Dodaj do ulubionych

wazny sen- co moze oznaczac?

IP: 80.51.198.* 31.01.05, 08:41
Nie moge przestac myslec o tym snie z moim bylym facetem - lezymy ciasno
przytuleni (oczywiscie we snie jestesmy nadal para), przyciskam go do siebie,
a on szuka czegos, ja juz sie domyslam czego i zaklada mi na palec
pierscionek pytajac czy zostane jego zona, ja placze (ze szczescia) i mowie
tak... Pamietam ten pierscionek, wlasciwie obraczka, w czterech miejscach ma
po trzy brylanciki. Co moze oznaczac taki sen? Rozstalismy sie dwa miesiace
temu, a ja juz spotykam sie z kims innym... Poprzednio snilo mi sie, ze
prosil zebym do niego wrocila...
Obserwuj wątek
    • tamaya_lunaris Re: wazny sen- co moze oznaczac? 31.01.05, 11:03
      Może nadal nie mozesz zapomnieć o tamtym związku, albo on tak intensywnie o
      tobie myśli i w jakiś sposób to odebrałaś. Warto byłoby wczuć się w siebie i
      uporzadkować swoje sprawy. A może szukasz takiego wspaniałego uczucia a 3x4
      czyli 12 odnosi się tu do upływu czasu jaki musi nastąpić.
      Pozdrawiam, Tamaya
      • Gość: zagubiona Re: wazny sen- co moze oznaczac? IP: 80.51.198.* 01.02.05, 09:30
        Faktycznie, nie potrafię zapomnieć i tęsknie, ale nie mogę do niego wrócić. Co
        oprócz tego, że nadal jest w moich myślać może oznaczać taki sen? Coś na
        przyszłość?
        • tamaya_lunaris Re: wazny sen- co moze oznaczac? 01.02.05, 10:05
          Sen pokazuje zaręczyny, więc poza uczuciami tęsknoty to może także być jakiś
          obraz przyszłości. Pozostaje tylko uważnie obserwować bieg wydarzeń, aby
          niczego nie przegapić.
          Pozdrawiam, Tamaya
    • Gość: justyna Re: wazny sen- co moze oznaczac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:46
      Ja również podzielam zdanie mojej poprzedniczki, że sen ten może oznaczać
      związanie w duchu z twoim byłym chłopakiem. Zaręczyny oznaczają
      przypieczętowanie czegoś. Zwiazanie na wieki, jednak w tym wypadku jak wiesz w
      rzeczywistości już nie jesteście razem. To dla mnie świadczy o tym, że dobrze
      postąpiłaś zrywając ta realcję. Prawdopodobnie wasze rozstanie nie było twoją
      inicjatywą, to nie w tobie lecz w nim wygasło uczucie. Dla tego powinnaś jak
      najszybciej całkowicie sie odciąć i zapomnieć. Jedna jeszcze uwaga. Nie jest
      wyjściem wchodzenie w druga relację mając świadomość że nie zakończyło sie
      poprzedniej. Owszem formalnie nie jesteście już razem , lecz w duchu jesteś z
      nim bliżej niż wcześniej. Może to czas zmian dla ciebie, spojrzenia w
      przyszłość, może to czas poukładania pewnych spraw.
      Powinnaś przebaczyć swojemy byłemu chłopakowi, pogodzić sie z jego odejściem i
      zacząć żyć wolna od niego.
      Pozdrawiam!
    • lorddead Re: wazny sen- co moze oznaczac? 03.02.05, 21:13
      Sen ten wydobył z twojej podświadomości tęsknotę za dawnym mężczyzną. I co się
      stało? Teraz zaczynasz o tym myśleć! Mi też się czasem śni moja była kobieta,
      mimo, że już jest daleko odemnie, to czasem o niej myślę. Oooo właśnie pojawiła
      się na gg... ;) Wspominam czasem, ale wiem, że to jest rozdział zamknięty! Może
      ty też powinnaś pomyśleć o tym jako o "zamkniętym rozdziale książki". Oczywiście
      nie oznacza to, że to już jest koniec tej historii. Zrewiduj swoje dążenia i
      oczekiwania i pomyśl czego tak naprawdę pragniesz. Zdaj się na intuicję!!!!
    • agrentowy4321 Re: wazny sen- co moze oznaczac? 08.03.23, 03:40
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: wazny sen- co moze oznaczac? 28.04.23, 17:59
      To dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka