Gość: ja IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 15:04 extra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paganini-Szym Re: RAK - RAK IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 15:06 i tak bedzie i powinno byc naszczesie!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigra Re: RAK - RAK IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:24 ja uwazam ze to jest 100% racja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malami Re: RAK - RAK IP: *.southampton.gov.uk 21.09.05, 14:37 z mojego doswiadczenia - bzdura kompletna. moj maz urodzil sie1 lipca a ja 2 lipca i nie mozemy ze soba wytrzymac od pewnego czasu. denerwuja mnie moje wlasne wady ktore widze u niego i zapewne tak samo jest z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: RAK - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 00:36 rak - rak to najgorsze co może byc .... mój bliski znajomy jest z 16 lipca ja z 15 i nie możemy sie porozumieć, mamy te same wady i te same zalety, trudno zaakceptowac coś takiego gdy widzi się to u drugiej osoby ,jest to wręcz przerażające:) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: RAK - RAK 18.07.05, 10:59 nie wytrzymałabym z żadnym rakiem, jestem o tym przekonana, nie znałam wystarczająco męskiego mężczyzny spod znaku raka, są tacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogus Re: RAK - RAK IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 24.08.05, 22:02 Nazywam sie Linda. Boguslaw Linda;) i jestem Rakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: RAK - RAK 29.08.05, 13:23 Standardowa męskość z mojego punktu widzenia niewiele ma wspólnego z męskością..., to jest dużo bardziej skomplikowane niż zajmowanie piedestału ikony polskiej popkultury:) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzatpolny Re: RAK - RAK 24.09.06, 21:57 ja znam, ale jest już zajęty, bo to mój mąż :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: RAK - RAK IP: *.tvgawex.pl 20.07.05, 18:52 Tak to prawda,że raczki potrafią dogadać się najlepiej i potrafia się zrozumieć. Ale zarówno jedna jak i druga strona są bardzo zazdrosne!! Raki są bardzo wrażliwe dlatego rak mężczyzna zrozumie najlepiej Panią rak. Ponieważ sa czułe a tego pani rak potrzebuje uwierzcie. Panowie raki są słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLka z Bydgoszczy Re: RAK - RAK IP: *.tvgawex.pl 20.07.05, 18:58 Dla Pani rak najlepszy jest Pan rak 100% gwarancji!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: RAK - RAK IP: *.rodamco.pl 29.07.05, 14:38 a PANI BLIŹNIAK I PAN RAK??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: RAK - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:51 Możecie mi podać link do tekstu. Weszłam do archiwum gazety i nie mogę tego znaleźć. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: RAK - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:49 ja tez chce wejsc na ten link i nie moge. czy ktos moze pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: RAK - RAK 05.08.05, 12:14 tam są informacje bardzo powierzchowne i nic ciekawego ani miarodajnego; wejdź w jakikolwiek wątek o innych parach znaków zoodiaku, dalej wejdź w artykuł, niektóre się normalnie otwierają, musisz poszukać i w nagłówku masz wpisane rozwinięcie, wejdź w horoskop partnerski, a tam masz już wszystkie znaki, nie wiem czy mnie zrozumieliście, powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: RAK - RAK IP: *.godziesze-wielkie.sdi.tpnet.pl 24.08.05, 23:44 ale bujda, sie nie sprawdza w zadnym wypadku:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik26 Re: RAK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 19:56 niekoniecznie oboje mamy podobne temperamenty, a oboje jestesmy raczkami, razem od 6 lat wiec opinia jest potwierdzona doświadczeniem! różnimy sie bardzo ale mimo wszystko sie kochamy!!!!! nie trzeba byc podobnym by móc być ze sobą. mamy inna hierarchię wartości i celów, ale jakos sie dogrywamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAKRAK Re: RAK - RAK IP: *.chello.pl 07.11.05, 15:15 Jestem spod raka:) jedynie raczycy nigdy nie miałem! :) Ale raczej lubię raczyce:) Choć są mało sexy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda_na_niebie Re: RAK - RAK IP: 217.153.164.* 18.11.05, 15:40 rzeczywiscie..niestety, ale i naszczescie jest to prawda, jestem z pod raka o moj obecny partner rowniez..to są "duchowe bliźniaki" mozna tak powiedziec.., ale niestety mają te same wady..:)) są zazdrosne, to tez prawda.. - jesli jedno ma jakąs rzecz, to drugie musi miec identyczną..:)) Kocham go ale czasem nie moge sie z nim dogadac ..,ale mimo to ze jest momentami tak ciezko nie zamierzamy sie poddac i nie wiadomo dlaczego..to jest ogromne przywiązanie..to cos więcej niz ludzka zwykla miłosc..to jest raczej "kosmiczne przywiązanie".. :( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamys Re: RAK - RAK IP: *.nycmny.east.verizon.net 04.01.06, 02:21 nie spodziewalam sie, ze az taki dobry horoskop moze byc. Mam nadzieje, ze sie to sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naska Re: RAK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:30 No zajebiscie tylko że ja sie ze starymi kłuce i to mi nie pasi:PP ale reszta się zgadza:D<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Re: RAK - RAK IP: *.devs.futuro.pl 15.01.06, 11:51 bardzo sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: RAK - RAK IP: 212.191.34.* 17.02.06, 09:20 Ja i mój mąż jesteśmy rakami, wśród moich znajomych i przyjaciół miałam zawsze wielu raków, od czasów szkolnych. Raki potrafią się porozumiec i odbierają na tych samych falach Choć zdarzają się kłótnie i nieporozumienia, zawsze tęsknią i wracają do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Jaś i Małgosia IP: *.tp.unicity.pl 17.03.07, 16:07 Ja i mój nie dawno poznany partner jesteśmy z pod znaku raka :) Jesteśmy zgraną parą, rozumiemy się, nadajemy na tych samych falach. I myślę, że już tak zostanie ... Pozdrawiam wszystkie zakochane raczki. Nie martwcie się ... głowa do góry a wszystko będzie dobrze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: RAK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:38 guwno prawda nic sie nie zgadza!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baja Re: RAK - RAK IP: *.wandy.silesianet.pl 09.05.06, 17:16 Totalna bzdura, jestem z rakiem juz siedem miesiecy i kłócimy sie non stop...porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: RAK - RAK IP: 82.177.1.* 17.07.06, 23:54 fakt ;) zgadza się zupełnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola RAK - RAK IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.06, 00:46 zgadzam się z tym opiswm w każdym jego słowa znaczeniu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaszon1 RAK - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 16:50 Jeżeli to się sprawdzi to by glancko było :) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzatpolny RAK - RAK 24.09.06, 20:17 mamy całkiem inne charaktery, choć urodziliśmy się tego samego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina RAK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 19:46 chciałam bym byc z mioim chłopakiem bardzo długo asz do śmierci narazie to niemam szcześcia do chłopaków ale trudno sie mówi co sie poradzi nato ale cusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRF RAK - RAK IP: *.net.autocom.pl 10.11.06, 12:04 w 100% procentach sie z tym zgadzam:)jakby ktos opisał mój związek:)bardzo trafny horoskop!pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś