Dodaj do ulubionych

STRZELEC - BARAN

IP: *.gdynia.mm.pl 14.07.05, 23:33
Bzdura. Wiem, ze wrozenie to moze i dobra fucha, ale czas sie zabrac za cos
powazniejszego. Nic tu nie pasuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: sagitarius Re: STRZELEC - BARAN IP: *.idea.pl 19.07.05, 23:17
      jestem zodiakalnym strzelcem i musze przyznac ze moje kontakty z baranami sa
      super, co prawda nie wierze w horoskopy, ale kobiety z pod znaku barana maja
      temperament. Aczkolwiek jest on do poskromnienia :)

Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: strzelciatko Re: STRZELEC - BARAN IP: *.130-136-217.adsl.skynet.be 23.01.06, 17:14
        podobnie z mezczyznami. faceci z pod znaku barana tez sa do
        poskromienia...czego to strzelec upolowac nie potrafi...
      • Gość: kobieta-baran Re IP: 213.134.181.* 20.01.07, 12:34
        hyhy;-)

oj my , baranki lubimy polować na strzelce i tak łatwo nam sie nie wywiną:)))
    • lilarose Re: STRZELEC - BARAN 21.07.05, 10:57
      Mam znajonych: ona baran, on strzelec, szczęśliwe małżeństwo od 7 lat. To był
      związek na odległość, mieli wiele przeciwnosci do pokonania ale jak na nich
      patrzę, wiem, że są dla siebie stworzeni. Ona jest dominujaca osobowościa z
      humorami i tylko on potrafi te jej humory rozładować bez irytacji. Dobrali sie
      jak w korcu maku.
      • pszczolaasia Re: STRZELEC - BARAN 17.09.05, 23:07
        no ja też jestem przykładem takiego małżeństwa..od 9 lat razem:)) ja baran. Mąż
        strzelec:)) wszystko sie zdadza:)))
    • Gość: małgosia Re: STRZELEC - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:19
      Ja jestem Strzelcem, ex mąż był Baranem...Przeżyliśmy razem ponad 12 lat, dla
      mnie było super, też się uzupełnialiśmy :)
      On humorzasty, nerwowy, niecierpliwy...ja jestem spokojna, tolerancyjna i
      cierpliwa...
      Podzieliła nas baba, której zależało na naszej kasie...
      Smutne, czasem się zdarza...
      • Gość: strzelec(k) Re: STRZELEC - BARAN IP: *.zax.pl / *.zax.pl 31.08.05, 23:55
        gdyby wszystko bylo takie proste..bylam zauroczona jednym baranem..on chyba mna
        tez, jednak czesto wkurzalo mnie jego cwaniactwo i pewnosc siebie. Dopiero
        zobaczylam, ze na nim mi zalezy gdy jest juz z inna...a teraz...chyba nie ma
        powrotu do tego co bylo kiedys..
        • Gość: strzelczyni Re: STRZELEC - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 00:14
          Strzelec(k), masz rację,właśnie zerwałam z baranem.Faktycznie był cwaniakowaty
          i duży wpływ na niego miało otoczenie.Ale nie żałuję tego rozstania, bo już się
          nie męczę.
          • Gość: baran Re: STRZELEC - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:42
            a ja i tak lubie barany - baran (m)
    • Gość: :D Re: STRZELEC - BARAN IP: *.crowley.pl 22.09.05, 16:50
      baaardzo wiele sie zgadza! :):):)
    • Gość: iwa Re: STRZELEC - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:45
      no no faktycznie
    • Gość: terminatorka Re: STRZELEC - BARAN IP: *.elk.net.pl 29.12.05, 18:48
      Coś tu się nie zgadza, bo jak byłam z baranem to wiecznie się kłócilismy , a
      miałam 2 zwiazki. Ja chce postawić na swoim i on też , a na kompromis ciężko
      iść.Zresztą barany lubią się przechwalać. Nie lubie tego i poprostu nienawidze.
      Najlepszy układ to strzelec i waga.
      • Gość: sagittarius Re: strzelec - baran IP: *.bedzin.enion.pl 02.01.07, 14:52
        Przeżyłem(przemęczyłem)16 lat z wagą.Beznadziejny układ.Teraz jestem z baranem
        i jest wspaniale.
    • Gość: agata strzelec-baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:07
      wszystko sie zgadza!
      • Gość: julie andrews fan Re: strzelec-baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 13:10
        wszystko zależy od dekady znaku w której się baran/strzelec urodził i
        środowiska z którego baran/strzelec sie wywodzi.
        hmm.. może to nie jest dobry przykład bo ten opis raczej przeznaczony jest dla
        par, ale sama mam hmm.. przyjaciółke, przynajmniej na przyjaźń się zapowiada,
        która jest spod znaku barana i wszystko między nami gra, jest mniej wiecej tak
        jak w tym opisie, chociaż nie pokłóciłysmy sie jeszcze o pieniądze.. powiem
        tak; negatywna strona tego opisu wogole sie miedzy nami nie sprawdza;p

Joolka
    • Gość: syrenka strzelec-baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:02
      Hej! U mnie pasuje i to calkiem fajnie! Mam wspanialego meza strzelca i jest
      super!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka