Dodaj do ulubionych

opinie po moich 5 latach z wrozkami

09.07.18, 17:09
Dziewczyny, po kilku latach korzystania z wrozb (glownie magiczne wrota) oraz zapisywaniu wszystkich wrozb na papierze moge podsumowac i napisac kto mowil prawde, a kto naciagal i dalej naciaga klientow. MIeszkam za granica, wiec bylo mnie stac na czeste dzwonienie plus mialam bardzo duzo problemow w ostatnich 5 latach wiec prosilam czesto (1 raz w tygodniu) o opinie. (Ten sam watek jest na forum wrozbiarstwo)

- Agnieszka Bruzgo - chyba najbardziej mi sie sprawdzala, trzeba przyzwyczaic sie do jej stylu. Wrozby sa konkretne, szybkie, w 90% mi sie sprawdzaly. Zamawialam takze u Pani Agnieszki Osho indywidualne i takze bylo trafne.
Minus to problemy z nawiazaniem komunikacji. Niestety ale Pani Agnieszko od kilkunastu miesiecy pojawia sie coraz rzadziej, od kilku miesiecy oddzwania tylko do wybranych osob. Szkoda. Chyba wiecej pozytku zrobiloby oddzwanianie do stalych klientow niz nagrywanie blogow na yt. Sa naprawde osoby, ktore jej potrzebuja, a ja na przyklad prosze o oddzwonienie juz od 4 miesiecy i cisza.

Eva Budgusaim - straszny narcyz, w wiekszosci opowiada o sobie i swoich dokonaniach, jak to klientki ja uwielbiaja i wracaja do niej. Jaka to ona jest super i z jakimi facetami sie spotyka. Ciagle slychac tylko ja i ja i ja. Niestety wrozby sie nie sprawdzaja - czesto pomieszanie z poplataniem. No moze 10% sie sprawdza. Nie warto, przez 15 min glownie mowi o sobie.

Satis - chyba juz wiem, dlaczego Pani Satis jest zawsze dostepna ;-) Niestety wrozby w ogole sie nie sprawdzaja. Ton glosu i wypowiedz fajna, mozna uwierzyc w to co mowi, ale sprawdzalnosc zadna. Czasami takie glupoty mowila, ze naprawde dziwie sie, ze karty jej tak pokazuja.

Wrozka Celina - wrozby sie sprawdzaja w 70% ale ton glosu Pani Celiny, jej mistrzostwo w naciaganiu klienta i przedluzeniu rozmowy to naprawde przesada. Czesto w kolko powtarza to co widzi w kartach, oczywiste oczywistosci tylko po to, aby przedluzyc rozmowe. Dodatkowo bardzo duzo porad "z jej zycia", porad, ktore nic nie wnosza do rozmowy oprocz zmarnowanego czasu. Troche w stylu przekupy na rynku ktora nie pozwala klientowi dojsc do glosu. Radze po wysluchaniu wrozby o odlozenie sluchawki - moze Pani Celina nauczy sie troche szanowania innych pieniedzy.

Magda - jej wrozby sprawdzaly mi sie takze w 90% ale niestety sa to zawsze jej uklady, ktore nie sa dosc szczegolowe ani nie mozna do nich zadac konkretnych pytan. (chyba wrozy z kart klasycznych). Dodatkowo styl "na Celine" czyli przedluzanie w nieskonczonosc rozmowy, powtarzanie w kolko doslownie co kilka zdan "nie wiem ile jeszcze nam minut zostalo". Ostatnio zadzwonilam do niej majac 6 minut na koncie i czulam zlosc po jej stronie - choc mialam tylko jedno pytanie. Specjalnie powtarzala kilkakrotnie "ze mamy bardzo malo minut", "mamy tylko 6 minut bo slyszalam a to bardzo malo" po to zeby przedluzyc a nie odpowiedziec na pytanie.

Nanette - lanie wody wraz ze specyficznym, meczacym tonem glosu. Chyba specjalnie tak wolno mowi, zeby czas jak najszybciej przeplynal. Zero konkretow, chyba tylko strzela. Nigdy mi sie nie sprawdzila.

Cyganicha - bardzo dobrze pamieta klientki i ich problemy i potem na poczekaniu odnosi sie do ich problemow i zmysla wrozbe. Sprawdzalnosc 50% ale wydaje mi sie ze im dluzej Pani jest na tym portalu tym bardziej zmysla. Nie wiem nawet, czy rozklada karty. Fajna kobieta ale tez i cwana. Nie korzystajcie tez z jej rytualow - sprawdzalnosc zadna.

Joanna Wisniewska - sprawdzalnosc 90%, bardzo szybko mowila, bardzo zwiezle. Niestety chyba zrezygnowala z magicznych. Najbardziej konkretna wrozka ktora zawsze sie sprawdzala nawet po kilku latach.

Jasnowidz Teresa Debska - ma zapisane wszystkie dane klientow dlatego tylko oddzwania. Odwoluje sie do dawnych rozmow, zapisane ma wszystkie szczegoly dotyczace klienta. Wrozba jest zawsze bardzo pozytywna i mila, ale niestety nie realna.

Akuliina - kiedys mi sie sprawdzala w 90%. Bardziej sprawdzalnosc zawodowo - finansowo. Potem zaczelo mnie wkurzac, ze Pani Akulina przedluza na sile rozmowe, opowiada jakies historie z wlasnego zycia, o swojej corce, o polityce. Mysle, ze jedna z najuczciwszych wrozek choc trzeba byc bardzo asertywnym.

Moka - znajomosc astrologii tej Pani to chyba jakas pomylka.

Agnieszka Zub - niestety sprawdzalnosc 0%.

Cyryl - fajnie mowi, pozytywnie nastawia ale sprawdzalnosc 10%.

Jasnowidz Joanna Black - mi sie sprawdzala, choc denerwuje styl mowienia tej Pani. Mimo wielu negatywnych komentarzy, mysle, ze ma Pani dar, choc bardzo nastawiona na zarobek.

Wrozka Renata - sprawdzalnosc 80%. Nie jestem pewna czy zawsze rozklada karty czy tylko radzi z glowy. Konkretne i szybkie odpowiedzi - chyba jedna z najuczciwszych wrozek. Dzwonie do niej w drobnych sprawach, glownie zawodowych plus relacje miedzyludzkie.

Astrolog Katarzyna Poludniak - sprawdzalnosc 70%, jako astrolog duza wiedza choc rzadko bywajaca na magicznych Wrotach. Mowi duzo, choc konkretnie. Nie przeciaga rozmowy.

Tarocistka Danuta - specyficzna, mowi to co mysli choc nie zawsze jest to przyjemne. Mam troche lek przed rozmowami z Pania Danuta. Sprawdzalnosc 70%, bardzo dobry ekspert w numerologii, warto jej posluchac w tym temacie.

Jasnowidz Amina - bardzo fajna, piekna i przyjemna kobieta, ale sprawdzalnosc znikoma, tak z 40%.

Veri - chyba wrozy z kart klasycznych tylko, duza sprawdzalnosc 80% ale tez nie mozna dopytac sie o szczegoly. Raczej ogolne wrozby - nie naciaga.

Honorata Notdurfen - trzeba sie przyzwyczaic do stylu Pani Astrolog. Specyficzny. Mi sie sprawdza, czesto do niej dzwonie. Mowi szybko i konkretnie, nie daje osobistych rad.

Sandi - sprawdzalnosc duza, choc dobrze jest dzwonic rzadko do tego Pana. Mysle, ze najlepiej u niego robic rozklad raz na rok, ogolny. Nie naciaga, nie przeciaga rozmowy.

Agnieszka Zawada - niestety ale nie. Do tego taki specyficzny glos ktory mowi - wiem wszystko. Kiedys do niej zadzwonilam po jej wrozbie ktora sie w ogole nie sprawdzila i powiedzialam o tym delikatnie zeby nakreslic temat - miala do mnie pretensje ze jej o tym mowie. Wrozby wyssane z palca.
Obserwuj wątek
    • wzrastajacasila Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 07.08.18, 20:46
      Dzięki za tak szczegółowy wpis joannaiasia! Ja również korzystałam z wróżb Joanny Wiśniewskiej (nie ma jej na wrotach, bo prowadzi swój kanał na YT) i nadal czasem korzystam. Potwierdzam bywały takie sytuacje kiedy jej wróżby sprawdzały się dosyć szczegółowo, natomiast też takie kiedy nie sprawdziło się nic (chociaż zdecydowanie mniej). Ja jej sprawdzalność oceniam na 80%.
      • kasia_lew1994 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 04.06.19, 07:39
        też jestem zadowolona a to moja pierwsza wróżba w życiu.
      • daria22e Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 29.10.19, 10:58
        ---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!v
        korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić w łatwy i szybki sposób jedno lub 3 pytania,odpowiada zazwyczaj do 3 godzin
        jej strona to allsh.net/wrozka-alicja
        • duszynska11 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 12.01.21, 13:57
          również polecam Alicje ale jej stronka to wrozki.net/wrozkaonline
      • ewasidor123 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 10.10.21, 16:53
        Witam polecam Panią Marie K z małej wioski eoj świętokrzyskie nie ogłasza się na stronie w internecie ale chodzi dzwoni dzwonek niej mnóstwo osób
        Polecam ją i moje koleżanki ponieważ szczera nie owija w bawełnę mówi prawdę warto do niej jechać
        Ma ludzi tu blisko ale też takich ponad 400 km naprawdę będąc u niej przyjechał Pan że Wrocławia
        Byłam w szoku że z tak daleka
        Nie droga ale szczera.
        Podaje numer tel 572854650.
    • ada33s Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 25.08.18, 16:34
      Jestem jedna z osob wymienionych w komentarzach i zadna Pani do mnie nie dzownila bo odkad tu jestem tylko oddzwaniam do klientow z portalu na magicznych wrotach, zatem wszystkich klientow znam.
      Dlaczego pani klamie i wypisuje takie bzdury? Prosze sie przedstawic i opisac problem z jakim Pani dzownila. Niech inne osoby rowniez zweryfikuja cz faktycznie tak bylo.
      Wyglada na to ,ze te komentarze pisane sa przez sflustrowana wrozke
      Zycze wyzbycia sie zazdrosci
      • majkatp Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 11.04.20, 12:47
        dziś wielka sobota święto. Ja 5 dni temu skorzystałam z usług tej wróżki agnieszki stronke ma te wrozkaagnieszka.pl zamówiłam mianowicie 3 pytania. zapytałam kiedy wróci do mnie mąż a ona napisała że w wielka sobote aby spedzić ze mna swieta i poprawić sie na nowo odbudować związek który sam rozwalił... i tak się stało...pisze to bo przezywam pikne chwile a ona wywróżyła własnie ze przyjedzie z kwiatami w wielką sobote to jest bardzo niewiarygodne albo poprostu strzeliła.
        pisze to ze łzami w oku ponieważ tak przecudownej wróżby nigdy nie otrzymałam....
      • ewasidor123 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 10.10.21, 16:54
        Polecam wróżkę Marie 572854650 kobieta z darem i szczera.
    • joannasiaj Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 26.08.18, 20:55
      Podziele sie z wami moimi spostrzezeniami na temat wrozek na portalach
      Demeter spokojna, sympatyczna pani, nie naciaga

Wrozka Rena zawsze ci powrozy i doda optymizmu

Satis czyta ksiazki ezoteryczne

Wrozka Hanna nie naciaga

Ruth namiesza i nic z tego

Luba nie naciaga, sprawdzalnosci troche

Wróżka Celina ekspert w naciaganiu, podajesz imie kolor wlosow, kolor oczow, zanim zacznie wrozyc 5 minut juz masz skasowane

Iwona Turlej ona chyba nigdy nie byla wrozka, numerologia z ksiazki i w ogole nie odpowiada na pytania

Anna Lenc sprawdzialnosci jest troche o ile nie zglebiasz tematu

IKKA kompletna porazka, naciaga na pieniadze

Jasnowidz Amina odkad zaczela posilkowac sie tarotem to slabo

Ania troche jest sprawdzalnosci, jak urochomi logike to juz slabo

Magda Klementyna naciaga na pieniadze czyta gotowce

Wrozka Amanda lubi sobie porozmawiac, sprawdzalnosc smsowa, a telefonicznie nic nie wiesz

Wrozka Magda sprawdzalnosci nie ma, logiki sporo

Menhit sprawdzalnosc 100 procent

Agnieszka Zub sprawdzalnosc 100 procent

To jedyne panie w tej branzy, ktore maja dar i nie naciagaja.
      • justynka.pyza Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 18.05.19, 14:09
        Sporo dzwoniłam na MW moje doświadczenia;
        Rena niestety nawet kart nie rozkłada.. porażka
        Mila zależy jaki ma dzień czasem rozpoznanie robi super i super doradza a czasem straszne bzdury
        Jolanta Serafina niestety nie potrafię przekazywać złych informacji pocieszę naciąga niepotrzebnie robi nadzieję
        Magda wczuwa się stara się ale też jej różnie wychodzi często zmienia zdanie
        Ika to dopiero jest porażka zawsze jak się dzwoni to mówi że będzie super żeby czekać że będzie dobrze nigdy nic się nie sprawdza nawet rozpoznanie jest słabe
        • justynka.pyza Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 18.05.19, 14:37
          Dobra wróżka Krystyna czasem jak ma dobry dzień to super rozpoznaje i wiele rzeczy już mi się sprawdziło
          Tamita porażka
          Johanna słabo bardzo
          Tarocistka Renata niezbyt miłowali prosto z mostu ale niestety prawdę i się sprawdza
          • iza_m7 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 21.10.19, 15:07
            Krystyna czy Christina/Kalina?
      • daria22e Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 29.10.19, 10:58
        .,.,---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
        korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić w łatwy i szybki sposób jedno lub 3 pytania,odpowiada zazwyczaj do 3 godzin.
        jej strona to allsh.net/wrozka-alicja
      • laspada Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 08.11.19, 18:10
        Odradzam Iwonę Turlej. Próbowała wmówić mi podczepy duchów, wg niej od 3 lat, demony i byty w domu itp itd, to wszystko diagnoza telefoniczna. Pół roku wczesniej nie stwierdziła nic, płynęła ze mnie czysta energia, zdolnosci ezoteryczne itd, w domu tez bylo ok. Telefonicznie proponowala oczyszczanie domu i mieszkańców za 2500 zł za 2 godziny pobytu w moim mieszkaniu . W programach non stop namawia do kąpieli w soli i oczyszczaniu szałwia. Telefonicznie powiedziała ze to nie działa, bo to tak jakby się ktoś otaczał mgła, wiec zabezpieczenie żadne i na krótko. Zaprzeczyla sama sobie.
        Zastraszala mnie chorobami i wyniszczeniem przez duchy. Manipulacja i zastraszanie!!!! To ma być profesjonalna medium czy zwykle naciaganie przez zastraszenie!
        Wczesniejsze wróżby tez się nie sprawdziły. Ale jak twierdzi p. Iwona duchy się jej boją, podobno dysponuje tarcza ochronna typu ' płaszcz niewidka ' przeciw duchom. Dodam, ze zasiegnelam opinii innych specjalistów od nawiedzen domów i katastroficzna wizja medium Iwony T nie została potwierdzona. W internecie brak dowodów na skuteczność tej pani w oczyszczaniu domów, na jej stronie również brak jakiejkolwiek dokumentacji i dowodów. Odradzam, nie dajcie się zastraszyć. Szkoda pieniędzy.
        • stokrotk98 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 03.03.23, 10:08
          Tak Iwona Turlej moją koleżankę próbowała skasować za oczywiście domu . Najpierw 500zl , a po tem że to 5 tyś zł i że to jej coś się pomyliło. Szkolenia u niej to jakiś żart , nabiera wszystkich bo nikt się nie zna na początku. Jak się pytaliśmy o numerologię to nie imię odpowiedzieć na najprostsze pytania .Z reiki to nawet zabiegów nie robi , mówi unikać ludzi z depresją, a przecież ta energia leczy depresję. Koleżanka do niej poszła to najpierw też info że za 1'600 zł po tem,, nie !" Za 1'800 zł no przecież to reiki , zamówiła dodatkowo u niej książkę z kartami w oczekiwaniu na dyplom , bo od ręki nie dostała.Niestety nie dostała nic , jeszcze ją wyzwała że jak się dopytuje to robi skalting. Dobrze że ludzie mają odwagę przyznawać się do takich pomyłek i opisują takie osoby . Wierzę że istnieję dobro i osoby z powołania które kierują się pomocą dla drugiej osoby w tej duchowej kwestii.
          • pecana Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 03.03.23, 10:48
            @stokrotk98, zrobiłam screny i razem z linkiem przesłałam do Pani Iwony. Przegięłaś. Licz się z konsekwencjami. Tak przy okazji powiem, że o tym całym temacie napisałam do wszystkich opiniowanych tu wróżek. Niektóre planują podjąć działania prawne, niektóre wspólnie, niektóre indywidualnie, a niektóre mają te opinie w dooopie bo znają swoją wartość, powiedziały już już wiedzą o tym temacie i rzuciły klątwy na te nicki.
            • ona_32 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 18.09.23, 14:41
              Rzuciły klątwy? To chyba nie jest zgodne z etyką tego zawodu. Czyli nie warto ich odwiedzać.
      • miniaturka1133 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 06.06.22, 22:48
        Agnieszka Zub jest genialna. Potwierdzam 100%
        Otworzyła mi oczy na wiele spraw. Nie wierzyłam a okazało się że przepowiedziała wszystko.
    • kasia_lew1994 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 04.06.19, 07:37
      również polecam Joannę Wiśniewską
      proponuję wejść na YouTube na kanał wróżki Joanny Wiśniewskiej. na żywo co dziennie odpowiada Tobie i innym na pytanie za 5 zł (jedno pytanie dziennie) albo prywatnie na fb za 10 zł/pytanie.

skorzystałam z usługi za 10 zł, wysłała mi zdjęcie rozkładu i swoje nagranie głosowe z interpretacją. Poprosiłam o rozkład na miesiąc czerwiec, (tutaj opisuje pracę, związki/rodzinę/miłość i zdrowie) nie opisywałam sytuacji i widać że dobrze czyta karty bo nic o mnie nie wiedziała a odczytała że coś planuję i ewidentnie jedno się własnie sprawdziło :)

polecam tania wróżba, uczciwa kobieta na wizji, oficjalnie się pokazuje a nie tak jak tutejsze wróżki, podają e-mail i wyślij im przelew z danymi osobowymi i ufaj że to nie jakaś podpucha i oszust.

korzystajcie z ofert na których widać wróżkę, ma stronę internetową, kanał na YT, nr telefonu cokolwiek dzięki czemu możecie znaleźć później taką osobę.
      • edyta66a Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 21.04.20, 07:35
        wróżby online i na telefon
        ja wole skorzystać z wróżki Agnieszko jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozkaagnieszka.pl
        zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin
      • gromczyni12 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 02.05.21, 14:06
        Reklamujesz znowu siebie? Tylko Wrozka Hanna z glownej strony. Tyle
      • nati20101 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 21.09.21, 18:25
        Kochani moi ja polecam moją ukochana tarocistke, wrozke najlepsza Ewe!!!! Podaje konretnie kontakt bo wiem ze jest duzo o tym imieniu tarotewa@wp.pl
    • burysa Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 20.09.19, 17:34
      Polecam czytanieprawdy@hotmail.com mozna pytac o wszystko i darmowo.
      • marika_w Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 22.09.20, 10:21
        Ja polecam Noemi. Od lat z nią rozmawiam i jestem bardzo zadowolona. Sprawdzalność 90% www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-noemi
    • kalliina Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 20.09.19, 23:20
      Wróżby za Darmo w 5minut?
      wróżbita Maciej - szybka wróżba salonwrozb.pl/wrozbita-maciej-4
      Wróżenie szybkie na sms lub online
      Najlepszy w polsce
      lub wróżka otylia tu najlepszewrozki.pl/wrozka-otylia-1
      • natalia.laskowska88 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 18.03.20, 12:39
        ja polecam wrozbitamateo.pl
        facet zupełnie inaczej podchodzi do wróżb widać ze ma dar, gdyż moje wróżby u niego sie spełniają gdzie jak dotąd żadna wróżka nie przepowiedziała mi dobrze.444
        • kasia110103 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 21.12.21, 15:24
          Nic się nie sprawdza
          • ewciaewa1979 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 23.05.22, 05:52
            Korzystając dwukrotnie z p. Sary kobiety mag mam takie samo wrażenie. Po ok. 12 msc od czasu kiedy u niej sprawdzałam musze powiedzieć że kompletnie nic się nie sprawdziło.
    • jolanta22x Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 08.11.19, 01:21
      mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl
      prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie
    • ada33s Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 11.11.19, 23:57
      komentarze zostaly napisane przez zawistna wrozke rzecz jasna nieprawdziwe a po wczytaniu sie ponownym latwo domyslic sie ktora to pisze a dla zmylenia nie pisze ze jest 100 procent sprawdzalna lecz mniej
    • kisielewskaelzbieta Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 18.11.19, 23:01
      Trzy wróżki wciągu 3 lat. W 2016 jakoś właśnie w listopadzie mój kontakt z Marie Bcuardi. Beznadzieja to małe słowo. Za 1700 zł dostałam wróżbę a i owszem na 5 stron. Ale co z tego, jak to wodolejstwo. To co dostałam to do kazdego można podpasować. Potem Pani Wróżka Tarocina. I tu mi się udało, mój dobry wybór, ale tylko dzięki bratowej, która mi ja wskazała. Jednym słowem: KONKRETY. BARDZO DOBRA TAROCISTKA, A SPRAWDZIŁO SIĘ CO NAJMNIEJ 80/90 %. Dużą pomoc otrzymałam od p. Tarociny. Z kolei Wróżka Gildja. To super wróżka z Wilna na Litwie. Ja mieszkam w Suwałkach. I tu też polecam, tylko ona jest starsza i do niej trzeba jechać. JAK KTOŚ CHCE PODAM NUMER TELEFONU DO NIEJ. Spotkałam więc 1 złą, a 2 dobre wróżki. Także nie warto się zrażać.

Odnośnie listy wyżej. Ja np. nie polecam Joanny. I nawet ostrzegam przed wykonywanymi przez nią praktykami magicznymi. Mam też jak kasia_lew dowody, chyba 3 filmiki, z wróżbą od niej. Nic się nie sprawdziło, a rady "weż młotek i się nim walnij", albo "ja bym go pogoniła" to żenada i upłycanie mojego wtedy problemu. Poza tym stworzyła cos na wzór sekty raczej, te wszystkie jednorożce, spotykające się kobiety czarujące, nawet nie dopuszczają do głosu innych nowych osób, nie można zadawać jej pytań wnikliwych, zaś na wszystko trzeba się zgadzać z Joanną. Dlaczego ostrzegam przed jej magią? Bo ona daje nadzieje w beznadziei, ludzie ufają, że coś się dzieje, coś się robi, a znam świadectwa osób stwierdzające, czujące, że nic nie robiła. Nie można dawać nadziei i oszukiwać jednoczesnie. Z drugiej strony u J.jest jakąś to formą zabawy, radości. Dobra tyle.
      • renata2000 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 22.01.20, 10:04
        Witam. Rok doświadczenia z Magicznymi. Po czasie mogę stwierdzić jedno - potrzebny mi rytuał odcięcia od głupoty!!! Sporadycznie (podkreślam sporadycznie!) trafiają! Moim zdaniem mechanizm jest prosty: na wiosnę: latem facet wróci, energetycznie macie super czas (tu przoduje Michał Jasnowidz), latem: na jesień wróci, jesienią: zima będzie super i tak w kółko. Przedłużanie czasu (przecież czas w tarocie nie istnieje - jakie świetne i logiczne wytłumaczenie), żeby dzwonić i dzwonić i dzwonić.
        najczęściej korzystałam z porad pani Iki, Aggi Soyali, Mokoszy, Sandry, Agnieszki Bruzgo, Aminy, Oksany, Kaliny/Christiny i Johany - te moim zdaniem są najlepsze (reszta szkoda czasu i pieniędzy!)
        Korzystałam też z porady pani Wiśniewskiej (o zgrozo!!!). Faceta z którym byłam zrobiła internetowego oszusta!!!
        • iza_m7 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 22.01.20, 22:44
          A jakie masz doświadczenia z IKĄ? ;-)
          • avalie Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 13.06.21, 11:40
            cześć Iza, mam nadzieję, że tu jeszcze zaglądasz. Mozesz proszę napisać jakie wróżki Ci się sprawdziły. Mam pewną pilną sprawę a nie chcę szukać w ciemno.
      • regina.nowak321 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 03.02.20, 23:39
        Idealnie to samo myślę. Jednak znam tylko dwie wspomniane: WRÓŻKA TAROCINA I MARIA BUCARRDI, A O CZAROWNICY JOANNIE WRÓŻCE słyszałam wiele dobrych opinii. Tarocina dobrze wróży, ma mądrość życiową wynikającą z wieku, Maria Bucardri jest bardzo droga i nie warto tyle płacić, skoro są tańsze a i lepsze wróżki, a jeszcze dołożę słowo o dr Sulidze, tarotologu. Jest bardzo ale to bardzo dobrym tarocistą. Raz mi stawiał karty przez kamerkę. Jest genialny, ale trzeba słuchać, bo szybko się denerwuje, ale to chyba z pewności siebie wynika. Polecam 3:
        1. Suliga
        2. Bruzgo
        3. Tarocina
      • danuta99 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 03.04.20, 10:21
        od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
        ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
        koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?
    • regina.nowak321 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 03.02.20, 23:31
      Bardzo dobrą wróżką jest Wróżka Tarocina. Nie będę pisała nie wiadomo co z mojej historii życia, ale dużo mi pomogła i naprawdę sprawiła, że mąż wrócił do mnie i się zmienia! To jest prawda! Jak ktoś chce namiary do niej, to piszcie regina.nowak321@wp.pl
      Mam też swoje zdanie na temat wróżek telefonicznych, tj. kiedy dzwoni sie do nich. Nie każda jest oszustką, bo np. Pani Bruzgo umie kłaść karty (sprawdza się wiele), ale takich wróżek pracujących w tej formie jest bardzo mało. Większość to albo generalnie ogólne słowa, albo nie udane wróżby i wiem co mówię, bo ja miałam epizod takich wróżek. Wyciągnęły dużo kasy. Dobra wróżka nie poleca się sama, bo nie ma na to czasu moim zdaniem.
      Z mężczyzn polecam dr Suligę, jest bardzo dobry, ale nie daje gotowych recept, co kiedyś mnie denerwowało.
      Także są trzy osoby:
      1. Suliga
      2. Bruzgo
      3. Tarocina
      • renata2000 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 09.02.20, 14:58
        Mam cały czas nadzieję, że pani Agnieszka Bruzgo sie sprawdza :)
        • iza_m7 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 09.02.20, 15:16
          Zawiodę Cię; nie wszystko mi się sprawdziło...Ale fajna babka.
          • iza_m7 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 09.02.20, 15:19
            Errata: rozczaruję Cię.
      • majkatp Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 11.04.20, 12:48
        dziś wielka sobota święto. Ja 5 dni temu skorzystałam z usług tej wróżki agnieszki stronke ma te wrozkaagnieszka.pl zamówiłam mianowicie 3 pytania. zapytałam kiedy wróci do mnie mąż a ona napisała że w wielka sobote aby spedzić ze mna swieta i poprawić sie na nowo odbudować związek który sam rozwalił... i tak się stało...pisze to bo przezywam pikne chwile a ona wywróżyła własnie ze przyjedzie z kwiatami w wielką sobote to jest bardzo niewiarygodne albo poprostu strzeliła.
        pisze to ze łzami w oku ponieważ tak przecudownej wróżby nigdy nie otrzymałam....qq
    • justynka.pyza Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 07.02.20, 09:15
      Ostrzegam wszystkich przed kor,tstaniem z tego portalu, bo kazdybinny inny s,panujący się udostępnia opinie o wróżbitach, tam nie ponieważ te wróżki to jedna wielka pomyłka..korzystałam bardzo długo I z perspektywy czasu wiem że poza niektórymi wydarzeniami z teraźniejszości i przeszłości jeżeli chodzi o przyszłość nic się nie sprawdza .
      • iza_m7 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 09.02.20, 15:13
        A dzwoniłaś do Christiny/Kaliny? Masz jakieś doświadczenia z tą panią?
        • justynka.pyza Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 14.02.20, 18:49
          Christina kiedyś się spr teraz, w ogóle..niestety
    • justynka.pyza Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 14.02.20, 18:48
      Słaba reklama..
      • gromczyni12 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 02.05.21, 14:07
        Dokladnie tak. Zygac sie chce, ze wrozki tutaj same wypisuja lub ich znajome, co sprawdzilam. Mam majowke wiec patrze czytam i pisze. Wstyd. To praca jak kazda inna. Wrozki to nie kolezanki do dyskusji, nie psychaitrzy, a tego Wam potrzeba. Tak
    • gromczyni12 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 15.02.20, 15:22
      Polecam z mezem i gronem znaomych: Wrozke Hanne z wrozkahanna.pl. Od 15 roku wrozy. Pozdrawiam
    • natalia.laskowska88 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 18.03.20, 12:39
      ja polecam wrozbitamateo.pl
      facet zupełnie inaczej podchodzi do wróżb widać ze ma dar, gdyż moje wróżby u niego sie spełniają gdzie jak dotąd żadna wróżka nie przepowiedziała mi dobrze.
    • danuta1978abc Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 13.04.20, 22:55
      Nie mam aż 5 letniego dośw.z wróżkami, ale 3.5 roczne. Korzystałam w tym czasie z tylko dwóch i to facetów, bo uważam, że najlepiej zrozumieją kobietę. Jeden to jasnowidz Pan Jackowski krzysztof-jackowski.info/ . Płaciłam 200 zł za jasnowidzenia. Nie jest dużo, ale musiałam nieraz 2 tyg.czekać na jego "przeczucia" i się dopraszać. Zawsze mi córka jego odbierała tel. Zrezygnowałam i sprawdziło się pół na pół. Zdecydowałam się na Pawła Jaśniaka www.tarotwrozbyjasniak.com Jestem zachwycona! Bardzo wnikliwe ma wróżby a co mi się potwierdza, to praktycznie 100% sprawdza się. To jak on opisuje osoby, wygląd i charakter ludzi jest super, moim zdaniem ma wielki dar wróżbiarski. Jestem zachwycona Panem Pawełkiem i bardzo go polecam każdej kobiecie na tym forum!!!!!
      • marczekbar Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 08.03.21, 11:39
        Czy mogłaby Pani podać aktualny namiar na Pana Jasniaka, telefon lub aktualny mail? Próbowałam się kontaktować ale nie dało rady. Mój mail MartynaCzekalska123@gmail.com Bardzo proszę o informację jak Pani się kontaktuje
      • mateuszogr.11 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 19.05.21, 10:56
        Wedle tego co ma napisane u siebie i zdjecia to Jackowski potwierdzil jej zdolnosci. Wrozce Hannie. Tak wiec jak tutaj nie rekomendowac? Szok kobieta. Polecam
        • gromczyni12 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 19.05.21, 11:20
          Witaj Mateo. Ty tez tutaj? Czytalam to potwierdzenie od Jackowskiego. Na duchach sie zna Haneczka doskonale i na rytualach. Tak "szok kobieta", a tak w ogole ciesze sie, ze jestes po Covidzie. Mi ona tez w nim pomogla. Pozdrawiam, caluski
    • marika_w Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 14.09.20, 11:42
      Ja od wielu lat korzystam z usług jasnowidzącej Ajleny. Bardzo imponuje mi skutecznością swoich przepowiedni. Dodatkowo wskazuje drogę a nie narzuca rozwiązanie. To mnie zawsze irytowało u innych wróżek, ponieważ ja chodzę po to aby otworzyć horyzonty myślowe a nie dostac gotowe rozwiązanie. Dodatkowo atmosfera podczas sesnus i aura jaka ją otacza jest naprawdę magiczna i ujmująca. www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-ajlena
    • magdasielska Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 23.10.20, 16:54
      Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl
      odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłam
      • mateuszogr.11 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 13.03.21, 09:49
        Dzisiaj zadzwoniłem do wróżki Hanny, tej czołowej z wrozkahanna.pl. Rozmowa miła, czuć, że pani chce pomóc, trafne uwagi.
    • laaara Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 02.05.21, 16:54
      :) ooo mega przydatna charakterystyka. Ja z w.w "zaliczyłam" 2 Panie. I też średnio przypadły do gustu. Akulina choć wtrącanie "u mnie np wyglądało to tak" i 10 min mija.... No i super Pani Joanna Wiśniewska z którą ciężko było ostatnio nawiązać kontakt. U mnie zaskakująco się sprawdza wróżka Inez i rytuały i tarot. Albo to zbieg okoliczności albo hm coś w tym jest. No i ceny normalne. Chciałam rytuał u wróżki Alicji - 4000. Koszmar jakiś. U Inez pomiędzy 100-200 o ile dobrze pamiętam. Gdyy ktoś chciał skorzystać to adres do Inez care.for.you@op.pl
      • mateuszogr.11 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 19.05.21, 10:43
        Wrozka Hanna zyczy sobie 50-85 zl. za jeden rytual. Sa mega skuteczne. Polecam.
        • mateuszogr.11 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 19.05.21, 10:54
          Z nia jest jednak tylko jeden powiedzmy problem. Jak ktos jest nie w porzadku, meczy ja, nie zachowuje odpowiednio, odcina sie. Czy to wada? Hmn chyba raczej madra zaleta. Polecam
    • monika_b777 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 20.05.21, 23:46
      Ja mam następujące doświadczenia:

Katarzyna Graczak - masakra, bardziej poucza niż patrzy/czyta karty, mega chaotyczna. Umówmy się, jak idziesz do wróżki to najczęściej masz dylemat a ona daje rady na zasadzie proszę nie biegać za facetem. za coś takiego nie zapłaciłabym 5 zł.

Agiatis - kuta na pieniądz jak nikt inny. możesz być stałą klientką i wysłać 2000 smsów wypomni ci że zadajesz 2 pytania w smsie a nie jedno. Okropne. Sprawdzalność 50%. O facecie powiedziała mi że się odezwie - nie odezwał się, o awansie, że mnie nie awansują - ona tego awansu nigdy nie widziała :D i ten jej ton ...nauczycielki :D prześmieszne.

Iwona Turlej - żart.......

Joanna Wiśniewska - sprawdzalność trochę większa niż u Agiatis, ale jest agresywna i krzyczy. Mam wrażenie, że doradza przez pryzmat swoich przykrych doświadczeń. Przerażają mnie te jej rytuały aha i jeszcze jedno złe doświadczenie z nią: kiedyś zadałam pytanie i w filmiku nie odpowiadała ona tylko jakaś jej psiapsióla (okropny ton głosy, taki prześmiewczy, nie wiem dlaczego ktoś taki zajmuje się kartami) ale fakt faktem jeśli ktoś już nie pokazuje twarzy to wiadomo o co chodzi.

Osobiście uważam że o wiele przyjemniejsze z większą sprawdzalnością wróżki można znaleźć na youtubie. Nie gwiazdorzą, a niektóre z nich naprawdę dobrze i dokładnie odpowiadają na pytania. Bez chaosu i zbędnych złośliwości.
      • muchomorek_88 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 26.05.21, 17:54
        Jak przeczytałam o Agiatis to sie zaśmiałam, bo zawsze miała najniższą cenę na YouTubie (7 zł za pytanie), więc się w sumie nie dziwie, że upomina nawet stale klientki. Bycie stałym klientem nie powoduje, że dostaniesz coś za darmo. Ma swoje zasady i sie ich trzyma... aczkolwiek właśnie usłyszałam na jej filmiku, że podwyższa cenę do 20 zł za pytanie. I trochę w kontekście tego co napisałaś, zaczyna mieć to sens. Kompletny strzał w kolano wg. mojej opinii z tak wysoką ceną. Co do sprawdzalności niestety jest podobnie, bardzo niska i dziwią mnie te liczne zachwyty niektórych jej klientów ale może po prostu niekompatybilność? :/ Troszkę odpowiada w sposób zawoalowany, z przesadą i ciężko sie domyśleć o co autorowi chodzi. Rozdmuchuje pierdoły do niebotycznych wymiarów. Więcej bezpośredniości by się przydało. I niestety podaje po kilka znaczeń karty z jednego rozkładu i sobie wybierz co Ci pasuje, a chyba wróżka powinna korzystać z intuicji i wiedzieć, co w danym momencie powiedzieć klientowi. Dam przykład, aby nie być gołosłowna: w rozkładzie 12 domów, wyszedł rycerz monet i mówiła mi o mandatach, upomnieniach, ponagleniach... Żeby uważać na drodze jeśli jestem kierowcą, żeby z urzędami sie rozliczać, bo ma z tego tytułu straty. Przestraszyłam się trochę i cały rok jeździłam jak niedzielny kierowca po 50km/h, a po roku od rozkładu stwierdzam, że chodziło o... 2 tygodniowe spóźnienie się w opłaceniu internetu :P Było to jedyne ponaglenie meilowe, które w tym czasie otrzymałam i nie jest ono w żaden sposób obciążające dla budżetu. Totalna bzdura. Z tego samego rozkładu - 5 monet na sprawach uczuciowych, ale za chwilę as pucharów i że jakaś strata, jakiś ból emocjonalny, że musze coś poświecić, żeby coś zyskać i za chwile ktos wartościowy w życiu uczuciowym, że szansa na wielka miłość. Po ponad 1,5 roku od rozkładu weryfikuje, że... chodziło o zakończoną relację z pewnym panem i zastanawiałam sie chwile czy dobrze zrobiłam, bo jednak jakoś tam był dla mnie wartościowy. Jednak stwierdziłam, że dwa razy sie nie wchodzi do tej samej rzeki i zaczęłam umawiać z innymi. Taka rozkmina trwała może tydzień. Oczywiście żadnej wielkiej ani małej miłości nie spotkałam. Kolejna wróżba tym razem dla kogoś z rodziny: partner spotkany przy karcie gwiazdy i zaczęła wymieniać, że środowisko znanych osób, celebrytów, gwiazd :P, że imprezy, festyny i znów - wybierz sobie. Niestety ta wróżba sie nie sprawdziła i nikogo kuzynka nie poznała, bo na żadne imprezy nie chodzi z powodu swoich trwałych problemów zdrowotnych. No i takich przykładów można mnożyć w nieskończoność.
      • stokrotk98 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 03.03.23, 09:47
        Dokładnie Iwona Turlej to chodząca kłamczucha. Podaje się za najlepsze medium , a szkolenia u niej to żart , jej nieudana książka z kartami również. Nie wierzysz kup a się przekonasz. Chodząca Pani Narcyz . Jak byłam u niej na szkoleniu z Reiki to niestety nie było żadnej medytacji , ksero kartek z internetu, żadnego zangarzowania, nawet nam zabiegów nie zrobiła . Tylko musicie ćwiczyć w domu na sobie 1 h i po wszystkim reszta to plotki . Koleżanka poszła też solo i skasowała ja 1'800 zł i nawet dyplomu nie dostała. Z resztą teraz powątpiewam czy ma nawet uprawnienia . Dosłownie jakiś żart.
        • stokrotk98 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 03.03.23, 09:55
          Dopowiem jeszcze to że wszystkie informacje jej o sobie na fc to fejk . Dzwoniłam do uczelni gdzie rzekomo pracuje i niestety tam tej Pani nie ma , nie pracuję.
    • monika_b777 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 20.05.21, 23:51
      zgadzam się co do Agnieszki Zawady, ona jest okropna, negatywna, wszystko na nie, kiedys sluchalam z nia programu to wszystkim odpowiadala tak bardzo negatywnie jakby sama miala depresje :D
    • onomatopeya12345 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 23.05.21, 02:11
      Chcialabym was przestrzec przed wyrzucaniem kasy na wrozki. Ja robilam to za kazdym razem jak mialam jakis wiekszy problem z facetami. Wywalilam mnostwo kasy, zwlaszcza, ze w internecie jest strasznie duzo pozytywnych opinii, ktorych nie da sie zweryfikowac. Ale za to ja jestem w stanie je zweryfikowac po latach. Powiem wam na czym to polega - ktos odkrywa karte tarota i zna jej znaczenie. w zaleznosci od tego gada pozytywne albo negatywne rzeczy. De facto mozna samemu sobie postawic tarota za darmo online - czesto jest tez wytlumaczone znaczenie. Te wszystkie wrozki nie maja rzadnego daru, a wyrastaja w internecie jak grzyby po deszczu. To jest takie zgadywanie, a i pozniej nasza luzna interpretacja "no ale po czesci sie zgodzilo" "a moze gdybym inaczej zrobila, to by sie tak stalo". guzik prawda. Wstyd sie przyznac, ile kasy wydalam. Korzystalam z wrozb od wrozki Ewy (z Poznania), Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K, Alis. Kiedy po czasie (kilku latach) odezwalam sie, ze wrozby sie nie sprawdzily, dostalam od nich wiele agresywnych i obrazajacych odpowiedzi. Wiele rzeczy nie zgadzalo sie juz od samego poczatku. Dlatego chcialam przestrzec przed wyrzucaniem pieniedzy. Wiem do jakich glupot prowadzi desperacja. Niektore rzeczy ktore uslyszalam pozniej sobie wmawaialam, ze moze nie do konca zrozumialam, albo ze przeciez nie wszystko musi sie zgodzic. JEstem wsciekla, ze wydalam tyle kasy, ale tez, ze tylko jedna z tych ww osob potrafila przeprosic, chciala oddac pieniadze i powiedziala, ze widocznie nie mialysmy polaczenia. Reszta tak jak pisalam zaczela mnie obrazac i oskarzac, wrecz grozic sadem o pomowienia. Poniewaz jak najbardzoej wierze w swiat duchowy, jedyne z czego korzystam to z doradztwa pana, ktory pracuje w kosciele i jest medium - potrafi rozmawiac z duchami. Powiedzial mi kto jest przy mnie, opisal dokladnie rzeczy o tej osobie (jak moglby wiedziec jak ta osoba byla ubrana, dlaczego zmarla, jakie kwiaty byly wokol trumny), wszystkie pytaia, ktore mu do tej pory zadalam sie sprawdzily. Poza tym, ten starszy pan bierze grosze za odpowiedzi na pytania. Potrzebuje pieniedzy na leki i chce pomagac za poldarmo - nie jest sciemniaczem jak ww osoby. Nie robie mu reklamy, tylko chcialam polecic poszukanie kogos, kto potrafi rozmawiac ze zmarlymi, a nie osoby ktore udaja ze czytaja z kart i raz zgadna, raz nie. pozdrawiam (prosze smialo kopiowac moja wiadomosc na inne fora, chcialabym przestrzec innych przed wyrzucaniem pieniedzy w bloto)
      • mateuszogr.11 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 23.05.21, 12:12
        Tylko nie bajkopisarz, ze Wrozki Hanny pisalas, bo wiem co sie dokladnie u niej dzieje. Frustratko tak wszyscy sie pomylili tylko nie ty! Zart to wy, tam dziekujecie tutaj plujecie. Tak wlasnie jest!
        • onomatopeya12345 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 23.05.21, 12:44
          nie bardzo rozumiem twoja wypowiedz, bo jest bez skladu i ladu. Ja napisalam szczera opinie, patrzac z perspektywy ok 6lat. wszystkie te wrozki i wrozbici to jedno wielkie naciaganie zdesperowanych. a to ze raz na jakis czas trafia..moge zapytac o to kolezanke i mi to samo powie, raz trafi raz nie. oczywiscie przyznaje, ze to byla moja glupota i naiwnosc, a za glupote sie placi. mam tylko nadzieje, ze te osoby, ktore oszukuja, ze to do nich wroci. tak jak napisalam, dar ma ten starszy pan o ktorym mowilam. ale on bierze grosze i tylko dlatego, ze jest schorowany i potrzebuje na leki. i on sie komunikuje ze zmarlymi, to zupelnie co innego, miec wizje a sobie czytac z kart jak leci. jeszcze najlepsze jak ci wrozbici potrafia powiedziec, ze "energia kart sie zmienia", jesli cos zle powiedzieli. kpina totalna. ludzie przestancie napedzac tym ludziom kase!
          • gromczyni12 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 23.05.21, 13:53
            Napedzac kase? Chorujesz na cos kobieto? Smiech!
      • kasiaasia1212 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 23.05.21, 14:53
        Witaj, i po co kłamiesz? Znasz którąś osobiście? Ja tak, po co wypisujesz bzdury, a wpierw jesteś miła? Pozdrawiam
        • onomatopeya12345 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 30.05.21, 14:00
          jestes psychiczna, korzystalam z ww wymienionych wrozek i sa beznadziejne. a ty przestan robic pseudo reklame chora desperatko. znajdz normalna prace
      • marta160170 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 21.04.23, 18:33
        Czy mogę dostać kontakt do tego Pana?
      • nietoniepoddaje_sie Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 30.08.23, 11:05
        Witam Cię, ja właśnie wczoraj sobie uświadomiłam, że wrozki do końca nie wiedza co nam powiedzieć.Napewno po części to co mówią to jest prawda, ale więcej mniej prawdy niż mniej.Uslyezalam, od wróżek i to kilkukrotnie że poznam kogoś po odejściu od swojego eks, że stworzę rodzinę dla syna.A więc tak, poznałam, ale na maksymlanie 2-3miesiace, a relacje polegały bardziej na tym żeby mnie sprawdzić a nie stworzyć stały związek.Zaczynam sobie uświadamiać, że wszystko co mi powiedziały jest nieprawda.Wyjechalam z emigracji do Polski z synem, jak byk jeszcze niemowlaczkiem, żyłam nadzieja, że wszystko się ulozy, że przecież wróżka powiedziała że będzie wszystko ok i napewno kogoś poznam.Dzisiaj z ciekawości wróciłam do jednego tematu który mnie nurtował, to że w 2021 we wrześniu jedna z wróżek napisała mi że poznam kogoś do stałej relacji i będzie to ktoś z daleka 🤣 albo obcokrajowiec.A więc tak nic się w moim życiu nie zmie lnilo, wciąż mieszkam w Polsce i nikogo nie poznałam do stałego związku.Jestem wściekła, że wierzyłam że to wszystko się ułoży, bo przecież wróżka powiedziała itp.bo nie ukrywam że już brakuje mi drugiej połówki, takiego stałego związku w syn jest wychowywany w niepełnej rodzinie a lata lecą i to boli, bo żyłam nadzieja, że wszystko się ułoży w Polsce.Uwazam że jest to marnowanie pieniędzy, bo wro,ja Ci powie tylko tyle ile trzeba, czyli dokładnie tak jak mi.Poznac, poznałam, ale ni do stałego związku.Przykre, ale niestety prawdziwe.Zycze Wam żebyście nie wierzyli w te wróżby do końca, bo to jest można nazwać trik psychologiczny.Inaczej tego nazwać nie można.A kasa pójdzie w błoto.To czy umrzemy jutro l, czy dzisiaj, czy zachorujemy, czy się rozeatniemu to jest już zapisane i tak tego nie zmienimy.
    • gromczyni12 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 23.05.21, 13:54
      Jakby to przeczytaly wrozki to walka gromem. Oby najciezszym czarem i kop z emaili, zewszad. Klientka? Psychol.
      • onomatopeya12345 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 23.05.21, 13:58
        nie obrazaj mnie, nie mam w zwyczaju postowac na forum, bo zwyczajnie nie mam na to czasu. tak kopiuje moja wypowiedz, bo chce zeby jak najwiecej osob ja przeczytalo. tak jak osoba powyzej, nie potrafisz nawet skladnie napisac postu, wiec pewnie nie jestes jakas wyksztalcona osoba, ale ok.
        ja tylko przestrzegam, ze tarot to jedna wielka bujda. ja stracilam na to kilka tys zlotych. wiem, do czego prowadzi desperacja, wiec chce innych przed tym przestrzec. nie maczegos takiego jak czary, rytualy, czytanie z tarota etc owszem, ktos moze rozmawiac ze zmarlymi, w to akurat wierze. a na rozstanie najlepsze jest znalezienie sobie zajecia i zapomnienie
        • kasiaasia1212 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 23.05.21, 14:54
          Witaj, chyba czas na psychiatrę, a nie pomoc wróżek ;) Pozdrawiam
          • onomatopeya12345 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 30.05.21, 13:59
            nie mam czasu na glupich ludzi (jak ty) i ich glupie komentarze (jak powyzej)
    • kasiaasia1212 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 23.05.21, 14:51
      Witaj, widać, że jesteś frustratką. Wróżki zapewne to przeczytały i się dziwią, że miła klientka okazuje się niewdzięcznicą do potęgi, przykro. Ja korzystam z pomocy Satis i Wróżki Hanny. Wolę tą drugą, nie jest tak pewna siebie, zarozumiała i sztucznie miło. Jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim. Pozdrawiam
      • onomatopeya12345 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 23.05.21, 20:06
        naucz sie pisac po polsku i przestan robic pseudo-reklamy. mi sie u tej "wrozki" nic nie sprawdzilo. te wszystkie osoby ktore wymienilam nie maja zadnego daru i chce wszystkich przed nimi ostrzec. na pewno lista jest jeszcze dluzsza
      • gromczyni12 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 28.07.21, 14:55
        Ja wybralbym tez Hanne, na prawde Magdalene. Skromna i uprzejma. Posluchajcie jej tonu glosu i wszystko klarowne niczym maslo w lodowce ;) pozdrawiam
    • wolaboga Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 04.06.21, 16:42
      Satis świetna
      • onomatopeya12345 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 05.06.21, 11:04
        a ja chcialam powiedziec zebys spadala ze swoja pseudoreklama dla oszustow. tarota to moge sobie sama za free online postawic a i tak guzik z tego wyjdzie bo to nie dziala. 50-50. nie rob pseudoreklamy, idz do uczciwej pracy i nie zarabiaj na nieszczeciu i naiwnosci innych
        • muchomorek_88 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 07.06.21, 21:27
          Wydaje mi się, że miałaś za duże oczekiwania względem wróżb. To tylko wskazówki, a nie wyrocznia. Jeśli liczyłaś na 100% sprawdzalność... to tylko Bóg takową posiada. Żeby było jasne, ja nie korzystam z wróżb od dawna. Jak już to bardzo sporadycznie i na jakieś pierdoły. Uważam, że lepsza jest modlitwa i to bezpośrednia do Boga. Uzyskałam w ten sposób o wiele lepsze rezultaty, bo zaczęłam bardziej kierować sie intuicją. Po to mamy opiekunów duchowych, Anioła Stróża i inne Istoty Światła chcące nam pomagać i znające naszą ścieżkę duchową, by się do nich zwracać. Wróżka widzi w kartach wyłącznie bardzo okrojony wycinek naszej energii, więc trudno się dziwić, że "nie trafia". Na jakieś pierdoły typu jaka firma lepsza albo która kosmetyczka zrobi lepszy zabieg to 100% sprawdzalności, ale na pytania czy Jaś mnie kocha to 50 na 50 tak jak napisałaś. Wiesz dlaczego? Bo Jaś ma wolną wolę i może np. kochać, ale chcieć być sam i siłą go do związku nie zmusisz. A wróżka czyta katy wg. swoich kodów podświadomości i własnych doświadczeń, więc dla jednej miłość w kartach = związek. Im więcej ludzi bierze udział w danej sprawie tym gorzej zmieszane energie. A jak jeszcze dublowałaś pytania raz po raz, chodząc od wróżki do wróżki to zrobiłaś niezły kociołek Obelixa :) Nie rób sobie tego, bo przewróżenie ma negatywny wpływ na nas. Założę się, że z każdą wróżbą wychodziłaś "głupsza" niż przed nią, a finalnie jedna przeczyła drugiej. To jest właśnie wynik zmieszania energii. Niestety zgadzam się z tym, że przeważnie odpowiedzi wróżek są trochę zbyt pewne i ja też trafiając na nie po raz pierwszy, miałam wrażenie, że wiedzą co robia i mówią. Z biegiem lat i doświadczenia oraz moim rozwojem duchowym, uważam, że mogą nawet zaszkodzić. Miałam kilka takich sytuacji, że dosłownie wpędziły mnie w maliny. Czemu tak się dzieje? Pewnie karmiczne kwestie, dokonywanie własnych wyborów, nauka, a nie chodzenie na skróty... Gdyby to było takie proste, to z pomoca wróżek człowiek osiągałby wszystko, wystarczy dobrze postawione pytanie.
          • onomatopeya12345 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 08.06.21, 21:32
            nie ma takiego czegos jak zdublowanie wrozby, bo to jest wszystko pic na wode. tarot to zwykle karty, maja zero wartosci. nie wierze wiecej w te pierdoly i przestrzegam innych przed wyrzucaniem pieniedzy w bloto. wrozenie powinno byc podciagniete pod paragraf jako oszustwo. niestey przez glupote i nawiwnosc ludzie placa dobrowolnie. za pieniadze nie ma 100% sprawdzalniosci, a ile myslisz mialoby byc? 60%? g...wno to jest po prostu. tyle to mogie sie zapytac kolezanki co mi przepowie. Przestrzegam przed wszystkimi wrozkami. ludzie to nie dziala!!!
            • muchomorek_88 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 10.06.21, 20:38
              Uspokój się. Masz pretensje do każdego użytkownika forum ezo że para się wróżeniem, bo Tobie nie wyszło. To tak jakbym ja miała wprowadzić zakazać używania noża, bo nie umiałam sobie nim pociąć chleba i się skaleczyłam i teraz każdy ma zakaz używania noża, a jego sprzedaż podchodzi pod oszustwo. Nie umiesz korzystać z kart - nie korzystaj. Znam ludzi, którym to pomaga, ale nie podchodzą do tego jak do wyroczni i nie zadają głupich pytań: czy do mnie wróci, czy mnie kocha - nie masz panowania nad cudzymi emocjami i działaniami, takie pytanie z automatu jest bezsensu. Poszłaś do wróżki z przekonaniem, że ta jest wszechwiedząca - elementarny błąd. Piszesz coś o życiu duchowym, a nie masz podstawowej wiedzy na temat działania energii. Człowiek ma panowanie nad swoim losem, dlatego wróżby przyszłościowe nigdy nie będą się sprawdzać zawsze. Za to te z przeszłości - 100%,. Wróżba jak podaje wikipedia to zespół czynności związanych z PRÓBAMI przepowiadania przyszłości z pomocą specjalnych przedmiotów [..] Oczywiście, że jest cos takiego jak zdublowana wróżba, a nieumiejętne z nich korzystanie prowadzi do frustracji, czego jesteś najlepszym przykładem :) Nie wiem w ilu procentach sie cos sprawdza i nie interesuje mnie to, bo nie korzystam z wróżb. Mam na tyle dobrą intuicje, że przestrzega mnie w porę przed wszystkim negatywnym i nie muszę za to bulić kasy. Nie upieram sie na jedna opcje, jednego faceta czy jedna pracę. Otwieram się na dobro Wszechświata i to wystarcza. Bóg wie lepiej co jest dla Ciebie lepsze i nasz egocentryzm prowadzi tylko do problemów życiowych. Pisałaś, że byłaś zdesperowana związkiem i stąd te wróżby. Trzeba było odpuścić, a nie plujesz jadem teraz do każdego, kto raczy parać się wróżeniem. Wróżenie było, jest i będzie. Nie musisz z tego korzystać, Żyj i pozwól żyć innym. Bez odbioru.
              • onomatopeya12345 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 12.06.21, 21:18
                nie, bo wrozby to jest sciema, oszustwo. traca na tym pogubieni i naiwni ludzie. Chcialabys pojsc do lekarza ktory tak naprawde nim nie jest? Myslisz ze ci wrozbici mi powiedzieli - sorry, ale moze sie nie spelnic, tak naprawde to tylko takie pitupitu za 200pln a co wyjdzie to wyjdzie. takie gadanie to moge za darmo miec z kolezanka. Osoby ktre sie tu oglaszaja obiiecuja odpowiedzi na pytania o przyszlosc, wplywaja na czyjes decyzje. to jest chore. i zobacz nagle ilu tu wrozbito w czasie pandemii. nagle moge sobie zalozyc poczte na onecie, nazwac sie wrozka pitolina, wypisac 50 komentarzy na roznych forach i kasowac 200pln za wrozby, kotre sie i tak nie sprawdza. uwazasz ze to hest uczciwe?
                karty nie dzialaja, nie tylko mi, moje kolezanki maja takie samo doswiadczenie, na szczescie nie byly tak glupie jak ja, poszly tylko do jednej - dwoch osob. jedna z ww wymienionych wrozek polecilam kolezance, tak jak ja dzwonila do (jednej tylko wrozki) kilka razy, stracila mnostwo kasy. wrozka ma super opinie w internecie, ba ! ma nawet sekretarke ktora umaa tak samo, korzystala caly wia na spotkania. jeszcze inna tak samo, korzystala tylko z jednej wrozki, nawet poszla do niej na darmowe wrozenie andrzejkowe. nic jej sie nie spelnilo, tak jak u mnie minelo 5lat. wiec nie wsciskaj kitu, ze to sie spelnia. jest 50 na 50. raz sie spelni raz nie, nie ma w tym magii. pisz sobie co chcestz, ja chce ostrzec naiwnych, ze to wcale nie dziala i niie pomoze
              • gromczyni12 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 05.07.21, 11:44
                Oto to. Madrego i milo poczytac, pozdrawiam
      • onomatopeya12345 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 12.06.21, 21:19
        a ja ci poleciam wrozke spierdaaystad skoncz z reklama. co, stracilas prace w czasie covidu i musisz oszukiwac ludzi?
        • gromczyni12 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 28.07.21, 14:51
          Choruje sie na glowe, tak? Komentarz o madrosci byl kierowany do kogos innego. Zle podpisany, pozdrawiam Ps. Moze wiecej seksu, anizeli rozumu? Lzej w zwieraczach? Nieszczesliwa istoto z patologia, wynocha
      • gromczyni12 Re: opinie po moich 5 latach z wrozkami 28.07.21, 14:54
        Nie polecam, juz raczej Solanz i wlasnie Wrozke Hanne, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka