Dodaj do ulubionych

Żenada - wróżbiarstwo w "G.W."...

IP: *.mr.com.pl 23.05.02, 15:44
Miałam nadzieję, że "G.W." utrzyma jakiś poziom...
A tu proszę - wróżbiarstwo.
To trochę tak jak z "piramidą szczęścia" bodajże, za którą pan Buzek przyznał
komuś spore pieniądze. Po prostu - piramidalne głupstwo.
Obserwuj wątek
    • essie Re: Żenada - wróżbiarstwo w 23.05.02, 17:15
      Czytam, czytam i nie moge uwierzyc.... ludzie, czy wy wszyscy rozumy potraciliscie, zeby wierzyc w te
      gusla, czary-mary, hokus- pokus?? Moze jeszcze Harrego Pottera tu zatrudnicie??
      • mii.krogulska Re: Żenada - wróżbiarstwo w 23.05.02, 17:30
        Witam serdecznie,
        ależ nikt tu nie mówi, że w coś trzeba wierzyć. To forum powstalo po to, żeby
        mogła Pani na przykład podyskutować z tymi, co wierzą i nie wierzą na temat
        snów, wróżb i przeczuć. Niekoniecznie trzeba przy tym obrażać ludzi, którzy
        myślą inaczej niż Pani.

Pozdrawiam,
        Mii
    • alicja11 Re: Żenada - wróżbiarstwo w 23.05.02, 17:48
      Dlaczego na stronie forum znajduja się zdjęcia całkiem innych pań zamiast zdjęć
      pań eXpertek? Czy to oznacza, że panie nie wierzą w to wszystko, czy tez wierza
      az tak bardzo, ze boja sie ujawnic swoje rzeczywiste 'podobizny'?
      • mii.krogulska Re: Żenada - wróżbiarstwo w 23.05.02, 18:10
        Witam serdecznie,
        i przyznam, że nie rozumiem Pani pytania. Jeśli pyta Pani czy wierzę we wróżby,
        to przekornie odpowiem, że tu nie ma nic do wierzenia. Bo w co mam wierzyć? Że
        się sprawdzi wróżba? Ja mam do tego obojętny stosunek. To tak, jakby się Pani
        pytała czy wierzę, że jutro będzie sobota. Mogę w to wierzyć (w popularnym
        znaczeniu tego słowa), ale moja wiara zasadniczo nie wpłynie na istnienie (lub
        nie) kalendarza. Czasami wróżby moje i innych ludzi sprawdzają się, a czasami
        nie. Mnie najbardziej interesuje kiedy się sprawdzają, jak często i w jakich
        warunkach i jakie systemy są najbardziej efektywne oraz w jaki sposób znajdują
        sobie miejsce w dzisiejszym świecie i mogą być przydatne w podejmowaniu
        decyzji.
        To ciekawe i często bardzo zaskakujące zajęcie, szczególnie, że wielu
        zachodzących w nim zjawisk nikt dotychczas nie wyjaśnił.

A co do prawdziwego wyglądu wróżki to oczywiście ma ona nos jak haczyk, ponure
        spojrzenie i włosy całe w strąkach. Na szczęscie tego nie widać, bo zakrywa ją
        spiczasty kapelusz ;)

Pozdarwiam serdecznie,
        Mii
        • alicja11 Re: Żenada - wróżbiarstwo w 23.05.02, 18:25
          mii.krogulska napisał(a):

> [...]
          > A co do prawdziwego wyglądu wróżki to oczywiście ma ona nos jak haczyk, ponure
          > spojrzenie i włosy całe w strąkach. Na szczęscie tego nie widać, bo zakrywa ją
          > spiczasty kapelusz ;)
          >

To wróżki też nie mają czasu zadbać o wlasny wygląd? Sądziłam że tylko mężczyźni
          chorują na pracoholizm...

Pozdrawiam bardzo serdecznie
          Ala
    • znafca Re: Żenada - wróżbiarstwo w 23.05.02, 21:24
      Ja postuluję eksperta od marketingu bezpośredniego czasem niesłusznie nazywanym
      naciąganiem na chłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka