Gość: ania RAK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:24 mysle ze to nie prawda....mam chlopaka barana kolegow i to sie nie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: RAK - BARAN IP: *.gpsk.am.poznan.pl 28.02.07, 12:51 ale chyba odwrotnie w konfiguracji rak facet - kobieta baran to juz nie zadziala;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madlen RAK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:24 ja jestem rakiem a mój mąż jest spod znaku barana jesteśmy ze sobą 15 lat i ten opis relacji znaków jest absolutnie trafny choć opis charakterów niekonicznie.Horoskopy traktuję z przymrużeniem oka a mimo to często do nich zaglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
saarenkaa Re: RAK - BARAN 09.07.07, 17:46 Koszmarny związek.Ja Rak a mój mąż Baran i całe życie obok siebie zamiast razem...Ale same znaki zodiaku nie mówią wszystkiego,podstawą jest numerologia.Nie każdy Rak z Baranem w związku jest takim samym związkiem.Przychodzimy na świat w określonym czasie..nasza wibracja urodzeniowa to jest efekt końcowy tego,jak faktycznie będzie się układało w związku.A to znacznie więcej niż tylko przynależnośc zodiakalna :-) Pozdrawiam serdecznie :-) saarenkaa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika cudowny związekK!!!!!!! IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 23.04.08, 01:08 Bardzo dziękuję za wypowiedź "Perełki" i "woda-ogień" wszystko się zgadza. Bardzo kocham mojego silnego Baranka, który każdego dnia dodaje mi otuchy i uczy samodzielności, z ogromną wytrwałością,cierpliwością i miłością, w zamian dostaje moją miłość i wdzięczność każdego dnia. Wszystkiego można się nauczyć, przede wszystkim szacunku dla nas samych i "tej" właśnie sztuki kochania. By każdego dnia nie brakowało słowa, dziękuję, przepraszam i ...KOCHAM Cię (mój Baranku). Pozdrawiam wszystkie Panie Raczki i Panów Baranów. WSZYSTKIEGO DOBREGO:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka RAK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 12:17 moi todzice byli 10 lat ze soba i tez było dobrze było ... (moja mama rak moj tata baran) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranica Re: RAK - BARAN IP: 213.134.181.* 09.08.08, 12:04 no kobieta barana z facetem rakiem nie wytrzyma raki to skończeni krętacze, a baranki brzydzą się kłamstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan rak Re: RAK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 17:08 a to ciekawe... bo u mnie jest dokladnie na odwrot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana RAK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 16:53 Wszystko sie zgadza!jest to zwiazek destrukcyjny - kobiety pamietajcie pokochacie , bedziecie chcialy sworzyc rodzine , cieplo domowego ogniska ... on wybierze wolnosc i frywolne zycie ... z innym egzemplarzem! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: RAK - BARAN 29.09.08, 14:41 polemizowałabym, w tej konfiguracji kompletnie nie zgadzam się z opisem. Odpowiedz Link Zgłoś
lelina Re: RAK - BARAN 15.11.09, 09:04 Jestem szybkim, drażliwym baranem, a mój mąż to ciepły, powolny rak. Uważam, że to partner mojego życia. Jesteśmy dobrani na zasadzie przyciągania przeciwieństw. Ja go trochę popycham do przodu, on hamuje mój zapalczywy temperament. Dla chaotycznej i zestresowanej pani baran, pan rak jest prawdziwą ostoją i podporą. W dodatku potrafi docenić pracę kobiety na co dzień, a jednocześnie jest otwarty na wiele spontanicznych pomysłów barana. Polecam wydawnictwo "Twój horoskop", z lat 1992-1993. Prawdziwa perełka i bez komerchy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim RAK - BARAN IP: *.mynet.com.pl 04.08.10, 13:44 ja jestem rakiem i wiem ze mam cechy przywódcze .. ale baran tez je ma . I nie zawsze mogą sie dopasować . Natomiast racja jest w tym ze rak jest rodzinny a baran woli wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota RAK - BARAN IP: *.ostroda.vectranet.pl 26.11.10, 21:35 to co pisza o raku i baranie jest absurden, az czytać się nie chce, jestem z akiem od ponad dwóch lat, jak ja tak i on jesteśmy romantyczni, uczuciowi, rodzinni, uwielbiamy spędzać ze soba czas, smiac sie zartować, jestesmy oboje dla siebie wsparciem,często jest tak,że myślimy o tym samym w tym samym czasie,dlatego ten sereotyp o tym że rak i baran są nie udanymi związkami to mity jakieś,pozdrawiam wszystkie raki i barany i życzę wam wszystkiego co najlepsze i udanych związków. Odpowiedz Link Zgłoś
almanachy Re: RAK - BARAN 28.11.10, 14:45 Raki potrafią bardzo dobrze zadbać o swoje interesy. Płaczą, nabierają na minę osoby potrzebującej tylko po to abyś podzielił się z nimi tym co masz, nawet jeśli jest to ostatni pieniądz, którego ty sam potrzebujesz. Jednocześnie same nie są skore do udzielenia pomocy, albo poczęstowania cię szynką, które przywiozły z zagranicy. Miałam jedną taką znajomą, uwielbiała się chwalić rarytasami przywiezionymi z Niemiec. To były te czasy, kiedy wszyscy bili się o pomarańcze, banany. Ale nawet nie zaproponowała kawy, herbaty, poczęstunku. Kiedy przyszła do mnie wręcz napychała się zdobyczami z zagranicy, biorąc kilka ciastek na drogę. Inna znajoma dzwoniłado mnie tylko wtedy gdy miała jakiś interes. Na szczęście szybko uciełam ubijanie z nią "biznesu". Nie podziękowała za wystanie się w kolejce za jej sprawą, w ogóle zapomniała, że oczywiście wszelkie koszty z tym związane zostaną zwrócone. Kwota była mała, ale chodziło o całokształt zachowania. Nie wiem, nie pamiętam, cisza w eterze. Raki wykorzystują innych po to aby ich rodzina miała najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: RAK - BARAN IP: *.lebork.vectranet.pl 09.01.11, 21:45 kompletna bzdura, raki są bardzo uczuciowym znakiem, przyjaźń jest u nich po grób, a miłość z głębi serca. Jeśli chodzi o oddanie, to ostatnią złotówkę potrafia oddać na cel charytatywny... mam przyjaciółkę, która jest chora na raka i od ponad roku jej pomagam ile mogę.... Pozdrawiam wszystkie Raki Odpowiedz Link Zgłoś