Gość: fenek Re: Waga 21.09- 23.10 IP: *.gl.digi.pl 29.06.06, 11:29 Z tym podporzadkowywaniem sie to roznie bywa. Moze dlatego ze jestem z 23.10 Czyli taki ostatni dzien wagi... Bo co prawda z pokora znosze czyjes inne zdanie, to jednak sa chwile, ze gdy szalka sie przewazy to zrywam sie do wyzswobodzajacego lotu. I nic mnie wtedy nie powstrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Waga 21.09- 23.10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 15:35 ale durnoty piszecie!moja babka lepsze bajki pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ank@ Re: Waga 21.09- 23.10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:15 Uważam, że to co jest tutaj napisane jest to szczera prawda o mnie i mojej osobie. Wszystko się zgadza, co do jednego słowa...Ciekawa jestem czy w innych znakach zodiaku też się wszystko zgadza... :* :* :* Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich którzy to czytali... (: *: :* :) Ko$i@m...W@$ Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Waga 21.09- 23.10 17.07.06, 12:23 A mnie interesuje taka sprawa: Czytalem gdzies, ze Waga jest zdolna do najgorszych swinst pod warunkiem, ze to nigdy nie wyjdzie na jaw. A jesli wyjdzie na jaw, to co? Jak wtedy zareaguje Waga? Jakie emocje Wage zdominuja (wstyd, obojetnosc, zmieszanie...)? p.s. Interesuje mnie to bo sprawa jest z zycia wzieta i dotyczy mnie osobiscie. Skorpion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Waga 21.09- 23.10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:46 Wlasnie mi facet waga wywinął wielkie świństwo i bardzo to ukrywa i robi wszystko żeby nie wyszlo na jaw, gra tego "dobrego" cwaniak w ciele tchórza- żenada...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Waga 21.09- 23.10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:26 Jestem waga i to sie zgadza że lubie sie zaochiwać i troszke jestem przygnębiona jak ktos złamie mi serce , ale niezgdazam się z tym że , wybierają przyjaciół kieruje sie tylko pozycja społeczną bo tak niejest . Mam tylkojedną przyjaciółkę bo uwazam że przyjaciółke sie ma jedną a potem to sa już tylko znajomi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Waga 21.09- 23.10 IP: *.kalisz.mm.pl 27.08.06, 07:40 jestem waga i wcale nie zrobie wszystkiego dla luksusu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Waga 21.09- 23.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:03 z zarozumialoscia troszeczke sie nie zgodze -ale reszta to jednak niekiedy gorzka prawda..eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Waga 21.09- 23.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 11:53 cieszę się z tego że jestem wagą ale nie wszystko co przeczytałam z tym znakiem jest przwdziwe chociaż można by tu podyskutować zgadzam sie z tym co przeczytałam w 85% to chyba dobrze co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: Waga 21.09- 23.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:33 rowniez zgodze sie ze nie wybieram sobie przyjaciol zamoznych, zwracam uwage na to aby byli uczciwi, szczerzy i otwarci, nienawidze ludzi ktorzy kłamią,itp.Lubie czystosc, luksus i w wiekszosci zgodzę sie z tym co pisze nie tylko w tym artykule o WADZE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Waga 21.09- 23.10 IP: *.server.ntli.net 29.09.06, 11:16 ok moze waham sie przed podejmowaniem decyzji...ale nie uwazam zebym przeceniala swoja osobe!No i nigdy nie podpozadkuje sie facetowi...juz nie mowie o zlamaniu serca,bo zaden nie jest wart moich lez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Waga 21.09- 23.10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:06 dąze do tego żeby dobra materialne mnie uszczęsliwiły w życiu-to jest najważniejsze motto mego życia. Nie zgadzam się z tym, że cel uświęca środki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra83 Waga 21.09- 23.10 IP: *.res.pl 07.10.06, 15:03 no to proste pozza tym jak mozna byc uczciwym jesli cel uswiea srodki -to sprzeczne tezy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Waga 21.09- 23.10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 19:23 hejka ja jestem waga i w cale nie lubie wygody i luksusu wrecz odwrotnie wole extremalne sytuacje uwielbiam czarny a nie koloruy pastelowe a niby jestem typowa waga:/nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malisz Waga 21.09- 23.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 22:40 siemak ja tez jestem niestety waga :p najgozej jest w podejmowaniu decyzji normalnie masakra zawsze sie musze poradzic innych a potem i tak decyduje sam :P hmmmmm jezeli chodzi o związki to tez jest ciezko bo sam nie wiem czego chce i juz sam nie wiem czy wynika to z tego,ze jestem waga czy z mojego charakteru? podoba mi sie dziewczyna i jak juz z nia jestem to szybko mi sie nudzi zwiazek bo jakos mnie to ucisza wewnetrznie a jak z nia nie jestem to znowu chce z nia byc. wszystko jakos bezsensu.Ale to prawda,ze jak jestem z kims to nie mysle o innej dziewczynie :) to jest plus dla partnera wagi :)Duzy wpływ maja na mnie inne osoby ----- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Waga 21.09- 23.10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 14:07 jestem waga ale bez przesady każdy lubi luksus i piękne przedmioty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Waga 21.09- 23.10 IP: *.chello.pl 24.10.06, 21:04 Ta druga część raczej dotyczy byka. On jest materialistą lubi luksus jeszcze bardziej niż waga (bo waga lubi może nie luksus ale wygodny i lekki tryb życia).No i właśnie byk zadaje się z ludzmi albo bogatymi albo takimi z których będzie miał porzytek.Ja jestem wagą i jestem skromnym i nie rzucającym się w oczy człowiekiem. Ale są różne wagi. Są też takie z którymi ciężko wytrzymać. Nie ma się co sugerować samymi znakami zodiaku. Ważne a nawet najważniejsze jest to jak kto został wychowany z jakiego wywodzi się domu i w jakim towarzystwie dorastał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Waga 21.09- 23.10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:53 jestem waga co do tego ze cel uswieca sirodki to wcale jako waga tak nie mysle. Nie jest tez prawda ze jestem optymistka, wrecz przeciwnie jestem pesymiska! Nie musze miec luksusu, poradze sobie w kazdych earunkacg, nawet w blocie- juz nie raz tego doswiadczylam;) Co do romantyzmu macie stu procentowa racje, a co do dobierania przyjaciol to 100% sie mylicie!!! pozdrowienia dla wszystkich wag co sa takie jak ja:* Odpowiedz Link Zgłoś
emi.37 Waga 21.09- 23.10 31.10.06, 19:31 Bardzo trafny opis wagi, choć wielu z nas sie do tego nie przyznaje nawet przed samym soba. W gruncie rzeczy to dobry znak.jeden z najbardziej sprawiedliwych,przyjacielskich i przedewszystkim szczerych. Co do bogactwa owszem w marzeniach sie przewija ale niekoniecznie musza sie one spełnic. bez tego zycie tez moze byc piekne.Ale cos w tym jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Waga 21.09- 23.10 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.06, 11:54 Az jestem zaskoczona, nigdy najważniejsze dla mnie nie były dobra materialne i komfort. Ważniejsi sa dla mnie bliscy i ich szczęście, dla tej ideii poświecić mogę wszystkie dobra materialne,które posiadam i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BodomChild Waga 21.09- 23.10 IP: *.lodz.msk.pl 06.11.06, 15:54 Rzeczywiście jestem podobny do tego opisu :). Jestem utalentowany artystycznie itp. Staram się walczyć z moim lekkim zarozumialstwem :D. Ale ludzi zamożnych jako przyjaciół sobie nie dobieram. Cel uświęca środki ! Jak najbardziej ! Właśnie dlatego jestem za karą śmierci na przykład :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Waga 21.09- 23.10 IP: 83.2.126.* 07.11.06, 20:35 wcale nie! nie jestem osobą, dla której najważniejszy jest luksus i juz napewno nie wybieram sobie na przyjaciół osób zamożnych i dobrze sytuowanych!nie zgadzam się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamci@ Waga 21.09- 23.10 IP: *.e-wro.net.pl 08.11.06, 21:57 Nie zgadzam sie z tym zdaniem : Szybko się uczy, jest często utalentowana do jakiejś gałęzi sztuki np. poezji, muzyki, rzeźby. hehehe! jest to do mnie zytnio nie podobne ale moze kiedys;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Waga 21.09- 23.10 IP: 212.244.117.* 12.11.06, 01:18 myśle ze u Wag widoczna jest różnica między kobietami i mężczyznami.jestem Waga i wiele kobiet spod tego znaku ma podobne cechy charakteru ale zpełnie nie dotyczy to facetów.dążenie do luksusu-owszem ale na pewno nie za wszelka cene,wyborem partnera też żądzą inne kryteria.pozdrawiam wszystkie Wagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Waga 06.10.86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 13:31 uważam że ten opis jest zgodny z moją osobowością Odpowiedz Link Zgłoś