Gość: andzia Re: WAGA - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 09:04 Muszę zaprzeczyć że waga i rak do siebie nie pasują , ponieważ ja ze swoim raczkiem jestem od 4 lat, nie zaprzeczam że było łatwo ale jak w każdym związku raz jest pod górę , raz z górki. W każdym bądź razie jeśli ktoś się decyduje na związek z rakiem musi wiedzieć że na początku jest cudownie ale jak już przychodzi do życia ze sobą trzeba mieć cierpliwość i chodzić na kompromisy. Ale uwieżcie warto, ponieważ jest to wam oddawane w 100%. Panowie raczki się odwdzięczają jak tylko mogą :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WAGA - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 00:58 Niektore wagi tak bardzo pragna zwiazku ,ze nawet pierdoło..aty rak im pasuje. Współczuje tym wagom ktore wybrały raka, czyli mięczaka, placzliwego ,100% mazgaja i mamisynka nie majacego z prawdziwym mezczyna NIC A NIC wspolnego. Moje wyrazy wspolczucia! i najwyzszego szacunku dla Waszej wyobrazni - tylko wyobrazajac sobie ,ze rak to w ogole mezczyzna mozna przejsc z nim zycie.. ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek WAGA - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 11:07 Cóż.. ja 100% waga on 100% rak, związek trudny, wymaga ode mnie ogromnej cierpliwosci, chodzenia na kompromisy to prawda, ale temperamenty te same, spojrzenia te same, po prostu obled, uczucie ogromne oby sie nie skonczylo.. to moze byc udany i trwaly zwiazek o ile bedzie sie dawac z milosci, poniewaz wszystko od raka wraca podwojone.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ////// onaWAGA - onRAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 11:10 W tym związku jest wszystko! namiętość, złość, szalenstwo i rozwaga... polecam nawet jesli taki związek nie ma prawa bytu... WARTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~:) WAGA - RAK IP: *.chello.pl 18.04.09, 00:28 Jestem waga, on rakiem, jestesmy para od dwoch lat. O nim moge powiedziec ze jest spokojny (przynajmniej wzgledem mnie) ja wrecz przeciwnie, jak sie zdenerwuje to ciskam gromy. Oboje jestesmy bardzo uczuciowi. Jedyne co moge powiedziec na minus to to ze faktycznie jest dosc wygodnicki i dosc leniwy, do dzialania potrzebuje motywacji no i moim zdaniem skupia sie mocno na sobie (nie mowie ze nie dba o mnie) ale wydaje mi sie, że jesli chodzi o jego osobe to np.robi z igły widly tzn. z malej sprawy czy problemu robi wieeelki a sadze ze facetowi to nie przystoi, wkoncu o kobietach mowi sie ze sa wieksze panikary a o facetach ze powinni zachowywac zimna krew. Na koniec dodam ze kocham go bardzo, ale czasem martwie sie o nasza przyszłosc jako pare. Czy z czasem te z pozoru dzis az tak bardzo nie przeszkadzajace problemy nie zaczna zatruwac zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... WAGA - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 20:13 :) Ten związek to wszystko i nic... nie wyobrażacie sobie życia ze sobą ale bez siebie zwłaszcza... to namiętność, oddanie, głębia i to niesamowite uczucie wyjątkowości, ponieważ żeby rak wybrał właśnie Ciebie musisz być niezwykłą kobietą, a kiedy już Cie pokocha będzie Cie bronił przed całym światem. Ten związek to ogień przeplatany spokojem, kłótnie zakończone w sypialni. Jeśli zaryzykujesz... będziesz to pamiętać do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr ona WAGA - on RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 20:16 Ona fascynuje go całą sobą... jest inna niż wszystkie, piękna, mądra i okazuje się że również wrażliwa. On daje jej poczucie wyjatkowosci, bo musi byc niezwyczajna jesli on pokochal własnie ją. Odpowiedz Link Zgłoś