Gość: ! IP: *.magma-net.pl 14.07.05, 23:37 ...trafiony w 10 !!!...dokładnie tak jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joker Re: BARAN - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 01:26 niestety zgadza się buehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: BARAN - BYK IP: *.range86-133.btcentralplus.com 08.10.05, 22:44 ja jestem barankiem on jest bykiem...nie wyobrazam sobie innego partnera u mojego boku...jestesmy malzenstwem 13 lat a przed slubem znalismy sie 5 lat. Nigdy nie nudzimy sie ze soba i wspaniale czujemy sie w swoim towarzystwie a to przede wszystkim dzieki silnej wiezi i laczacej nas przyjazni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris - byk Re: BARAN - BYK IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.12.05, 18:44 mi sie ten zwiazek zlmal po 24 latach i tez bylo cudnie i co niema reguly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaki Re: BARAN - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:16 rzeczywscie prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olus Re: BARAN - BYK IP: *.dc.dc.cox.net 19.12.05, 00:52 to jak Mars i Wenus grrrrrrrrrrrrrrr... ale dziala, dziala!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KALINA Re: BARAN - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:06 I GÓWNO PRAWDA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa Re: BARAN - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 19:22 ja od 12 lat mam męża byka i jest dla mnie za spokojny zbyt powolny i za mało szalony ale nikt inny by ze mną nie wytrzymał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: BARAN - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 19:44 Ja Baran, on- Byk. Ja impulsywna, spontaniczna, idę za głosem serca. On- wszystko przemyślane, konserwatywny, kieruje się rozumem. Ale jest nam cudownie, a w sypialni- pełnia zrozumienia i namiętności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia853 Re: BARAN - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:05 u mnie jest odwrotnie ja jestem baran i jestem bardzo spokojna a mój chłopak to byk i on jest bardzo impulsywny.Pozdrawiam.papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: BARAN - BYK IP: 217.97.204.* 06.02.06, 12:44 a u nas sie raczej zgadza,ale czy to ma sens dowiemy sie pozniej bo za krotko jestesmy razem mimo to czuje cos takiego jakby to mialo byc ...prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: BARAN - BYK IP: *.internet.radom.pl 06.02.06, 20:04 to prawda zwiazek barana i byka jest mily ale tylko przez mgnienie sekundy nic z tego dobrego nie ma. wiem bo bylam w zwiazku z bykiem Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: BARAN - BYK 13.02.06, 13:10 a ja z moim byczkiem dogaduję się wyśmienicie uzupełniamy się i jest nam ze sobą cudownie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanka byka Re: BARAN - BYK IP: *.cust.tele2.fr 05.03.06, 10:36 bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalcolmX Re: BARAN - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 10:43 Ja wiem o tym że byczek potrafi w sobie rozkochać kiedy okazuje że już mu nie zależy.Wtedy można sie dowiedzieć i docenić miłość dziewczyn z pod znaku byka.Mnie aktualnie opuściła dziewczynha, w sercu mam tylko smutek, tesknote i żal.Co do tego horoskopu to zgadza sie.Ja jestem szalony i robie wszystko chaotycznie, natomiast ona szuka pewnego gruntu i stabilizacji i wielkiej miłości, którą szczerze daże ale niestety za póżno.Strzeżcie sie BARANIE ŁBY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariete Re: BARAN - BYK IP: *.pool871.interbusiness.it 06.04.06, 19:35 zgadzam sie z ta opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: BARAN - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:49 eeee.. zgadza sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!;p Odpowiedz Link Zgłoś
poldzislaw23 Re: BARAN - BYK 07.06.06, 22:31 Zgadzam się z tym co napisano. Ja-Baran bywam porywcza, gwałtowna w mowie i gestach, trudno powstrzymać mi ten wulkan, który gotuje się we mnie, szczególnie gdy ktoś mnie zdenerwuje,wtedy gotowa jestem pójść na wojnę przeciwko "tysiącom"(czasem niewarto), ale Baran tak ma.On-Byczek jest opanowany, spokojny, racjonalny, poukładany, ma taką kondycję fizyczną, że Ja za 100lat nie będę miała takiej!Dużo różnic?Szkoda czasu na szukanie różnic, najważniejsze jest to, co łączy.A Nas łączy miłość!!!My, Rogacizna, tak mocno się kochamy, że chcemy być ze sobą dokońca życia i o jeden dzień dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac BARAN - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:45 moja dziewczyna jest baranem, ja bykiem. zwiazek nie jest latwy, ale bardzo namietny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornela BARAN - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 11:05 Niestety zgadza się... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata BARAN - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:07 Zwiazek nudny za bardzo ulozony ale ma szanse przetrwac ale to jest bardzo meczacy uklad jestem spod znaku barana a moj maz spod znaku byka wiec wiem jak to jest JA SIE MECZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baranka BARAN - BYK IP: *.elsat.net.pl 23.03.07, 20:23 No tak, ale to Baran może stracić głowę dla Byka i to jak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: BARAN - BYK 28.04.23, 04:43 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś