Gość: ja IP: *.gdynia.mm.pl 14.07.05, 23:33 Bzdura. Wiem, ze wrozenie to moze i dobra fucha, ale czas sie zabrac za cos powazniejszego. Nic tu nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sagitarius Re: STRZELEC - BARAN IP: *.idea.pl 19.07.05, 23:17 jestem zodiakalnym strzelcem i musze przyznac ze moje kontakty z baranami sa super, co prawda nie wierze w horoskopy, ale kobiety z pod znaku barana maja temperament. Aczkolwiek jest on do poskromnienia :) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelciatko Re: STRZELEC - BARAN IP: *.130-136-217.adsl.skynet.be 23.01.06, 17:14 podobnie z mezczyznami. faceci z pod znaku barana tez sa do poskromienia...czego to strzelec upolowac nie potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta-baran Re IP: 213.134.181.* 20.01.07, 12:34 hyhy;-) oj my , baranki lubimy polować na strzelce i tak łatwo nam sie nie wywiną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: STRZELEC - BARAN 21.07.05, 10:57 Mam znajonych: ona baran, on strzelec, szczęśliwe małżeństwo od 7 lat. To był związek na odległość, mieli wiele przeciwnosci do pokonania ale jak na nich patrzę, wiem, że są dla siebie stworzeni. Ona jest dominujaca osobowościa z humorami i tylko on potrafi te jej humory rozładować bez irytacji. Dobrali sie jak w korcu maku. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: STRZELEC - BARAN 17.09.05, 23:07 no ja też jestem przykładem takiego małżeństwa..od 9 lat razem:)) ja baran. Mąż strzelec:)) wszystko sie zdadza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: STRZELEC - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:19 Ja jestem Strzelcem, ex mąż był Baranem...Przeżyliśmy razem ponad 12 lat, dla mnie było super, też się uzupełnialiśmy :) On humorzasty, nerwowy, niecierpliwy...ja jestem spokojna, tolerancyjna i cierpliwa... Podzieliła nas baba, której zależało na naszej kasie... Smutne, czasem się zdarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec(k) Re: STRZELEC - BARAN IP: *.zax.pl / *.zax.pl 31.08.05, 23:55 gdyby wszystko bylo takie proste..bylam zauroczona jednym baranem..on chyba mna tez, jednak czesto wkurzalo mnie jego cwaniactwo i pewnosc siebie. Dopiero zobaczylam, ze na nim mi zalezy gdy jest juz z inna...a teraz...chyba nie ma powrotu do tego co bylo kiedys.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelczyni Re: STRZELEC - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 00:14 Strzelec(k), masz rację,właśnie zerwałam z baranem.Faktycznie był cwaniakowaty i duży wpływ na niego miało otoczenie.Ale nie żałuję tego rozstania, bo już się nie męczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baran Re: STRZELEC - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:42 a ja i tak lubie barany - baran (m) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: STRZELEC - BARAN IP: *.crowley.pl 22.09.05, 16:50 baaardzo wiele sie zgadza! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: STRZELEC - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:45 no no faktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminatorka Re: STRZELEC - BARAN IP: *.elk.net.pl 29.12.05, 18:48 Coś tu się nie zgadza, bo jak byłam z baranem to wiecznie się kłócilismy , a miałam 2 zwiazki. Ja chce postawić na swoim i on też , a na kompromis ciężko iść.Zresztą barany lubią się przechwalać. Nie lubie tego i poprostu nienawidze. Najlepszy układ to strzelec i waga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagittarius Re: strzelec - baran IP: *.bedzin.enion.pl 02.01.07, 14:52 Przeżyłem(przemęczyłem)16 lat z wagą.Beznadziejny układ.Teraz jestem z baranem i jest wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata strzelec-baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:07 wszystko sie zgadza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julie andrews fan Re: strzelec-baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 13:10 wszystko zależy od dekady znaku w której się baran/strzelec urodził i środowiska z którego baran/strzelec sie wywodzi. hmm.. może to nie jest dobry przykład bo ten opis raczej przeznaczony jest dla par, ale sama mam hmm.. przyjaciółke, przynajmniej na przyjaźń się zapowiada, która jest spod znaku barana i wszystko między nami gra, jest mniej wiecej tak jak w tym opisie, chociaż nie pokłóciłysmy sie jeszcze o pieniądze.. powiem tak; negatywna strona tego opisu wogole sie miedzy nami nie sprawdza;p Joolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrenka strzelec-baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:02 Hej! U mnie pasuje i to calkiem fajnie! Mam wspanialego meza strzelca i jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś