Gość: KAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:12 NIeprawda! nie doszlismy nigdy do porozumienia! i juz nie dojdziemy!! Tu znajdujemy tylko jedno wielkie klamstwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dw Re: PANNA - RYBY IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 14.07.05, 20:09 Ja-ryba i moja miłość- panna- świetnie się dogadujemy i bardzo się kochamy!!! Pozdrawiamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: PANNA - RYBY IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 16.09.05, 09:37 NIESTETY NIE MOGE SIE Z TYM ZGODZIC JA -PANNA ON -RYBA A NIESTETY NIE WYSZŁO NAM I BOJE SIE ZE JUZ JEST ZAPOZNO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: PANNA - RYBY IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 08.11.05, 15:07 niestety mi tez z nim nie wyszlo. po pieciu latach malzenstwa stwierdzilisy, ze to nie to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: PANNA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 11:13 ja panna.on ryba staż 17 lat i jest całkiem nieźle, szczególnie jak patrzę na związki niektórych znajomych niby super dobranych wg horoskopów - nie ma reguły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: PANNA - RYBY IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.05, 16:50 nie zgadzam sie z toba.chyba jestescie krotko ze soba.moja pierwsza milosc byla ryba -nie wyszlo.stwierdzilam ze to milosc mlodziencza.jaj juz bylam kobieta tez moim partnerem byla ryba na poczatku bylo wspaniale a pozniej katostrowa i szpital przez probe samobojstwa,podlugim czasie mam innebo partnera z pod blizniot i jak na razie to funkconuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tri Re: PANNA - RYBY IP: *.in / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:54 no ja niestety też sie z panem panną nie dogadałam. i cierpię jeszcze jakem rybka ;) i ewidentnie starałam sie dojść do porozumienia, ale to takie czysto kobiece chyba :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PANNA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:49 Dokładnie! nie doszliśmy do rzadnego porozomienia! Byliśmy razem przez 8 miesiecy a ryby nie wykazywały najmniejszej chęci do porozumienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tri Re: PANNA - RYBY IP: *.in / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:08 dokładnie!!! PANNA nie wykazała żadnej chęci porozumienia!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: PANNA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:22 niestety...wielka porażka, stwierdziłem to po 19 latach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka 20 Re: PANNA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:14 poiwme tak mam chlopaka 3 lata ja jestesm pana a on ryba powiem ze nie raz sie dogadujemy ale nie raz sa takie sprzeczki ze ma sie juz dosc wsztkiego i chyba panna i ryba to do siebie nie pasuja to jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJA Re: PANNA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 07:14 JESTAM Z PANEM RYBĄ PRAWIE 4 LATA. NA PAOCZĄTKU BYŁY SAME NIE POROZUMIENIA PAN RYBA TROCHE MNIE SKRZYWDZIŁ ALE TERAZ MI TO WSZYSTKO WYNAGRADZA :)DOSZLIŚMY DO KOMPROMISU.TRZEBA BARDZO TEGO CHCIEĆ A WSZYSTKO SIĘ UDA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_kiziuk Re: PANNA - RYBY IP: *.filar.pl 23.08.05, 09:13 A ja jestem z męskimi rybami już ponad 10 lat (w tym 5 w związku małżeńskim). I jak przeczytałam ten horoskop partnerski to pomyślałam, że opis idealnie pasuje do nas. Na początku faktycznie było więcej zgrzytów, ale po pewnym czasie udało nam się dotrzeć i teraz staram się już nie reagować tak wybuchowo jak kiedyś i za bardzo go nie zdominować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.d.m Re: PANNA - RYBY 28.08.05, 20:24 Ja Panna, on Ryba. Staż: 4 lata. Opis, jak to horoskop, wyłącznie w części sprawdza się w życiu. Jedno jest pewne i na to nie trzeba wróżki: dwóch uparciuchów długo nie wytrzyma razem! Nawet jeśli ktoś przeważnie decyduje, to musi czasem pozwolić tej drugiej osobie zdecydować (to bynajmniej nie kompromis, to zwyczajne ustępstwo). Można się dogadać, ale trzeba słuchać i znać swoje pragnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: PANNA - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:55 jestem z panem rybą 3 lata,ciężko u nas o kompromis.Czasem jest ok,ale z małej sprzeczki zawsze wyrasta wielka burza.mieszkamy ze sobą 2 lata a nadal sie nie potrafimy dotrzeć,on żyje w innym świecie-w świecie marzeń,a ja twardo stąpam po ziemi,a do tego jaki z niego bałaganiarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradiso Re: PANNA - RYBY IP: w3cache.* / *.2-0.pl 26.09.05, 12:02 A ja też jestem w związku z panem rybami ponad4lata,3 l. po slubie i wciąż same zgrzyty,nawet jesli wydaje się że zaczyna się układać,to ryba wywija taki numer,że się juz odechciewa kolejnego pogodzenia,poza tym jak wyżej:straszny,bałaganiarz,kłamca,lawirant,żyje w innym zupełnie fantastycznym swiecie,zapominalski ze skłonnosciami do uzależnień,beztroski i nieodpowiedzialny egoista.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza46 Re: PANNA - RYBY IP: *.za.digi.pl 12.01.06, 18:38 Moj pan ryba jest identyczny jak w powyzszym opisie... nasz zwiazek to 3 dni kiedy doceniamy swoje towarzystwo, a nastepnie 5 dni kiedy nie chcemy na siebie patrzec. jestesmy ze soba dopiero rok i przez ten czas jest wciaz ten sam schemat. ale mimo tych sprzeczek i jego okropnego charakteru jest "cos" co nas do siebie przyciaga. mam nadzieje, ze pozniej to "cos" sprawi, ze dotrzemy sie wzajemnie i ze bedzie dobrze. obecnie bycie z nim czesto mnie meczy... ale nie poddam sie tak szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia444 Re: PANNA - RYBY IP: 82.144.237.* 16.01.06, 17:15 z tym sie zgadzam.Moj pierwszy chlopak i pierwsza milosc robil mnie w balona az do konca z 4 lata,i byl wyrafinowany w tym niezmiernie, teraz jestem z facetem ryba, i poprostu niczym mnie nie zaskoczy, bo po nim sie spodziewam doslownie wszystkiego, nie mowi nic wprost,nie wiadomo kiedy sie z ciebie smieje , w dodatku wszyscy go uwielbiaja, a ja jestem ta zla....jednak musze przyznac zyje i zawsze zylam pasja..milosc jak jest to jest najwazniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morka Re: PANNA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 17:55 Ja Panna On Ryby... Uklada nam się wspaniale!!! Zrobilby dla mnie wszystko, ja dla niego też. JESTESMY SOBIE PRZEZNACZENI... A horoskopy to bzdura (choć czasem i ja się skuszę do przeczytania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatima Re: PANNA - RYBY IP: *.ztpnet.pl 16.08.06, 00:31 hmm...krytykanctwo panien wychodzi wszędzie w komentarzach również, ja jako rybka mam decydujący głos w moim związku,partner bez przerwy pyta mnie o porady, ja mówię jak powinien postępować...panienki są uległe jeżeli się już do kogoś przekonają,a rybki (z IIIdekady)raczej władcze, starają się postawićna swoim-bynajmniej ja tak robię.Trudno żyć rybie z panną, moja panna-mój chłopak, jest często lekkomyślny, nieodpowiedzialny,niezdecydowany i on bałagani- zwłaszcza w łazience:-/. I trudno mi zrozumieć to niby "uporządkowanie"panien o którym piszą w horoskopach.Mężczyzna panna-to dziwne połączenie i tak jest też w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Re: PANNA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:23 Ja panna mój partner ryba, jesteśmy ze sąbą 7 lat i jest ok, każdy ma swoje wady i zalety, ale szukamy kompromisów. Najciekawsze jest to, że oboje byliśmy w związkach małżeńskich które się rozpadły z wielkim hukiem, a wyglodało to tak: ja panna, mój "były" ryby, obecny partner ryba, jego "była" panna! Kiedyś mocno przestudiowaliśmy nasze znaki i generalnie są opinie że te znaki mocno się przyciągają ale nie wróży im się szczęśliwego zakończenia, to smutne, ale ja wierzę że nam się uda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: PANNA - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:31 prawdw i tylko prawda.mój rybka jest beztroski,niepoukładany i wogóle jest całkowitym moim przeciwieństwem i to jest to co od jakiegoś czasu zrozumiałam i toleruję bo kocham go i chcemy ze sobą by.przede wszystkim kompromis.na początku związku było źle,nie wiem jakim cudem teraz ze sobą jesteśmy i jest cudownie!ma super romantyczne pomysły i mnie to bardzo odpowiada.między panem ryby a panną może by dobrze ale panna musi bardzo tego chciec,starac sie go zrozumiec i nie myślec tylko o sobie.wierze że będzie tak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: PANNA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:30 witam panny i ryby:) ja co prawda nie jestem w związku z Panną ale mam przyjaciół spod Panny i musze przyznać, że dobrze sie dogadujemy. Ja jakby nabrałam większej stanowczości a Panna czasem bywa romantyczna i naprawde jestem zadowolona z przyjaźni z Panną. Nie wiem jakby to było w związku.bo nie byłam w takowym. W każdym razie w przyjaźni z panną jest extra. Pozdrawiam wszystkie Panny :) RYBA, 26 l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: PANNA - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:41 tam powyżej to pisalam wlasnie ja... no tak, nie zbyt dawno to bylo ale na tyle dawno ze pan ryba sie na tyle zmienil ze nagle cos sie stalo w jego niespokojnym serduchu i.. stwierdzil ze sobie bedzie odpuszczal.. i tak skutecznie to robil ze juz nie jestesmy razem.. ryby i panna- dwa światy..zbyt zmienny i za duza hustawka nastrojów w związku jak dla mnie..poza tym zero oparcia w nim.. raczej nie żaluje rozstania,teraz widze jak było naprawde.pozdro dla wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginter Re: PANNA - RYBY IP: 195.136.144.* 25.12.05, 10:47 g.... prawda że ryba to delikatność,to dominująca sadystka nie licząca się z niczyją opinią ona ma zawsze rację tylko jej decyzje są słuszne nie wolno podważyć jej pomysłu bo jest bardzo mściwa wtedy jesteś wrogiem nie znająca kompromisu. moje małżeństwo trwało 26 lat wiecznych ustępst izgadzania się na jej kaprysy ciągłego poniżania ciągłej chorobliwej zazdrości nie doczekawszy się zdrady z mojej strony sama przyprawiła mi rogi mówiąc że chciała mi pomóc żebym wreszcie odszedł do kochanki oczywiści urojonej w jej umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybcia Re: PANNA - RYBY IP: *.ztpnet.pl 16.08.06, 00:55 do gintera- jestem rybą i prawda w tej nieustępliwości z naszej str. ale z zazdrością jest trochę inaczej, u mnie w związku to pan panna jest okropnie zazdrosny i co najgorsze próbuje takie uczucie wzbudzić wszelkimi dostępnymi metodami we mnie!!!Ja w sumie dominuje w moim związku, to nam wychodzi na dobre- sam to przyznaje.Nie wiem czy nam się uda ale próbujemy, wiem że on się stara, tylko czasem zapomina opewnych rzeczach, które są istotne dla kobiet, zwłaszcza rybek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamana Re: PANNA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:34 uwazam ze ten horoskop to stek klamstw.jestem w zwiazku z pewna Panna i nie jestem szczesliwa,nasz problem dotyczy tego ,ze moj partner nie potrafi byc wyrozumialy,dojrzaly..itp,w skrocie jest to osoba bardzo zla,,jestem wiecznie krytykowana i nigdy nie uslyszalam komplementu,Panny lubia kłamac to ich najwieksza wada, Odpowiedz Link Zgłoś
gos.n Re: PANNA - RYBY 03.01.06, 09:52 Panna + Ryby - to fatalny związek!!! wszystkie związki z Rybami były nieudane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaPanna Re: PANNA - RYBY IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 10.01.06, 15:47 ja bylam z facetem ryba 7 lat i z perspektywy czasu wiem, ze moze nie bylo idealnie, ale bylismy dobra para. I to co tu napisali niestety nijak sie do nas mialo. Pewno ktos sie zaraz spyta dlaczego si erozeszlismy skoro bylo tak super. Nie mielismy na to wplywu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna :P Re: PANNA - RYBY IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 16.01.06, 13:43 nie jestem zrzedliwa i dobrze sie kocham :P no i nie uwazam zeby moj ukochany az tak sie poswiacal :P wydaje sie byc zadowolony :** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. poplawska Re: PANNA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:28 panna lubi rzadzxic i mowi ze wie wszystka najlllllepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Love Fish PANNA - RYBY IP: *.cable.ubr01.craw.blueyonder.co.uk 26.01.06, 01:29 Ja jestem Panną a On Rybą...jak czytam wypowiedzi poprzedników załamuje sie tyciu;-)....jestem na samym początku znajomosci...On zaczarowal mój swiat....chce z nim byc...Nie czytam wiecej...Głupota maxymalna....Najtwiej jest sobie coś wkrecic....Chce moją Rybkę...bo uwielbiam ryby...Trzymać kciuki ...pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: PANNA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:56 rozumiemy się bez słow,ale nie mozemy byc razem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: PANNA - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:09 buhahaha jeden wielki stek bzdur!! Siedzicie tam i z nudów wymyślacie co by tu napisać!! Wiem bo sama pracowałam w redakcji i wiem jak się pisze horoskopy. Żadnej wróżki nie spotka się w redakcji ani żadnego astrologa! Wszystko to ściema na którą nabierają się zwylki i prości ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: PANNA - RYBY IP: *.internet.v.pl 06.02.06, 21:12 Nie chce zapeszać bo przede mną panną i moim panem rybą jeszcze szmat czasu, ale jak na razie lepiej być nie może, a jesteśmy razem już dwa lata. Długo czekałam na tą moją drugą połówkę rybke i jest cudownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabi Re: PANNA - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:10 Macie racje mamy wiele wspólnego i nie raz doszliśmy do porozumienia i jesteśmy szczęsliwi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta... Re: PANNA - RYBY IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.02.06, 22:41 Uwazam ze bedac z kims potym znakiem ryby dla panny staja sie zbyd mało fascynujace poniewaz ryby maja ceche spokojnego człowieka a panny lubiace doznawac doznac z ukochanym wsólnie realizowac jakies plany,lub urozmaicaja czas spedzony a ryba nie robi takich nie spodzianek bardziej sie dostosowuje do wrzystkiego ale jak kazda istota zyjaca ma plusy i minusy,wiec dla mnie mezczyzna ryba ma swoje zalety ale równiez negatywy ,,jest jak rekin płynacy w oceanie wrzystko jest dobrze ,ładnie do czasu gdy nie zarni nie ujawni swojich foch,,,Uwazam ze do Panny odpowiedniejszy partner bylby z cecha pomysłów,radosci bo spokuj to nie wrzystko do szczescia nie jest tylko ciepło potzrebne by kochac tzeba byc szczesliwym tryskac radoscia w miłosci~!LEcz znak zodjaku to faktycznie nie wszystko ,ale sprawdza sie bynajmiej mi,a czy wam..sami wynioskujcie...:)Pozdro dla tych co czytaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiara Re: PANNA - RYBY IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:43 hmmm cos w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: PANNA - RYBY IP: 80.244.140.* 12.04.06, 18:06 wszystko sie zgadza:) ale ja niestety jestem ta złą :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: PANNA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 07:23 ja jestem panną a mój chłopak rybą i świetnie się dogadujemy,z żadnym znakiem nie było mi tak dobrze:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: PANNA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:27 Bardzo dobrze sie dogadujemy! Kochamy się i nie mozemy bez siebie żyć. Nasz układ się sprawdził:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochana Re: PANNA - RYBY IP: *.chello.pl 25.07.06, 11:38 Ja jestem ryba i zakochałam się w chłopaku spod znaku panny. Niestety ON nie zwraca na mnie uwagi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :::: Re: PANNA - RYBY IP: *.ztpnet.pl 16.08.06, 01:06 musisz być bardziej wyluzowana heh a bedzie dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś