Gość: Magda RAK - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 18:01 Amy mamy bardzo udany zwiazek juz od 5lat...nie zawsze jest różowom ale po konstruktywnej kłótni zawsze dochodzimy do kompromisu i jestesmy szczesliwi :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleńka RAK - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:15 A nie prawda!!! Rybki są kochane! Można z nimi stworzyć wspaniały związek tylko trzeba sie postarać panno doskonała! (bez obrazy). kochaj swoja rybkę :) Buziaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s RAK - RYBY IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.01.07, 23:28 szkoda że moja ukochana rybka tego nie wie.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robalek RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 14:26 a ja sie nie zgodze.moja rybka jest najlepsza na swiecie.kocham go ponad wszystko i wiem,ze on mnie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Rybka:) Re: RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 13:51 Tworzę związek z Panem Raczkiem. Dogadujemy się świetnie,codziennie spędzamy czas razem i jest wszystko pięknie,aż się nie pokłócimy. Ja staram się być opanowana i go uspokoić natomiast on się obraża i wpada w jakąś furię... jest wtedy nieznośny..jednak miłość wszystko przetrzyma.. nawet w najkrytyczniejszych momentach - myśl,że mogłabym żyć bez niego jest nierealna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucca RAK - RYBY IP: 212.244.242.* 16.02.07, 08:57 zgadza sie tacy jesteśmy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden RAK - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:04 niewiem ktoto pisal ten koment ale jakis kretyn albo kretynka patrze naten horoskop juz 3 lata i wszyystki mi sie sprawdza i zajebiscie układa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut 88 RAK - RYBY IP: *.ingram.com.pl 04.03.07, 17:16 do doskonałej25 może jesteś tak doskonała że nie potrzebujesz już zadnej rybki, a przynajmniej on tak uważa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozioma RAK - RYBY IP: *.it-net.pl 06.03.07, 10:49 troche jest w tym prawdy,ale co do erotyki to sie nie zgodze,sex i dla ryby i dla raka jest wazny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja;p;p;p;p;p RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 14:18 a mi się to podoba;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: RAK - RYBY IP: *.tkdami.net 17.04.07, 19:02 szkoda.powinien pan walczyć bo jestescie dla siebie stworzeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 18:02 mam swojego raka jest super i mam nadzieje że tak zostanie nasze plany na przyszłość to wspólne życie a jak będzie to się okaże Odpowiedz Link Zgłoś
diana6248 RAK - RYBY 26.04.07, 23:29 Przykro jest mi to stwierdzic ale Ktos sie tu niestety ale pomylil.jestem corka rodzicow mama ktora jest z pod znaku raka i taty z pod znaku ryby.niestety po 16 latach malzenstwa rozwieli sie, a w sumie to nigdy im sie nie ukladalo.dlatego zanim wymysli ktos artykul do gazety biech sie grubo zastanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reisinis Re: RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:16 nie mozna wszystkiego opierac na horoskopach, wiele zalezy od samych ludzi!! ja jestem rakiem a moj chlopak jest ryba i jest miedzy nami dokladnie tak jak opisuje horoskop, ale jak wspomnialam to takze zalezy od ludzi! jesli nie potraficie ze soba rozmawiac to nawet horoskop tu nic nie pomoze. wiekszosc ludzi szuka w horoskopach tylko usprawiedliwienia swoich niepowodzen sercowych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczyca RAK - RYBY IP: *.bsk.vectranet.pl 05.05.07, 13:12 Miałam męza spod znaku ryb, po rozwodzie "trafiłam" na kolejnego pana spod tego znaku i to w dodatku urodzonego tego samego dnia co były mąz. Ani jeden ani drugi nie pasuje do mnie. Mimo róznic charakteru , mają niestety wiele wspólnych negatywnych cech. Lubią wygodne życie , ale sami niewiele robią w tym kierunku, małomówni, przewrażliwieni, ze zmiennymi humorami, pesymistyczne nastawieni do świata, oj bym tak mogła pisac i pisac. Nie zgadzam się , ze rak- ryby to tak cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka RAK - RYBY IP: *.rzeszow.mm.pl 09.05.07, 21:08 hm nie sposób nie zgodzić się z koleżanką poniżej:) Może i znaki te mogą być tak w pełni kompatybilne wówczas gdy zaistnieją sprzyjające okoliczności p.t. "do wszystkiego namawiać". Niestety raczyce potrzebują troszkę troski by rozkwitnąć, zaniedbywane pamiętają to długo a pooczucie niezależności i wygurowane ego ryb nie pozwolą sobie na rycerską pomoc swoim partnerkom. Czyli koło się zamyka... no chyba że któraś z Pań lubi mieć ciągłą jazdę w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 17:30 Zgadzam się z tym. Jestem z chłopakiem który jest z pod znaku ryb, a ja jestem rakiem,Kochamy się i zgadzamy, a może niedługo założymy własną rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty RAK - RYBY IP: *.winn.cable.ntl.com 01.06.08, 22:21 A ja jestem spod znaku Raka, moj Skarb spod znaku Ryb i jest nam razem cudownie... i mam nadzieje, ze bedzie juz tak na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek RAK - RYBY IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 02.07.08, 11:32 droga morelko, nie wiem kiedy kończyłaś podstawówkę, ale uczą tam, że mianownik nie może być równy zeru, pozdrawiam - rak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek RAK - RYBY IP: *.centertel.pl 15.08.08, 17:05 zgadzam się jestem rakiem a moja druga polowa to ryby bardzo sie kochamy i niedługo będziemy tworzyć rodzine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena RAK - RYBY IP: 83.2.243.* 08.10.08, 08:28 A ja jestem szczęśliwą rybką mającą za męża raka. Pasujemy do siebie od 10-ciu latek w każdej dziedzinie i nie wyobrażam sobie by mogło być inaczej. Według mojego pożycia opis trafiony doskonale. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza RAK - RYBY IP: 193.32.30.* 27.10.08, 14:46 mnie raki bardzo pasuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia xx)) RAK - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.08, 17:48 Hmm...Nom Troche W Tym Prawdy Jest x]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęsciara RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 13:41 a mi sie zgadza ;) w stu procentach... no moze w 99 bo tą erotyke bym troszeczke wzbogacila! a slub juz blisko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAg RAK - RYBY IP: 78.8.220.* 24.11.08, 23:37 A mi jakos przypadl do gustu Ja-rak Mojpartner ryby .Prawie 100% trafnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vania RAK - RYBY IP: 212.160.234.* 27.11.08, 23:56 NA BEZRYBIU I RAK RYBA :D takie tam wolne skojarzenie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba RAK - RYBY Rak? to pierdoła nie chce raka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 13:08 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś