Dodaj do ulubionych

zielone butelki

IP: *.ssnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:50
sniły mi się ostatnio zielone szklane butelki, niestety nie pamiętam czy były
napełnione czy puste :/ czy ktos wie co to oznacza??
Obserwuj wątek
    • lorddead Re: zielone butelki 03.02.05, 21:04
      Sam konkretny przedmiot, zdarzenie, osoba, zupełnie niczego nie oznaczają, bo
      nabierają sensu dopiero w relacji i innymi elementami twojego snu. Sen jest
      całością, nie wolno wyizolować z niego konkretnych elementów i zastanawiać sie
      co to może oznaczać. Możliwie pełny i najdokładniejszy opis snu, ze wszelkimi
      możliwymi szczegółami (nawet tymi które wydają się zupełnie nieistotne) może być
      poddany efektywnej interpretacji.

P.S. Mi się często śnią butelki, zwykle pełne, z napisem DĘBOWE MOCNE! Piję
      sobie nawet we śnie, a potem po przebudzeniu mam strasznego kaca.
      • Gość: cukierek Re: zielone butelki IP: *.ssnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:23
        tak dębowe mocne pycha :>
        a skąd ty to wszystko wiesz?? ja nigdy niestety nie moge zapamietać całości
        snu. wiem że ktoś biegł do mnie z zielonymi szklanymi butelkami, takimi w
        których sie sprzedaje heinekena :P
        • delphine2 Re: lord 03.02.05, 23:12

> tak dębowe mocne pycha :>
          > a skąd ty to wszystko wiesz??

hehe :) bo lordek to zyje piwkiem to jego jedyny posilek taki powazniekszy:) ja
          to wiem :) co nie :> tylko jakos nigdy mu sie nie chce do sklepu po nie latac :P
          • lorddead Re: lord 04.02.05, 09:43
            delphine2 napisał:
            > hehe :) bo lordek to zyje piwkiem to jego jedyny posilek taki powazniekszy:) ja
            >
            > to wiem :) co nie :> tylko jakos nigdy mu sie nie chce do sklepu po nie lat
            > ac :P

Jako że potrzeba matką wynalazku, opracowałem metodę przenoszenia browarków siłą
            woli, otwieram okno, skupiam się i już lecą do mnie prosto ze sklepowej
            lodóweczki. Raz tylko był mały zonk, bo zapomniałem otworzyć okno i teraz mam
            zimno w pokoju. ;)

Gość portalu: cukierek napisał(a):

> tak dębowe mocne pycha :>
            > a skąd ty to wszystko wiesz?? ja nigdy niestety nie moge zapamietać całości
            > snu. wiem że ktoś biegł do mnie z zielonymi szklanymi butelkami, takimi w
            > których sie sprzedaje heinekena :P

Ten sen ewidentnie wskazuje na to, że po prostu powinieneś więcej pić! Ten ktoś
            biegnący do ciebie na pewno ma dobre zamiary i chętnie poczęstuje cię chłodnym
            piwkiem. ;)
            • Gość: cukierek Re: lord IP: *.ssnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:52
              oj dziewczynie nie przystoi pic tyle dębowych :> dla mnie 2 to juz jest za dużo
              jak na moje możliwości ;P pozdrawiam
          • llukiz Re: lord 04.02.05, 22:50
            Połowa mych wypowidzi jest po dębowym mocnym
            tych dowcipniejszych oczywiście.
            ten zresztą też
        • lorddead Re: zielone butelki 04.02.05, 09:48
          Gość portalu: cukierek napisał(a):

> ja nigdy niestety nie moge zapamietać całości

Nie ma jakichś super metod na zapamiętywanie, ale pomaga już sama intencja
          zapamiętania snu, pomaga prowadzenie dziennika snów. Trzymaj pod poduszką mały
          notatnik i ołówek, jak tylko się obudzisz weź ten notatnik i zapisuj co
          pamiętasz. Sny zwykle przypominamy sobie od tyłu. Nie martw się formą zapisu,
          mogą to być po prostu słowa kluczowe, które ułatwią ci zapamiętanie snu i na
          podstawie których będziesz mógł późiej opisać sen całościowo. Możesz się też
          pobawić afirmacjami!

• agrentowy4321 Re: zielone butelki 08.03.23, 03:20
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: zielone butelki 28.04.23, 17:38
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka