Gość: gosia RYBY - RAK IP: *.tkdami.net 25.03.07, 12:38 to wszystko prawda.tak jest już ze ryby świetnie dogadują się z raczkami:-) ja cos wiem o tym.prosze pisac na moj numer gg 10837459 bo interesuje mnie wszystko o znakach i sporo na ten temat wiem pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga RAK- RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 12:49 nie ma opisu dla tych znakow!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia RYBY - RAK IP: *.tkdami.net 31.03.07, 11:17 Niedawno dowiedziałam się ,że Roman Giertych jest zodiakalną Rybą w dodatku urodził się wtedy co ja- 27 lutego. bardzo chciałabym wiedzieć jakim znakiem jest jego żona. Wydaje się bardzo sympatyczna. pozdrawiam wszystkich,szczególnie rby i Raki.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Gosia RYBY - RAK IP: *.tkdami.net 31.03.07, 11:28 witam.ja interesuję się znakami zodiaku a sławne Ryby to: Kopernik,Chopin,Einstein,Roman Giertych,Ewa Bem,Daniel i Rafał Olbrychscy, Bartek Wrona,Mandaryna,Kasia Cerekwicka,Kamil Durczok,Edyta Herbuś,Bartek Obuchowicz,Andrzej Grabowski,Nina Terentiew,Sharon Stone,Chuck Norris,Kinga Rusin,Przemysław Sadowski,Tomasz Lis,Krzysztof Ibisz i wielu innch.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Gosia RYBY - RAK IP: *.tkdami.net 31.03.07, 11:30 Najsłynniejszą w mediach parą Rak - Ryba jest Marcin Mroczek (rak) i Agnieszka Popielewicz(Ryba). Wyglądają razem wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś