Gość: ada IP: 80.51.180.* 08.05.05, 12:48 Ja jestem 16.sierpien. 1978 a On 08.pazdziernik.1979r.----Jak to z nami jest???Pasujemy czy nie?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: u Re: Czy pasujemy do siebie????????? IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 08.05.05, 14:31 Tylko Ty wiesz, czy pasujecie? Kieruj się intuicją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Czy pasujemy do siebie????????? IP: 80.51.180.* 08.05.05, 21:57 Wlasnie chcialam wiedziec co gwiazdy mowia,poniewarz przykladam uwage do takich rzeczy.I dlatego prosze kogos z forum , kto sie na tym zna o zaspokojenie mojej ciekawosci???? Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: Czy pasujemy do siebie????????? 09.05.05, 12:44 z gwiazd nie można wyczytac czy ktoś do kogoś pasuje czy nie. Abstrahując juz nawet od faktu że z gwaiazd nic się nie da wyczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
delphinee Re: Czy pasujemy do siebie????????? 09.05.05, 13:06 > z gwiazd nie można wyczytac czy ktoś do kogoś pasuje czy nie. Lukiz to jest tylko i wylacznie Twoje zdanie (punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia)- dlaczego wszystkim starasz się je narzucić? może niech każdy sam zadecyduje w co wierzy a w co nie :-) Ty wybrałeś opcję odrzucenia ogólnie pojętej ezoteryki ale reszta nie musi i napewno nie chce isć w Twoje ślady, dlatego zakończ te dywagacje bo sa one juz nudne, a przewałkowane chyba z 4585858 razy w każdym wątku tego forum (!) p/w Odpowiedz Link Zgłoś
ipekakuana Re: Czy pasujemy do siebie????????? 09.05.05, 13:31 >Lukiz to jest tylko i wylacznie Twoje zdanie (punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia) Fałsz po dwakroć. Po pierwsze, nie ma to jak powołać się na przysłowie ludowe, w dodatku nieadekwatne do sytuacji. Problem astrologii nie jest problemem widzenia, ale myślenia. (!) Po drugie, nie jest to wyłącznie jego zdanie, bo ja na przykład mam takie samo, mimo, że siedzę gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
delphinee Re: Czy pasujemy do siebie????????? 09.05.05, 13:39 dobra inaczej :-) Twoje i lukiza. lepiej? p/w Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: Czy pasujemy do siebie????????? 09.05.05, 15:24 jest to zdanie 99.99% ludzi posiadajacych tytul profesora 99.9% ludzi z tytulem doktora 99% ludzi z wyzszym wyksztalceniem 98% ludzi z matura i 95% ogolu ludzkiej populacji a trudno bym wyrazal zdanie czyjes podpisujac sie llukiz Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Czy pasujemy do siebie????????? 07.03.23, 19:54 To ciekawe pytanie Odpowiedz Link Zgłoś