Dodaj do ulubionych

STRZELEC - PANNA

14.07.05, 21:57
jak to sie nie da?? w przyszlym roku wychodze za pana-panne :)
Obserwuj wątek
    • Gość: jacimto Re: STRZELEC - PANNA IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 15.07.05, 00:45
      Oczywiście, że się da. On - Panna. Ja - Strzelec. Staż: 7 wspaniałych lat (i
      będzie więcej).
    • Gość: m Re: STRZELEC - PANNA IP: *.hsd1.il.comcast.net 15.07.05, 05:47
      spokojnie :) 15 lat jestem z panem (panna)i jest swietnie! Czasem marudzi hi
      hi.. ale nigdy sie przy nim nie nudze!
    • Gość: Nulka10 Re: STRZELEC - PANNA IP: *.pl 15.07.05, 10:25
      Zgadzam sie te znaki maja rozne charaktery ale ja jestem zwiazana z panem panna
      i jest cudownie Wiec nie wierzmy w to wszystko co pisza Pozdrawiam !
    • Gość: Strzelec Re: STRZELEC - PANNA IP: *.widzew.net / *.widzew.net 19.07.05, 18:43
      no wlasnie, ja tez juz od 2 lat spotykam sie z panem Panna i nigdy z nikim nie
      bylo mi lepiej..
    • Gość: Maua Re: STRZELEC - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:08
      Dzika_Różo nie przejmuj sie ja tez jestem z panem Panna i jako kobieta Strzelec
      nie mogę się ztym zgodzić, tymbardziej ze On wcale nie jest dla mnie nudny a ja
      potrzebuje drobnych rad, ktore czasami wypływaja z jego ust. Czyz prawcziwy
      zwiazek nie potrzebuje kompromisów? Tak naprawde mamy ze soba wiele wspolnego
      (wiecej niz maiałm z moim byłym partnerem Strzelcem), dlatego radze podchodzic
      do tego z dystansem, a Tobie Droga Różo życzę wielu szczęśliwych chwil
      spedzonych z panem Panną...
      • Gość: The Snake Re: STRZELEC - PANNA IP: *.lodz.mm.pl 19.07.05, 21:20
        Dla Strzelca pisany jest Lew ,bez dwóch zdań tak mysle godny partner :)ale
        szczesie to nie znaki zodiakow ...macie racje milosc ich nie rozróznia :)
    • Gość: jaaa:P Re: STRZELEC - PANNA IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 01:04
      ja juz jestem rok ze strezlcem i po prostu dogadujemy sie wspaniale. byc moze
      dlatego ze jestem z 3 dekady....:P
    • Gość: lady Re: STRZELEC - PANNA IP: *.promax.media.pl 03.08.05, 01:02
      mimo tego co tu piszą , te znaki do siebie pasują , przynajmniej w moim
      przypadku i choć są spore różnice , to przy panu spod znaku panny nie umiem się
      nudzić ;))
    • Gość: hippo Re: STRZELEC - PANNA IP: *.marsoft.com.pl / 83.238.56.* 10.08.05, 02:00
      ja również uważam że dla mnie (pani strzelec) MÓJ pan -panna jest wyjątkowy,
      trzeba przyznać różnice są między nami ale - uwielbiam z nim być
      • Gość: ja19:) Re: STRZELEC - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 23:20
        w moim przypadku pan PANNA i ja STRZELEC:) jestesmy dle siebie po prostu
        stworzeni:) od roku i 3 miesiecy kochamy sie i nie wyobrazamy sobie zycia bez
        siebie!!powaznieee!!
    • Gość: Dyśka Re: STRZELEC - PANNA IP: *.orangeschool.pl / *.orangeschool.pl 23.08.05, 15:53
      jestem ze strzelcem już cztery lata i dwa miesiące. sama się dziwię ze tak
      długo z nim wytrzymałam. jest momentami naprawdę upierdliwy.
    • Gość: Strzelec Re: STRZELEC - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:36
      Kto pisał te brednie!!Przeczytałam o 4 swoich połączeniach z innymi partnerami
      i z żadnym nie bedzie ok ( wg. tego "horoskopu" ). A co najśmieszniejsze,
      prawie wszystkie cechy które mi przypisują są moim całkowitym przeciwieństwem!!!
      Bzdury totalne!!!
      • Gość: strzelec(K) Re: STRZELEC - PANNA IP: *.zax.pl / *.zax.pl 31.08.05, 23:49
        ja bylam z facetem-panna i mimo ze go bardzo pokochalam,to jednak roznice nie
        pozwolily byc razem.On oczekowal czegos innego, ja tez. Mimo to gdybym tylko
        mogla z nim znow byc, oddalabym wszystko. Horoskopy-horoskopami.Zgadzaja sie
        ale milosci nie sa w stanie przezwyciezyc..
    • Gość: mrc Re: STRZELEC - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 07:53
      no jakas lipa z tym horoskopem :) mi jest bardzo dobrze z Pania panna ;]
    • Gość: anka Re: STRZELEC - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:18
      nie zgadzam sie z tym w całosci wprawdzie jest spokojny ale nie tak bardzo z
      niego też jest niezłe ziułko
    • Gość: -> i <- Re: STRZELEC - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:28
      jakto nie pasujemy? pasujemy jakos jestem z Panan juz rok i zajemy sobie rade
      dosc dobrze a temperamenty mamy ogromne-uwazam swoj zwiazek jako pelny
      kompromisow i w polowie nie zgadzamm sie z tym co jest tu napisane....
      • Gość: jackie Re: STRZELEC - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:20
        Bylem z Panna ponad 3 lata i byl to jeden z najfajniejszych zwiazkow - rozpadl sie naprawde przypadkiem niestety... z drugiej strony nie mozna wszytskiego generalizowac. Horoskopy indywidualne sa odpowiedzia i jakby riposta na rzekome bzdury zawarte w horoskopach. Wszytsko zalezy tez od ukladow Ksiezyca oraz ascendentu w Horoskopie.
    • Gość: Art Re: STRZELEC - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:26
      Panny wcale takie niesa!Jestem panna i jestem optymista, otwartym na swiat o
      bujnej wyobrazni...
    • Gość: Daria Re: STRZELEC - PANNA IP: *.icpnet.pl 30.10.05, 10:01
      Uważam że to chore, mam faceta, pannę, sama jestem strzelcem a kochamy się od
      1,5 roku i nie wyrabiamy bez siebie. Do tego jest to związek na odległość...
    • Gość: ewa Re: STRZELEC - PANNA IP: 195.116.234.* 31.10.05, 15:35
      mój chłopak jest typowym strzelcem a ja panną , nie zgadzam sie z tym co jest
      tu napisane. jestesmy dobraną parą - nawet moja siostra tak twierdzi....
      na pewno nie nudzimy sie ze sobą i jest ok.!!!!!!
    • Gość: taka para Re: STRZELEC - PANNA IP: *.stk.net.pl 01.11.05, 14:14
      tacy jesteśmy i jest nam dobrze
    • Gość: KIKA Re: STRZELEC - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:39
      Da się i owszem. Mąż jest spod znaku panny a ja strzelec. Jesli wkurza go
      bałagan to nie bronię mu posprzątać. Jest zorganizowany,poukładany
      opdpowiedzialny i wybawia mnie często z opresji. Wszystko wszedzie załatwi. No
      i jest po prostu kochany i wiem, że zawsze mogę na niego liczyć. A to we
      wspolnym zyciu jest tak samo wazne jak sex.
      • Gość: aaa Re: STRZELEC - PANNA IP: *.aster.pl 06.11.05, 11:20
        Ja jestem z panem panną od prawie6lat Mamy się pobrać niedługo i nachodzą mnie
        wątpliwości. Faktycznie często się kłucimy, ale to ja jestem ta,porządnicka i
        na mnie zawsze można liczyć, ale co chodzi o temperament i wyobraźnię to
        horoskop się potwierdz, jemu wystarcza wieczór przed telewizorem.
        Kurna i często się kłcimy..
    • Gość: JUSTYNA ŁANIA Re: STRZELEC - PANNA IP: 83.238.168.* 13.11.05, 11:22
      A jak uwolnić się od panny ? dla mnie jest to bardzo trudne bo sama gdzies go
      przyciągam na siłe.Ale jest racja że sie róznimy i to bardzo to dlaczego on
      mnie tak pociaga.
    • Gość: ciesze sie:) Re: STRZELEC - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:52
      jestem z moim chlopakiem(jest spod znaku panny)od niespelna 1,5roku!! jest
      miedzy nami naprawde wspaniale!! czesto czytam horoskopy partnerskie i tam
      zawsze pisza, ze te dwa znaki nie pasuja do siebie kompletnie!! troche mnie to
      denerwuje,ale dzis znalazlam wasze opinie i ciesze sie ze jest tyle wspanialych
      zwiazkow stworzonych przez ludzi, o tych niby niepasujacych do siebie,
      znakach!!moj chlopak nigdy mnie nie nudzi,ma mnostwo szalonych pomyslow i
      stwierdzam ze horoskopy nie wiedza co mowia:)cieszy mnie to,bo wiem,ze znalazlam
      moja druga polowe!:)
    • luna37 Re: STRZELEC - PANNA 29.11.05, 23:17
      Ja strzelec a mój ostatni partner Panna...to były najwspanialsze chwile jakie z
      nim przeżyłam...do dziś żałuję że nam nie wyszło ( z innych powodów niż te w
      gazecie). Różniliśmy się strasznie, ale dzięki niemu byłam bardziej
      uporządkowana, a on poznał radośniejszą stronę życia i nauczył się nie rać go
      tak na poważnie....uważam że super związek z Panną...:)))
    • Gość: Ewelina Re: STRZELEC - PANNA IP: *.blast.pl / *.devs.futuro.pl 16.01.06, 16:45
      uważam ze to nie jest tak. Moją bardzo bliską osobą jest pan-panna któremu to ja
      pani strzelec nie mogę we wszyskim dorównac, dlatego to mnie przy nim trzyma!!!
    • Gość: dominika Re: STRZELEC - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 23:18
      a nie prawda że strzelec nie pasuje do panny ja mama chłpaka strzelac i układa
      nia się świetnie!! kocham sie i przedewszystkim nie nudzimy sie sobą!!
    • Gość: asia Re: STRZELEC - PANNA IP: *.toya.net.pl 22.01.06, 23:34
      To prawda wszystko co jest napisane w tym horoskopie to prawda. Panna zupelnie
      nie pasuje do Strzelca.Ja juz z moja byla Panienka w niczym nie moglam sie
      dogadac, wszystko bylo zle poprostu WSZYSTKO!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka