Gość: cukierek IP: *.ssnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:50 sniły mi się ostatnio zielone szklane butelki, niestety nie pamiętam czy były napełnione czy puste :/ czy ktos wie co to oznacza?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lorddead Re: zielone butelki 03.02.05, 21:04 Sam konkretny przedmiot, zdarzenie, osoba, zupełnie niczego nie oznaczają, bo nabierają sensu dopiero w relacji i innymi elementami twojego snu. Sen jest całością, nie wolno wyizolować z niego konkretnych elementów i zastanawiać sie co to może oznaczać. Możliwie pełny i najdokładniejszy opis snu, ze wszelkimi możliwymi szczegółami (nawet tymi które wydają się zupełnie nieistotne) może być poddany efektywnej interpretacji. P.S. Mi się często śnią butelki, zwykle pełne, z napisem DĘBOWE MOCNE! Piję sobie nawet we śnie, a potem po przebudzeniu mam strasznego kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukierek Re: zielone butelki IP: *.ssnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:23 tak dębowe mocne pycha :> a skąd ty to wszystko wiesz?? ja nigdy niestety nie moge zapamietać całości snu. wiem że ktoś biegł do mnie z zielonymi szklanymi butelkami, takimi w których sie sprzedaje heinekena :P Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: lord 03.02.05, 23:12 > tak dębowe mocne pycha :> > a skąd ty to wszystko wiesz?? hehe :) bo lordek to zyje piwkiem to jego jedyny posilek taki powazniekszy:) ja to wiem :) co nie :> tylko jakos nigdy mu sie nie chce do sklepu po nie latac :P Odpowiedz Link Zgłoś
lorddead Re: lord 04.02.05, 09:43 delphine2 napisał: > hehe :) bo lordek to zyje piwkiem to jego jedyny posilek taki powazniekszy:) ja > > to wiem :) co nie :> tylko jakos nigdy mu sie nie chce do sklepu po nie lat > ac :P Jako że potrzeba matką wynalazku, opracowałem metodę przenoszenia browarków siłą woli, otwieram okno, skupiam się i już lecą do mnie prosto ze sklepowej lodóweczki. Raz tylko był mały zonk, bo zapomniałem otworzyć okno i teraz mam zimno w pokoju. ;) Gość portalu: cukierek napisał(a): > tak dębowe mocne pycha :> > a skąd ty to wszystko wiesz?? ja nigdy niestety nie moge zapamietać całości > snu. wiem że ktoś biegł do mnie z zielonymi szklanymi butelkami, takimi w > których sie sprzedaje heinekena :P Ten sen ewidentnie wskazuje na to, że po prostu powinieneś więcej pić! Ten ktoś biegnący do ciebie na pewno ma dobre zamiary i chętnie poczęstuje cię chłodnym piwkiem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukierek Re: lord IP: *.ssnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:52 oj dziewczynie nie przystoi pic tyle dębowych :> dla mnie 2 to juz jest za dużo jak na moje możliwości ;P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: lord 04.02.05, 22:50 Połowa mych wypowidzi jest po dębowym mocnym tych dowcipniejszych oczywiście. ten zresztą też Odpowiedz Link Zgłoś
lorddead Re: zielone butelki 04.02.05, 09:48 Gość portalu: cukierek napisał(a): > ja nigdy niestety nie moge zapamietać całości Nie ma jakichś super metod na zapamiętywanie, ale pomaga już sama intencja zapamiętania snu, pomaga prowadzenie dziennika snów. Trzymaj pod poduszką mały notatnik i ołówek, jak tylko się obudzisz weź ten notatnik i zapisuj co pamiętasz. Sny zwykle przypominamy sobie od tyłu. Nie martw się formą zapisu, mogą to być po prostu słowa kluczowe, które ułatwią ci zapamiętanie snu i na podstawie których będziesz mógł późiej opisać sen całościowo. Możesz się też pobawić afirmacjami! Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: zielone butelki 08.03.23, 03:20 Sporo jest dotyczących tego rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś