zlosnica100 04.02.05, 08:18 Mam nastepujace pytanie; co oznacza gdy karty nie chca odpowiedziec na jakies pytanie; tzn wrozka konkretnie powiedziala:"mowią zebysmy sie tym nie interesowaly, wszystko sie wyjasni w czasie". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llukiz Re: Do praktyków Tarota 04.02.05, 22:44 Duch który przemawia przez karty nie zna przyszłości bo zależy ona od decyzji ludzi którzy są dla ducha nieprzewidywalni(tzn rozwinięci duchowo i nie tuzinkowi :-) ). Pewności nie mam że tak jest niemniej dzielę się wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: Do praktyków Tarota 06.02.05, 14:23 zlosnica100 napisała: > Mam nastepujace pytanie; co oznacza gdy karty nie chca odpowiedziec na jakies > pytanie; tzn wrozka konkretnie powiedziala:"mowią zebysmy sie tym nie > interesowaly, wszystko sie wyjasni w czasie". są trzy możliwości a wic tak : 1/ wróżka nie chciała nic Tobie sugerowac (kodować podswiadomie) 2/ czasami karty nie odpowiadaja na pytanie gdy jeszcze nic nie jest pewne, czesto takimi zmianami, jest biala karta (pusta) ktora sugeruje zarowno zmiany jak i cos jeszcze nie odkrytego. 3/ wrozka nie umiala zinterpetowac danego ukladu /ale to juz jest raczej maloprawdopodobne) Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Do praktyków Tarota 08.03.23, 03:17 Sporo czytałam na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś