Gość: lena IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 11.02.05, 21:15 Czy ktos moze u niego byl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Zbigniew Warda IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.05, 17:42 byłam, nie polecam. to chyba niezły psycholog, bo dosyć łatwo ocenił mój stan emocjonalny, ale żadna z jego "przepowiedni" się nie sprawdziła. miły pan, ale szkoda pieniędzy na korzystanie z jego usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Zbigniew Warda IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 13.02.05, 17:01 Dziekuje za odpowiedz, a kogo polecasz w Lublinie? Moze ktos jeszcze ma jakies doswiadcznia z tym Panem , albo zna kogos wartego polecenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Zbigniew Warda IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.05, 23:52 szczerze mówiąc, to w lublinie chyba nie ma nikogo godnego polecenia. od dłuższego czasu szukam kogoś wiarygodnego i nie znalazłam. ciekawa jestem jakie są twoje doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: to all :) 14.02.05, 00:03 Gość portalu: magda napisał(a): > szczerze mówiąc, to w lublinie chyba nie ma nikogo godnego polecenia. od > dłuższego czasu szukam kogoś wiarygodnego i nie znalazłam. ciekawa jestem jakie > > są twoje doświadczenia? a co powiecie na teamt Anny Marciniak ? ktos o niej slyszal cokolwiek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Zbigniew Warda IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 16.02.05, 10:36 Ja nic nie slyszalam o Annie Marciniak. W Lublinie przyjmuje jeszcze Bozena Gabski, bylam kiedys u niej ale na targach wiec tam byla zupelnie inna atmosfera, panowal gwar, ja bylam pierwszy raz u osoby tego typu wiec nie wiedzialam czego mam oczekiwac, ta Pani mowi bez ogrodek, ostrym tonem, nie bardzo uslyszalam to co na ten momen chcialam uslyszec wiec wyszlam szybko nie zadajac zadnych pytan. Jezeli chodzi o przeszlosc trafila choc mowila malo, z przyszlosci sprawdzilo sie kilka rzeczy, ale ona raczej mowila o dalszej przyszlosci. Bylo to bardzo ciekawe doswiadczenie. A ktos slyszal moze wiecej o tej kobiecie? Odpowiedz Link Zgłoś