Dodaj do ulubionych

WAGA - PANNA

IP: 212.106.130.* 02.07.05, 13:35
BZDURA
Obserwuj wątek
    • Gość: Malwa Re: WAGA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:49
      EEE nie podoba mi sie to:P i całkowicie sie z tym nie zgadzam:))Juz kolejny rok
      leci,a ja z moja Panna tworzymy cudny zwiazek:)Wiadomo kłótni nam nie
      brakuje,ale jest tak jak byc powinno,czyli super:)
      • Gość: b Re: WAGA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:54
        jest dokładnie tak jak opisano - właśnie zakończyłem 6-letni związek z wagą i
        dopiero poniewczasie zrozumiałem wiele rzeczy... za późno! 6 lat zmarnowanych!
        • Gość: on:) Re: WAGA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:02
          eee nie wiesz co mowisz:P Wagi to super kobietki!!:)
          • kozame Re: WAGA - PANNA 11.01.06, 09:52
            ja jestem waga on panna jestesmy 21 lat razem i jest super oby t6ak dalej
        • Gość: aga Re: WAGA - PANNA IP: *.radom.pilicka.pl 02.10.05, 22:40
          tak ja też się zgadzam że to prawda ja również zakończyłam swój 6 letni związek
          z Panną
        • Gość: Alina Re: WAGA - PANNA IP: *.osowagora.pl 16.01.06, 20:37
          zaden zwiazek nie jest zmarnowany, zadnych lat nie mozna zalowac czegos sie
          nauczyles. Powodzenia dalej
        • matrix841 Re: WAGA - PANNA 03.10.06, 19:38
          nie
    • Gość: zlosnica Re: WAGA - PANNA IP: *.gala.net.pl 15.07.05, 20:47
      i to jest prawda ja sie z tym zgadzam doswiadczylam to i wiem co to znaczy
    • Gość: karol Re: WAGA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:15
      tez uwazam ze bzdura, jestem z Kasią juz 7 miesiecy i według tego co tu pisze
      to nie powinnismy byc ze sobą tak długo, z resztą nigdy nie wierzyłem w
      horoskopy, jak mozna wierzyc w cos co wymyslają sobie tak po prostu inni
      ludzie:]
      • bgoralska Re: WAGA - PANNA 28.10.05, 19:04
        Mój brat był w związku z wagą 7 lat. Poznał ją na studiach. Panna potrzebowała
        po prostu kogoś kto by ja przez studia przepchał i napisał 2 prace magisterskie
        (tak napisał). Potem zmieniła miejsce zamieszkania, bo odziedziczyła kamienice.
        Związek przetrwał jeszcze rok. Dziewczyna, jak sie okazało typowa materialistka
        poznała prezesa spółki węglowej i złapała go na dziecko ( a może to on ją). Fak
        faktem mój brat - panna nie jest już z nią.
    • Gość: waga Re: WAGA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:53
      bzdura bzdura bzdura!!!!!! moj zwiazek waga-panna trwa juz sporo czasu,
      swietnie sie rozumiemy, jest nam razem wspaniale! nie przejmujcie sie takimi
      pierdołami!!
    • Gość: maleńka Re: WAGA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:41
      też myśle że to jest prawda byłam w takim związku i do niczego dobrego to nie
      doprowadziło ciągłe sprzeczki i niezdecydowanie.
    • Gość: claudia Re: WAGA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:49
      zgadza sie.a szkoda..
    • margolcia05 Re: WAGA - PANNA 29.07.05, 15:02
      duet 'mamałyg'
      • Gość: Malwinka:) Re: WAGA - PANNA IP: *.midicomsas.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:18
        Przeciez to nei zalezy od horoskopu, tylko od ludzi tworzacych ten zwiazek...I
        po co w takie bzdury wierzyc???
    • Gość: ewelina Re: WAGA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:04
      nie zgadzam sie zupelnie z opinia ze waga i panna stworza zly zwiazek ja jestem
      waga maz panna i tworzymy bardzo udany pelen milosci zwiazek juz 18 lat zycze w
      tych zlych ukladach takich malzenstw jak nasze
    • Gość: Panna Re: WAGA - PANNA IP: *.dialup.chcgil.ameritech.net 08.09.05, 03:20
      Troche jest w tym prawdy, ale to tez zalezy na chlowieku..Chodze z waga juz
      prawie 4 lata, jak bym miala sie przejmowac co tu pisze to by chycil. Wiadomo
      ze zawsze nie jest perfekt, ale ogulnie jest dobrze i jestem zadowolona z
      zwiazku.
    • Gość: kasia Re: WAGA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:13
      zgadzom sie ze wszystkim
    • Gość: bogna Re: WAGA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:45
      To fakt. Jestem Wagą, która od 28 lat jest żoną Panny. Cały czas jest "pod
      górę". Żałuję, że wychowano mnie zbyt tradycyjnie, że uwierzyłam w małżeństwo i
      nie mam siły odejść. Życie jak w emocjonalnym więzieniu to okropne!
    • Gość: ika Re: WAGA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 16:14
      oj fakt faktem!! JA jestem waga on był panna i okazało sie to najwiekszą
      porazką zyciowa...Naszczescie miesiac przed slubem doszło to do mnie:((
    • Gość: Waga Re: WAGA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 05:03
      nic w tym horoskopie nie jest prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: dochka WAGA - PANNA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.01.06, 12:24
      Ja jestem Waga, On Panna. Różnimy sie prawie we wszystkim, ale to wlasnie daje
      nam siłę i dzięki temu nasz 2-letni związek jest taki udany.. Przeciwności się
      przyciągaja, faktem jest ze czesto sie klocimy ale jak to mowia: 'milosc
      zwycieza wszystko'.. pozdrawiam
    • Gość: waga Re: WAGA - PANNA IP: *.tvgawex.pl 15.01.06, 20:28
      bzdura!!!!
    • Gość: Niki Re: WAGA - PANNA IP: *.rdi.pl 16.01.06, 09:34
      też tak sądze...przyznam,że strasznie sie kochamy i raczej jak myślimy o zyciu
      to systematycznie myslimy tez o nas..nie rozumiem dlaczego horoskop miałby byc
      stereotypem i zapowiednikiem idealnych par...a tak apropos przeciwieństwa się
      przyciagają jak widać :D
    • Gość: ewela WAGA Re: WAGA - PANNA IP: *.elk.mm.pl 16.01.06, 10:23
      Tez twierdze ze to nie prawda bo u mnie jest na odwrot to panna jest bardziej
      towarzyska itp.
    • Gość: Dżastina Re: WAGA - PANNA IP: *.textyl.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:58
      A ja nie wiem czy mam wierzyć horospomom czy nie.Jestem zodiakalną Wagą to
      trudnych zawodach miłosnych.Niedawno poznałam świetnego chłopaka, który jest
      właśnie zodakalną Panną.Piszecie zarówno że horokop nie ma racji jak i
      przyznajecie mu racje.Niewiem.Czas pokaże.
    • Gość: Kasia Re: WAGA - PANNA IP: 81.6.130.* 23.01.06, 01:28
      Nie prawda!!! Jestem ze swoim chlopakiem juz 4 lata i wspaniale nam sie uklada,
      jestesmy zadowoleni z naszego zwiazku pod kazdym wzgledem!!! Dogadujemy sie
      bardzo dobrze, mamy wiele wspolnych zainteresowan. Bardzo sie kochamy i mam
      nadzieje ze tak juz zostanie do konca zycia!!!
    • Gość: Goryl Re: WAGA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 18:30
      huja prawda:)
    • Gość: dd-2 Re: WAGA - PANNA IP: *.myslenicenet / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:57
      zgadzam sie w 100%. szczera prawda!
    • Gość: kalopsi Re: WAGA - PANNA IP: 80.68.236.* 04.03.06, 14:57
      Rzeczywiście jest trudno, ale można wytrzymać....jeszcze się nie pozabijaliśmy
      pomimo różnic.ja waga, on panna 2 różne światy...a jeddnak. Kochamy i żyć bez
      siebie nie potrafimy. A różnice...każdy jest inny, trzeba tolerować partnera
      takim jaki jest i szanować go bez względu na wszystko.
    • Gość: Pan panna Re: WAGA - PANNA IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.03.06, 15:04
      Zgadzam sie!
      Bzdura totalna!!!
      Kto wam to pisze?
      Czy zgodności się przyciągają?
      Macie hyba matematyka zamiast wróżki!!!
    • Gość: waga Re: WAGA - PANNA IP: *.cznet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 18:38
      Jestem już z Panną 30lat.Kochamy się...ale...no właśnie...jest dużo prawdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka