Dodaj do ulubionych

WAGA - RAK

IP: *.client.insightBB.com 12.07.05, 04:52
Ja waga on rak - karastrofa !!! ALe nie ma znowu co az tak wierzyc w
horoskopy wazne sa korzenie. Tak ze ja ty Wago masz lubego swego raka,
zerknij na korzenie jak sa bardzo rozne od twoich uciekaj poki czas ...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość 2 Re: WAGA - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 19:34
      "Jeśli naprawdę się KOCHACIE to wszystko przetrwacie"
    • Gość: SPRĘŻYNA Re: WAGA - RAK IP: 212.160.172.* 22.09.05, 17:12
      jA WAGA ON RAK I JEST GIT,MAM NADZIEJĘ ŻE TO SIE NIE ZMIENI!
    • Gość: hania Re: WAGA - RAK IP: *.whitemouse.com.pl / *.crowley.pl 10.10.05, 12:45
      a ja kocham swojego raczka :***chociaz przyznaje czasem było ciezko
    • Gość: rozka Re: WAGA - RAK IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 20.10.05, 18:35
      uuupsss no to zanosi się na bużliwy związek;)z moim facetem jstem dopiero od
      nie całych 2 tygodni a juz ma być nie ciekawie?
      • Gość: natka Re: WAGA - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:44
        ja jestem z rakiem od tygodnia i jest cudownie rozpływam sie przy nim jak maslo
        w mikrofalowce :)
        az boje sie ze jest za pieknie zeby moglo to dlugo trwac....
        • firstagnieszkabielak ja waga on raczek 01.08.10, 15:25
          też się boję, że...to zbyt piękne, aby mogło być prawdziwe... ale myślę, że będzie dobrze.Generalnie mój raczej jest bardzo...uszczypliwy.Czasem chciałabym mu dać pstryczka w nos za to jaki jest mimo, iż spokojny, cierpliwy to z charrrakterkiem ;)
          • Gość: milka Re: ja waga on raczek IP: *.acn.waw.pl 06.08.10, 09:21
            Nie bój się :) Mój przyszły mąż jest raczkiem - jesteśmy już ze sobą trzy lata.
            Powiem, że na początku było strasznie :), nie raz mieliśmy ochotę uciec gdzie
            pieprz rośnie. W takich momentach zaglądałam na forum i czytałam wypowiedzi jak
            wygląda związek wagi i raka. Wszystkie negatywne wypowiedzi się potwierdzały i
            też pewnie troszkę przez to nakręcałam się, że faktycznie nie ma sensu. Było
            bardzo trudno przyzwyczaić się do raczka domatora i nauczyć go, że towarzyska
            waga nie zawsze lubi spokojny tryb życia.
            Przez pierwszy rok bycia z nim, chciałam nie raz zerwać, przez kłótnie (
            naprawdę bardzo burzliwie kłótnie :), marudzenie.. a teraz wiem, że po prostu to
            kwestia czasu. Wystarczy rozmawiać, rozmawiać..Na dzień dzisiejszy dogadujemy
            się super, potrafimy ze sobą rozmawiać i pomimo tak różnych osobowości jest
            naprawdę ok. I w życiu nie zamieniłabym mojego raczka na kogo innego. Moja rada
            jest taka - nie słuchać innych, nie czytać wypowiedzi bo cżłowiek nie potrzebnie
            się nakręca. Kochać i jeszcze raz kochać - dać trochę zrozumienia i cierpliwości
            ( wagi są w tym dobre). Raczki są uszczypliwe i to bardzoooooooo.. ja mam na to
            sposób ;) jak już tak mi wierci dziurę w brzuchu, że mam dosyć po prostu go
            ignoruję lub zamieniam jego uszczypliwości w żart bo inaczej się nie da.
            Powodzenia :)
    • Gość: nieznana Re: WAGA - RAK IP: 80.48.222.* 07.11.05, 17:41
      Zgadzam się z horoskopem przeciwieństwa często przyciągają.Jestem ze swoim
      mężczyzną już ponad rok i mimo kłótni da się przeżyć.Jestem uparta natomiast
      mój mężczyzna zawsze jakość próbuje to załagodzić i udaje się bo się kochamy!
      • firstagnieszkabielak ja waga on raczek 01.08.10, 15:26
        bo właśnie takie są raczki, chcą żeby było dobrze i jakoś tak wychodzi, że jest OK! :)
    • Gość: Ania Re: WAGA - RAK IP: *.chello.pl 20.11.05, 23:49
      Ja Waga, on Rak, wytrzymaliśmy rok. Ten związek, to były flaki z olejem. Za
      spokojny!
      • firstagnieszkabielak ja waga on raczek 01.08.10, 15:29
        hm...to źle, że związek był spokojny?Takie są raczki spokojne... natomiast
        wodniki...hm...dzielą skórę na niedźwiedziu.Dziewczyny zastanówcie się z kim
        chcecie być, czy chcecie dryfować po oceanie z betonowym kołem ratunkowym czy
        dryfować po delikatnych falach może i dość długo za długo, ale wiedząc, że na
        koniec zobaczycie bezpieczną cichą oazę spokoju (?)
      • Gość: gość Re: WAGA - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 23:47
        tez sądze ze rak jest zbyt pie...sty dla wagi, za mało męski, ale jak na raka przystało zgrywa macho, bohatera, itp. mezczyzni raki to smieszne męskie safanduły uczepione jak kleszcz maminej spódnicy
    • Gość: gosia Re: WAGA - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:36
      olac te wszystkie horoskopy to nie prawda zyjcie swoim zyciem i czekajcie co
      czas przyniesie poprostu najwazniejza jest zgodnosc charakterow a nie horoskopy
      zrozumienie i to "cos"Pozdrawiam nie dajcie sie zwariowac
    • Gość: AstrolożkaAmatorka Re: WAGA - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 00:58
      Za mało namiętnosci w tej konfiguracji. Rak- delikatniś skupiony na sobie i
      Waga- subtelna dyplomatka. Mogą sie sobie podobac, ale jak ktos juz tu wspomniał
      - flaki z olejem... Ktos musi przejąć ster w tym związku. Nie powinni dążyc do
      dostosowywania sie do siebie, raczej radziłabym szanowanie róznic charakteru(nie
      zacieranie ich!)
    • Gość: aNiKa Re: WAGA - RAK IP: *.kopnet.pl 04.01.06, 20:56
      te horoskopy to jedna wielka brednia ja jestem spod znaku wagi a wogole nie
      pasuje do opisu moj narzeczony jest rakiem i jest nam ze soba cudownie;P
    • Gość: iwa Re: WAGA - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 00:02
      zgadzam sie z tym! wszytsko co jest tutaj napisane jest prawda. pozdrawiam
      wszytskich.
      • Gość: waga 40 Re: WAGA - RAK IP: 213.199.198.* 12.01.06, 12:03
        mówisz na razie fajnie ale co potem, uwierz waga bywa wygodnicka ale lenistwo
        raka może doprowadzić do szewskiej pasji, jego : mój dom moją twierdzą, a
        gościom wara, doprowadzi do braku przyjaciół i nudy, jedyną rozrywką będzie
        nieobliczalność raka, co może doprowadzić wagę do histerii, ten układ wymaga
        totalnego poświęcenia ze strony wagi, a waga nie lubi się zbytnio poświęcać
        • Gość: waga 28 Re: WAGA - RAK IP: *.lan.altkom.pl 12.01.06, 16:31
          zgadzam sie z Tobą, jestem z Rakiem od 2 lat (to nie duzo) ale na poczatku bylo
          trudno kłótnia za kłótnią, rzeczywiście jedyna rozrywka to nieobliczalnosć
          raka, o lenistwie nie wspomne bo to leń do kwadratu, do domu tez nie za bardzo
          mozna kogas zapraszac bo ma zmienne nastroje i nie wiadomo jaki bedzie mial
          nastroj, to dotyczy rodziny i przyjaciol, dom reczywiscie wielka twierdza i
          wara od niego, zazdrosc 500% do obledu
          wszytko się zgadza, na razie toleruje :) bo trudno sie uwolnic z milosci :)
          moze sobie zyczyc powodzenia w trudnych chwilach :)
          • Gość: ??? Re: WAGA - RAK IP: *.range81-151.btcentralplus.com 27.02.08, 15:32
            hmmm to dziwne bo np to ja traktuje dom jak twierdze i nie zawsze
            jestem szczesliwa jak kogos sprowadza, on jest towarzyski do bolu
            (chociaz ja tez nie stronie) az za bardzo czasem no i to ja raczej
            jestem bardziej leniwa...ja jestem waga on rak.zgadzam sie tylko co
            do nieobliczalnosci - to naprawde potrafi totalnie wyprowadzic mnie
            z rownowagi!
            jestesmy ze soba 7 lat...zremy sie niewiarygodnie, ale tez kochamy
            sie strasznie a jednak nie wiem czy to przetrwa...
        • Gość: mała_mi Re: WAGA - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:20
          Zgadzam się co do joty!! Rak wymaga poświęceń, a waga nie lubi się poświęcać,
          tylko błyszczeć, żyć, doświadczać, a nie opiekować się egoistycznym domatorem.
          Pozdrawiam wszystkie wagi, kochane uciekajcie od raków póki czas!!:)
          • firstagnieszkabielak ja waga on raczek 01.08.10, 15:39
            hm...skoro Twój rak nie lubi imprezować to...chodź sobie na imprezy sama : ) a jak np chcesz zorganizować małe spotkanko towarzyskie u was w domu to niech na ten czas rak idzie do garażu :)
          • Gość: giść Re: WAGA - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 23:53
            swietne okreslenie na facia-raka! "egoistyczny domator"! powinno byc dodane: manipulator i safanduła. rak pasuje do nieciekawych byczyc i czasem fajniutkie kobietki strzelec daja sie nabrac i niańczą te typowe męskie pierd...ły.
        • Gość: gość Re: WAGA - RAK IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.09, 16:35
          jestes skonczona idiotka ;) gó... wiesz a się będziesz wypowiadać, sama jesteś
          nieobliczalna, raki naogół są bardzo przyjacielskie, traktują gości po królewsku
    • Gość: Mysza Re: WAGA - RAK IP: *.ujep.cz 13.01.06, 22:30
      Roznimy sie ale dzieki temu jest ciekawie:)
    • Gość: Killa ona waga a on rak :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:25
      Haha no cóż to co jest napisane o wadze ze mną sie raczej nie zgadza jestem
      zdecydowanie inna chociaż co do niektórych rzeczy sie zgadzam. On zresztą też
      wydaje się troche inny niż jest napisane. Zgadzam się z tym że ważne jest
      uczucie a jak jest uczucie to to człowieka potrafi bardzo zmienić... na
      lepsze :) On stał się moim ideałem faceta i pierwszys raz kogoś takiego
      spotkałam i straaaaasznie się cieszę że moge się z nim przyjaźnić :) No
      niestety tylko przyjaźnić ale czasami tak jest lepiej. Trzeba pamiętac że w
      związku najpierw powinna się zrodzić przyjaźń a potem powinno być już tylko
      lepiej. A horoskopy nie są nieomylne...Pozdrawiam!
      • Gość: Heli Re: ona waga a on rak :) IP: *.net-htp.de 25.05.06, 23:50
        Mysle intensywnie o jednej Wadze, ale to co tu czytam w niczym nie pasuje mi do
        Tej ktora znam. Ludzie, czy naprawde tak trudno byc razem tym dwojga ludziom?
        Czy nie istnieje jakies antidotum na te dwa przeciwne charaktery? Zaczynam sie
        bac, z drugiej zas strony pociaga mnie to coraz bardziej. Chyba zaryzykuje, tym
        bardziej ze te bzdury ktore pisza o rakach, w niczym do mnie nie pasuja. Co do
        horoskopow, to wcale nie uwazam ze sa nieomylne, wrecz przeciwnie. Ale moze sie
        myle. Zglupialem z tego wszystkiego do reszty. Pozdrawiam
        serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Ewa-Waga Re: ona waga a on rak :) IP: *.acn.waw.pl 08.01.10, 22:15
          Nie znam Cię Raku. Ale mówisz tak jakbym słyszała pewnego innego Raka...
          Pokochałam go dawno temu. Życie nas rozdzieliło. Po wielu latach znów mamy
          kontakt. Jestem od prawie roku jak po środkach odurzających(nie brałam nigdy ale
          tak myślę). Myślę o nim dniem i nocą. Rozmawiamy (net) prawie bez przerwy. Jest
          domatorem, jest też nieprzewidywalny ale kocham go za to. Chciałabym być z nim
          cały czas. Niestety nie mogę. Musi być tak jak jest. A czuję, że byłoby pięknie
    • Gość: aga Re: WAGA - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:25
      cos w tym prawdy jest tylko ze ja jako rak wole poznawc ludzi i lubie zycie
      towarzyske a znowu moja druga polowa tzn.waga jest niesmiala czyli na odwrot
    • Gość: Maja i Sebastian Re: WAGA - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:11
      Niestety ale z naszego doświadczenia wynika iż rak i waga są wspaniałymi
      partnerami i kochankami. Rozumiemy się prawie pod kazdym względem i bez słów.
      Nasz związek jest bardzo udany i czerpiemy z niego pełną satysfakcje.
      pozdrawiamy
      • Gość: Sylwia Re: WAGA - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 14:37
        jestem Rakiem a mój nażeczony to Waga jesteśmy razem już prawie 4 lata i pewnie
        będziemy już do końca życia kochamy się każdy z nas ma własne hobby i zajęcia
        on kocha sport ja jestem bardziej pochłaniaczem wiedzy ale coś nas ciągnie do
        siebie. Wagi bardzo dbają o swoją rodzinę a dla kobiety to bardzo ważne!!! Rak
        i Waga mogą być szczęśliwe my jesteśmy pozdrawiam
    • Gość: Koffeina Re: WAGA - RAK IP: *.pl / 83.238.44.* 04.03.06, 19:27
      W moim przypadku horoskop kompletnie nie pokrywa się z rzeczywistością. Ja 100% Waga, a On...hm...nieśmiałym trudno go nawac, to wulkan energi z milionem znajmoych i przyjaciół, kochający poznawać nowe miejsca i przygody. Jednak może wyjątek potwierdza regułę? :)
    • Gość: Biala Re: WAGA - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:31
      zacznijcie pisac prawde i niepojezdzajcie po wagach.wagi sa cooll i odpiszcie
      jak macie odwage!!!!!!!!!!!11
    • Gość: misia Re: WAGA - RAK IP: *.stnet.pl 16.04.06, 13:07
      Ja jestem waga, a moj chlopak rakiem i jest zajebiscie.Kocham go i on mnie tez.
      Nie wierzcie horoskopom!!!
    • Gość: waga bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:38
      Wlasnie porzucil mnie pewien rak, najgrsze jest to ze w najmniej spodziewanym
      momencie, tak zupelnie z dnia na dzien, podajac mi powod ze juz mnie nie kocha.
      Dzien wczesniej wszystko bylo w porzadku. Polaczenie waga- rak to kompletne
      fiasko
      • Gość: mała_mi Re: bez tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:23
        przeżyłam to samo. w ten sam sposób. pozdrawiam
        • Gość: mala Re: bez tematu IP: *.akk.net.pl 15.10.06, 23:49
          To prawda trzeba sie poswiecac dla raka a my wagi nie lubimy tego oj nieee
    • Gość: waga18 WAGA - RAK IP: 83.238.224.* 24.10.06, 22:08
      nie kazda waga wytrwa z rakiem i na odwrot:(
    • Gość: mini WAGA - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:31
      ja waga on rak....nie taka katastrofa,tylko że to on uwielbia imprezy i
      kontakty a ja cieche miejsca...ale zgadzamy sie,zato jest bardzo czuły;)
    • Gość: Warszawianka Re: WAGA - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 15:07
      Kochany Raczku, spróbuj zrozumieć innych, którzy chcą ci pomóc, przecież po to
      piszesz na forum - nieprawda?.
      Moje zdanie jest bardzo podobne, ale wytłumaczę ci dlaczego. Znak Wagi i Raka
      to nie jest zbyt najlepszy pomysł na życie. Jesteście wprawdzie bardzo do
      siebie podobni i na początku romans wasz mógł być namiętny, lecz małżeństwo
      będzie wymagać większej wzajemnej sympatii i zrozumienia. Wasza obopólna
      nadwrażliwość może spowodować częste sprzeczki. Związek ten będzie cechowała
      ogromna potrzeba bezpieczeństwa uczuciowego i materialnego - bywacie barzdziej
      oszczędni niż wmaga tego konieczność. Niechęć do podejmowania jakichkolwiek
      decyzji tak jednego, jak i drugiego partnera często może powodować, że w
      związku tym więcej bedzie jazdy wstecz niż do przodu. W życiu seksualnym oboje
      będziecie chcieli przewodzić, co często może być przyczyną obustronnej kryki i
      kłótni. Czy zgadzasz się ze mną. Pozdrawiam w.tahira
    • Gość: Joanna WAGA - RAK IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.11.06, 18:09
      muj były chłopak ma do wyboru mnie i pauline ja go kocham i ona tez co mam
      zrobic zeby wybrał mnie ?
      • Gość: wagunia:) Re: WAGA - RAK IP: 82.160.180.* 22.11.06, 17:58
        droga Joanna, bądź po prostu sobą, a jak temu chłopakowi zalezy na Tobie to
        wybierze akurat Ciebie, a jak Paulinę to nie był Ciebie po prostu wart...
        Takiego kwaitu pół światu więc sie nie załamuj... pozdrawiam:))
    • Gość: wagunia:) Re: WAGA - RAK IP: 82.160.180.* 22.11.06, 17:55
      Spotykam sie z raczkiem ponad 2 tyg i czuje że nasz związek bedzie udany...
      I wcale nie jest leniem, ponieważ mój raczek jest bardzo pracowity i zdolny...
      Nawet obiady potrafi robic czego ja nie umię... I bardzo miło potrafimy spędzać
      razem czas... Ja jestem bardzo rozrywkową osóbką... Uwielbiam balowac i mogłabym
      niemal że co wieczór... On zresztą też... Jest nam razem bardzo dobrze...
      • Gość: baba Re: WAGA - RAK IP: 213.199.198.* 29.11.06, 17:08
        Tak jest na początku, ale raki to smutasy, jak tylko się zestarzeje zanudzi cię na śmierć. Ty będziesz się starać ale on bedzie bylejaki... coś o tym wiem! Mam z nim szarą codzienność od 20 lat.
        • Gość: abba Re: WAGA - RAK IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.07, 01:29
          ja jestem z Rakiem od 8 lat, było nam razem wspaniale, zareczyny, wielka milośc
          do wariactwa, ale niedawno zaczeły sie problemy...

nie jest tak jak było, tylko seks super - zawsze zresztą było nam ze soba dobrze
          ale na samym seksie związek chyba nie przetrwa gdy zabrakło ...no własnie sama
          nie wiem czego
          szaleńcza miłośc zmieniła sie w przyzwyczajenie albo w jakąs dojrzalsza forme,
          ktorej nie potrafimy dostrzec i zrozumieć

wszystko chyba przez to że zamieszkalismy razem.... sama nie wiem
          od 2 tygodni albo płacze bo go przeciez kocham i chce żeby bylo dobrze albo
          zacinam sie w sobie, mówie że mam to gdzieś i planuje nowe życie juz bez niego
          i tak na zmiane, szaleństwo

tak naprawde to nie wiem jak potoczy sie moje życie bez niego, 8 lat z jednym
          człowiekiem, tyle przeżyć i wspomnien, najpiekniejsze chwile życia przeżyliśmy
          razem

nigdy nie wierzylam w horoskopy ale teraz jestem naprawde na rozdrożu
          i szukam w nich odpowiedzi, tylko że jak na razie nie znalazłam,
          nie ma chyba reguły na miłośc czy udany związek...
          • firstagnieszkabielak ja waga on raczek 01.08.10, 15:49
            oczywiście że jest recepta na udany związek

oto składniki:

duuuużo cierpliwości dla raka

tak tak wiem, że my jako wagi nie lubimy się poświęcać natomiast uwielbiamy gdy to nam ktoś przychyla nieba...nikt nie mówił, że będzie łatwo.jak będziecie wierzyć w horoskopy to na pewno nie wyjdzie tak jak chcecie! :p
    • Gość: asia WAGA - RAK IP: 83.168.104.* 07.02.07, 19:23
      phi!!! ale bzdura. w moim przypadku jes zupelnie odwrotnie!!! rak niesmialy???
      buhahahaha!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka