. On ja ubóstwia,choć kompletnie nie rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolanko Re: ja wodnik on baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:50 To bardzo dobre połaczenie,gdyż ogien i powietrze bardzo dobrze ze sobą współgraja,powietrze podtrzymuje ogien,jest to jedno z lepszych połaczen .powodzenia wodniczko bądz soba a astrologiczne przyciąganie samo zrobi swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet Re: ja wodnik on baran IP: *.chello.pl 27.12.04, 19:27 Dzięki ale chciałabym wiedzieć więcej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxl Re: ja wodnik on baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 00:27 droga Anet proszę o podpowiedz a propo wodniczek, lub kontakt na priva 3xl@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczka Re: ja wodnik on baran IP: *.icpnet.pl 31.12.04, 02:28 Zgadzam sie z opinia XX! Co prawda nie przywiązuję wielkiej wagi do horoskopów, ale może coś w tym jest? Mam za sobą związek z Baranem i rzeczywiście: 100% uwielbienia, 0 zrozumienia. Wydaje mi się, że faceci spod tego znaku są bardzo uparci i absolutnie niepodatni na krytykę. Ale umieją adorować, to fakt :) Są też bardzo wierni wobec swoich obiektów. Pytanie tylko, na czym Ci zależy? Bo jeżeli jesteś prawdziwą Wodniczką, miłującą niezależność, to może być trudno stworzyć udany związek. Powodzenia w każdym razie, a nuż się mylę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet Re: ja wodnik on baran IP: *.chello.pl 03.01.05, 02:08 Wiesz zgadzam sie z tobą ze wodniczki cenia niezależność i nie znoszą jak sie im nakazuje lub rozkazuje. Barany to tez trudni ludzie i faktycznie zero zrozumienia i 100% uwielbienia, ale ja takiego baranka pokochałam i chciałabym posłuchac opinii innych, którzy wiedzą jak docierać do takich osobników. Odpowiedz Link Zgłoś