Dodaj do ulubionych

dziwny sen .....!

19.03.05, 11:29
Byl juz prawie wieczór ja wraz z kolega wracamy skas przyjechalismy tam
samochodem niebieskim (marka nie wazna) przychodzimy do samochodu a tam
otwarte jedne drzwi, ktore nie powiem, i otwarta w tych drzwiach szyba, w
środku pusto tzn brak kierownicy, radia, no doslownie wszystko co mozna bylo
zabrac to zabrano, nawet kola opony wszystko dokladnie zostaly prawie gole
blachy, a samochod stal jakis kawalek od mojego domu, z jakij okazji i po co
my tam poejchalismy i dlaczego samochod zostal w tym miejscu nie umiem
powiedziec bo juz nie pamietam, czy moglby ktos to zinterpretowac

a w szczegolnosci wielka prosba do ONEIRY (mozesz cos powiedziec na temat tego
snu)

dziekuje
Obserwuj wątek
    • max991 Re: dziwny sen .....! 20.03.05, 00:06
      czy moglby mi ktos odpowiedziec?
    • Gość: oneira Re: dziwny sen .....! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 06:18
      Oczywiście, bardzo proszę.
      Przykro mi, to niestety nie jest dobry sen.
      Samochód symbolizuje - najogólniej mówiąc sposób poruszania sie przez zycie-
      czyli najczęściej zawód, profesję,zajęcie. Oczywiście marka i kolor samochodu
      wiele mówia o jego włascicielu, cechach jego charakteru i o sposobie, w jaki
      pokonuje życiowe przeszkody.
      Zatem okradzenie samochodu, a więc pozbawienie go możliwości dalszej jazdy
      oznacza,być może utratę zajęcia, pracy, nauki - czyli dotychczasowego sposobu
      życia. Samochód okradziono ze wszystkiego - tak być może odbierzesz własną
      sytuację - że zostałeś pozbawiony wszystkiego. A dla mężczyzny owo wszystko to
      najczęściej jest praca, bo z niej czerpie poczucie własnej wartości. Czy jest to
      praca umysłowa? Na to wskazuje kolor auta.
      Przypuszczam, że to będzie dla Ciebie zaskoczenie-tak jak to miało miejsce we śnie.
      Sen podpowiada, dlaczego tak się stało-bo zostawiłeś swój samochód bez kontroli,
      nadzoru w niezbyt bezpiecznym miejscu. W samochodzie brak kierownicy- więc być
      może kierunek jazdy był z gruntu zły. Poza tym ważny jest ów kolega - on Ci
      towarzyszy i jest świadkiem całej tej nieprzyjemnej sytuacji.Kim jest dla Ciebie?
      Inna możliwa interpretacja to taka, że samochód symbolizuje pewien sposób
      myślenia (kolor niebieski) i jakaś sytuacja zmusi Cię do zmiany Twego sposobu
      myślenia np.na temat dotychczasowej drogi życiowej itp. Ogólna konstukcja,
      szkielet zostanie, wyczyszczony zostaje środek, zawartość - i trzeba włożyć w
      niego nową treśc, nowe części po to by jechać dalej, a być moze kupić całkiem
      nowy wóz lub inny pojazd?
      A być może wogóle porzucić mechaniczny, stereotypowy sposób poruszania się przez
      życie utartymi drogami i dalej pójść pieszo po to, by odnaleźć własną ścieżką?
      W każdym bądź razie sen mówi o końcu - dosłownie zmierzchu (o tej porze toczy
      się akcja snu)- pewnej życiowej sytuacji.

• agrentowy4321 Re: dziwny sen .....! 07.03.23, 23:40
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: dziwny sen .....! 28.04.23, 14:10
      Sceptyczna na 100%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka