doskonala25 14.07.05, 21:27 bzdury. ryba ktora kocham ponad zycie ani mysli tworzyc ze mna czegokolwiek, a co dopiero rodzine... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2koniki Re: RAK - RYBY 14.07.05, 23:31 nic z tych rzeczy jestem rybą partnerka rakiem i różnimy się jak jedna połówka od pomarańczy a druga od jabłka a seks jest piękny a nie małoważny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:55 jak ma na imię twój ukochany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: RAK - RYBY IP: *.dclient.hispeed.ch 15.07.05, 07:12 U mnie wszystko sie zgadza.Mysle jednak, ze wazna jest praca nad zwiazkiem, dbaniem o druga osoba,okazywanie jej duzo czulosci i aby czula, ze jest dla nas najwazniejsza na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:39 moj zwiazek kompletna porazka, nie było gorszego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: RAK - RYBY IP: *.wolomin.net 22.07.05, 10:53 mam to samo.... i to sex a nie rodzina jest w tym "związku" najważniejszy... ale kiedyś tak nie było Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 chyba jestem wyjatkiem 22.07.05, 11:10 Jako pani spod znaku ryb nie przepadam za panami spod znaku raka. Znalam kilku i jeden wspolny mianownik jaki moglabym im wystawic to zero charakteru - mocni w gebie a malo skuteczni w dzialaniu. Moj ojciec tez jest spod znaku raka i w ogole sie z nim nie dogaduje. Nieprawda jest rowniez to ze wazna jest dla niego rodzina i dom. Jedyne co sie dla niego liczy to zdanie jego mamusi (niby tez rodzina ale domyslam sie ze nie o takich relacjach mowa w horoskopie). Jako ryba zdecydowanie wole panow z mocnym charakterem jak np byki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucca Re: chyba jestem wyjatkiem IP: *.ists.pl 22.11.06, 19:58 ale to ma być pani spod znaku raka a facet spod znaku ryb!!! u mnie się zgadza a poza tym mój partner potwierdza chociaż mamy dopiero po 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: RAK - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:25 Moja Rybka może i chciałaby stworzyć ze mną cosik więcej.. jednak nie jest spokojną osóbką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Rak, on Ryba Re: RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:19 No niby coś w tym jest, trudno mi zaprzeczyć. Tylko z tą erotyką coś nie tak. Uwielbiamy się kochać ... prawie jak króliczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romkovblue Re: RAK - RYBY IP: *.infopower.pl / 195.205.96.* 29.08.05, 14:16 Calkowicie nietrafne... Ja - rak moja zona - ryba Gdyby nie moja anielska cierpliwosc to nic by nie bylo ze zwiazku. Jak mowia: jesli nie umiesz sie z nia/nim ulozyc do tanca - tym bardziej do rozanca... A tak w ogole to te kobity dziwne jakies... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:12 JA JESTEM BARDZO SZCZESLIWA.JA JESTEM RAK A MOJ LUBY RYBY.NAPRAWDE PASUJEMY DO SIEBIE NA 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: RAK - RYBY IP: *.srg.vectranet.pl / 195.205.63.* 25.10.05, 18:36 moje szczęście też jest rybą czułą, pracowita,dbającą o dom a i sex jet ok, też pasujemy do siebe jak dwie połówki pomarańczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: RAK - RYBY IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:03 Ja jestem rak, on ryby. Ja jestem osoba wybuchowa i energiczna która chcialaby opanowac cały swiat, a on tylko gada, gada i gada a nic nie robi ze swoim zyciem.Na choleredkładac wszystko na pozniej??? Jesli chodzi o seks to prawda.... jest super jak z nikim innym... =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:26 wspaniały horoskop..to co czytam w 100% się zgadza z rzeczywistością..i nie tylko ja to zauważyłam..osoby postronne również uważają,że ten horoskop doskonale pasuje do mnie i mojego partnera..dziękuję za pozytywny znak;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczek Re: RAK - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:24 A u mnie jest całkiem odwrotnie!Mam Już swoją rybkie i bierzeny ślub!!! Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog_26 Re: RAK - RYBY 28.09.05, 09:29 może jakiś negatywny aspekt (najgrożniejsze marsa z saturnem) przyszkadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stu Re: RAK - RYBY IP: *.net24.prv / 195.205.23.* 30.09.05, 09:10 a ty kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: RAK - RYBY IP: *.chello.pl 02.10.05, 12:38 o tak ja mialam tzn mam aspekt marsa z saturnem i nie jest lekko,dlatego z partnerstwa nic nie bedzie jezeli to tylko kolezenska znajomosc.A teraz znam kogos z kim mam aspekt slonca z saturnem 4 stopnie i nie wiem czy to tez jest az takie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog_26 Re: RAK - RYBY 04.10.05, 09:10 Gość portalu: rybka napisał(a): > o tak ja mialam tzn mam aspekt marsa z saturnem i nie jest lekko,dlatego z > partnerstwa nic nie bedzie jezeli to tylko kolezenska znajomosc.A teraz znam > kogos z kim mam aspekt slonca z saturnem 4 stopnie i nie wiem czy to tez jest a > z > takie zle. tylko ten jeden negatywny aspekt występuje? a jakieś pozytywne?Jakie? Możesz przesłać kosmogramy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: RAK - RYBY IP: *.mtvk.pl 17.11.05, 21:59 Znam inną sytuację. Ryba jest w porządku, natomiast rak w tym związku zupełnie przegina.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: RAK - RYBY IP: *.bater.net.pl / *.bater2.zabrze.pik-net.pl 24.11.05, 11:39 a ja wierze ze to prawda poznałam pana raka i jest najcudowniejszy na swiecie tylko ze los tak chciał ze nie zawsze Ci co sie Kochaja moga byc razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: RAK - RYBY IP: *.net / *.pub.sarocom.net 02.01.06, 21:59 Jest w tym troche prawdy, podobne charaktry, podejscie do zycia, ale mimo to , niedawno skrzywdzialam pewno baardzo kochana rybke, nie wiem czy on mi wybaczy, ale bede robic wszystko, aby tak bylo, pokochalam go i wiem, ze on mnie tez kocha, wiem, bo sam mi ot nie raz mowil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: RAK - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:13 poprostu exxtra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: RAK - RYBY IP: *.orange.pl 17.09.06, 18:31 panowie raki to zwyczajni zdrajcy kto by z nimi nie był i tak może być pewien że będzie zdradzany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lary Re: RAK - RYBY IP: 82.160.119.* 12.01.06, 21:39 Nie przekonuje mnie to!Znam rybę z którą się przyjażnię i nie myśli o stwarzaniu miłości nie wspominając o rodzinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczyca Re: RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 02:48 jestem pani rak moj maz to ryba zgadzam sie z opisem jezeli chodzi o rodzine to jest super układ ....chociaz wydaje mi sie ze odwrotnie gdyby mezczyzna był rakiem a kobieta ryba to taki uklad sie nie sprawdza ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 10:38 Wszystko się zgadza, wow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: RAK - RYBY IP: *.chello.pl 22.01.06, 13:07 bzdura jest to co piszesz,a skoro twoja ryba nie zamierza tworzyc nic powaznego z toba to widocznie cie nie kocha;/ja mam odmienne zdanie na ten temaat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek Re: RAK - RYBY IP: *.cable.ubr13.edin.blueyonder.co.uk 22.02.06, 04:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: RAK - RYBY IP: *.cable.ubr13.edin.blueyonder.co.uk 22.02.06, 04:05 calkowicie sie z toba zgadzam'moja rybka ze swoim raczkiem to tylko sex... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: RAK - RYBY IP: *.pam.szczecin.pl 28.02.06, 21:57 my sie doskonale dogadujemy.uwazam ze to dobre polaczenie, bo po 6 latach dalej kocham mojego pana raczka jak kiedys:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra duszka Re: RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:09 heh..a moze po prostu masz problem nie ze znakami tylko ze soba...z Twojego wpisu wynika ze partnerka nie bardzo jest Toba zainteresowana...a to chyba nie wina znaku zodiaku:)przykro mi...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś