joannaiasia
09.07.18, 17:09
Dziewczyny, po kilku latach korzystania z wrozb (glownie magiczne wrota) oraz zapisywaniu wszystkich wrozb na papierze moge podsumowac i napisac kto mowil prawde, a kto naciagal i dalej naciaga klientow. MIeszkam za granica, wiec bylo mnie stac na czeste dzwonienie plus mialam bardzo duzo problemow w ostatnich 5 latach wiec prosilam czesto (1 raz w tygodniu) o opinie. (Ten sam watek jest na forum wrozbiarstwo)
- Agnieszka Bruzgo - chyba najbardziej mi sie sprawdzala, trzeba przyzwyczaic sie do jej stylu. Wrozby sa konkretne, szybkie, w 90% mi sie sprawdzaly. Zamawialam takze u Pani Agnieszki Osho indywidualne i takze bylo trafne.
Minus to problemy z nawiazaniem komunikacji. Niestety ale Pani Agnieszko od kilkunastu miesiecy pojawia sie coraz rzadziej, od kilku miesiecy oddzwania tylko do wybranych osob. Szkoda. Chyba wiecej pozytku zrobiloby oddzwanianie do stalych klientow niz nagrywanie blogow na yt. Sa naprawde osoby, ktore jej potrzebuja, a ja na przyklad prosze o oddzwonienie juz od 4 miesiecy i cisza.
Eva Budgusaim - straszny narcyz, w wiekszosci opowiada o sobie i swoich dokonaniach, jak to klientki ja uwielbiaja i wracaja do niej. Jaka to ona jest super i z jakimi facetami sie spotyka. Ciagle slychac tylko ja i ja i ja. Niestety wrozby sie nie sprawdzaja - czesto pomieszanie z poplataniem. No moze 10% sie sprawdza. Nie warto, przez 15 min glownie mowi o sobie.
Satis - chyba juz wiem, dlaczego Pani Satis jest zawsze dostepna ;-) Niestety wrozby w ogole sie nie sprawdzaja. Ton glosu i wypowiedz fajna, mozna uwierzyc w to co mowi, ale sprawdzalnosc zadna. Czasami takie glupoty mowila, ze naprawde dziwie sie, ze karty jej tak pokazuja.
Wrozka Celina - wrozby sie sprawdzaja w 70% ale ton glosu Pani Celiny, jej mistrzostwo w naciaganiu klienta i przedluzeniu rozmowy to naprawde przesada. Czesto w kolko powtarza to co widzi w kartach, oczywiste oczywistosci tylko po to, aby przedluzyc rozmowe. Dodatkowo bardzo duzo porad "z jej zycia", porad, ktore nic nie wnosza do rozmowy oprocz zmarnowanego czasu. Troche w stylu przekupy na rynku ktora nie pozwala klientowi dojsc do glosu. Radze po wysluchaniu wrozby o odlozenie sluchawki - moze Pani Celina nauczy sie troche szanowania innych pieniedzy.
Magda - jej wrozby sprawdzaly mi sie takze w 90% ale niestety sa to zawsze jej uklady, ktore nie sa dosc szczegolowe ani nie mozna do nich zadac konkretnych pytan. (chyba wrozy z kart klasycznych). Dodatkowo styl "na Celine" czyli przedluzanie w nieskonczonosc rozmowy, powtarzanie w kolko doslownie co kilka zdan "nie wiem ile jeszcze nam minut zostalo". Ostatnio zadzwonilam do niej majac 6 minut na koncie i czulam zlosc po jej stronie - choc mialam tylko jedno pytanie. Specjalnie powtarzala kilkakrotnie "ze mamy bardzo malo minut", "mamy tylko 6 minut bo slyszalam a to bardzo malo" po to zeby przedluzyc a nie odpowiedziec na pytanie.
Nanette - lanie wody wraz ze specyficznym, meczacym tonem glosu. Chyba specjalnie tak wolno mowi, zeby czas jak najszybciej przeplynal. Zero konkretow, chyba tylko strzela. Nigdy mi sie nie sprawdzila.
Cyganicha - bardzo dobrze pamieta klientki i ich problemy i potem na poczekaniu odnosi sie do ich problemow i zmysla wrozbe. Sprawdzalnosc 50% ale wydaje mi sie ze im dluzej Pani jest na tym portalu tym bardziej zmysla. Nie wiem nawet, czy rozklada karty. Fajna kobieta ale tez i cwana. Nie korzystajcie tez z jej rytualow - sprawdzalnosc zadna.
Joanna Wisniewska - sprawdzalnosc 90%, bardzo szybko mowila, bardzo zwiezle. Niestety chyba zrezygnowala z magicznych. Najbardziej konkretna wrozka ktora zawsze sie sprawdzala nawet po kilku latach.
Jasnowidz Teresa Debska - ma zapisane wszystkie dane klientow dlatego tylko oddzwania. Odwoluje sie do dawnych rozmow, zapisane ma wszystkie szczegoly dotyczace klienta. Wrozba jest zawsze bardzo pozytywna i mila, ale niestety nie realna.
Akuliina - kiedys mi sie sprawdzala w 90%. Bardziej sprawdzalnosc zawodowo - finansowo. Potem zaczelo mnie wkurzac, ze Pani Akulina przedluza na sile rozmowe, opowiada jakies historie z wlasnego zycia, o swojej corce, o polityce. Mysle, ze jedna z najuczciwszych wrozek choc trzeba byc bardzo asertywnym.
Moka - znajomosc astrologii tej Pani to chyba jakas pomylka.
Agnieszka Zub - niestety sprawdzalnosc 0%.
Cyryl - fajnie mowi, pozytywnie nastawia ale sprawdzalnosc 10%.
Jasnowidz Joanna Black - mi sie sprawdzala, choc denerwuje styl mowienia tej Pani. Mimo wielu negatywnych komentarzy, mysle, ze ma Pani dar, choc bardzo nastawiona na zarobek.
Wrozka Renata - sprawdzalnosc 80%. Nie jestem pewna czy zawsze rozklada karty czy tylko radzi z glowy. Konkretne i szybkie odpowiedzi - chyba jedna z najuczciwszych wrozek. Dzwonie do niej w drobnych sprawach, glownie zawodowych plus relacje miedzyludzkie.
Astrolog Katarzyna Poludniak - sprawdzalnosc 70%, jako astrolog duza wiedza choc rzadko bywajaca na magicznych Wrotach. Mowi duzo, choc konkretnie. Nie przeciaga rozmowy.
Tarocistka Danuta - specyficzna, mowi to co mysli choc nie zawsze jest to przyjemne. Mam troche lek przed rozmowami z Pania Danuta. Sprawdzalnosc 70%, bardzo dobry ekspert w numerologii, warto jej posluchac w tym temacie.
Jasnowidz Amina - bardzo fajna, piekna i przyjemna kobieta, ale sprawdzalnosc znikoma, tak z 40%.
Veri - chyba wrozy z kart klasycznych tylko, duza sprawdzalnosc 80% ale tez nie mozna dopytac sie o szczegoly. Raczej ogolne wrozby - nie naciaga.
Honorata Notdurfen - trzeba sie przyzwyczaic do stylu Pani Astrolog. Specyficzny. Mi sie sprawdza, czesto do niej dzwonie. Mowi szybko i konkretnie, nie daje osobistych rad.
Sandi - sprawdzalnosc duza, choc dobrze jest dzwonic rzadko do tego Pana. Mysle, ze najlepiej u niego robic rozklad raz na rok, ogolny. Nie naciaga, nie przeciaga rozmowy.
Agnieszka Zawada - niestety ale nie. Do tego taki specyficzny glos ktory mowi - wiem wszystko. Kiedys do niej zadzwonilam po jej wrozbie ktora sie w ogole nie sprawdzila i powiedzialam o tym delikatnie zeby nakreslic temat - miala do mnie pretensje ze jej o tym mowie. Wrozby wyssane z palca.