Dodaj do ulubionych

CHarakter mojego męża

IP: *.waw.cdp.pl 27.06.02, 20:25
Witam
Czytam Wasze forum od dluzszego czasu i jest tu wiele ciekawych wątkow i
jeszcze ciekawszych odpowiedzi na ludzkie problemy. I ja mam swoj! To mój mąż -
Dariusz 08.09.1971 Krosno-nie moge sie z nim dogadac - czepia sie o wszystko,
nie moge wyrazic swojego zdania, kloci sie wiecznie ze mną, ale jest zarazem
kochany - sprząta gotuje, swietnie zajmuje sie dzieckiem.
Od dluzszego czasu ma problem ze znalezieniem sensownej pracy - byl
dziennikarzem, PRowcem i Managerem. Jest szansa ze przy mojej pomocy trafi na
cos sensownego i wyzywającego. Jutro ma rozmowe kwalifikacyjną a zacząłby od
polowy sierpnia prace, prosze o informacje czy to dobry czas w jego zyciu i czy
ta praca - prowadzenie firmy to cos do Wrozki radzą mu w zyciu robic? Jezeli
tym razem mu sie nie powiedzie to on sie zalamie i z nami bedzie juz
beznadziejnie
Pozdrawiam
Emka
Obserwuj wątek
    • Gość: mirka Re: CHarakter mojego męża IP: *.tnt10.m2.uunet.de 27.06.02, 20:53
      moj maz tez jest z 08.09 tylko ze trzy lata mlodszy, jezeli maja podabne
      charaktery wynikajace ze znaku zodiaku to najwazniejsze dla niego zeby praca
      jego byla dla niego wyzwaniem zeby nie stal w martwym punkcie i zebys ty w
      niego wierzyla, tak naprawde i cala dusza, moj maz tez ma teraz zly okres w
      pracy, przez kilka lat pracowal w monachium najpierw dla amerykanow potem dla
      niemcow, teraz jego etat zredukowal sie do 1/3 + nadgodziny + to co dorabia na
      zleceniach jako wlasna firma i w sumie niby wychodzi na to samo ale to zawsze
      wiekszy stres, ale najgorsze jest to ze przez te kilka lat nie robil zbyt wiele
      co by go satysfakcjonowalo i rozwijalo i stad przechodzi pewien kryzys, ale ja
      wierze ze juz niedlugo to sie zmieni ze zacznie robic cos co go naprawde
      wciagnie i poczuje ze sie rozwija moze wlasnie ta malo stabilna sytuacja
      obecnie bedzie miala na to duzy wplyw, zycze wszystkiego najlepszego twojemu
      mezowi, trzymaj za niego kciuki, jesli choc troche procz daty urodzenia maja ze
      soba wspolnego to trafilas bardzo dobrze w zyciu, no sa apodyktyczni ale coz
      kto nie ma wad..........
      pozdrawiam "mirka"
    • mii.krogulska Re: CHarakter mojego męża 29.06.02, 02:30
      Witam serdecznie,
      i dziękuję za miłe słowa :)
      Pani mąż jest zodiakalną Panną, w dodatku bardzo silną. Z jednej strony
      krytyczny, poukładany, zapobiegliwy, a z drugiej dziwnie słaby i delikatny,
      potrzebujący Pani wsparcia, nawet kiedy wcale nie chce się do tego przyznać.
      Panny to dziwny znak, wymagający wiele cierpliwości i wyrozumiałości. Często
      mają sami do siebie pretensję za swoje krytykanctwo i chętnie ugryźliby się w
      język po kolejnej kąśliwej uwadze. Trzeba tu zdać się na intuicję i wewnętrzne
      przeczucia. Dokąd czuje się Pani potrzebna i kochana, dotąd zachowanie Panny
      można spokojnie znosić. A mąż jest skrytą i dumną Panną. Ma Pani rację, że
      praca jest dla niego niezwykle ważna. Rok ma jednak dobry, ale być może będzie
      musiał zmienić branżę. Radzę namawiać go na szkolenia, a w razie potrzeby nie
      obawiać się przeprowadzki za pracą, nawet kosztem szkoły dla dzieci. Radzę być
      z nim, nawet kiedy będzie zły i zmęczony. Ten rok będzie dla niego czasem
      konfrontacji marzeń z twardą rzeczywistością, ale w końcu da sobie ze sobą
      radę. Proszę go akceptować i kochać, nawet jeśli zapragnie zmienić swój zawód!
      Może Pani dodać mu siły, co dla zodiakalnych Panien ma wielkie znaczenie.
      Jesień roku 2003 i rok 2004 okażą się wyjątkowo dobre dla jego kariery. Do tego
      czasu polecam szkolenia lub nawet pracę "na przeczekanie".

Pozdrawiam serdecznie, Mii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka