Dodaj do ulubionych

BYK - WODNIK

• Gość: Klaudyna Re: BYK - WODNIK IP: *.jomar.ostrowiec.pl / *.jomar.ostrowiec.pl 16.01.06, 16:24
      ja jestem z wodnikiem juz 1,5 roku i żyje nam sie całkiem dobrze ale co fakt to
      fakt to co dlaniego jest suffitem dla mnie jest podłogą
      • Gość: natalcia Re: BYK - WODNIK IP: 213.25.44.* 22.01.06, 22:34
        przepraszam bardzo ja jestem z wodnikiem juz sporo czasu i jest cudownie
        • Gość: martka Re: BYK - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 20:48
          Czytałam horoskop partnerski i bałam się przez moment, ale to tylko dlatego, że
          jestem mało asertywna i często wierzę w głupoty :) Jestem z moim byczkiem od
          ponad roku. Jest bardzo odpowiedzialny i od samego początku bardzo mi to
          imponuje. Wie co zrobić kiedy coś się stanie - to coś bardzo ważnego. Do tego
          zawsze wie jak się zachować, więc wszelkiego rodzaju imprezy rodzinne nie
          przyprawiają mnie o zbędny stres, że będę musiała się za niego wstydzić :) Ale
          ja jestem podobna. Mój G. też w każdej chwili może na mnie liczyć i zawsze
          stanę na wysokości zadania. On o tym wie i kiedy ma problem to pomagam mu.
          To fakt - przeżywaliści kryzys, rozstaliśmy kilka miesięcy temu, ale po 24
          godzinach zadzwonił, bo powiedział, że nie mógł wytrzymać. Po 2 tygodniach
          przyjechał i poprosił tylko, żebym mocno go przytuliła :) Postanowiliśmy
          naprawić to, co się rozpadało. Nie od razu było różowo. 4 miesiące męczyliśmy
          się oboje. Ale wiecie co? WARTO! W tej chwili znamy się na tyle, że
          zaakceptowaliśmy nawzajem wszystkie swoje różnice i, co ciekawe, stały się one
          podporą naszego związku! Ja stałam się bardziej stabilna w postępowaniu i
          bardziej zdecydowana. Potrafię zaakceptować wszelkie niedogodności losu, co do
          tej pory było wręcz niemożliwe :) W moim Byczku za to odezwała się natura
          romantyka i marzyciela :) Cały czas chciałby mnie przytulać, całować i trzymać
          za rączke. Mało mówi o tym co czuje, ale odkąd zaczęłam to akceptować i nie mam
          o to pretensji, robi coś o wiele wspanialszego - okazuje mi uczucie jak nigdy
          dotąd. Mimo, iż niewiele jest słów, mój G. nie pozwala mi wątpić i to jest
          cudowne. Mamy wspólne marzenia, plany i radości. Czasami są małe konflikty, ale
          to w każdym związku przecież - one umacniają naszą więź. Jestesmy szczęśliwi i
          kochamy sie bardzo! I nie wierzcie w horoskopy! :)
    • Gość: joanka Re: BYK - WODNIK IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 23.01.06, 13:45
      A mój Wodnik jest ok. znamy się już 13 lat i doszło do tego, że mamy te same
      poglądy, podobają się nam te same rzeczy, filmy itp., więc to chyba nie kwestia
      wymyślonego przez kogoś horoskopu "byk-wodnik", ale ogólnego porozumienia
      między dwoma bliskimi sobie ludźmi.
      Ludzie, więcej wiary w waszych partnerów, jeżeli wtłoczycie sobie do głowy
      takie bzdury, to tak zacznie się dziać, albo będziecie się na siłę doszukiwać
      sprzeczności.
    • Gość: richioko8 Re: BYK - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:23
      ja jestem bykiem i jestem od nie dawna z wspaniala wodniczka ogolnie nie wieze w
      takie horoskopy chociaz lubie je czytac mysle ze wszystko jest w naszych rekach
      acz kolwiek czesciowo sie zgadza pozdrawiam
    • Gość: Wodniczka Re: BYK - WODNIK IP: *.net.autocom.pl 11.02.06, 20:53
      Jestem wodniczka moj partner jest bykiem.Jestesmy razem juz 4 lata i musze
      przyznac ze owszem byk ma ciezki harakter:lubi rzadzic i dominowac,ale ma
      wspaniale cechy dzieki ktorym czuje sie przy nim wspaniale:jest bardzo
      opiekunczy,trowskliwy,dba o mnie i chociaz czasem dochodzi miedzy nami do
      sprzeczek nie wyobrazam sobie zycia bez niego.Moj byczek jest idealnym partnerem
      dla mnie bo zapewnia mi poczucie bezpieczenstwa.Bardzo go kocham i chociaz
      niekiedy bywa nieznosny to dla mnie jest kims najwazniejszym.Z bykiem trzeba sie
      nauczyc zyc ale jesli sie go pokocha tak jak ja kocham mojego byczka zycie z nim
      jest po prostu piekne:)
    • Gość: byczek Re: BYK - WODNIK IP: *.toya.net.pl 13.02.06, 11:11
      Mam męża z pod znaku wodnika i bardzo dobrze się dogadujemy.Mam też brata
      wodnika to może być moja druga skrajność.
    • Gość: Darcia Re: BYK - WODNIK IP: 87.207.16.* 20.03.06, 09:30
      od dwoch lat jestem zwiazana z wodnikiem, zamierzamy sie pobrac w sierpniu
      berzacego roku:) i musze powiedziec ze dogujemy sie swietnie, nie ma miedzi
      nami zadnych napiec, zadnych klotni (odpukac!!!). Mysle, ze jest to takze
      indywidualna sprawa kazdej pary, takze w moim przyppadku horoskop partnerski
      dla byka i wodnika nie sprawdza sie i mam wielka nadzieje, ze nigdy sie nie
      sprawdzi:)
    • Gość: Dariyn Re: BYK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:32
      Skrajnosci to bardzo dobre okreslenie..
      Chce mi sie skakac z radosci bo wiem, ze mnie kocha (i czuje sie kochana).Nosi
      na rekach,karmi ciastem.Chodze po miescie/domu/knajpie ,mysle o nim i smieje
      sie sama do siebie..a potem dostaje nagle jakas wiadomosc i bach!Becze.Wyje!!
      Tak jak teraz..Wszystko bylo cudownie,zaczelo sie ukladac az nagle powiedzial
      ze musi wyjechac na wyspy zeby zarobic na nasze przyszle mieszkanie:/ i ze mam
      sie nie martwic bo wszystko bedzie dobrze(akurat!!).Bardzo sie tego boje.Ja na
      studia,on daleko..czy to wytrzyma zwlaszcza ze nasze charakterki sa takie a nie
      inne :(?
      Czy dlugo mozna znosic hustawke emocjonalna (mimo ze uwielbiam sie hustac..)?
      • dolores_k123 Re: BYK - WODNIK 18.05.07, 12:09
        hej wszystkim. mam chlopaka wodnika. jest teraz na morzu w pracy ;( byl to dla
        mnie szok kiedy sie dowiedzialam, ale sama studiuje na akademii morskiej. nie
        widze go juz 45 dni i jest ciezko, ale bardzo go kocham i wiem ze jest wart
        poswiecenia az takiego.obiecal ze jak wroci to bedziemy razem dalej.pisze do
        mnie ze bardzo teskni i ze kocha mnie z kazdym dniem mocniej, chociaz mnie nie
        ma przy nim to czuje ze czekam na niego i wierzy w nasza milosc, i to chyba jest
        najwazniejsze, a uwazam ze w zwiazku powinny byc sprzeczki, bo dla mnie idealny
        zwiazek nie istnieje, przez male konflikty docieramy sie!!! dziewczyny kochajcie
        wodnikow i dostrzegajcie w nich pozytywne cechy, przeciez byki nie sa idealami.
        uwazam ze to ja bujam w oblokach a nie moj wodniczek.tesknie za nim i chce
        ulozyc sobie z nim zycie pozdrawiam wszystkich
    • Gość: oo7gwiazdeczka Re: BYK - WODNIK IP: *.elomza.pl 12.06.06, 14:07
      uwazam ze to nie jest dokonca prawda poniewaz moj chlopak z pod znaku wodnika
      rozumie mnie i wie jakie sa moje oczekiwania tak jak i ja rowniez i bardzo jest
      cierpliwy i wyrozumialy i nkocha mnie i miloscv jest
    • Gość: zakochana w wodnik Re: BYK - WODNIK IP: *.localdomain / 195.117.2.* 14.06.06, 20:03
      i tak tez jest.....czuje sie osamotniona i niezrealizowana...ah te wodniki
    • lazycalm1 Re: BYK - WODNIK 14.06.06, 20:15
      witam
      Ja jestem wodnikiem, moj maz bykiem i jest cudownie:)a i mamy malego baranka:)
    • Gość: tinka Re: BYK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 19:30
      jak naj bardziej zgadzam sie z horoskopem -byk-wodnik. ten horoskop jest o nas!
      pozdrawiam pa
    • Gość: KINIA Re: BYK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 22:22
      PO CO WOGÓLE SĄ HOROSKOPY??TO ISTNA BZDURA!!WYMYŚLĄ SOBIE COŚ I SIĘ CIESZĄ!!NIE
      KTÓRYM Z POD TYCH ZNAKÓW SIĘ UKŁADA NA PRZYKŁAD MI!!JESTEM SZCZĘŚLIWA Z MOIM
      WODNIKIEM!ŻYCZE WSZYSTKIM PARĄ JAK NAJWIĘCEJ SZCZĘŚCIA!POZDRAWIAM!
    • Gość: martita Re: BYK - WODNIK IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.06, 16:53
      niestety duzo sie z tego zgadza:(ale jestem juz ze swoim chlopakiem 2 lata i
      nie zamierzam narazie niczego konczyc ,choc przyznaje ze bywalo roznie!on jest
      byczkiem a ja wodnikiem!on jest strasznie zazdrosny i ogranicza moje poczucie
      swobody,ja za to jestem kaprysna i bywam nieznosna!jest duzo cech ktore nas
      dziela,ale jeszcze wiecej ktore nas lacza!!i to jest wlasnie piekne!bo tak
      naprawde bez wzgledu na znak zodiaku nie ma zwiazkow idealnych:)))
    • Gość: byczek bili Re: BYK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 17:40
      Zdecydowanie sie z tym zgadzam. Mój chłopak wodnik okropnie mnie ogranicza
      zabraniając mi wielu rzeczy a sam nie próbuje wypenić mojego wolnego czasu
      swoją obecnością przy mnie. No cóż moze sie to zmieni....
    • Gość: SPEED Re: BYK - WODNIK IP: 193.238.42.* 31.07.06, 21:36
      HMMM... CIEKAWE MUSZE SIE PRZEKONAĆ CZT TO PRAWDA :) ....
    • Gość: dorota Re: BYK - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 12:55
      a ja po 13 zakończyłam i jestem szczęśliwa...mysl o sobie Wodniczko, szkoda
      życia żeby się męczyć. Powodzenia
    • Gość: Wodnik BYK - WODNIK IP: 195.188.41.* 19.08.06, 12:24
      Tak to prawda byki sa fantastyczne lecz bardzo zasadnicze dla ktorych bardziej
      licza sie zasady niz milosc
      • Gość: jaca Re: BYK - WODNIK IP: *.autocom.pl 19.08.06, 22:55
        Wodniki są narwane, nieskłonne do kompromisów, byki tez nie lubia kompromisów,
        ale sa bardzie dyplomatyczne. Jedno jest pewne byki to mateerialiści i wodniki
        wariaci.
    • Gość: Milka BYK - WODNIK IP: *.elomza.pl 17.10.06, 17:01
      No tak.. ja też jestem z wodnikiem, jest tak jak piszecie, ale mojemu Misiakowi
      nie przeszkadza to , jakie mam poglądy. Nawet lepiej, uważa że wtedy się
      uzupeniamy. Jest ok ;D
    • Gość: Aniulka BYK - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 10:24
      ja z moim wodniczkiem znamy się 15 lat,bywało różnie.Ale widocznie jakos sie
      przyciagamy.Bo jest nam dobrze ze soba.To zależy od charakteru i oboje staramy
      sie by było nam dobrze razem.Choc czasem naprawde bywało ciezko.
    • Gość: Pani Byk BYK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:08
      Dokładnie się sprawdza, ale my stworzyliśmy jednak jakąś wspólną płaszczyznę. Po
      prostu się uzupełniamy, choć to trudne. Ale generalnie nie polecam tego
      układu.Byk czuje się wykorzystywany, a wodnik ograniczany.
    • Gość: Justyna BYK - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 19:44
      To nie prawda, zyje z wodnikiem, bardzo go kocham i jestem z nim bardzo
      szczesliwa!!! gdybym narzekala na zwiazek z nim to bym sklamala! Nie znam
      cudowniejszego faceta na meza!! Slawciu dziekuje ci za to ze jestes!!!
    • Gość: KISS BYK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 09:48
      Rzeczywiście Wodnik to duża niezależność, ale Byk, to z kolei uległość, umiejętność przystosowania się. Jestem z moją Wodniczką dopiero pół roku, ale jakoś wspaniale się uzupełniamy, może na zasadzie przeciwnych biegunów?
    • Gość: Ania_20 BYK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 18:33
      Ja też się z tym zgodze.... jakoś trudno mi zrozumieć byka czyli mojego
      chłopaka... a jesteśmy już 3 lata i też nie potrafie z nim zerwać....
    • Gość: Maja BYK - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 10:32
      Jestem od pół roku z Wodnikiem i jest nam ze sobą dobrze. Cóż, od każdej reguły
      są wyjątki :)
      • Gość: evka Re: BYK - WODNIK IP: 213.92.203.* 16.10.09, 15:37
        Ja niedawno poznałam wodnika i jest cudowny! Moja siostra jest wodiczką i nigdy
        sie z nia nie dogadywałam, zawsze sadzilam, ze wodnik to najgorszy znak zodiaku!
        a kiedy poznalam X byolam w szoku, ze tez jest spod znaku wodnika..!! Czuły ,
        opiekunczy!! Chyba sie zakochałam :))
    • Gość: aga BYK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 00:46
      Kocham mojego Byczka - Wodniczka :)
      • Gość: iwona Re: BYK - WODNIK IP: 212.76.37.* 09.09.07, 14:23
        wypisz wymaluj opis związku mojej koleżanki. Wszystko się zgadza,
        nazdwyczajne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka